Sayfa 8 / 91 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 2721 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Çok güzel olacaktır merak ettim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Asya'da 8-10 yıldızlı kulüpler var ama kaç yılda alıyorlar bilmiyorum , Bayern'den daha yıldızlar görürürüz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Logo stilide değişecektir.. Merak ettim doğrusu

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Darısı başımıza
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sen gormezsın eren torunlar belkı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun ne diyelim.Sonuna kadar hak ettiler.Geçen senenin acısını çıkardılar adeta.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

en iyisi 10 şampiyonluğa 1 yıldız..italya'daki gibi..ne o öyle galaksi gibi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Exclamation lider sututtgart,shalke şokta

Yeni lider Stuttgart
    Bundesliga'nın 33. haftasında Stuttgart, deplasmanda Bochum'u 3-2 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala liderliğe yükseldi.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip 4. dakikada Schroder'le öne geçti. 25. dakikakada Hitzlsperger skoru 1-1'e getirdi. İlk yarının son anlarında Maltritz Bochum'u 2-1 öne geçirdi ve ev sahibi takım ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda etkili olan taraf Stuttgart'tı. Maçın 61. dakikasında Mario Gomez attığı golle maça 2-2'lik dengeyi getirdi. Gol düellosu şeklinde geçen maçın son golünü 72. dakikada Ccau kaydetti ve Stuttgart'ın bu zorlu deplasmandan altın değerinde bir 3 puanla dönmesini sağladı.

Lider Schalke'nin 1 puan gerisinde, 2. sırada haftaya giren Stuttgart, Schalke'nin Dortmund deplasmanında mağlup olmasıyla liderliğe yükseldi. Stuttgart aldığı bu galibiyetle şampiyonluk yarışında bir adım öne geçmiş oldu.

Stuttgart bu galibiyetle puanını 67'ye yükseltti ve Schalke'nin 2 puan önüne geçip, son hafta öncesi büyük avantaj yakaladı.

Schalke şokta!
    Almanya'da nefesler tutuldu. Bundesliga'daki lejyonerlerimizi karşı karşıya getiren maçta şampiyonluk mücadelesi veren Schalke 04, B.Dortmund'da Westfalen'de 2-0 mağlup olarak sezonun bitimine 1 hafta kala zirve yolunda ağır bir yara alarak liderliği Stuttgart'a kaptırdı.

B.Dortmund'a galibiyeti getiren gol 44. dakikada Alexander Frei ve 85.dakikada Ebi Smolarek'den geldi. Schalke'de Mesut Özil ve Hamit Altıntop ilk 11'de başlarken, teknik direktör Mirko Slomka Halil Altıntop'a ilk 11'de şans vermedi. Schalke aldığı B.Dortmund mağlubiyetinin ardından Almanya Bundesliga'da lider Stuttgart'ın 2 puan gerisinde 2.sırada yer aldı.

Schalke 04 önümüzdeki hafta Arena AufSchalke'de kümede kalmayı garantileyen Arminia Bielefeld'le karşı karşıya gelecek. Schalke önümüzdeki hafta Arminia Bielefeld karşısında galip gelir, Stuttgart'ta kendi sahasında E.Cottbus'a puan verirse Almanya Bundesliga tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaşmış olacak.

Ben Schalke nin olmasını istiyorum... Ama Stuttgart da olsa fena olmaz... Maddi manevi böle bir başarıya ihtiyacı var Stuttgartın...Bakalım Werder ne yapar???

Werder Bremen başka bahara!
    Almanya Bundesliga'da 33. hafta mücadelesinde Werder Bremen Weserstadion'da E.Frankfurt'a 2-1 yenilerek zirve yolunda ağır bir yara aldı ve şampiyonluk hayallerini bir başka bahara erteledi.

E.Frankfurt'a Werder Bremen karşısında galibiyeti getiren goller 13. dakikada Ioannis Amanatidis ve 69. dakikada Naldo'dan (kk)geldi. Aaron Hunt'un 34. dakikada attığı gol Werder Bremen'in şampiyonluk umutlarını ayakta tutmaya yetmedi.
    12.05.2007

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bundesliga ayrı bir alem.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben werder'e daha ne diyim schalke 3 haftada 2 kez yenildi ancak bu fırsatı değerlendiremedi.Stutgart'a tebrikler çokta iyi olmayana kadrosuyla şampiyon oldular sayılır.Yıldıray oraya giderse iyiy olur seneye şamp. liginde

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    ben werder'e daha ne diyim schalke 3 haftada 2 kez yenildi ancak bu fırsatı değerlendiremedi.Stutgart'a tebrikler çokta iyi olmayana kadrosuyla şampiyon oldular sayılır.Yıldıray oraya giderse iyiy olur seneye şamp. liginde
    Yildiray seneye %99 Stuttgart'ta.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Daum: Sözümü tuttum

Daum: Sözümü tuttum

FC Köln'ü yeniden birinci lige çıkartmayı başaran teknik direktör Christoph Daum, bunu bir gönül meselesi olarak gördüğünü ve verdiği sözü tuttuğunu söyledi.

Anadolu Ajansı
    Güncelleme: 13:09 TSİ 12 Mayıs 2008 Pazartesi
    Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Daum, Alman Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, ''1. FC Köln'ü Bundesliga'da da yönetmek cazip olmaz mı?'' şeklindeki soruya, ''1. FC Köln her zaman cazip. Bu, benim için bir gönül meselesiydi. Benim misyonum bu kulübü yeniden birinci lige çıkartmaktı. Bu sözümü yerine getirdim'' dedi.

Taraftarların sevgi ve coşkusuna da teşekkür eden Daum, ''En zor teknik direktörlük görevlerimden biriydi. Böyle başarılı bir şekilde sonuçlandığı için mutluyum. Her zaman böyle olacak gibi görünmüyordu. Her zaman söyledim, sezon sona erdiğinde bir araya geleceğiz diye. Bunu şimdi yapacağız. Bu hafta içinde mi, yoksa son sezon maçının oynanacağı 19 Mayıs'tan sonra mı, onu bilemem'' diye konuştu.

Sezon boyunca oyuncularının tecrübe edindiğini ve sezon sonuna doğru da bir birlik içinde hareket ettiğini ifade eden Daum, ''Öyle tahmin ediyorum ki, takım, ikinci ligde olduğu gibi favori konumda olmadığı için birinci ligde daha rahat edecek'' şeklinde görüş belirtti.

Daum ayrıca, 1. FC Köln'ün, transferler ve kulüp içinde yenilikler yapacağını, şimdilik kimsenin bunu düşünmediğini, ancak gerçeklerin kısa zamanda güzel hayallerin yerini alacağına inandığını kaydetti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yahu bu DAUM ben doğduğumdan beri GAZİ sponsorluğunda yaşıyor

Bu arada helal olsun Daum'a

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Tebrikler Köln´e,Mondi´ye,Ümit´e,Daum´a

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Elinde yanlış görmüyorsam bira şampiyonluk kutluyor futbolcular barda bir gece gerirse olay çıkartır.
    İlginç

Ümit Özat'ı ßundesliga'da izlemek keyfli olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Koln un isi zor gercekten, cok transfer lazim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mondi büyük kaleci yaw
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Vay be ne lig ama süper gidiyor valla
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

sonunda Stuttgart şampiyon olacak oleyy be valla Bundesliga'da şampiyon olmasını istediğim takımlardan biriydi...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daum kalitesini bir kez daha ispatladı TSL'den 1 2 transfer daha yapsında izlemesi daha keyifli olsun

Zor bir işi başarı ile yaptı.Kendisini tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum'un istifa edeceği yönünde haberler okudum Yerli ve yabancı basında.
    İstifa ederse bir daha Türkiye'ye gelir bence

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ağlıyolarmı !
    Daum iyi iş çıkartmış zaten iyi kadroları vardı.Güzel stadı,güzel taraftarı var Bundesliga'ya yakışır.Tebrikler Köln.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bakalım Mondi Bundesliga'da neler yapacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Daum'un istifa edeceği yönünde haberler okudum Yerli ve yabancı basında.
    İstifa ederse bir daha Türkiye'ye gelir bence
    Valla Galatasaray'a geleceği yazılıyor bizim kolpa basında

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bence Hamburg şampiyon olsun(imkansız bu sene) ama Thomas Doll neredeyse küme düşürecekti takımı.

Sayfa 8 / 91 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon

Mesaj Yetkileri