Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

19 38.78%
  • Fenerbahçe kazanır

27 55.10%
  • Berabere biter

3 6.12%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 265 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe [22. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Forza Şuster be kanka.İdolümsün hocam.Hayatımda gördüğüm en kral adamsın.Hele o 88de Hügoyu çıkarıp Nobreyi aldın ya,futbol tarihinde böyle bir hamle yok olamaz olmamalı.#ForzaŞusterforzaŞusterforzaŞuster

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

FB'li arkadaslari tebrik ederim , hakkettikleri guzel bir galibiyet almislar , cok guzel bir seri yakaladilar , BJK'de cok kotu bir viraja girdi 2 macda yedigi gol sayisi 8 , 17 de 17 deniliyordu ama simdi Turkiye Kupasi alinirsa kafi olucak BJK icin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Takımın en tecrübeli,en soğukkanlı,en vurdum duymaz,en sakin adamı ortada hiçbir şey yokken herkesin gözü önünde ceza alanı içinde rakibe ne diye vurur?

O pozisyon olmasa Semih oyuna girecekti.Ne kadar acıdır ki büyük ihtimalle üç gol atan Alex çıkacaktı.

Sivok ve Bobo'yu kadroya almamak büyük hata.

Eksik kaldıktan sonra hücum dörtlüsünden birisini alacağına orta alanın ortasını boşaltması komediden başka birşey değil.

F.Bahçe ilk yarım saat maçı koparabilirdi.Golü atan Ekrem kırmızı görebilirdi.Almeida golü atsa maç bitebilirdi.Ferrari'nin ilk hareketine penaltıyı çalsa sonuç farklı olabilirdi vs.Yani maç gitti geldi,gitti,geldi,gitti.

Tebrikler FENERBAHÇE.Tebrikler ALEX.

Eğer yönetim biraz yönetimse Hoca biraz Hoca'ysa Ferrari sabaha kalmadan kovulmalı.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Seyir zevki yüksek bir maç oldu. Bende uzun zamandır bu kadar gidip gelen bi derbi izlememişti. Birden fazla kırılma anı vardı maçta. Luganonun penaltısı verilmedi yada Hugo'nun kaçırdığı gol vs. vs. bunlar maçı çok farklı yerlere ve yahut skorlara taşıyabilirdi. Hakem hakkında konuşmaya fazla girmeyeceğim ama şu kadar söyliyeyim çok dengesiz bir maç yönetti ama yinede hakederek kazandığımız düşünüyorum. Zorlu virajları tek tek atlatıyoruz kayıpsız bir şekilde çok şükür. İnşAllah sezon sonundada sevinen taraf biz oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

"Pozisyonu görmedim ama bir pozisyonun içinde Lugano varsa kesinlikle provokasyon vardır" Schuster.

Bu söze forumda değil sözlükte olsak ben çok güzel şeyler yazardım da neyse.Suyun ısınıyor Schuster
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by sananes View Post
    "Pozisyonu görmedim ama bir pozisyonun içinde Lugano varsa kesinlikle provokasyon vardır" Schuster.

Bu söze forumda değil sözlükte olsak ben çok güzel şeyler yazardım da neyse.Suyun ısınıyor Schuster
    Gercekten bunu dediyse Schuster kendini komik duruma dusuruyor , futbol bilgisinden cok agzini konusturuyor Turkiye'de nedense

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'de şöyle bir pozisyonu oluşturacak forveti görmeyeli çok uzun zaman olmuştu.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=87651
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'de şöyle bir pozisyonu oluşturacak forveti görmeyeli çok uzun zaman olmuştu.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=87651
    Sen görmüşsün en azından böyle bi forvet demekki ben öyle bir forveti hiç görmedim Fenerde yada hatırlamıyorum (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce'yi ve Fenerbahcelileri tebrik ederim. Besiktas bir kez daha beni iddaada yatirmayi basardi 2'ye 213 mu ne aliyorduk Ama bana kalirsa macin kirilma noktasi Ferrari'nin atilmasi degil Almeida'nin karsi karsiya kacirdigi goldur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    FB'li arkadaslari tebrik ederim , hakkettikleri guzel bir galibiyet almislar , cok guzel bir seri yakaladilar , BJK'de cok kotu bir viraja girdi 2 macda yedigi gol sayisi 8 , 17 de 17 deniliyordu ama simdi Turkiye Kupasi alinirsa kafi olucak BJK icin
    Bizim hedefimiz hiç bir zaman 17/17 yapıp şampiyonluğu kazanmak olmadı.Ne yöneticerlerden,ne teknik ekipten,ne de futbolcuların ağzıdan 17/17 yapacağız/yapmak istiyoruz tarzı açıklama yok.Hatta aksine devre arasında 3 tane portekizli oyuncuyu kadromuza katarken yöneticiler ve başkanın açıklamaları asıl hedefin önümüzdeki sezon olduğu,bu sezon bitirebildiğimiz en yüksek yerde bitirmek istiyoruz şeklindeydi.Medya ortaya attı bu mantıksız söylemi,alınan oyuncuların gazıyla çoğunluk değil ama bir bölüm taraftar bu safsataya olabilir gözüyle baktı.Üstümüze yıkıldı bu durum.Millet de şimdi dalga geçiyor ve bu durum açıkcası hiç hoşuma gitmiyor.Hani 17/17 yapacağız deseydikte önümüze getirseydiniz eyvallah.Bu forumdaki Beşiktaş'lı üyelerin bir tanesinin bile 17/17 yapacağız tarzı bir söylemini bulamazsınız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tebrikler fenerbahçe.... bjk için işler gittikçe kötüleşiyor. yazık ki hücum anlamında çok iyi bir kadroya rağmen savunmayan bir takım oldu çıktılar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    ne de futbolcuların ağzıdan 17/17 yapacağız/yapmak istiyoruz tarzı açıklama yok.
    Şemsi dalgınlığına geldi sanırım..

Beşiktaş’ın Alman futbolcusu Roberto Hilbert, “Buca maçındaki futbolumuzu her karşılaşmada sergileyecek gücümüz var. 17’de 17 yapacağımızdan hiç şüphem yok” dedi.
    Maç çok net oldu. Beşiktaş takımı 90 dakika savunma yaptı , 2-1 öne geçtikten sonra Almeida atsa çok daha farklı olurdu ama atamadı ve Ferrari'nin amatörce hatasıyla mağlup oldu Beşiktaş. Hakem demişti 1-2 Beşiktaş'lı arkadaşım pozisyonları saydım maçtaki, 7 hata Fenerbahçe lehine 3 hata Beşiktaş lehine yapmış. Özellikle ilk 30 dkda çıkacak kırmızı maçı daha farklı yapardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maç hakkında pekte birşey yazmak istemiyorum.

Eğer kırmızı kart olmasa ve maç 2-1 mağlubiyetimiz ile bitse burda yönetime ateş püskürecektim. Aykut Kocaman bir derbi bile kazanamıyor diyecektim.

Sonucunda 2-4 yendik ve mutluyum. Allah bozmasın çok güzel galibiyetler aldık. Şampiyonluk geliyor diyebilirim artık.

Sheriff Misafir

Beşiktaşın golünden Ferrari'nin atılmasına kadar Beşiktaş'ın bariz bir üstünlüğü vardı. Ferrari'nin atılması ve sonrasına atılan penaltı golüyle birlikte ibre bir anda bize döndü. Dia'nın sol kanatta ki muhteşem oyununun maçı kazanmamızda önemli bir etkisi vardı. Ayrıca tabikide Alex, söyleyecek birşey bulamıyorum gerçekten. Bu adamın gönderilmesi demek takımın yarısının gönderilmesi demek.

Hakemin hataları oldu, her iki taraf içinde maçın kaderini etkileyecek hataları oldu hemde. Sonuç itibariyle güzel bir skor ve güzel bir oyunla hakederek aldığımızı düşünüyorum.

Bundan sonraki maçlarda güzel futbolu sürdürüp, galibiyet serisini devam ettiririz umarım. Şampiyonluk için umutlarımız gittikçe artıyor, oynanan oyun ve alınan skorları gördükçe. Takımımı gönülden tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Dalgınlığıma gelme değil de,haberim yoktu.Fakat şöyle bir şey de var.

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ221029SXQ

Trabzonspor'un Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu ve ligde lider durumda bulunduğunu kaydeden Hilbert, "Birçok kişi ligde 17'de 17 yapacağımızı düşünüyor ama Trabzonspor gibi zorlu rakipler olduğu için bu kolay olmayacak" dedi.
    Yazdığım yazının arkasındayım hala.Varsa aksini iddia edecek,bekliyorum.Hani 17/17 yapıyordunuz diye dalga geçmesi kolay.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İlk 30 dakika oynadığımız futbolu bir tarafa bırakırsak, son haftaların en kötü topunu oynadık. Açıkçası daha kolay bir galibiyet bekliyordum, ama az kalsın tarihi bir hezimet yaşayacak noktaya geldik. Boks maçı gibi oldu; ilk rauntta Beşiktaş nakavt olmak üzereydi, onun başında saydılar. İkinci rauntta ise bizim için saydılar. Üçüncü rauntun hikayesi ise bambaşka... Kısacası, 90 dakikayı üçe bölersek, 30'ar dakikalık dilimler halinde üç ayrı maç oynandı. Birbiriyle ilgisi olmayan üç farklı maç... Vivaldi'nin Dört Mevsim'i gibi duygular duyguları kovaladı; ilkbaharın cıvıltısına kapılmış giderken, birden sonbaharda hüznün baygınlık derecesini yaşadık.

Rahat bir galibiyet bekliyordum dedim. En büyük güvencem şuydu: Beşiktaş son yıllarda kendi evinde oynadığı yüksek sinir harbi gerektiren, mental açıdan zor ve külfetli hiçbir maçın sonunu getiremedi. Bu bir yetenek sorunu değil, mental bir sorun... İş sinir savaşına dökülür ve bir yerde çözülürler diye bekliyordum. Umduğum gibi çözüldüler ama öncesinde biz çok daha kötü çözülme noktasına geldik. Eğer 3-1 olsaydı, imkanı yok, bizi beşten aşağısı kurtarmazdı. Bereket versin o pozisyona Bobo filan değil, yeni transferleri girdi.

Her iki takım adına eleştirim şu: Oyunun momentumunu büyük bir takımın bu kadar çabuk elinden kaçırmaya hakkı yok. Arkadaş, her ne olursa olsun, maçın kontrolünü kaçırmayacaksın. Aykut hoca takımı maça çok iyi hazırlamış. Ama ilk 30 dakika ipleri eline aldıktan sonra bu kadar çabuk rakibe teslim edilmesine seyirci kalamazsın. O anda birşeyler yapman lazım. Artık oyunu mu yavaşlatırsın, ne yaparsın? Aynı eleştirilerim rakip içinde geçerli... Maçın seyir zevkinin yüksek olması malesef kaliteli futboldan değil, belli bölümlerde her iki takımın da maçın iplerini bütünüyle ellerinden kaçırmış olmasından kaynaklı... Üst düzey bir futbolda böyle kontrolsüz gel git'lere yer yok diye düşünüyorum.

Bu eleştirimin yanında Aykut hocanın olumlu yanını da söyliyeyim. Henüz 90 dakikaya yayılmasa da, belli bölümlerde, sezon başı hedeflediği "rakibi dengesiz yakalayacak, topla hızlı hareket eden oyunculardan kurulu dikine futbolun" izlerini görmeye başladık. Bu sistem adına transfer ettiği oyuncularında ne kadar isabetli olduğu görülüyor. Birde Stoch'u devreye sokabillse...

Emre bugün çok kötüydü. Bereket versin ki Selçuk yine standartlarının üstünde oynadı. Alex ilk 60 dakika yokları oynarken, kader ona maçın kahramanı olma fırsatını verdi ve o yine tarihe geçecek bir maç sonu oynadı. Mehmet Topuz artık gol atmasını yeniden hatırlasa iyi olacak. Gerçi ondan daha kötüsü var; sonradan giren Özer... Ama benim zaten Özer'den umudum yok.

Yobo... Bu çocuğun bonservisini almaz, "altı üstü bir stoper, bu kadar para etmez" diye sezon sonu vazgeçersek, futbol tarihimizin en skandal cinayetlerinden birisini işleriz. Belli olmaz; burası Fenerbahçe... Her işte akıl mantık ararsan, aklını kaybedersin. Ama sağlıklı bir kulüpte bu oyuncuyla şimdiye çoktan anlaşılmalıydı.

Volkan... Mustafa hocanın ifadesiyle: "Rüştü çok gol kurtardı, ama Volkan maçı kurtardı." Teşekkürler. Ama şampiyonluk lafları için daha çok erken... Zaten biz ne zaman o havaya girssek ters tepiyor. Ligin sonunu düşünmeyelim. Sadece Kasımpaşa maçını konuşmaya başlayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Maç çok net oldu. Beşiktaş takımı 90 dakika savunma yaptı , 2-1 öne geçtikten sonra Almeida atsa çok daha farklı olurdu ama atamadı ve Ferrari'nin amatörce hatasıyla mağlup oldu Beşiktaş. Hakem demişti 1-2 Beşiktaş'lı arkadaşım pozisyonları saydım maçtaki, 7 hata Fenerbahçe lehine 3 hata Beşiktaş lehine yapmış. Özellikle ilk 30 dkda çıkacak kırmızı maçı daha farklı yapardı.
    Tamam da koyu işaretlediğim yere katılmıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayatımda Schuster kadar pişkin adam görmedim.İlginç bir karakter...

90 dakika savunma yapan takım 2 gol atıp 4 gol nasıl yer yahu?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş 90 dakika savunma yapsa kazanırdı yapmayın Allah aşkına...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İki takımda yapmak istese de, savunma yapamadı. Eğer savunma yapmak buysa, futbolda savunma bitmiştir. Savunma adına tek beğendiğim kişi Yobo'ydu. Bunun dışında savunma yapmaya çalıştıkları dakikalar, savunmaların en fazla aksadığı dakikalardı. İki takım adına konuşuyorum. Ne Fenerbahçe savunması birşeye benziyordu, ne Beşiktaş... İki takımda topu rakip yeralanda çok etkili kullandı, keyif verdi. Bu, yetenekler kadar birazda savunmaların acziyetinden...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tebrikler Fenerbahçem.Maçın geniş özetini izleyebileceğim bir yer varmı acaba özelden veya burdan yazarmısınız.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Hakem hataları çok fazlaydı ancak çoğu Beşiktaş'ın yararınaydı.Bu sebeple Beşiktaş'lı arkadaşların suçu hakem'e yıkmaları yanlış olur...
    Açık konuşmak gerekirse maç 2-1 veya daha farklı şekilde Beşiktaş galibiyetiyle bitseydi gerçekten çok sert eleştirilerim olacaktı(1-0 önde olduğun maçı nasıl koruyamazsın tarzında) ama maç 90 dakika.Konuşmak için önce sonucu görmek gerekiyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçı izllemeye gidecektim ama uykuma yenildim. Keşke izleseymişim

Tebrikler Alex
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

dia ve alex'i bir kenara koyarsak maçın adamı lugano'dur bence. ferrari'yle girdiği psikolojik savaşı defalarca kazandı. çirkef olmasına rağmen yenilgiyi kabullenemeyen, oyundan kopmayan futbol karakterini gösterdi ve boşuna uruguay milli takımı kaptanı olmadığını kanıtladı. defansta ağır kalmasına rağmen futbol zekasıyla bir çok tehlikeyi etkisiz hale getirdi.

emre, mehmet topuz ve gökhan gönül gördüğüm en kötü maçlarını oynadılar. hadi emre'yle gökhan'ı geçtim sakat oldukları için, ya mehmet? takımın dinamosuyken aksayan elemanı oldu resmen. umarım geçen haftalardaki formunu tekrar yakalar.

niang... tam bir santrafor. complete forward.

ayrıca all-star öncesi keyfe keyif kattıkları için tüm takım sağ olsun, var olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Cüneyt Çakır gibi bir hakem nasıl böyle şeyleri görmez hayret ediyorum.İlk yarıdaki GS-BJK maçını hatırlattı biraz bana.Derbilerde bir şeyler oluyor bu adama.İlk yarının bir kısmını izledim.Beşiktaş'ın en iyi oynadığı yerleri ve Ekram Dağ'ın golünü izledim kısa sürede.Fenerbahçe galibiyeti bekliyordum ve öyle de oldu.Tebrikler iki takıma da.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Gittik , Oynadık , Kazandık ve 3 puan aldık..

İşin kısası bu aslında.Hiç kimse çıkıpda diyemezki hakem Fenerbahçe lehine kararlar çaldı vs vs.Hak ederek güzel bir futbolla 3 puanın sahibi olduk.

17/17 Muhabbetinden açıkçası benimde haberim var ama sene başından beri kümeye diye eleştirilen Galatasaray ile Yıldızlar karması Beşiktaş'ın aynı puanda olması 17/17 muhabbetinden daha kötü bir durum Beşiktaş takımı ve taraftarları için.

Ek olarak sene başında bu transferler yapılırken forum içerisinde konuştuğumuz çoğu kişiye 3-4 Sene önceki Fenerbahçesiniz dediğimde yahu ne alakası var deniliyordu şimdi görüyorum ki 3-4 sene önceki Fenerbahçe şuanki Beşiktaş'dan bile baya baya iyiymiş.Demekki neymiş ne kadar yıldızın olursa olsun takım oyunu oynadıkça 3 puan hanene yazılıyormuş.

Tebrikler Fenerbahçe'Mm..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ayrıca Beşiktaş tarihinin en iyi kadrosuyla tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

En kötü G.Saray ile yıldızlar karması Beşiktaş aynı puanda muhabbeti her yerde dönüyorda, merak ediyorum biz bu transferleri yapmasak daha iyi olacakmış demekki. Sürekli yıldızlar karması yıldızlar karması diyorsunuz daha sonrada her yerde laf sokuyorsunuz yok Q7'de tüp taktırırsan cart olur curt olur tarzında. Tamam eleştirmek hakkınız veya dalga da geçebilirsiniz de o zaman ondan sonra çıkıp da yıldızlar topluluğu diye söylemeyin. Yenince yıldızlar topluluğunu yenmiş oluyorsunuz yenilince de Beşiktaş'ın şansı vardı, hakem yanındaydı vs vs...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Beşiktaş 90 dakika savunma yapsa kazanırdı yapmayın Allah aşkına...
    beşiktaş 90 dk savunma yapsa gol atamazdı bence. İlk 30 dk'dan sonra oynaması gerektiği gibi oynadı, savunma yapmadan, ve golleri buldu..

Ferrari takımını ateşe atmasaydı BJK yenebilirdi aslında ama tabi Ekrem'in ilk yarıdaki sertliğini ve Ferrarinin kırmızı görmeden önce luganoya yatığı hareketi de düşünürsek BJK'nin 10 kişi kalması da kaçınılmazmış..

Haftaya kadıköydeki kasımpaşa maçı karnaval havasında olucak ve şimdiden iple çekiyorum
    Tebrikler Sarı Kanarya'ya..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri