Pinzolo 2008 görüntüler
http://www.juventustube.com/play.php?vid=1299
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pinzolo 2008 görüntüler
http://www.juventustube.com/play.php?vid=1299
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Del piero Frikik yarışmasına katılacaktı,göremedim onu?bilgisi olan var mı bu konuda.
bende izleyemedm meraj ediyorum noldu o??
Katılmadı....
Chivu'nun düğünü için Romanya'ya gitmiş.
millet neler yapıyor,biz daha xabi alonso yu bitiremiyoruz..bu kadarı da fazla
Açıkçası ben bomba bekliyordum.İnter Lampard gibi isimler alırken biz beleşe Mellberg'i alıyoz.Umarım bomba isimler almayarak finans düzeltiyoruzdur.Yoksa para varda gerek görülmüyorsa durum vahim.
Merhaba gençler ben forumun Juveliler bölümünü bugün keşfettim hepinize bir selam çakayım Juventus Serie B ye düştüğünde 100-150 milyon euro arası zarar etmişti bu zararın bi kısmını oyuncu satarak kapattı ama yinede o zararın hepsini kapatamadılar açıkcası ben pek transfer beklemiyorum 1 sene daha ha Alonso alıınırsa iyi yapılır benim sevdiğim bir oyuncu Ranieri ye en başta güvenmiyordum şimdi güveniyorum Juve yi düzeltir ama finans toplansın bu sene Şampiyonlar Liginde hedef en az finaldir.Juventus bence bu sene de şampiyon zor olur ama 2. ciliği kovalar ama seneye banko ŞAMPİYONUZ.
Amauri transferi göz ardı edilmesin ama bence serie-a nın en iyi forvet hattı Juvede ...
DelPiero,Trezeguet,Ia q uinta,Amauri
Zlatan,Cruz,ßalotelli
Pato,ßoriello,F.inzaghi
Vucinic,Okaka,Totti
özgür abi juve burdisso ile ilgileniyormuş.doğruluk payı varmı.bence gelirse iyi olur.çünkü interde kendini geliştirebilen nadir oyunculardan biri.
Burdisso'nun ne işi var Juventus'ta..
Hem Andrade yetmiyor mu?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Burdissso sağ bek oynuyor andreade göbek
V.D.Vaart ile ciddi şekilde ilgileniyomuş Juventus...
Yeni Juventus videosu yaptım buyrun
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46841
Barzagli birakin Juve'de oynamayi Serie C de dahi oynayamaz cok abartildigini düsünüyorum... Kadiköyde oynanan Palermo macini hatirlayin Kezman Barzagli'yi parmaginda oynatmisti..
David Trezeguet milli takımı bıraktı.Neden olarak Raymond Domenech'in politik etkenler yüzünden görevde kalması olarak açıkladı.
Sezon öncesi hazırlıklardan görüntüler
![]()
Barzagli demişsniz galibaBen neden hatırlamıyorum Kezman'ın Barzagli'yi oynattığını? Kezman öyle dribbling özelliği olan bir oyuncu değil ki! Barzagli müthiş bir transfer olacak.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
barzagli yi de,milito yu da,burdisso yu da alsınlar..kadroyu güçlendirmek lazım.burdisso sağ backde zebina dan daha iyi oynar.üstelik genç.
"Hayal kırıklığına uğradım"
Çek futbolcu Pavel Nedved, formasını giydiği Juventus'un sözleşme yenilemek için sunduğu teklifin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.
Kulüp başkanı Cobolli Gigli'nin, Nedved ile Mauro Camoranesi'nin takımda kalmalarını istediğini söylemesine karşın Çek futbolcu yaptığı açıklamada, önerilen anlaşmayı kabul etmektense futbolu bırakabileceğini ima etti.
Menajeri Mino Raiola da teklifin daha uygun hale getirilmemesi halinde Nedved'in kulüpten ayrılacağını söyledi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Camoranesi de uzatıyor
Bir sezonluk ayrılığın ardından Juventus, Serie A'ya dönerken, David Trezeguet, Gianluigi Buffon'un ardından, Mauro Camoranesi de sözleşmesini uzatıyor.
Oyuncunun menajeri Serfio Fortunato, yaptığı açıklamada Sportif Direktör Jean Claude Blanc ile bir görüşme yaptıklarını belirterek, her konuda anlaşıldığını ve sözleşmenin 2010 yılına kadar ifade etti.
30 yaşındaki oyuncu Trezeguet ve Buffon'dan sonra sözleşmesi uzatılan 3. oyuncu olacak.
Bu arada gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Çek oyuncu Pavel Nedeved'in geleceğindeki belirsizlik sürüyor.
juventus halleder nedved in sözleşmesinide.ama böyle medyaya duyurduğu için de hiç yakıştıramadım ona.
Trezeguet için aynı yalan çıkmıştı basında.Anladık aynı şeyi yapıyorsunuz bari üstünde biraz oynayın kelimelerin.
Nedved futbolu bırakırsa sakatlığı yüzünden bırakacak.
Bu arada bu menajer aynı zamanda zlatan'ın menajeridir o yüzden dediklerine değer vermemek gerekir.
Açıklama için sağol Özgür... İşin aslı duruma içerlendim Nedved in madur druma düşmesini hiç istemem... Çok sevdiğim bir oyuncu...
juve nedved i bırakmaz.nedved de juve yi bırakmaz..sadece futbolu bırakır