ouz o saydıklarından bir tek frey dün gece süperdi Umarım bu gece diğerleride coşmaz benim maçımdan sonra coşsunlarEğer bunlar dörtlüyse ;
Riccardo Montolovio
Adrian Mutu
Sébastian Frey
Mario Alberto Santana
Zdravko Kuzmanovic
Bunlar Ne ![/b]![]()
nannar [Tottenham]
Prince2005 [Porto]
BeaT [Lyon]
Notts County96 [Fiorentina]
Corpus [Everton]
mehmet ocal [Villarreal]
MaliKaya [Man City]
Haygary [Valencia]
Ümit [Sevilla]
Alicanfmfan [A. Madrid]
DisCo
ouz o saydıklarından bir tek frey dün gece süperdi Umarım bu gece diğerleride coşmaz benim maçımdan sonra coşsunlarEğer bunlar dörtlüyse ;
Riccardo Montolovio
Adrian Mutu
Sébastian Frey
Mario Alberto Santana
Zdravko Kuzmanovic
Bunlar Ne ![/b]![]()
Canlı Yayın !
Oğuzcan Özel Basın Toplantısı Düzenliyor !
Oğuzcan Özel Ümit Boğa,Murat Budan'a çok kızgın.Ümit Boğa'nın asılsız iddaaları Fiorentina'yı yıpratmaya yöneliktir,kendisinin oyununa gelmiyoruz.O kendi kadrosunda ne yapacağını düşünsün ligde kendisiyle 2 kere görüşme imkanım olacak dedi.Murat Budan'a ise takım oyununu 40 milyon €lik yıldızlarla tam oynayamazsınız,başarıya aç olmalısınız.Scout ekibim böyle gençleri bulup Floransa'ya getiriyor .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
" Basının dalaveresine gelen Ümit Boğayı kınadığımı belirtiyorum. Röportaj vermeyi sevmiyen birisi olarak bu duruma düşmenin acısı içerisindeyim. Fiorentina taraftarı olduğumu iddaa eden gazeteci/yayıncı kişi ve kuruluşların Fiorentina Menejeri Oğuz'un yaptığı; takımı beraber yönetelim teklifine red cevabını verdiğimi bilmesi gerekirdi. "
arkadaslar yeni gördüm kariyeri insallah bir sova dönüsür.Hepinize başarılar favorim takımıyla mali![]()
Sevilla Patronu Acık ve Net Konustu!!!
Gündemi degerlendiren Sevilla patronu Oguza kırgın oldugunu söyledi. Asistanı ile arasını bozmak için bu türlü cirkin olaylara girmenin bir gereği olmadıgını söyleyen Sevilla Patronu bu saatten sonra kenarı cekiliyorum. Arkadaslarımızı izleyerek sadece gülecegim. Bu arada asistanımız Anıldan özür diliyorum. Beraber basarıyı yakalamayı hedefliyorum. Hadi Allaha emanet olun!!!![]()
TariboWest
Evet bir rekor geldi tek bir maç yapmadan 8 sayfaya ulaşan ilk kariyerBaşlasın artıkk
Oooo Takımlar Artık Kendi İçindede Birbirleriyle Didişmeye Başladı Allah Sonumuzu Hayır Etsin
Bizim Takımda Böyle Sorunlar Olmaz Personellerimizle Uyuyumumuz ve Rakipleri Yıldırmak İçin Sinsi Planlarımız Var![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Benle.![]()
Bu Kariyer Bu Gidişle T.İ.O.K.O 2 Olacak![]()
Bu aksam baslıyoruz Bugra. Saat 22:00 da![]()
TariboWest
Kulübümüze asistan menajerlik başvurusu yapmış olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Kulübün yararları açısından en uygun kararı verdiğimizi düşünüyorum. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek, Hayrettin Karaca kardeşimize görevinde başarılar diliyorum... Kendisi benim sadece asistan menajerim değil, takım üzerinde en az benim kadar yetkilidir.
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tottenhamın İkilisi Süper Olmuş
Murat Özdemir'i Ben Kovdum
Atl Madrid'in teknik direktörü Alican'dan müthiş acıklamalar ; ''2 gün önce asistan menajer aradıgını söyleyen kulübün basın sözcüsü bana sormadan Murat Özdemir'i göreve getirmiş duydugumda kafama kaynar sular döküldü direk Murat Özdemir ile konustuk ve kendisinin bu işi yapamayacagını takımda en büyük kişinin kendim oldugunu söyledim , Murat Özdemir bu konuyu anlayıs içerisinde karsıladı ve ertesi gün istafa etti '' dedi.
Diger Takımları Takmıyorum
Ligdeki diger takımları ciddiye almadıgını söyleyen Türk Menajer ; ''Tek oyuncum Aguero diger rakiplerimizin takım fiyatına sahip cok rahatız '' dedi.
En Büyük Transfer Benim
Transfer var mı sorusuna ? Alican ;''En büyük transfer benim büyük bir yıldızım onun için kim gelse gölgede kalır transfere gerek yok ''.dedi
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu Biraz Sert Olmuş Alican![]()
Atletico Madrid'in Yeni Asistanı Benitez Jr'dan açıklama
Alican ile Atletico Madrid'in asistan menajeri olmam konusunda anlaştık,hayırlı olsun.. Ayrıca Alican gibi kupa delisi biriyle benim gibi bir taktikçinin buluşması diğer rakiplerin canını çok yakacaktır..
Alican'dan Büyük Vefa
Takımda asistan menajer aradıgını söyleyen Alican'dan örnek davranıs , Atl Madrid'in malzemecisi CaDo(Çagdas) 'ı , Alican kulübe asistan menajer olarak göreve aldırdı , kulüp başkanı CaDo'yu forma yıkasın , top dagıtsın vs diye almıstık ama su anda büyük bir kulübün yardımcı antrenörü oldu böyle bir yükseliş görülmemiştir herhalde dedi
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Robbie Keane ve Ben...
![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
heyecanla bekliyorum
CaD0 ve eXcitinG yeni göreviniz hayırlı olsun
Bugün 3-4 kişi taktiğimi sordu.Ajan mı yoksa bunlar![]()
ismail taktik için dışarıdan baskı başlamış yarın öbür gün döverler.bugünden sonra
asistanından başka bir de koruman olacam