Zaten haksız ...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kalecinin topa bir mudahalesi varmiydi? Ayrica bir pozisyonun penalti olmasi icin topa sahip mi olmak gerekiyor, yeni yeni kurallar duyuyorum , yok soyle olsaydi boyle olsaydi...
Kaleci gol pozisyonuna girmek isteyen oyuncuya dengesiz bir hareket yaparak oyuncuyu bozuyor nerden baksan penalti... Sana goresi bana goresi de yok...
Bordeux Fizik Olarak Çok Diri Bir Takım Ama Çok Şişirildi Maçtan Önce Gourcuff Özellikle Gördük Oyununu Galatasaray Avantajlı Bir Skor Alsada Şanslar Eşit Ben İkinci Maçta Galatasarayın Turu Geçeceğini Düşünüyorum
Hamburg Bordeuxdan Çok Daha İyi Bir Takım
Bordeaux'u bi gecelim de Hamburg = Kac Bordeaux onu o zaman tartışırızBordeaux da bilmem kac hertha yada benfica ediyordu
![]()
0-0 avantajlı bir skor ama kesin iş bitirici bir sonuç degil. Dikkatli olmalıyız haftaya. %60 gectik gibi görünüyor ama Allah göstermesin erken bir kaza golü yersek bütün moral motivasyon gidebilir dolayısı ile de turu kaybedebiliriz.
Dün bizi asıl yan hakemler yaktı bence..
Bence maçta ne Bordeaux çok iyi oynadı ne biz. Maçın belli bölümlerinde iki takımda etkili oldu ama çoğu orta saha mücadelesiydi. Bizim takımdan en çok Mehmet Topal ve De Sanctis'i beyendim. Mehmet bugün heryerdeydi gol yemediysek bu ikili sayesinde yemedik zaten. Baros tek forvet yanlız kaldı. 3 Defans çok açık verdi. Arda maçın başında etkisizdi ama sonra o da açıldı olumlu işler yaptı. Ali Samiyen'de turlarız bence. Bu arada yan hakem rezildi 2 gollük pozisyonumuzu yedi en az.
Yahu , düşün kaleci öyle geliyor top tabikide eline çarpıcak dengesiz geliyor adam zaten pozisyon elle oynamadan önceydi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
0-0 ın neresi avantajlı? bu skor bizim bodeaux u asy de yenmemizi zorunlu kılıyor.ama bordeaux her türlü gollü beraberlikte tur atlıyo yani bizi yenmek zorunda değil..burda avantaj nerede?
Galatasaray'ın final oynamasını gerçekten istiyorum çünkü kimse tuttuğu takımın başarısız olmasını istemez.
Ancak nasıl desem bilmiyorum ama kupayı alacak takım oynadığı futbol ile kendini her zaman belli eder. Uefa'yı kaldırdığımızda deplasmanda çatır çatır istediğimiz alıyorduk ve öyle dönüyorduk sahamıza. Zaten o dönemde Ali Samiyende bizi yenecek Avrupa takımı kaç tane sayabilirdik ki.
Grup maçlarındaki deplasman galibiyetlerini görünce hepimiz umutlandık ama Ali Samiyende rahat maç kazanamıyoruz artık. Bordeaux maçıda 0-0 bitmesine rağmen sahamızda galip geleceğimizden emin değilim.
Maça dönersek rakibin ev sahibi olması nedeniyle biraz daha atak göründüğü bir karşılaşmaydı. Hakem faul pozisyonlarında çok iyi kararlar verdi. Kartlara baktığımızda ben hakemin oyuncuları sahada tutmaya çalıştığını gördüm. Her ne kadar kırmızı kartı vermeyi es geçsede çoğu pozisyonda hem bizim hem rakibin sarılarınıda es geçti. Benim kendi yorumuma göre teredütsüz penaltı olan bir pozisyonu atladı. Kaleci zaten Baros'u sarsmasa topu göğsüne alıp devam edecekti ancak kalecinin müdahalesi sonucu top ellerinin arasında sıkıştı.
Yardımcı hakem'e gelince herkesin TRT yorumcularının mağduru olduğunu düşünüyorum. Bizim oyuncular gördüğüm kadarıyla bariz ofsaytta iken olur mu böyle şey diyerek izleyenleride etkilediler.
0-0 çok riskli bir skordur , İnşAllah baştan sonra iyi oynayıp 1-0 , 2-0 gibi sonucla tur atlarız![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hayır benim anlamadığım tam tersi olsaydı ne yazılırdı acaba? Sami Yen'de 0-0 bitmiş olsaydı ne yazılırdı? Gitti tur denilirdi. Sami Yende sadece Metaliste yanildik o da nasıl oldu biliyoruzAntalya ile berabere kaldık, nasıl kaldığımızı malum. Ömer'in insanüstü performansı ile. Kayserispor'a yine nasıl puan kaybettigimiz malum. Bir de Sivasla FTK da 1-1 kaldık. Nedir bu karamsarlık cözemedim.
Zaten kimse bitti bu tur demiyor. Oyuncuların demeçlerine bakın durumun ciddiyetinin farkındalar rahat olalım yani. Gececegiz inşallah.
Gerçekten haklısın eminim o zaman Bordouxu orda yenemez yazardı arkadaş..
Hayır..2 Pozisyonda ofsayt yokken kesti hatta bir tanesi bir metre geriydi çokta tehlikeli ataklardı..
TRT'nin uğurlu gelen yüzü!
Galatasarayımız, TRT 1'in canlı olarak yayınladığı Avrupa maçlarında yenilmezliğini 20 yılı aşkın bir süreye çıkardı.
Galatasarayımızın TRT uğuru! UEFA Kupası 3. Tur ilk maçında deplasmanda TRT 1'den canlı yayınlanan maçta Bordeaux ile 0-0 berabere kalan Galatasarayımız, bu sonucun ardından TRT'nin yayınladığı maçlarda başarılı performansını da sürdürmüş oldu.
TRT'nin canlı yayınladığı Avrupa maçlarında 1988 yılından beri yenilgi yüzü görmeyen Galatasarayımız, bu başarısını 20 yılı aşkın bir süreye çıkarırken, sarı kırmızılıların 2000 yılındaki UEFA Kupası zaferi de yine TRT 1'den canlı yayınlanmıştı.
Kaynak: Webaslan.com
siz şaşırdınız mı biraz!!
ben 0-0 ın avantajlı bir skor olmadığını gerekçeleriyle yazmışım.ordan birisi çıkıp ya 1-0 yenilseydik ne olacaktı diye alakasız bişsey yazıp altındaki üye de destek vermiş.yine söylüyorum;bordeaux bizi asyde yenmeden eleyebilecek skoru elde edebilirse 0-0 skoru avantajsız bir skordur..