Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 232 arası toplam 232 sonuç

Konu: Girondins de Bordeaux - Galatasaray | UEFA Kupası 3. Tur İlk Maçı

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Evet o pozisyon penaltıydı bence.Wendel'de hakemi protesto ediyor alkışlıyor kırmızı olması lazım bence..
    Evet, Tolga.UEFA kurallar kitapçığında da yazıyor, hakeme tahrik edecek hareketler yasaktır.. Orada resmen taraf tuttu, sarı kart verdi bizi avutmaya çalıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    O pozisyon penaltı değildi, hakem birebir mücadeleyi değerlendirmedi.Baros'un iki elinin arasındaydı top, kameralar kaç açıdan gösterdi, hakem bunu değerlendirdi sanırsam..
    O pozisyonda önce kaleci biçiyor, sonra Baros sol omzundan baskıyı yediği için, top iki elinin arasında kalıyor. Şayet anatomisi bozuk olmayan herkesde bu böyledir.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    O pozisyonda önce kaleci biçiyor, sonra Baros sol omzundan baskıyı yediği için, top iki elinin arasında kalıyor. Şayet anatomisi bozuk olmayan herkesde bu böyledir.
    Baros'un orada topla bir teması yok ki, o bakımdan vermedi penaltıyı.Topa deyseydi kafası vs vs, ilk kaleci düşürdü tamam, o zaman verilirdi penaltı..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Baros'un orada topla bir teması yok ki, o bakımdan vermedi penaltıyı.Topa deyseydi kafası vs vs, ilk kaleci düşürdü tamam, o zaman verilirdi penaltı..
    Baros'un yok ama kalecininde yok. Kaleci Baros'a çaptı. Çarpmasaydı top eline gelecek miydi ? Hayır.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Baros'un yok ama kalecininde yok. Kaleci Baros'a çaptı. Çarpmasaydı top eline gelecek miydi ? Hayır.
    Hakem bunu göz önünde bulundurdu, top hiç kimsede değildi.Kaleci topu almak için çıktı Baros'da vurmak için, ikisininde kasten yaptığını düşünmüyorum.. Baros'a sarı kartı neden verdi ben orayı çözemedim?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hakem bunu göz önünde bulundurdu, top hiç kimsede değildi.Kaleci topu almak için çıktı Baros'da vurmak için, ikisininde kasten yaptığını düşünmüyorum.. Baros'a sarı kartı neden verdi ben orayı çözemedim?
    Kasti ya da kasıtsız durum penaltı. Sarının sebebi; elle oynama.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Kasti ya da kasıtsız durum penaltı. Sarının sebebi; elle oynama.
    Senin dediğin şekilde olursa, hakem tamamen haksız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Zaten haksız ...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Kalecinin topa bir mudahalesi varmiydi? Ayrica bir pozisyonun penalti olmasi icin topa sahip mi olmak gerekiyor, yeni yeni kurallar duyuyorum , yok soyle olsaydi boyle olsaydi...

Kaleci gol pozisyonuna girmek isteyen oyuncuya dengesiz bir hareket yaparak oyuncuyu bozuyor nerden baksan penalti... Sana goresi bana goresi de yok...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bordeux Fizik Olarak Çok Diri Bir Takım Ama Çok Şişirildi Maçtan Önce Gourcuff Özellikle Gördük Oyununu Galatasaray Avantajlı Bir Skor Alsada Şanslar Eşit Ben İkinci Maçta Galatasarayın Turu Geçeceğini Düşünüyorum
    Hamburg Bordeuxdan Çok Daha İyi Bir Takım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bordeaux'u bi gecelim de Hamburg = Kac Bordeaux onu o zaman tartışırız Bordeaux da bilmem kac hertha yada benfica ediyordu

0-0 avantajlı bir skor ama kesin iş bitirici bir sonuç degil. Dikkatli olmalıyız haftaya. %60 gectik gibi görünüyor ama Allah göstermesin erken bir kaza golü yersek bütün moral motivasyon gidebilir dolayısı ile de turu kaybedebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün bizi asıl yan hakemler yaktı bence..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence maçta ne Bordeaux çok iyi oynadı ne biz. Maçın belli bölümlerinde iki takımda etkili oldu ama çoğu orta saha mücadelesiydi. Bizim takımdan en çok Mehmet Topal ve De Sanctis'i beyendim. Mehmet bugün heryerdeydi gol yemediysek bu ikili sayesinde yemedik zaten. Baros tek forvet yanlız kaldı. 3 Defans çok açık verdi. Arda maçın başında etkisizdi ama sonra o da açıldı olumlu işler yaptı. Ali Samiyen'de turlarız bence. Bu arada yan hakem rezildi 2 gollük pozisyonumuzu yedi en az.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yahu , düşün kaleci öyle geliyor top tabikide eline çarpıcak dengesiz geliyor adam zaten pozisyon elle oynamadan önceydi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

0-0 ın neresi avantajlı? bu skor bizim bodeaux u asy de yenmemizi zorunlu kılıyor.ama bordeaux her türlü gollü beraberlikte tur atlıyo yani bizi yenmek zorunda değil..burda avantaj nerede?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın final oynamasını gerçekten istiyorum çünkü kimse tuttuğu takımın başarısız olmasını istemez.

Ancak nasıl desem bilmiyorum ama kupayı alacak takım oynadığı futbol ile kendini her zaman belli eder. Uefa'yı kaldırdığımızda deplasmanda çatır çatır istediğimiz alıyorduk ve öyle dönüyorduk sahamıza. Zaten o dönemde Ali Samiyende bizi yenecek Avrupa takımı kaç tane sayabilirdik ki.

Grup maçlarındaki deplasman galibiyetlerini görünce hepimiz umutlandık ama Ali Samiyende rahat maç kazanamıyoruz artık. Bordeaux maçıda 0-0 bitmesine rağmen sahamızda galip geleceğimizden emin değilim.

Maça dönersek rakibin ev sahibi olması nedeniyle biraz daha atak göründüğü bir karşılaşmaydı. Hakem faul pozisyonlarında çok iyi kararlar verdi. Kartlara baktığımızda ben hakemin oyuncuları sahada tutmaya çalıştığını gördüm. Her ne kadar kırmızı kartı vermeyi es geçsede çoğu pozisyonda hem bizim hem rakibin sarılarınıda es geçti. Benim kendi yorumuma göre teredütsüz penaltı olan bir pozisyonu atladı. Kaleci zaten Baros'u sarsmasa topu göğsüne alıp devam edecekti ancak kalecinin müdahalesi sonucu top ellerinin arasında sıkıştı.

Yardımcı hakem'e gelince herkesin TRT yorumcularının mağduru olduğunu düşünüyorum. Bizim oyuncular gördüğüm kadarıyla bariz ofsaytta iken olur mu böyle şey diyerek izleyenleride etkilediler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    0-0 ın neresi avantajlı? bu skor bizim bodeaux u asy de yenmemizi zorunlu kılıyor.ama bordeaux her türlü gollü beraberlikte tur atlıyo yani bizi yenmek zorunda değil..burda avantaj nerede?
    1-0 yenilseydik daha mı iyiydi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

0-0 çok riskli bir skordur , İnşAllah baştan sonra iyi oynayıp 1-0 , 2-0 gibi sonucla tur atlarız
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    1-0 yenilseydik daha mı iyiydi ?
    olmamış bir şeyi olmuş olarak gösterip sormak ne kadar doğru?
    bu dediğin skor olmuş olsaydı ozman cevap verirdim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayır benim anlamadığım tam tersi olsaydı ne yazılırdı acaba? Sami Yen'de 0-0 bitmiş olsaydı ne yazılırdı? Gitti tur denilirdi. Sami Yende sadece Metaliste yanildik o da nasıl oldu biliyoruz Antalya ile berabere kaldık, nasıl kaldığımızı malum. Ömer'in insanüstü performansı ile. Kayserispor'a yine nasıl puan kaybettigimiz malum. Bir de Sivasla FTK da 1-1 kaldık. Nedir bu karamsarlık cözemedim.

Zaten kimse bitti bu tur demiyor. Oyuncuların demeçlerine bakın durumun ciddiyetinin farkındalar rahat olalım yani. Gececegiz inşallah.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayır benim anlamadığım tam tersi olsaydı ne yazılırdı acaba? Sami Yen'de 0-0 bitmiş olsaydı ne yazılırdı? Gitti tur denilirdi. .
    Gerçekten haklısın eminim o zaman Bordouxu orda yenemez yazardı arkadaş..

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yardımcı hakem'e gelince herkesin TRT yorumcularının mağduru olduğunu düşünüyorum. Bizim oyuncular gördüğüm kadarıyla bariz ofsaytta iken olur mu böyle şey diyerek izleyenleride etkilediler.
    Hayır..2 Pozisyonda ofsayt yokken kesti hatta bir tanesi bir metre geriydi çokta tehlikeli ataklardı..

TRT'nin uğurlu gelen yüzü!

Galatasarayımız, TRT 1'in canlı olarak yayınladığı Avrupa maçlarında yenilmezliğini 20 yılı aşkın bir süreye çıkardı.

Galatasarayımızın TRT uğuru! UEFA Kupası 3. Tur ilk maçında deplasmanda TRT 1'den canlı yayınlanan maçta Bordeaux ile 0-0 berabere kalan Galatasarayımız, bu sonucun ardından TRT'nin yayınladığı maçlarda başarılı performansını da sürdürmüş oldu.

TRT'nin canlı yayınladığı Avrupa maçlarında 1988 yılından beri yenilgi yüzü görmeyen Galatasarayımız, bu başarısını 20 yılı aşkın bir süreye çıkarırken, sarı kırmızılıların 2000 yılındaki UEFA Kupası zaferi de yine TRT 1'den canlı yayınlanmıştı.

Kaynak: Webaslan.com

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Hayır benim anlamadığım tam tersi olsaydı ne yazılırdı acaba? Sami Yen'de 0-0 bitmiş olsaydı ne yazılırdı? Gitti tur denilirdi
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Gerçekten haklısın eminim o zaman Bordouxu orda yenemez yazardı arkadaş..

siz şaşırdınız mı biraz!!

ben 0-0 ın avantajlı bir skor olmadığını gerekçeleriyle yazmışım.ordan birisi çıkıp ya 1-0 yenilseydik ne olacaktı diye alakasız bişsey yazıp altındaki üye de destek vermiş.yine söylüyorum;bordeaux bizi asyde yenmeden eleyebilecek skoru elde edebilirse 0-0 skoru avantajsız bir skordur..

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri