Sayfa 81 / 156 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    İfade özgürlüğü ? Twitter'da Melih Gökçek'i eleştiren bir şey yazdığında adam seni direk ifşa ediyor herşeyini ve evinden-okulundan polis ile aldırıyor.

Yahu ne eleştirisi? Küfürler ediliyor genelde. Sadece eleştiri ile tutuklanma nerede olmuş?

Protesto özgürlüğü ?? Hiç bir demokratik eylem bile yapamıyorsun. Polis sert bir şekilde öldüresiye kuvvet kullanıyor. (BKZ: Gezi parkı protestoları ilk gün. Parkta kamp kuran, sarkı söyleyen, kitap okuyan insanlara sabaha karsı operasyonu yapıldı.)

Ben bu konuda yorumumu yaptım. İyi niyetli insanların azınlıkta alduğunu düşünüyorum.Demek ki hükümet de böyle düşünüyor.

Normal bir insanın hakları, özgürlükleri??? (Belki sizin için Günah işleme özgürlüğü ? Ne de olsa İslam'da günah işleme özgürlüğü var.-) İçki içme, metroda öpüşme, 3 çocuktan az yapma, kürtaj yapma, sevişme, başbakanı eleştirme, ne deniyorsa yap mantığı??

Başbakan dışındaki bahsettiğin haklar benim AYIP ve GÜNAH kategorimdeki şeyler olduğu için yorum yapamayacağım.

Polis terörü ???? Polisin her zaman her yerde uyguladığı sertlikler.

Bu bir özgürlük kısıtlaması değil fakat hükümetin ivedilikle çözmesi gereken bir problemdir polisin aşırı güç kullanımı..

Yandaş medya ??? Haber alamayışımız olaylardan. Kısıtlamalar.

Eğer direk olarak bir siyasi görüşe hizmet etmiyorsa yayın kuruluşları her zaman iktidardan korkmuştur.... Bunun da özgürlükle alakası yok ama açıkçası ilk etapta haberlere yansımaması dış basına malzeme olmamak adına olumlu bir adımdı bence ama tabiki bu kararın perde arkasındaki niyeti ben bilemem.

Devlet terörü ???

bu nedir bilemedim

Ekonominin emperyalistlere peşkeşi??? yıllardır yapılan şeyler. kendimizi kandırmayalım. son 10 yılın olayı değil bu dediğin...

Aklıma ilk gelenler.
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    artik kutlayanlarin neredeyse fislenecegi milli bayramlar.. daha basimi yapilmadigi halde yasaklanan kitaplar.. alkol "duzenlemesi" .. bunlara "hangi biri seni ozgurlugun hangi birini yapamiyorsun alkol yasak mi sanki" gibilerinden yorumlar yapmamanizi cok rica ediyorum. zira ozgurluk kisitlamasi illa "internette su sitelere girmek yasak" , "sunu izlemek bunu desteklemek yasak" tarzi seyler degildir. benim yapacagim cocuk sayisini bile soyleyen bir basbakan beni kisitliyordur.
    sen bayramı kutladın da sana karışan mı oldu ? içki,öpüşme,sevişme gibi haklar benim önceki sayfada "önceden alelade yapıldığında AYIP karşılanan hareketler" kategorisinde.demekki tespitim doğru. çocuk sayısına gelince benim 2. çocugum olacak yakında inşallah. 3.'yü de düşünmüyorum. yatak odana giren yok merak etme. birileri bir şey dedi diye yapılmaz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yazın arkadaşım o zaman. Nedir kısıtlanan özgürlükler ?Neyi daha önceden yapıp da şimdi yapamıyorsunuz? Ağaçların kesilip alışveriş merkezi ya da toplu kışlası yapılması olayı işin hikayesi çünkü ülke tarihinde defalarca bu tarz projeler hayata geçirildi ve hiçbirinde insanlar bu yüzden sokaklara dökülmedi.Dökülse de bu iş bu kadar uzamadı.

Özgürlük adına direniyoruz diyenlerin ne özgürlüğü kısıtlanmış ben de bilmek isterim.
    İfade özgürlüğü ? Twitter'da Melih Gökçek'i eleştiren bir şey yazdığında adam seni direk ifşa ediyor herşeyini ve evinden-okulundan polis ile aldırıyor.

Protesto özgürlüğü ?? Hiç bir demokratik eylem bile yapamıyorsun. Polis sert bir şekilde öldüresiye kuvvet kullanıyor. (BKZ: Gezi parkı protestoları ilk gün. Parkta kamp kuran, sarkı söyleyen, kitap okuyan insanlara sabaha karsı operasyonu yapıldı.)

Normal bir insanın hakları, özgürlükleri??? (Belki sizin için Günah işleme özgürlüğü ? Ne de olsa İslam'da günah işleme özgürlüğü var.-) İçki içme, metroda öpüşme, 3 çocuktan az yapma, kürtaj yapma, sevişme, başbakanı eleştirme, ne deniyorsa yap mantığı??

Polis terörü ???? Polisin her zaman her yerde uyguladığı sertlikler.

Yandaş medya ??? Haber alamayışımız olaylardan. Kısıtlamalar.

Devlet terörü ???

Doğa katliamı ?

Ekonominin emperyalistlere peşkeşi???

Halkın büyük bir bölümünü gerizekalı yerine koymak, hakaretler etmek.

Aklıma ilk gelenler.

----
    Konuyla ilgili bir röpörtaj: http://www.hurriyet.com.tr/pazar/23465593.asp
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

artik kutlayanlarin neredeyse fislenecegi milli bayramlar.. daha basimi yapilmadigi halde yasaklanan kitaplar.. alkol "duzenlemesi" .. bunlara "hangi biri seni ozgurlugun hangi birini yapamiyorsun alkol yasak mi sanki" gibilerinden yorumlar yapmamanizi cok rica ediyorum. zira ozgurluk kisitlamasi illa "internette su sitelere girmek yasak" , "sunu izlemek bunu desteklemek yasak" tarzi seyler degildir. benim yapacagim cocuk sayisini bile soyleyen bir basbakan beni kisitliyordur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Reyhanlıda, Uluderede kardeşlerimi öldürdün(öldürttün), İçkime karıştın, Kitabıma karıştın, Kendi ülkemde kendi kanallarımdan haber alma özgürlügümü kestin, Bana çapulcu dedin, Beni diğer %50 ile tehdit ettin, Kendi yarattığın ordunla benim halkıma eziyet ettin. Daha devam edebilirim istersen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yahu her yazılanı/yazanı ciddiye almak zorunda değilsiniz. Çıkıp bir kanal haber yapmadığı için özür diliyorsa bunun konuşulacak bir tarafı yoktur ya da 6-7 gazetenin aynı manşeti atması. veya başbakanı karşılamak için metro hattını gece 4'e kadar uzat ama dün Kadıköy'den halk taksime gelecek diye vapur seferlerini 7-8 gibi bitir. Yaşasın ileri demokrasi !
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Küfürsüz eleştiriler ile tutuklamalar da oldu. Hem de liseli öğrencilere bile. Araştırın bulun. Tam net hatırlamıyorum fakat adama diyorlar ki metro hala bitmedi o da diyor ki yapacagımız metrodan su kadar ray kullanılacak ama seni kullanan kullanmıs kızım falan filan. tam olarak böyle degil fakat bu sekilde cevapları oluyor ve ardından senin numaran 05.... degil mi diyip ifşa ediyor insanları. Küfür yokken, tahrik yokken. Tamamen güç delisi kibirli insanlar ki insan demeye dilim varmıyor.

Günahsa, günah işleme özgürlüğü var. Günah işlemek isteyenlere karışmakta nedir ?
    Ayıpsa, kime göre neye göre diye sorarlar ? Sevişmek, öpüşmek neden ayıp bir şey olsun ki ? Sevgi bu ya, sevgi. SEVMEKten geliyor. Kavga etmek, sokakta adam bıcaklamak ayıp degil de öpüsmek mi ayıp. Geçiniz efenim.

Devlet terörü:
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Devlet terörü:
    git arkadaş sizinle uğraşılmaz ben de şimdi kafası yarılmış bir polis fotosu koysam o da halk terörü mü olacak ?

şunu da söyleyeyim, 100 kişi ya da 1000 kişi değil 1 milyon kişi de direniş dese bu iş sandıkta çözülür. bunu herkes bilmesine rağmen gerginliği sürdürmeye devam ediyorlar. başbakan özür dilemez,kimse kendini kandırmasın. artık olay gurur meselesi olmaktan çıktı. farkında değilsiniz ama bu olayların sonucunda başbakan özür dilese bu onu yüceltmeyeceği gibi bundan sonra halkın hoşuna gitmeyen en ufak bir şeyde bu tarz olaylar çıkar. ülkede hak böyle aranmaz. belli yaşa ulaşan her vatandaş gibi gidip siz de oyunuzu kullanırsınız ve eğer sizin lanse ettiğiniz gibi bu iktidar bu kadar nefret edilen bir zümre haline geldiyse zaten kaybeder...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah bagislasin , anali babali buyutsun ama anlamak istemedigin bir sey var. bu adam butun haklari kendinde goruyor. ben dedim ve olacak zihniyeti bile bir kisitlamadir baksa bir sey degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Allah bagislasin , anali babali buyutsun ama anlamak istemedigin bir sey var. bu adam butun haklari kendinde goruyor. ben dedim ve olacak zihniyeti bile bir kisitlamadir baksa bir sey degil.
    o dedi diye olmasın Anıl! Sen evlenince 1 ya da 2 çocuk yap.Ya da 3 yap ama sen istediğin için olsun.

neyse gençler...inanın sizleri kırmak istemiyorum. son sözüm olsun,umarım ülkemde kısa zamanda tekrar her şey normale döner...

"İnandığın gibi yaşamazsan, Yaşadığın gibi inanmaya başlarsın"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şöyle diyeyim ki en büyük özgürlük kısıtlaması;

Hükümetin kendine oy vermeyen kitleyi sallamaması.

Eğer daha çok neden isteyen varsa buyursunlar;

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23458977.asp

İsteyen karşı çıkar isteyen kabul eder,burada türlü türlü 65 tane neden var.Kimseye bir şeyi ikna ettirmek zorunda değiliz.Herkesin iradesi var,o iradeye saygı duyulması da boynumuzun borcudur.Her iki tarafta karşısında ki görüşe saygılı olmak zorundadır,öyle aşağılayıp ardından saygıdan bahsederse olayının bir amacı kalmaz,iki karşıt görüş içinde aynıdır bu durum.

Olayı dine,başörtüsüne de getirilmesini anlamıyorum,ailesinde başörtülü olmayan var mıdır acaba ? Hepimiz mi aptalız ? Ninelerimiz,teyzelerimiz,halalarımız,annelerimiz,k ardeşlerimiz başörtüsü takarken,gidip başka insanlar başörtüsü takıyor diye onları mı dışlayacağız ? Evet herkeste bir böyle durup,düşünme oluyor ancak bu her iki tarafın birbirine duyduğu iticilikten öte devlet adamlarının -muhalefet veya iktidar farketmeksizin- bizi saçma sapan bir ortama sürükledikleri için,birisi ''başörtülü kardeşlerimi taciz ediyorlar'' der,diğeri çıkar ''bakın başörtülüleri partiye üye yaptım'' der.Bunlar toplumu birbirinden ayırmak değildir de nedir yahu ? Biz yüzyıllardır bir arada yaşıyoruz,her dinden,her ırktan insanla beraber,bu kadar mı kolay oldu birbirimizi küçük düşürmek,hor görmek ? Kimse o yaptı,bu yaptıya getirmesin işi,geçmişte ne yapıldığını biliyoruz,şu anda ne yapıldığını biliyoruz,geçmişte yapıldı diye şimdi ki yapılanlara gözünüzü kapatmayın.Eğer bu durumdan kurtulacaksak -bakın hükümetten demiyorum durumdan diyorum- halk olarak hepimizin görüşüne saygı duyup,sahip çıkıp belli bir çözüme ulaştırması lazım.Bunu da hükümete kabul ettirmek lazım,oy verdiniz diye her hareketine,zulmüne de sahip çıkacaksınız diye bir şey yok,taraftarlık değil bu,siyasi bir görüş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

'Bu milletin iktidarına saygı duymayanlar, bunun bedelini öder'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu ülkeyi dünyada adeta terörün estiği bir ülke olarak gösteremezsiniz. Utanmadan, sıkılmadan 'Arap Baharı' diyorlar, şimdi de 'Türk Baharı' diyorlar. Ya bunlar ne gafil ? Türk Baharı 2002'nin 3 Kasım'ında oldu. Artık bu eylemlere son verilmesini istiyorum. Bu eylemlere devam ederseniz anladığınız dilden yanıt veririz." dedi.

Çoşmuş gene
    Last edited by petrol_fb12 : 09.Haziran.2013 at 23:58

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Eylemciler eğer bırakmazsa anladıkları dilden konuşacaklarını söyledi bugün başbakanımız; Polisin zulmünü görmüyor heralde kendisi,her şey ortada

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İnternet kullanıyoruz adil kota, aile paketi cart curt ayağı ile interneti kısıtlıyorlar en basiti şuan bulunduğumuz ortam bile kısıtlı... Hepsini sayalım mı?

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    [YOUTUBE="I9fisY80bKk"]kilicdar......[/YOUTUBE]
    40 km diyor, Esenboğa zaten 25-26 km Ankaraya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"Ben gençlere sesleniyorum, bu ülkenin Başbakanı bazı lobilerin Başbakanı değildir. Bu ülkenin Başbakanı sessiz yığınların sesidir. Biz, kimsesizlerin kimsesiyiz. Biz, zalimlerin karşısında, mazlumların yanındayız. Bu Türkiye'de de, dünyada da böyle. Bundan sonra da böyle olacak"
    "Bir tanesi çıkmış, 'Ne sağcıyım ne solcu, çapulcuyum, çapulcuyum' diyor. Hayırlı olsun. Sevgili kardeşlerim, sakın bu çapulcuları da ihya etmeyin. Biliyorsunuz bunlar yıllarca bu milletin sırtından geçindiler. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? Dolayısıyla bu millete hakaret edenlere haddini bildirmek bu milletin görevidir, ancak demokratik şartlar içerisinde" -"Borsa İstanbul çökerse bunun altında Tayyip Erdoğan kalmaz. Siz kalırsınız, siz"

Eğer millete saygınız varsa, öyle diyorlar ya. Peki millet sadece Gezi Parkı’nın içerisinde olanlar mı? İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bir anda iki saatte oraya toplananlar millet değil mi? Bugün Adana’da benim Mersin’e geçeceğimi öğrenenler millet değil mi? Mersin’de toplananlar millet değil mi? Şu anda Ankara’da toplananlar millet değil mi?

Gülüyorum

"Borsa lobisi, spekülatörler, Borsa İstanbul çöktü diyorlar. Borsa İstanbul çökerse, bunun altında Tayyip Erdoğan kalmaz. Siz kalırsınız. Siz. Bunu bize IMF borçlarını öderken de yaptılar." "Ben Ankara'da oyuna gelen kardeşlerime sesleniyorum. Artık bu eylemlerinize son veriniz. Ama Yeniçeri Ocakları gibi bir hareketin içerisine girerseniz kusura bakmayın. Şu valiyi alacaksın, emniyet müdürünü alacaksın. Şunu yapmacaksın...kusura bakma bir katkın bir tavsiyen varsa ilet. O zaman hepsini yaparız. Bu iktidar, yüzde 76'nın hizmetkarıdır. Bu iktidar, Türk'ün de, Kürt'ün de, Laz'ın da...hepsinin hizmetkarıdır."

Kendi halkına savaş açan bir Başbakan..

Diğer %24 _?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Destekcileri millet,kalan kısım pek umrunda mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Olayın 14. gününe girdik. Hala olaya karşı çıkanlara laf anlatmaya çalışıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Olayın 14. gününe girdik. Hala olaya karşı çıkanlara laf anlatmaya çalışıyoruz
    bu yillardir boyle ki, sadece 14 gunle kisitli degil maalesef. (:

harika bir yorum olmus. isin ozeti bu aslinda.

bu arada hasan hocam, normal derken geziparki oncesini mi kastediyorsun (: cunku ben normal olan bir sey hatirlamiyorum. daha guzel bir gelecek icin soyluyorsan hemfikirim (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gayet net ve tarafsız. Güzel bir özet olmuş..
    Last edited by Aydin : 10.Haziran.2013 at 03:29
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aşağıda 2 Haziran'ı 3 Haziran'a bağlayan gece Eskişehir'de yaşanan bir olay var GÖZALTINDA KAYIPLAR bu ülkede hala yaşanabilirin bir kanıtı olarak anlatılmış bir olay. GÖZALTINDA KAYIPLAR suçlular yargılanmadıkça ve kayıplar bulunmadıkça bu ülkede herkesin başına gelebilecek bir şey olarak kalacaktır.

(ARKADAŞLAR MUTLAKA OKUYUN, GÖZ ALTINDA ZORLA KAYBEDİLMEKTEN SON ANDA KURTULAN CANER'E IHD'Lİ ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ? O ŞU ANDA KAYBEDİLMİŞ BİR İNSAN OLACAKTI. AİLE VE AVUKATLARI HEMEN ARAMAYA BAŞLAYINCA SON ANDA KURTULDU. HEP SÖYLÜYORUM GÖZ ALTI KAYIPLARI BU ÜLKEDE SONA ERMEDİ.
    (Bu Not Kadriye Baykal Ceylan'a aittir ve aşağıdaki gönderiyi o görüp paylaşmıştır))

tevfik caner..2 haziran'ı 3 hazirana bağlayan gece saat 2 gibi gözaltına alındı..gözaltına alınma işlemi 20 ye yakın polisin demir sopalarla dövmesi ve yüzüne yakın mesafeden 1 tüp dolusu biber gazının boşaltılması süretiyle yapıldı..polis arabasının bağajına konuldu..yolda indirilip tekrar dövülmek istendi..can havliyle bağaja yapıştı,dışarı çıkmadı..belki bu yüzden yaşıyor.. Polis amiri durumunu görüp onu dövenlere eline sağlık dedi..Devlet Hastenesine getirildi..tam oradayken aradım "abla çabuk gel, almayın telefonumu, avukatımla görüşüyorum, telefonumu alıyorlar, gel nolur" dedi ve telefon kapandı..avukat arkadaşlar Esra Erşan ve Ayten Kutlu ile gece saat 02.00 den sabah 6.00 ya kadar Caner'i aradık....Eskişehir Devlet Hastanesine gittik orada yoktu. ancak caneri tanıyanlar ve diğer görgü tanıkları canerin hastaneye getirildiğini, yanına kimsenin yaklaştırılmadığını, onunla konuşmak istediklerinde uzaklaştırıdıklarını ve 4 polisin onu orada sürekli "sıkıştırdığını" daha sonra muayene işlemi yapılmadan çıkarıldığını söylediler.. Oradan Emniyet Müdürlüğü gittik, bize ellerinde gözaltında olan kimsenin olmadığını, Cengiz Topel Caddesindeki Güvenlik Şubeye gitmemizi söylediler.. Çarşı Karakolu Güvenlik Şubeye, Güvenlik Şube Çarşı Karakoluna gönderdi..Gözaltına alınan diğer 13 kişiyi Çarşı Karakolunun nezaretinde bulduk..Aralarında caner yoktu..Yunus Emre Devlet Hastanesine gittik.. Hastane polisi ve danışmadaki memur adli vakalar arasında Caner'in olmadığını söyledi..Bu arada telefonla Emniyet içerisindeki tüm şubeleri aradık..Odunpazarı polis merkezine yönlendirildik..Orada tevfik isimli biri kişi vardı ama 50 yaşlarındaki bu kişi tevfik caner değildi.. Tekrar Emniyet Müdürlüğüne gittik biraz ısrar edince güvenlik şube müdürlüğünde bu isimde bir gözaltı olduğunu göylediler..Tekrar güvenlik şubeye gittik..Binanın içine bile alınmadık..Gene ısrarla telefonla arayarak ve kapıda sürekli durarak tevfikin gözaltında olduğnu ancak gözaltına alan ekibin TEM de görevli ekip olduğunu, halen Güvenlik Şubeye teslim edilmediğini öğrendik..Tevfik caner'in can güvenliğin duyduğumuz endişe katlandı.. Eskişehir milletvekili Kazım Kurt'u aradık..sağolsun ilgilendi..müracaat savcısı ve baro başkanını defalarca aradık ama ulaşamadık..Eskişehir Barosu yöneticileri Çağrı Yücel ve Müslüm Tuğcu ile sürekli iletişim halinde olduk..Bu arada güvenlik şubede çalışan bir polis pencereden kapıda bekleyen bizlere "hastanedeymiş getiriyorlar" diye bağırdı..iki kapısı olan şubenin her iki kapısına farklı arkadaşlarla bekledik..Gelen olmadı..Tekrar devlet hastanesine gittik.. Bu kez hastane girişine baktık..02.28 saatinde giriş yapılmış muatyene olmamıştı..Telefonla Yunus Emre hastanesini aradık..orada olduğu söylenince devlet hastanesinden Yunus Emreye geçtik.. Yunus Emre Devlet Hastanesinde sivil polisleri bulduk..Caneri görmek istediğimizi söyledik..sivil polisler "ifadede görürsünüz" dediler..Orada doktorla görüşmemiz sonrasında Caner'in 02.50'den itibaren kolu ve burnu kırık olmasından ağır darpa uğramasından dolayı hastanede müşaade altında olduğunu öğrendik..Yani Caner biz ilk yunus emreye gittiğimizde dahi hastanede olmasına rağmen bize gösterilmedi.. O sırada sivil polisler caner'i arka kapıdan bizle görüştürülmeden kaçırıldı.. Güvenlik şubeye vardığımızda biraz önce gelmişti ve durumu çok kötü idi..kolu ve burnu kırılmış vucüdü cürükler içindeydi..ayakta zor duruyordu..kendisinin arabanın bağajında taşındığını, polisin kendi hakkında "bunu kaybedelim, bir tarlaya atalım" diyererek fiziki işkenceye psikolojik işkenceyi eklemişlerdir.. yaklaşık 4 saatlik bir gözaltı takibi sonrasında bulduk caner'i..ve onu görünce polisin bizden neden kaçırdığını anladık..yukarıda ki fotoğraf biraz anlatıyor durumunu, ancak vücunda sayısız cop izi var.. Polislere bir insanı nasıl bu hale getirisiniz dedik..ses yok..sizin çocuğunuz yok mu dedik. ses yok.. caner kendisini bu hale getirenlerden gözaltı sonrasında savcılığa giderek şikayetçi oldu..şikayeti alan savcı şaşırarak anlattıklarınız 80'ler deki gibi dedi..evet 80'ler deki gibi..bu ülkede polis şiddetinde tarih 80'lerde donup kaldı..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Su an yapılmaya calısılan bu.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Açıklamanın özeti dinleyemeyen arkadaşlara boşuna aramasınlar
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ADANA !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şurada gördüğüm bazı görüntülerden sonra midem kaldırmıyor artık bazı şeyleri. Çok üzülüyorum halimize, çabalarımıza!
    Last edited by footballer33 : 10.Haziran.2013 at 02:50

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogbadan mesaj var beyler ona gore

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Arkadaşlar bazılarınızın bildiği üzere zor günler geçirdim. Şimdiyse önümde çok uzun bir yol. Bu günlerde beni yalnız bırakan sadece telefonumdu kendisi bana hala sorun yaşatmaktadır. Arayıp da ulaşamazsanız telaş etmeyin wi-fi hala çalışıyor =))
    Neyse derdim bu değil. Günlerdir sustum ama artık susmayacağım. TRT haberin yaptığı komiser Mustafa Sarı köprüden düşmedi, atıldı haberi öncülüğünde gerek medyada gerekse sosyal medyada abimin öldürüldüğüne dair yalan haberler dolaşmaktadır. Bu haberleri devlet kendi eliyle de desteklemektedir. Muammer Güler abimin öldüğü ilk gün 4-5 kişi tarafından atıldığı yalanını tüm kamu oyuyla "paylaşmıştır". Abim polislere öncülük ederken köprü inşaatındaki ışıksızlanma, uyarı levhalarının eksikliği, yorgunluk ve uykusuzluk nedeniyle takıldı ve düştü. Babamın söylediğine göre bu düşüşüne 15ten fazla polis de şahit olmuş ve hemen müdahale etmişler.
    Şu anda bu satırları yazarken elim titriyor. Günlerdir susuyordum, acımı içimde yaşamaya çalışıyordum. Beni bu satırları yazmaya mecbur ettiler ve sizden ricam ABİMİN ÜZERİNDEN KİMSENİN PRİM YAPMASINA İZİN VERMEYİN.
    Saygılar FPÖ.
    Bunu yazan, şehit olan polisimizin kuzeni.

Sonra da "niye trt haberde gösterilenlere inanmıyorsunuz" derler

Mesaj Yetkileri