Sayfa 81 / 191 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Del Piero_10 Misafir

Del piero Frikik yarışmasına katılacaktı,göremedim onu?bilgisi olan var mı bu konuda.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

bende izleyemedm meraj ediyorum noldu o??

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Katılmadı....

Del Piero_10 Misafir

Chivu'nun düğünü için Romanya'ya gitmiş.

sitede ßir arkadaşın 4,5 sene önce yazdığı ßir yazı

Quote Originally Posted by magicstigvolki View Post
    Dün lig tvde bir program izliyodum İnterden bahsediyolar işte başkanın istifası Vieri'nin durumu neyse program da adını bilmediğim bir eleman aynen şöle dedi : Aldığım duyumlara göre başkanın oğlu CM oyununda beğendiği bir kaç orta saha oyuncusunu transfer ettirmiş başkanın istifasında buda önemli bir etkenmiş ve bu duyumların kaynağı çok sağlam yerler dedi =)))

Aslında ben pek inanmadım çünkü böle bir şey olsa İnter başarıdan başarıya koşar =Pp Şaka bir yana bu haber doğruysa yuh yani diyorum . CM nin futbolun içinde olduğunu biliyodumda bu kadarını bilmiyoduım =)
    Millet dalga geçiyordu 2oo4'de Federasyon-Moratti'nin azmi işte...

Del Piero_10 Misafir

Sky Sports'a göre Xabi Alonso'nun alternatifi Christian Poulsen.

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    sitede ßir arkadaşın 4,5 sene önce yazdığı ßir yazı

Millet dalga geçiyordu 2oo4'de Federasyon-Moratti'nin azmi işte...
    Bunları toplayıp cilt haline getirmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

millet neler yapıyor,biz daha xabi alonso yu bitiremiyoruz..bu kadarı da fazla

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Açıkçası ben bomba bekliyordum.İnter Lampard gibi isimler alırken biz beleşe Mellberg'i alıyoz.Umarım bomba isimler almayarak finans düzeltiyoruzdur.Yoksa para varda gerek görülmüyorsa durum vahim.

Merhaba gençler ben forumun Juveliler bölümünü bugün keşfettim hepinize bir selam çakayım Juventus Serie B ye düştüğünde 100-150 milyon euro arası zarar etmişti bu zararın bi kısmını oyuncu satarak kapattı ama yinede o zararın hepsini kapatamadılar açıkcası ben pek transfer beklemiyorum 1 sene daha ha Alonso alıınırsa iyi yapılır benim sevdiğim bir oyuncu Ranieri ye en başta güvenmiyordum şimdi güveniyorum Juve yi düzeltir ama finans toplansın bu sene Şampiyonlar Liginde hedef en az finaldir.Juventus bence bu sene de şampiyon zor olur ama 2. ciliği kovalar ama seneye banko ŞAMPİYONUZ.

Amauri transferi göz ardı edilmesin ama bence serie-a nın en iyi forvet hattı Juvede ...

DelPiero,Trezeguet,Ia q uinta,Amauri
    Zlatan,Cruz,ßalotelli
    Pato,ßoriello,F.inzaghi
    Vucinic,Okaka,Totti

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

özgür abi juve burdisso ile ilgileniyormuş.doğruluk payı varmı.bence gelirse iyi olur.çünkü interde kendini geliştirebilen nadir oyunculardan biri.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by lucho View Post
    özgür abi juve burdisso ile ilgileniyormuş.doğruluk payı varmı.bence gelirse iyi olur.çünkü interde kendini geliştirebilen nadir oyunculardan biri.
    Burdisso'nun menajeri inter'in yaptığı kontrat teklifinin reddedildiğini açıkladı ancak
    Şu an inter'den alınacak tek şey intikam.

Juventus başkanı ile yapılan röportaj bunu doğruluyor.

%90 ihtimalle gelmeyecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Burdisso'nun ne işi var Juventus'ta..

Hem Andrade yetmiyor mu?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Burdissso sağ bek oynuyor andreade göbek

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Burdissso sağ bek oynuyor andreade göbek
    Ben onu stoper olarak hatırlıyordum.Yanılmışım..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

V.D.Vaart ile ciddi şekilde ilgileniyomuş Juventus...

Del Piero_10 Misafir

Yeni Juventus videosu yaptım buyrun

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46841

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Barzagli birakin Juve'de oynamayi Serie C de dahi oynayamaz cok abartildigini düsünüyorum... Kadiköyde oynanan Palermo macini hatirlayin Kezman Barzagli'yi parmaginda oynatmisti..

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Yeni Juventus videosu yaptım buyrun

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46841
    Süper olmuş Özgür sağolasın... Müthiş goller öne çıkan bir tane pozisyon yok çünkü hepsi inanılmaz gzl goller...Başdaki Buffon un kurtardığı pozisyonda harika...

Del Piero_10 Misafir

David Trezeguet milli takımı bıraktı.Neden olarak Raymond Domenech'in politik etkenler yüzünden görevde kalması olarak açıkladı.

Sezon öncesi hazırlıklardan görüntüler

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    V.D.Vaart ile ciddi şekilde ilgileniyomuş Juventus...
    vander Vaart'tansa Lucho Gonzalez'i alsalar daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Barzagli demişsniz galiba Ben neden hatırlamıyorum Kezman'ın Barzagli'yi oynattığını? Kezman öyle dribbling özelliği olan bir oyuncu değil ki! Barzagli müthiş bir transfer olacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

barzagli yi de,milito yu da,burdisso yu da alsınlar..kadroyu güçlendirmek lazım.burdisso sağ backde zebina dan daha iyi oynar.üstelik genç.

"Hayal kırıklığına uğradım"

Çek futbolcu Pavel Nedved, formasını giydiği Juventus'un sözleşme yenilemek için sunduğu teklifin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Kulüp başkanı Cobolli Gigli'nin, Nedved ile Mauro Camoranesi'nin takımda kalmalarını istediğini söylemesine karşın Çek futbolcu yaptığı açıklamada, önerilen anlaşmayı kabul etmektense futbolu bırakabileceğini ima etti.

Menajeri Mino Raiola da teklifin daha uygun hale getirilmemesi halinde Nedved'in kulüpten ayrılacağını söyledi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Camoranesi de uzatıyor

Bir sezonluk ayrılığın ardından Juventus, Serie A'ya dönerken, David Trezeguet, Gianluigi Buffon'un ardından, Mauro Camoranesi de sözleşmesini uzatıyor.

Oyuncunun menajeri Serfio Fortunato, yaptığı açıklamada Sportif Direktör Jean Claude Blanc ile bir görüşme yaptıklarını belirterek, her konuda anlaşıldığını ve sözleşmenin 2010 yılına kadar ifade etti.

30 yaşındaki oyuncu Trezeguet ve Buffon'dan sonra sözleşmesi uzatılan 3. oyuncu olacak.

Bu arada gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Çek oyuncu Pavel Nedeved'in geleceğindeki belirsizlik sürüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

juventus halleder nedved in sözleşmesinide.ama böyle medyaya duyurduğu için de hiç yakıştıramadım ona.

Del Piero_10 Misafir

Default Yalan

Trezeguet için aynı yalan çıkmıştı basında.Anladık aynı şeyi yapıyorsunuz bari üstünde biraz oynayın kelimelerin.

Nedved futbolu bırakırsa sakatlığı yüzünden bırakacak.

Bu arada bu menajer aynı zamanda zlatan'ın menajeridir o yüzden dediklerine değer vermemek gerekir.

Açıklama için sağol Özgür... İşin aslı duruma içerlendim Nedved in madur druma düşmesini hiç istemem... Çok sevdiğim bir oyuncu...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

juve nedved i bırakmaz.nedved de juve yi bırakmaz..sadece futbolu bırakır

Mesaj Yetkileri