Sayfa 808 / 896 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858 ... SonSon
24,211 ile 24,240 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Herşeyi anlarım da Arda'yı takımda görmek isteyen Fenerbahçe taraftarını anlamam. Dedikodusunun bile çıkması bana rahatsızlık veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Biz Pepe'yi alacağız bence Real'den.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Stoch ve krasic kazanılırsa transfer olmuş olur zaten

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Yabancıların kalitesi arttırılacak deniyor ama ne kadar verimli olur yeni gelenler bilemem ama.Arshavin'in adı geçiyor mesela ama kısa vadeli transfer olur gelirse.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Holmen ile anlaşıldı haberleri var..

İnşallah doğruluk payı yoktur..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

http://skorer.milliyet.com.tr/holmen...28/default.htm

Ciddi ciddi anlaşıldı yazıyor 3-7-0 çıkmayı düşünüyoruz herhalde maçlara ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gereksiz oldu holmen transferi.. ozaman cristian yolcudur büyük ihtimal... eger cristian kalirsa bu ortamda 3. secenek olur holmen en fazla..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

holmen falan gelmez arkadaşlar ne holmeni

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan
    Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan
    Topuz-Alper-Emre-Topal-Caner

Al sana milli takım. -ki yanında Selçuk, Serdar,Semih gibi Milli takım düzeyinde oynayan oyuncular da var. Özellikle yukarıdaki 10 isimden hangisini Türkiye'de herhangi bir takım istemez veya bizde olmasa biz kadromuza katmak istemeyiz ?

Demek istediğim şu ki Fenerbahçe'nin elinde gerçekten potansiyeli oldukça yüksek bir kadro var. Özellikle Türk oyuncular olabileceğinin en iyileri 1-2 takviye daha geleceğini düşünüyorum. Daha yabancıların adından bahsetmeden neredeyse bir kadro çıktı. 6 tane sağlam yabancıyla beraber çok sağlam bir kadro ile mücadele etmemiz mümkün, tabi bu bolluğu kullanmak için iyi bir hoca gerekiyor bakalım yönetim seçimini hangi yönde kullanacak ?
    ...

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Alper'in yanında Veysel ne iyi giderdi be ver 2-2.5 M € bitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

imzala iste ersun yanalla, ne diye baska yerlere bakiyor bunlar. dunya capinda isimler turkiyeye geldi de noldu? mustafa denizli de olmasin, onun yapacagi tek sey calistigi donemde takimi sampiyon yapmak ama gelecegine dair birsey insaa ettigini gormedim. belki bir sezon sampiyon oluruz, peki ya sonra? ersun yanaldan yana cok daha fazla umitliyim, yabanci gelecekse de jurgen klopp tarzinda biri olsun. capello falan, bosuna ugrasmasinlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Adam sadece şampiyon yapıyor diyerek bir teknik direktörü de beğenmemekte ilginç geldi bana. Fenerbahçe'ye gelen hangi hoca geleceğe yatırım yapmış?

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ben Denizli'den hiç ümitli değilim. Bu adam kavgadan sıkıldığı için Beşiktaş'tan ayrılmamış mıydı zaten? Yabancı hocalardan Lucescu dışında kısa vadede etki yapabilecek hoca yok. Ben oynattığı futboldan ve potansiyelinden dolayı Ersun hocayı tercih ederim. Hele bi de Jorge Jesus falan diye muhtemelen asparagas haberler yapmışlar ki aman diyim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Adam sadece şampiyon yapıyor diyerek bir teknik direktörü de beğenmemekte ilginç geldi bana. Fenerbahçe'ye gelen hangi hoca geleceğe yatırım yapmış?
    Mustafa Denizli gelirse gelirse belki bu sene şampiyon oluruz, seneye sezon ortasında bırakır. Ama Ersun Yanal veya farklı bi antrenör geldiğinde başarılı olunduğu taktirde 3-4 yıl içinde birden fazla şampiyonluk kazanılabilir. Bu kastedilmiş bence ki hak veriyorum da

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Mustafa Denizli gelirse gelirse belki bu sene şampiyon oluruz, seneye sezon ortasında bırakır. Ama Ersun Yanal veya farklı bi antrenör geldiğinde başarılı olunduğu taktirde 3-4 yıl içinde birden fazla şampiyonluk kazanılabilir. Bu kastedilmiş bence ki hak veriyorum da
    Bende isterim geleceğe yatırım yapacak bir hoca gelsin de bu ismin Ersun Yanal olduğunu düşünmüyorum. Ersun Yanal'ı önce basın ardından Aziz Yıldırım yer bitirir. Projesi varsa bile yarım kalır ondan sonra herşey sil baştan. Bu baskılara dayanabilecek biri gelmeli. Yerli olarakta Mustafa Denizli'den başkasını göremiyorum ben. Gönlüm hala kaliteli bir yabancı hocadan yana orası ayrı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mustafa Denizli gelirse Avrupa'da başarıyı unutun derim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Mustafa Denizli gelirse Avrupa'da başarıyı unutun derim.
    Kesinlikle.Lig için iyi bir hoca lakin bir avrupa hocası değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aziz Yıldırım oldukça fatih terimi getirsek nafile

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Aziz Yıldırım oldukça fatih terimi getirsek nafile
    Bak o biraz zor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bruno Alves haberleri çoğalmaya başladı. Umarım başarısız oluruz, tamam iyi topçu da 32 yaşında stoper transferi mi yaplır? Savunmada bir tane genç oyuncu var ondan da birşey olmaz. Yobo 32, Egemen 31, Bekir 29 gelirse Bruno Alvez 32 sonra savunma neden kötü derler. Bir de adama 8 milyon bonservis yıllık 2,5 milyon bu paraya ne topçular alınır, bizimkiler hala jubilesi yaklaşmış adam peşinde. Bu yöneticiler transfer yapmayı bir türlü öğrenemeyecek, 1 yıllık başarı için milyonlarca Euro harcayacaklar ondan sonraki sene tekrar başa dönülecek. Başarının geleceği de garanti değil. Takım zaten kalecisinden forvetine tecrübeli oyuncu dolu, onun yeriine genç ve hırslı adamlar almayı düşünen yöneticiler istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bienvenü eskişehirle anlaştı darısı orhanın başına

Bilic'le görüşmüşüz , cuma gününe kadar belli olucakmış sanırım yeni t.d . Bruno alves'le de ilk görüşmeler iyi geçmiş.

Ntvspor.
    Last edited by tyfnkrvl07 : 04.Haziran.2013 at 15:32

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Biz oyuncu kadrosu yenilensin diyebekliyorduk bütün transfer dönemince teknik direktör arayacağız galiba....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ntvspor'daki haberde şöyle diyor; Kayserispor'un başında ligde başarılı bir grafik çizen Prosinecki'nin de bir zamanlar yanında çalıştığı teknik adam Slaven Bilic ile görüştüğü de gelen haberler arasında..

Yani sadece Bilic ile görüşme var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

prosinecki olursa fenerbahçeliler bence futbola doyar turk futbolunuda yavas yavas taniyior atak oynatan bir hoca ne bilim yani kayseri maçlarini izlerken zevkle izliyordum ben

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ntvspor'daki haberde şöyle diyor; Kayserispor'un başında ligde başarılı bir grafik çizen Prosinecki'nin de bir zamanlar yanında çalıştığı teknik adam Slaven Bilic ile görüştüğü de gelen haberler arasında..

Yani sadece Bilic ile görüşme var.
    Pardon , haklısın. Yanlış okumuşum.

Nesil
    2006

Futboldan ilişkimi kestim şahsen medyanın tırıvırılığı yüzünden okumuyorumda zaten adam gibi medyada pek yazmıyor nedir son durum ben en son Ersun'da bırakmıştım Zico'ya ulaştık mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Futboldan ilişkimi kestim şahsen medyanın tırıvırılığı yüzünden okumuyorumda zaten adam gibi medyada pek yazmıyor nedir son durum ben en son Ersun'da bırakmıştım Zico'ya ulaştık mı?
    Dönüp dolaşıp Ersun'a döndük.

Hiç bulaşma bende öyle yapıyorum, çektim elimi ayağımı çok bişey de kaçırmadım

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Dönüp dolaşıp Ersun'a döndük.

Hiç bulaşma bende öyle yapıyorum, çektim elimi ayağımı çok bişey de kaçırmadım
    Hala değişmedi ise gündem Ersun gelir, sağ beke Erkan Zengin gelir, foverete Cenk Tosun gelir, Ağustos'da da Arsenal, Kasım'da da Tottenham...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım kimi getirirse getirsin makbul değildir, Çünkü gitmesi gerekenin getirdiğinin ne hayrı olur. Daha hoca getireceksin, hoca takımı tanıyacak rapor çıkaracak transfer falan yine Ağustoslar... 15 senedir aynı hikaye yemin ederim, biz bıktık başkan bıkmadı.
    ...

Mesaj Yetkileri