Fenerbahçe
Trabzonspor
Beraberlik
aziz yıldırım aman istifa etmesin 2008 de gs şampiyon oldu istifa etti
medyayı onla meşgul etti
şampiyonluğuumuzu gölgeledi
şimdi bursa şampiyon olmuş anadoludan bir şampiyon çıkmış istifa edipte ama gölgelemesin bursanın şampiyonluğunu
Alex'in son dakikada kaçırdığı golde Emre'yi gösterdi kamera da Emre'nin yüzü kıpkırmızı olmuştu, hasta gibiydi. Ya da artık nefesi tükenmiş.
Volkan Demirel'i tebrik etmeyi unuttum... Hani Guiza kaçırıyor kaçırıyor; sonra bir gol atıyor ya... Volkan tam tersi... Kurtarıyor; kurtarıyor... Bir gol yiyor; bizi şampiyonluktan ediyor... Bir yiyip pir yiyen kaleci... Övünebilirsin kendinle... Önce 2008; Nonda... Şimdi Burak... Aferin sana Volkan; aferin... 10 maç mı ne gol yememiş... Bu maçta bu golü yedikten sonra...
facede fener fan sayfasında gördüm
anansu yapan birisi selçuk şahin diyor![]()
[img=http://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/264.jpg]
Bu foto olabilir Selcuk 2-2 diyor
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/17/264.jpg
Övünün durun bakalım şimdi o muhteşem hocanız Daum ile, o muhteşem başkanınız ile.
Teker teker hataları buraya yazmaya hiiiç mi hiç gerek yok.
Şu söz maçı öyle bir anlatıyor ki, aynen kardeşime aktardım maç sırasında;
'' Dakika 82 ve hala Guiza oyunda ''
Övünebilirsiniz o muhteşem Daum efendi ile.
Daum gitsin , gerisi kalsın. Guiza bile...
Bence Daum Türkiyenin en iyi teknik direktörlerinin belkide başında gelir. Taktik zekası olarak bence çok iyi bir hoca, o yüzden kalmalıdır bence.
Staddaki yangını şimdi gördüm. Cidden fena yanmış koltuklar. Her bölümde yangın var.
İzlemek isteyen :
http://www.facebook.com/photo.php?pi...11106532266073
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
söylenecek çok fazla söz yok.. bu olay başıma ilk geldiğinde ağldım hüngür hüngür ancak bu sefer içimden gelmedi ağlamak.. Çünki adamlar bizi enayi yerine koyyolar.. Nasıl olsa bu taraftar seneye de formasını kombinesini alacak onlara göre..
Ama artık olmaz, papaz pilavı 1 kere yedi bir daha yemez.. Dua etsinler o stadı söndürebildiler.. Ancak içimizdekileri söndüremezler.. Bu yüzden az şerefi varsa o başımızdakilerin yarın istifalarını verirler..
yapilan anons tamamen planlanmis birseydi bence.. taraftari oyalayip futbolculari sahadan cikardilar.. bu kadar basit.
Denizlispor maçından sonra bu maç çok kötü koydu. Denizli'de yaşanan travmanın aynısını, hatta daha da şiddetlisini yaşadık. Bunu bize yaşatanlara yazıklar olsun. Ben maçı evimde izledim ama stadyumda, Kadıköy'de, Bağdat Caddesi'nde sabahtan akşama kadar kendilerini şampiyonluk için hazırlamış olan, her türlü maddi ve manevi desteği kulübüne yapmış olan, nefeslerini tüketen binlerce Fenerbahçe taraftarına acıdım. Asıl onlara üzüldüm, onların travması çok daha ağır olmuştur, ben bile evde maçı izlerken neler yaşadım, onları düşünemiyorum.
Çok şey söylenebilir bunla ilgili ama bu travmayı bize ikinci kez yaşatan teknik direktör Daum'un derhal kovulması lazım. Takımın başında son 10 haftadır Aziz Yıldırım bulunmasa, buralara kadar bile gelemeyecektik, haftalar öncesinden havlu atacaktık. Aziz Yıldırım'ın bireysel çabasıyla son haftaya kadar taşıdık şansımızı, az daha şampiyon olacaktık.
Futbolcuların bugünkü çabası harikaydı, tek kelime edilemez. Ama bu çabaya bakıyoruz, bir de Türkiye Kupası final maçındaki çabaya bakıyoruz. Aradaki fark için "dağlar kadar" demek bile az kalır. Ligde puan kaybedilen Kasımpaşa, Bursaspor, Manisaspor, Diyarbakırspor, Gaziantepspor, İBB gibi maçlardaki futbola ve mücadele bakıyoruz, bu maça bakıyoruz, son 10 haftaya bakıyoruz. Arada inanılmaz uçurumlar var. Bu uçurumlar R.Madrid'de, Barcelona'da, Inter'de, Chelsea'de var mı? Bunun sorumlusu da Daum'dur. Başka birisi değil.
Aziz Başkan'ın katkısı maksimumken, Daum'un katkısı minimumsa söylenecek pek bir şey yok demektir.
Başkan devam edecek mi etmeyecek mi bilmiyorum ama kendisinin yerinde olsam istifa ederdim. Yani ben o olsam, bu acıyı 2 kez yaşamaya dayanamaz, sadece taraftar olurdum, her şeyi bırakırdım. Çünkü bu kafayla sağlıklı düşünmesi çok zor, sağlıklı karar vermesi çok zor. Ali Koç veya M.Ali Aydınlar gibi isimler devam edip Aziz Başkan "Onursal Başkan" olabilir.
daum'un da artik biraz yüzü varsa istifa eder birdahada türkiyede takim calistirmaz.. 2. kez son haftada sampiyonlugu verdi.. diyecek söz yok.. güiza sahada resmen dökülüyor kenarda semih gibi topu iyi takip eden topu ayaginda iyi tutabilen faul alabilen bir oyuncu varken formsuz gökhan ünali oyuna aliyor.. alex sahada dökülüyor onu oyundan almiyor emre'yi aliyor..
Yazmayacaktım ama içimde kaldı..
Bu anonsta kesinlikle bir hile, bir art niyet var.. Bilmiyorum ama burnuma çok pis kokular geliyor.. Bu anons olayı Bursa'nın şampiyonluğunu gölgelemek gibi bi niyeti olanların oyunu gibi geliyor bana, tıpkı 3 yıl önce olduğu gibi.. Umarım Aziz bey ve ekibi aklıma gelenleri yapacak kadar küçülmemişlerdir..
Güiza'ya kabahat bulmamak lazım. Fatura ona kesilmemeli. Semih'i küstüren, Lugano-Bilica ikilisi bir arada oynamadıktan sonra yenilen gollere ve savunma zaaflarına çözüm üretemeyen, şampiyonluk maçında dahi çift forvete geçemeyen, takımda disiplini sağlayamayan, kaybedilen puanlarda hiçbir müdahale yapamayan ve takımın mücadele etmesi için bir şeyler yapamayan bir Daum var.
Pellegrini var mesela, R.Madrid'in hocası. Onu ben eleştiremem, çünkü rekor bir puan topluyor La Liga'da, rekor gol seviyesine çıkarıyor takımı ama yapacak bir şeyi yok, rakibi geçen sezon 6 kupa alan, dünyanın en iyi takımı olarak gösterilen bir rakip. Pellegrini daha ne yapabilir ki? Daum'a bakıyorsun, ligin açık ara en iyi kadrosu, taraftarı, camiası, her şey lehine, Bursaspor'a şampiyonluğu veriyorsun, hem de son maçı kazanamıyorsun kendi evinde. Kupa maçında hiçbir varlık gösteremiyorsun, UEFA Kupası'nda Lille gibi vasat bir takımı eleyemiyorsun, evinde yenemiyorsun.
Alex'in karısı düşük yapmamıştır umarım.Alex son anlarda golü kaçırdığında çok fenaydı durumu.
O pozisyon gol olsa şimdi bambaşka şeyler konuşuluyor olacaktı, oynanan oyun aynı ama konuşulanlar çok çok farklı olacaktı. Şimdi 2006'da yaşanan o kaos yaşanmamalı, belirsizlik olmamalı. O dönemde istifaydı, geri döndü derken çok zaman kaybetmiştik, hatta 4 yabancı son transfer gününde gelmişti. Gerçi Zico istifa deniyordu sezon başında, sezon sonunda o bizi şampiyon yapmıştı o sene.
Taraftarın yeniden heyecanlanması lazım, bunu da Daum'u kovup, Rıdvan'ı Aykut'un görevine, Aykut'u da takımın başına getirerek ve çok bekletmeden yıldız transferi açıklayarak yapabilirler.
Artık bizde bağışıklık yaptı sanırım, pek rahatsızlık vermedi bugün bana. 3.sünü görmek nasip olmasın.Bu takımdan 4 yabancı gönderilip 5 yabancı alınmalı, şampiyon olsak da bunun olmasını istiyordum, şimdi kesinlikle böyle bir değişim olacak, sadece hoca değişikliği de bu olumsuz havayı dağıtamaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Sadece numaralarin yeri degisti Anadolunun sampion goren takimlarinda
61 oldu 16
Ali Tandoganada cok tessekur ettik, soyledikleri cok iyi sozler ortami yumusatir bu iki anadolu kulubu arasinda, ne kadar Bursanin baskani ve devlet icinde olan bakanl bize laf atsada o gercegi konusmus.
Çok fazla kaçırdık... ne söylesek az. Anons olayı tam skandaldı. Anons yapıldı son 3-4 dakika kala top çevirmeye başladı takım. Bu ne mantıktır anlamadım yazıklar olsun diyebiliyorum sadece.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu kaybettiği maçın son dakikalarında Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 tamamlandığı yönünde yanlış anons yapan ve Sarı-Lacivertli futbolcularla taraftarlarr şampiyonluk havasına sokarak krize neden olan görevli Hakan Bingül maçtan sonra gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Bingül’ün sabah adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Kaynak : DHA
çeksin cezasını.
yaptığı anons bakın nelere sebebiyet vermiş,
yapılan 2-2 anonsundan sonra taraftarlar sahaya iniyor ve tekrar anons yapılıyor, bursa şampiyon diye. bu sefer de bazı taraftarlar terkettiği tribüne geri dönmeye çalışırken karşılarında polisi bulmuşlar. polisler de ver Allah ver, nerelerine gelirse artık. babasının yanında dayak yiyen çocukları mı ararsın, kadınlara ve çocuklara saldıran polisi mi, yerde yatan ''insana'' vuran polisi mi, ne ararsan var. bunu kendim uydurmuyorum. stada giden arkadaşlarım anlatıyor.
yazıklar olsun demekten başka birşey de kalmıyor. giden şampiyonluğa mı yanarsın yoksa bu anonsa ve nelere sebep olduğuna mı yanarsın.
ancak bunları yapanların yanına kalmaz. bu ülkede sadece devletin adaleti yok. Allah gördü bu olanları.
(/s)
Polisler hakkında söylencek çok şey var ama ..
Fenerbahçe'nin yaptığı gülünmeyecek gibi değil.Oyuncular,saha inen taraftarlar aşağıda sevinirken tribündeki taraftarlar susmaya başladı.Bu şampiyonluğu sonuna kadar hak eden Bursaspor gönülden tebrik ediyorum.Ayrıca bir tebrik daha,beni forma giymekten kurtardığı için.
Geçen hafta yazmıştım Tarikko arkadaşım söylediğinde.Aman haftaya burada üzülerek gelmeyin diye.Eralp'in dediğini de hatırlıyorum.
Aziz Yıldırım 3 yıl üst üste şampiyonluk demişti;10 günde 2 kupa kaybedildi : )