OFK Belgrad
Galatasaray
Beraberlik
Pino'ya tam puan verdim, Rosicky ve Ledesma gelirse hücumda dağıtır, savunmada dağılırız ama yediğimizden çok atarız.![]()
Pino çok iyi futbolcu.. Mehmet'in yaptığı da çok klastı![]()
Prekazi yönetime kaset göndermiş.Partizan - Jovanovic - Dmc.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Aha Prekazi transferleri açıklıyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Prekazi'nin bahsettiği bu Jovanovic kim![]()
Ledesma geliyor Jovanovic'i ne yapacağız![]()
Ya Bu Prekazi sarhoş gibi konuşuyor ne dediğini anlayamıyorum..
Pino çok iyi 2 maçtır ilk maçta 2.golün asistini yaptı bu maç yine attırdı eğer böyle devam etsin Ledesma Rosicky gelsin önümüze gelene bol atarız ama bu savunmaylada yeriz galiba![]()
Ama Mehmet Batdal'da da iş var. Fiziğini çok iyi kullanıyor ve arayada iyi kaçabiliyor. Bence bu çocukta ısrar edilmeli.
Ayrıca defansıda beğenmedim Galatasaray'ın. Ayhan 3 kere kayarak müdahale yaptı adam yanından geçti. Ön libero bir an önce gelmeli![]()
Maç bitmek üzere...Galatasaray
Tur hayırlı olsun![]()
Turu Getiren Adam Aykut Erçetin. O kurtarışları yapmasaydı şimdi buraya çok farklı mesajlar atıyor olacaktık.
Pino süper.
Arda niyeyse hep yorgun
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tebrikler Aslanlarımıza...Umarım GS elenir diyen GS'lı arkadaşlarımız bir kez daha düşünürler hangi takımı desteklediklerini ve ne kadar mantıklı düşündüklerini![]()
Galatasaray turu rahat aldı..2 golden sonra rahatladık.Süper bir maç çıkardık..Mustafa'nın golü mükemmeldi..
Pino Pino Pino!
Turu geçtik. Sıra transferlerde. Bu akşam yıldızlar açıklanabilir. Gözükümüz kulağımız sende www.galatasaray.org
Batdal'ın top saklaması ve hava hakimiyeti çok iyi.Biraz bitiriciliğini geliştirirse iyi bir golcü olur.
Rosicky ve Ledesma gelirse mükemmel olur..
Jovanovic iyi diyorsa iyidir Prekazi.
TRT'yi mail bombardımanına tutalım Ömer Üründül yerine Prekazi yorumlasın maçları hem doğru yorumluyor, güzel yorumluyor hem vöheeeöyyy gibi tepkileri yok hem de aynı şeyleri söylemiyor![]()
Screw you guys, I'm goin' home