Sayfa 80 / 220 İlkİlk ... 3070787980818290130180 ... SonSon
2,371 ile 2,400 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu anda genç bir oyuncu olsam birazda hırslıysam Beşiktaş'a gelmek isterdim açıkcası. Bu dönemde parlayacak genci hem taraftar hem kulüp benimser, sahiplenir. Q7'nin falan gittiğini düşünürsek forma şansı en rahat ele geçirilecek kulüp Beşiktaş. Hem gençlerin tecrübe kazanması hemde kendilerini göstermeleri için çok çok iyi bir fırsat. Oyna kendini göster git Avrupa'ya. Kulübede hem maddi hem manevi getirin olur. Mesela Muhammet'in Oğuzhan'ın oyun içinde sorumluluk alıp kendilerini göstermeleri lazım bana göre. Tabii bu sorumluluğu almakta kolay değil o ayrı mesele.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quaresma 2 M'ye evet derse kalsın bence. Ölüsü M.Akyüz'den iyidir. En azından sahadayken rakibin beki gelmiyor.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu takıma sağlam bir sol bek transfer edilse , adam akıllı oynayacak Q7, Necip ve Sivok gelse hiç beklenmedik şeyler yapacağız da işte ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quaresma'nın bu takımda kalması gerektiğini bugün daha iyi anladım. Üretkenlik, yaratıcılık hemen hemen hiç yoktu. Uğur Boral, önünde de Q7 bence sol tarafı çok iyi götürür bu sene. Q7 yerine göre sağa da geçer, forvet arkasına da, 2. forvet olarak forvetin hemen gerisine de. Samet Aybaba da nedense sistemime uymuyor demişti, Q7 için. Sen şuna, 'bende onu yönetebilecek kapasite yok, Q7 ile baş edemem' desene hocam.

Anıl;
    Bence sol bek dışında sağ bek ve forvet de şart. Ayrıca kaleci transferi de mutlaka yapılmalı. Stoper bölgesine de transfer düşünülüyor; fakat o olmasa da olur. Onun yerine; geriden oyunu kuracak, yaratıcı orta saha alınmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Quaresma'nın bu takımda kalması gerektiğini bugün daha iyi anladım. Üretkenlik, yaratıcılık hemen hemen hiç yoktu. Uğur Boral, önünde de Q7 bence sol tarafı çok iyi götürür bu sene. Q7 yerine göre sağa da geçer, forvet arkasına da, 2. forvet olarak forvetin hemen gerisine de. Samet Aybaba da nedense sistemime uymuyor demişti, Q7 için. Sen şuna, 'bende onu yönetebilecek kapasite yok, Q7 ile baş edemem' desene hocam.

Anıl;
    Bence sol bek dışında sağ bek ve forvet de şart. Ayrıca kaleci transferi de mutlaka yapılmalı. Stoper bölgesine de transfer düşünülüyor; fakat o olmasa da olur. Onun yerine; geriden oyunu kuracak, yaratıcı orta saha alınmalı.
    Aynen Quaresma kötü oynarsak bile her an gol atabilen ve attirabilen bir oyuncu. Sisteme uymuyor bahane zaten aldigi maas yüksek oldugu için düsünülmüyor.

Sol bek ve sag bek almazlar bence. Umit Karaal için iyi diyorlar fakat daha çok genç ve fizik olarak çok zayif. Erkan Kas fizik olarak iyi durumda o da sol bek oynayabilir.

Ugur Boral/Erkan Kas ve iyilestikten sonra Ismail sol bek oynarlar.
    Hilbert/Tanju sag bek

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Aynen Quaresma kötü oynarsak bile her an gol atabilen ve attirabilen bir oyuncu. Sisteme uymuyor bahane zaten aldigi maas yüksek oldugu için düsünülmüyor.

Sol bek ve sag bek almazlar bence. Umit Karaal için iyi diyorlar fakat daha çok genç ve fizik olarak çok zayif. Erkan Kas fizik olarak iyi durumda o da sol bek oynayabilir.

Ugur Boral/Erkan Kas ve iyilestikten sonra Ismail sol bek oynarlar.
    Hilbert/Tanju sag bek
    Ümit Karaal değil; ama Erkan Kaş bence de oynayabilir takımda. Takıma yerleştirilmesi düşünülen genç futbolculardan birisi olabilir. Hilbert'in olmadığı maçlarda Tanju yeterli olur mu, bilemiyorum. Ben aslında dileğimi yazdım, sağ ve sol bek konusunda. Uğur Boral, İsmail sakat olduğu için o bölgeye alındı zaten. Sağda da Hilbert ve Tanju dışında ayrıca Mehmet Akgün'ü düşünüyor hoca.

Bakalım ne kadar yeterli gelecekler, göreceğiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Stoper transferi hâlâ düşünüyorsa Beşiktaş... Ne desem, bilemedim şimdi.

Sivok kaldı takımda, Ersan var, Toraman var, Sezer var, Berat Çetinkaya var, hiç izlemedim gerçi ama Atınç diye bir çocuktan da bol bol bahsediliyor: 3 tanesi tecrübeli, 3 tanesi genç, 6 tane stoper var kamp kadrosunda. Yenisini alacaklarsa bari Toraman'ı göndersinler; gerçi onunla kimse yarışamaz ama, Ayhan Akman misali, 10 senedir yedek kulübesinde oturan bir adam sonuçta.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de şu saatten sonra takıma stoper alınmasına şiddetle karşıyım ama Escude ile anlaşıldı. Sol bek için yeterli hücum vasıfları da yok alındıysa stoper oynar yani. Yanlış bir transfer hamlesi gibi geliyor bana ama bekleyip göreceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha önce de söz konusuydu ama yine gündeme gelmiş,

Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'ndan men edilmesine kadar varan mali disiplinsizliğin halen devam ettiği hissi uyandıran olay yaklaşık 1 ay önce gerçekleşti.

Fanatik'in iddiasına göre; yönetim kurulu, İsveçli teknik adam Sven Goran Eriksson'la el sıkıştı. Her türlü konuda anlaşmaya varan taraflar resmi sözleşme imzalamakta da çekince görmedi! Futbol komitesi başkanı Tamer Kıran, Beşiktaş adına 1 milyon 750 bin Euro'luk kontrata imzayı atıp Eriksson'u Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olarak atadı. Ancak Eriksson'un kariyerindeki düşüş ve paraya olan düşkünlüğü camiadan sert bir karşılık buldu.

Gelen tepkiler üzerine yönetim geri adım atıp, Samet Aybaba'yla anlaştı. Aybaba'nın ismi resmen borsaya bildirilince, Beşiktaş yönetimi büyük bir sürprizle karşılaştı! Eriksson, avukatları aracılığıyla kulübe ihtarname çekti.

Mesaj çok netti: "Ya 1 milyon 300 bin Euro ödersiniz ya da UEFA'ya gideriz ve bu bedelin fazlasını alırız." Del Bosque davasında ağır bir bedel ödeyen Beşiktaş camiasının ikinci bir tazminat krizini göğüsleyemeyeceğini düşünen yönetim, Eriksson'un avukatlarıyla masaya oturdu. Taraflar 1 milyon 200 bin Euro ödenmesi konusunda anlaştı. Tazminatı yöneticiler kendi ceplerinden ödedi.

Yönetim yalanlamamıştı

Fikret Orman'ın genel kuruldaki rakibi Bülent Deriş de iddialarla ilgili çarpıcı sözler söyledi. Olayı doğrulayan Deriş, "Bu para ödendi. Yöneticiler bizzat ceplerinden verdi. Ama bu olayın takipçisiyiz. Eğer bu para kulübe yıkılmaya çalışılırsa, buna engel olacağız. Hata yapanlar, bedelini ödemeli" dedi. Bir süre önce Eriksson'a tazminat ödendiği iddiaları ortaya atılmış, yönetim kanadı herhangi bir açıklama yapmamıştı. Fikret Orman yönetiminin bu kez nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Hoca Lig TV'de açıklama yapmış

http://www.ligtv.com.tr/haber/samet-aybabadan-taraftara
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yönetici cebinden vermiş bu parayı galiba, Tamer Kıran yanlış hatırlamıyorsam olayın kahramanı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cebinden vereceği parayı direk klübe verseydi böyle bir hataya ne gerek var ?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu Tamer Kıran - Eriksson bahsine ilaveten, İbrahim Altınsay'ın kulüpten ayrılışını da kapsayan bir iddia daha vardı: İddiaya göre Altınsay Louis Van Gaal ile görüşüyormuş ancak Eriksson hadisesi patlayınca anlaşma rafa kalkmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yönetimin tutarsızlığı adaylardan belli aslında. Van Gaal, Eriksson, Samet Aybaba. Ortak yan bulamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yönetimin tutarsızlığı adaylardan belli aslında. Van Gaal, Eriksson, Samet Aybaba. Ortak yan bulamadım.
    Bunun sebebi tutarsızlıktan çok birilerinin önplana çıkma arzusu.Futbol şubesini Altınsay'a bıraksalardı,çok güzel götürecekti.Ama olur mu canım,adam o kadar yönetime girmiş,geri planda kalsa olur mu?
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aslında Aybaba ile anlaşılana kadar adı geçen adaylardan; Van Gaal ile Rangnick'in, Eriksson ile de Mustafa Denizli'nin birbirlerine yakın doğrultuda oldukları düşünülebilir. Aybaba ile kim aynı kefeye konulabilir, bilemedim; aklıma gelmiyor başka aday vardıysa da. Ha, Daum deniliyordu bir de; ama onu da Eriksson - Denizli çizgisine koymamız gerekir.

Van Gaal ve Rangnick, taktik ve maç planı konusunda ortalamanın çok üstünde isimler; Eriksson, Denizli ve Daum, çok çeşitli ve birbirleriyle alakasız malzemelerden optimum bir bütünlük çıkarabilecek isimler; Aybaba da, malum, genç fetişisti bir isim. Aslında bu yöntemlerin hepsi, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu kaostan çıkış reçetesi olarak kullanılabilir.

Şöyle bir senaryo yazılabilir belki: İbrahim Altınsay'ın başını çektiği bir grup birinci yöntemin (taktik deha) tercih edilmesinden yanaydı, Tamer Kıran'ın başını çektiği bir diğer grup ise ikinci yöntemin (aşure)... Bu iki yöntemin çatışmasından, herkesin kısmen de olsa katıldığı üçüncü bir yöntemin (gençleşme) sentezlenmesi sonucu çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Aslında Aybaba ile anlaşılana kadar adı geçen adaylardan; Van Gaal ile Rangnick'in, Eriksson ile de Mustafa Denizli'nin birbirlerine yakın doğrultuda oldukları düşünülebilir. Aybaba ile kim aynı kefeye konulabilir, bilemedim; aklıma gelmiyor başka aday vardıysa da. Ha, Daum deniliyordu bir de; ama onu da Eriksson - Denizli çizgisine koymamız gerekir.

Van Gaal ve Rangnick, taktik ve maç planı konusunda ortalamanın çok üstünde isimler; Eriksson, Denizli ve Daum, çok çeşitli ve birbirleriyle alakasız malzemelerden optimum bir bütünlük çıkarabilecek isimler; Aybaba da, malum, genç fetişisti bir isim. Aslında bu yöntemlerin hepsi, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu kaostan çıkış reçetesi olarak kullanılabilir.

Şöyle bir senaryo yazılabilir belki: İbrahim Altınsay'ın başını çektiği bir grup birinci yöntemin (taktik deha) tercih edilmesinden yanaydı, Tamer Kıran'ın başını çektiği bir diğer grup ise ikinci yöntemin (aşure)... Bu iki yöntemin çatışmasından, herkesin kısmen de olsa katıldığı üçüncü bir yöntemin (gençleşme) sentezlenmesi sonucu çıktı.
    Yok abi öyle olmadı.Erikson ile anlaşıldı ama gelen tepkilerden dolayı vazgeçildi.Denizli ile görüşüldü,Denizli şartları kabul etmedi.En son hiç bir şart koşmayan Samet Aybaba'ya kalındı.

İbrahim Altınsay'ın kafasındaki düşünce,bir kaç senelik bir yapılanmaya giderek,yeniden yapılanmaktı.Bu amaçla gençlerin çoğunlukta olduğu yepyeni bir kadro kurulacaktı.Berat,Oğuzhan ve Mehmet Akgün transferleri bu düşüncenin transferleriydi zaten.Ama hoca konusunda yönetimin kendi düşüncelerine önem vermediğini görünce,o zaman benim burada olmamın bir faydası yok diye istifa etti.Erikson olayı da tam bu döneme denk geliyor zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yok abi öyle olmadı.Erikson ile anlaşıldı ama gelen tepkilerden dolayı vazgeçildi.Denizli ile görüşüldü,Denizli şartları kabul etmedi.En son hiç bir şart koşmayan Samet Aybaba'ya kalındı.

İbrahim Altınsay'ın kafasındaki düşünce,bir kaç senelik bir yapılanmaya giderek,yeniden yapılanmaktı.Bu amaçla gençlerin çoğunlukta olduğu yepyeni bir kadro kurulacaktı.Berat,Oğuzhan ve Mehmet Akgün transferleri bu düşüncenin transferleriydi zaten.Ama hoca konusunda yönetimin kendi düşüncelerine önem vermediğini görünce,o zaman benim burada olmamın bir faydası yok diye istifa etti.Erikson olayı da tam bu döneme denk geliyor zaten.
    Söylediklerinin tamamı doğru şeyler Şemsi; Mehmet Akgün dışında. Kendisi 26 yaşında ve bildiğim kadarıyla Ahmet Nur Çebi'nin transferi. Gençleştirme ile alakası olmayan bir transfer yani. Bonservisi yok diye aldılar işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Söylediklerinin tamamı doğru şeyler Şemsi; Mehmet Akgün dışında. Kendisi 26 yaşında ve bildiğim kadarıyla Ahmet Nur Çebi'nin transferi. Gençleştirme ile alakası olmayan bir transfer yani. Bonservisi yok diye aldılar işte.
    O konuda tam fikrim yok ama tamamen gençleştirme yapılmayacaktı zaten ki mantıklı olan bu.Uğur Boral da Altınsay'ın olduğu dönemde gündemdeydi mesela.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yok abi öyle olmadı.Erikson ile anlaşıldı ama gelen tepkilerden dolayı vazgeçildi.
    Bu sebepten vazgeçip Aybaba'yla anlaşmak daha da saçma değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu sebepten vazgeçip Aybaba'yla anlaşmak daha da saçma değil mi ?
    Şahsen Aybaba'yı tercih ederim.Ligi tanıyor ve başarılı olmak için Erikson'dan çok daha istekli olacağı kesin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-1 kalmışız son hazırlık maçında. Golü Mami atmış özeti ya da golü bulan var mı internetten?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abartılı bir başlık olmuş ama şık ve bilerek vurulmuş bir top. Muhammed'i kullanmamız lazım artık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yahu ben bu maçları neden hep seyretmeyi unutuyorum. Bir tek ilk maçı seyredebildim.Diğer maçları hep unuttum seyretmeyi.Muhammed'in golüne gelecek olursak,güzel atmış.İnşallah beklentilerimizi karşılar.Umutluyuz kendisinden.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mami nin top sürüşü aynı Messi gibi. SoL ayağının içi iLe değiLde, dışı iLe sürüyor topu. Bu çok önemLi bir noktadır. TopLa giderken topu ayağın içi iLe değiLde, dışı iLe sürerseniz, normaLe göre daha fazLa bir ivme kazanıyorsunuz. DönüşLeriniz, topa hakimiyetiniz daha fazLa oLuyor. Bunun üzerine düşerek devam etmeLi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hürriyet'in linkinden izlediğimde asıl olarak golü anlayabildim ilk videoda ne olduğu belli olmayan basit bir gol gibi duruyordu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Muhammed'in golde asisti yapan Ünal 16 yaşında bu arada.Sol bek oynuyor.Baya yetenekliymiş diyorlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Muhammed'in golde asisti yapan Ünal 16 yaşında bu arada.Sol bek oynuyor.Baya yetenekliymiş diyorlar.
    Sadece pozisyona bakarsak, asisti yapan oyuncu rakip takımın sol beki gibi geldi bana, nasıl ıskalamış o topu öyle

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Evet ismi Ümit Karaal , baya yetenekli ama fizik olarak daha çok güclenmesi lazim suan çok yetersiz.

Mesaj Yetkileri