Sayfa 85 / 163 İlkİlk ... 3575838485868795135 ... SonSon
2,521 ile 2,550 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

1. Default

Halkı yakalayabildiği tek konu din ve müslümanlık.Baktı kayıp veriyor.Türbanlı kardeşlerimize taciz edilmiş. Hani nerde 1 tane göstersin.Eylemlerde iç içeyiz muhabbet çay kahve içiyoruz. Camide bira muhabbetinin gerçeği basında bile açıklandı. Sosyal medyadaki bilgilere yalanlıyor fakat sosyal medyadaki bilgilerle siyaset yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aynı anlarda Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın twitter hesabından paylaştığı mesaj dikkat çekti. Günay, "Süleyman Gündüz Dolmabahçe Camii yalanlarına cevap vermiş" başlığıyla Yenişafak gazetesi köşe yazarı Süleyman Gündüz'ün yazısını paylaştı.

Gündüz'ün Dolmabahçe Camii'yle ilgili o yazısında şu ifadeleri yer alıyordu:
    "Salı günü haberleri okuyunca camiye uğrayıp gerçeği öğrenmek istedim. Bunun üzerine Çarşamba günü Dolmabahçe Bezmiâlem Valide Sultan Camii'ne gittim. Camiye vardığımda dışarıda korumalar vardı. İçeriye girdim, Caminin içinde Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış yetkililerden bilgi alıyordu. Ben de yanlarına yaklaştım ve dinlemeye başladım. Cami müezzini Fuat Yıldırım olayları yeniden yaşar gibi anlattı. Ayrıca tümünün görsel kayıtlarını yapmış. Cumartesi ve Pazar akşamı Dolmabahçe'de biriken göstericilere polis müdahale edince bir grup camiye sığınmak zorunda kalmış. İlk gün yeterli bir zaman bulunduğu için ayakkabıları çıkartarak camiye girmişler. İkinci gün müdahalenin şiddet dozu arttığı için göstericiler can havliyle ayakkabılarını çıkartmadan cami kapısının anahtarını kırarak içeri girmişler. Müezzin Fuat Bey göstericileri sakinleştirmiş, yaralananlara camide tedavi imkânı tanımış. Ne alkol alan ve ne de içen bir kişi görmemiş. Polislerle konuşmuş ve ortalık sakinleşince göstericileri camiden sükûnetle çıkartmış. Son cemaat mahfilindeki pencerede ezik bir bira kutusu kalmış. Oraya nasıl bırakıldığını görmemiş"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Hala kendi gibi düşünmeyenleri düşünemeyen sıfatıyla küçümseyenler var.
    direk alintila abi gerek yok alttan alttan lafa.

cevap verme geregi hissettim , hasan abiye yaptigim alintinin son cumlesine atifta bulundugunu dusunerek.

oradaki nüansı yakalayabilmek zor gercekten. dusunemeyen demiyoruz , isine oyle geldigi icin dusunme geregi duymayanlardan bahsediyoruz , bahsediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Halkı yakalayabildiği tek konu din ve müslümanlık.Baktı kayıp veriyor.Türbanlı kardeşlerimize taciz edilmiş. Hani nerde 1 tane göstersin.Eylemlerde iç içeyiz muhabbet çay kahve içiyoruz. Camide bira muhabbetinin gerçeği basında bile açıklandı. Sosyal medyadaki bilgilere yalanlıyor fakat sosyal medyadaki bilgilerle siyaset yapıyor.
    cunku ne yazik ki karsisinda "bundan boyle 2+2 5 olacak" dediginde kabul etmeye meyilli insanlar var. herkes icin demiyorum. yine karsit gorusten diye insanlarigldlgndhdjsofjks goygoyu olmasin.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

başbakan sıfatıyla bulunan biri laftan anlamadıktan sonra ona oy verenler de bunu görmemekte ısrar ettikten sonra neyi tartışıyorsunuz ki arkadaşlar? Kalp kırmaya gerek yok.

Hasan hoca bugün konuya gelip dalga geçerek yaşına ve sıfatına pek yakışmayan bir şey yapmış olabilir ama kendisi bundan memnunsa ona diyecek bir şeyimiz yok.

yolcu için de aynısı geçerli. Karşı taraf da bizleri hatalı görüyordur ki bizler de hata yapıyoruz.

Şu an başbakanın tam istediği şey, ortamın iyice gerilmesi ve bundan nemalanmak. Bu konuyu açık tutmamızın sebebi, yasakçı zihniyete karşı sesimizi kısmamaktı.

Ne olursa olsun, siyasi görüşleri ne olursa olsun, karşıt görüşlü arkadaşlara saygım sonsuz. Burada bazı arkadaşların tayyibe oy vermelerine saygı duymuyorum ama kişiliklerine saygı duyuyorum.

Lütfen sakin olalım. Bir de burda gerilmesin ortam.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ayrıca ultraslanı hiç sevmezdim. maçı bırakıp kendilerine tezahurat yaptıkları için sevmezdim ama şimdi "tarafsız olacaz" kisvesiyle pısıp kaldıkları için sevmiyorum.

Neyse ki ultraslan demek, galatasaray demek değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Dinimizde "yalan" ın ve "iftira" nın büyük günah olduğunu biri başbakana söylemeli. Sanırım o orayı atlamış.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emin üçyolda benim arkadaşımı otobüsten indirdiler okuldan kızları evlerine biz bırakmak zorunda kalıyoruz sözlü tacizlerin önüne geçmek için herkesi kastetmiyorum ama bunlar da olan şeyler
    Anıl o manada söylediysen tamam sıkıntı yok

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu arada başbakanı tt arenada yuhalayan ultraslan değil miydi

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Oradaki yuhalama olayı tek bir gruba ait değildi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Öyle olsa bile bu ultrAslan üyelerinin yaptığı bir şey,ultrAslan'ın yönetim -veya başlarında kimler varsa- olarak yaptığı bir şey değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir ALINTI !

Fanatik Bir Fenerbahce Taraftarı derki..

"POLİSE TAM 10 YIL SONRA FENERBAHCE KARŞILIK VERDİ.POLİS ARABALARINI YAKTI.POLİSİ İLK DEFA FENERBAHCE BU KADAR KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ.TAM 10 YIL BİR STADDA "HÜKÜMET İSTİFA" DİYE BAĞRILDI.BEN MAÇI İZLERKEN ORDAN BİR ŞEY CIKCAĞINI ANLAMIŞTIM.BU KADAR BEKLEMİYORDUM"

DEMİŞ !

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

O değil de başbakan yine mazlum edebiyatına başladı. Danışmanlarından taktiği almış. Dinden girelim demişler herhalde.

Çünkü döndüğünden beri ağzından "faiz lobisi", "camiye ayakkabıyla girdiler, bira içtiler" lafı eksik olmuyor.

Tmm bışbıkınım.

Not: gerçi kendisi 12 eylül olaylarında bile mazlum ayağına yatıp nemalanmış birisidir. Normaldir.

Del Piero_10 Misafir

Polis arabasını yakan kendini küçük düşürür, polisi değil. Çünkü ilk başı sıkıştığında, polis tekrar onun en iyi dostu olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Polis arabasını yakan kendini küçük düşürür, polisi değil. İlk başı sıkıştığında, polis onun en iyi dostu olacak çünkü.
    Aynen. Polis arabası yakmak övünülecek bir olay değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Bir ALINTI !

Fanatik Bir Fenerbahce Taraftarı derki..

DEMİŞ !
    Şair burada ne demek istemiş hocam ? Anlamadım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şair burada ne demek istemiş hocam ? Anlamadım.
    Şair orda bu olayların kaynağını orası göstermiş.Öyle inanıyor.Bende ilginçlik katsın diye paylaştım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ultrAslan'a gerek yok binlerce Galatasaraylı vardı yürüyen zaten. Galatasaray Direniştir !

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

cüneyt özdemir ‏@cuneytozdemir 19

Londra'da Türkiye'yi yakından takip eden bir grup ekonomist ile yemek yedim. 'Faiz Lobisi' iddiaları burada bir espri ve dalga konusu olmuş!

"BU DA BİTECEK"

Yiğit Bulut, "Taksim'de adam kalmayınca taraftar gruplarını çağırdılar. Bu da bitecek...Sabırla sevgiyle herkesin gerçeği görmesini bekleyeceğiz..." dedi.
    Last edited by petrol_fb12 : 09.Haziran.2013 at 22:25

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Benim eğitimci kimliğimi eleştirenler çok merak ediyorlarsa mezun ettiğim öğrencilerle oturup iki kelam etsinler.. öyle klavye başında boş laflara karnımız tok bizim. Ben 9 yıllık mesleğimde ne sınıfta ne öğretmenler odasında siyaset konuşmadım. İdareci olduktan sonra odama gelen hiçbir veli ya da öğrencilere herhangi bir siyasi görüşü empoze etmedim. Tek yaptığım şey vatan sevgisini,aileye saygıyı ve her şeyden önemlisi kendisine saygıyı öğretmeye çalışmak. ne kadar başarılı olduk bilemem fakat şunu iyi biliyorum ki 15 sene öncenin bilinçli gençliği artık çok uzaklarda kaldı. makarnacı,popçu,hiphopçu,elde telefonla derste mesaj yazmaya çalışan gençlerimiz var. Fakat yine bu gençler "özgürlükleriniz kısıtlanıyor" diyince meydanlara döküldüler. bugüne kadar sizlere saygı çerçevesinde yazdım ama daha da benden saygı beklemeyin çünkü tek yaptığınız şey sizin gibi düşünenleri normal ve mantıklı insanlar gibi görürken,sizin gibi düşünmeyenleri vatana ihanet eden,kafası çalışmayan ,anlaması kıt,koca kafalı insanlar olarak yargılıyorsunuz... arada saygılı kişilere saygımız sonsuz ama yine maalesef yaşları 15-25 arası değişen genç nesil saygıdan habersiz yorumlar yazıyor... ingilizcesi iyi olan delikanlı bunu da çevirsin,beki daha iyi anlarız değil mi?
    Biz klavye basındamıyız sizce sadece? Çıkın küçük ilinizden gelin Gezi Parkı'na gözlerinizle görün halkın mucizesini. Bir arkadasında söyledigi gibi "Bizim gibi düşünmenizi değil, sadece düşünmenizi istiyoruz."

Ayrıca takıldıgım bir nokta var, hiphopçulara hakaret etmenizdeki neden nedir ? Hiphop kültürü sevdalıları bilinçsizler mi ? Ne sacmasapan bir laftır bu. Popçular böyledir, rapçiler böyledir, arabeskçiler böyledir diye sınıflara ayırmak toplumu nasıl bir zihniyettir ? Konusmayayım konusmayayım diyorum da siz toplumu böyle sacmasapan kriterlerle ayırarak kendi seviyenizi belli ediyorsunuz zaten.

burada 3-5 kişi sayımız fazla olunca biz haklıyız gibi düşünenler de var sanırım. fotoğraf ve videolarla gündemi yansıtıyoruz diyenler... HALK TV denen CHP'nin kanalını objektif kanal diye bize yutturmaya çalışanlar...Sözüm hepinize! Bu ülkede sadece şu anda sokağa dökülenler değil,yaşananları sabırla izleyen sessiz çoğunluk da yaşıyor! bu çoğunluk sizlerin iddaa ettiği gibi sadece AKP yanlısı ya da başbakan yalakası değil ve emin olun sayıları şu anda sokaktakilerin en az 50 katı. Onlar da sokağa dökülürse sizler rahat uyku uyuyacak mısınız ? özgürlük arama adı altında devletin malına zarar veren çapulcularla kendinizi bir tutuyorsanız gün gelir sessiz çoğunluk bunun hesabını sizden de sorar
    Benim paylastıgım bütün haberler Twitter'dan. Yani 1.el haberler. Hiç bir subjektifliği yok. Net videolar paylaşıyorum. Açın izleyin isterseniz sesi kapatıp izleyin kimsenin size bir şey manipüle ettiği yok. Net 1. kaynaktan haber ulaştırıyoruz hala gelip bunlar gercek degil , gündem değil diyorsunuz. Ben gidip video çeksem, fotoğraf çeksem polis ile ilgili hala gelip bunları diyebilecek misiniz ? Çünkü arkadaşlarımın, onların arkadaslarının, sizin bizim gibi insanların çektigi videoları paylasıyorum burada. Yorumsuz bir şekilde. Örneğin bakın;

http://delilimvar.tumblr.com/
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

[YOUTUBE="I9fisY80bKk"]kilicdar......[/YOUTUBE]

yandas medyayi gorun, nasil da kaciyorlar kilicdaroglunu duyunca. iste bu kadar samimiyetsizler, haberi bunlardan takip edecegime halkimin birinci elden yayinladigi sosyal medyayi takip ederim daha iyi. yozlasan tvlerden hala medet ummak saflik olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Polis arabasını yakan kendini küçük düşürür, polisi değil. Çünkü ilk başı sıkıştığında, polis tekrar onun en iyi dostu olacak.
    Polis acımasızca mermi sıksın, öldüresiye insanları dövsün sonra bi araba devrildi diye sorunmu edelim. O arabanın devriliş videosunu izlemeni tavsiye ederim. O arabadan polis inerken halk hiç bir şekilde kaba kuvvet kullanmıyor. bide tam tersini düşünelim o kadar polis var ve çapulcu 2 genç arabadan iniyor. o çapulcuların sence sag çıkabilecegini düşünüyomusun? Kusura bakma ama Katil polisi savunmak saçmalıktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    [YOUTUBE="I9fisY80bKk"]kilicdar......[/YOUTUBE]

yandas medyayi gorun, nasil da kaciyorlar kilicdaroglunu duyunca. iste bu kadar samimiyetsizler, haberi bunlardan takip edecegime halkimin birinci elden yayinladigi sosyal medyayi takip ederim daha iyi. yozlasan tvlerden hala medet ummak saflik olur.
    Bu arada beyaz tv Erdoğan ile birlikte 40 km konvoy oluştu diye başlık atmış.
    Not: Esenboğa-Ankara(Merkez) arası mesafe, 25 km'dir.
    Biz yaptığı faşistlikten, ayrımcılıktan, bilimi engelleyip, dini yükseltmesinden bahsediyoruz, adam hala "spor tesisi yaptık" diyor.
    Önceki sayfalarda herşeyi paylaştım. Objektif bir şekilde kimin ne yaptığını. Taş atan provakatör eylemcileri halkın nasıl engellediğinden, bir kıza 15 kişi saldıran polise, evlere laf, taş, gaz bombası atan polislere, durup dururken sakin kalabalıgı dagıtmak için TOMA'ların gaz sıkmasına herşeyi yorumsuz veriyorum. Ya izlemiyorlar ya da izlediklerini anlamıyorlar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Biz klavye basındamıyız sizce sadece? Çıkın küçük ilinizden gelin Gezi Parkı'na gözlerinizle görün halkın mucizesini. Bir arkadasında söyledigi gibi "Bizim gibi düşünmenizi değil, sadece düşünmenizi istiyoruz."

Ayrıca takıldıgım bir nokta var, hiphopçulara hakaret etmenizdeki neden nedir ? Hiphop kültürü sevdalıları bilinçsizler mi ? Ne sacmasapan bir laftır bu. Popçular böyledir, rapçiler böyledir, arabeskçiler böyledir diye sınıflara ayırmak toplumu nasıl bir zihniyettir ? Konusmayayım konusmayayım diyorum da siz toplumu böyle sacmasapan kriterlerle ayırarak kendi seviyenizi belli ediyorsunuz zaten.

Benim paylastıgım bütün haberler Twitter'dan. Yani 1.el haberler. Hiç bir subjektifliği yok. Net videolar paylaşıyorum. Açın izleyin isterseniz sesi kapatıp izleyin kimsenin size bir şey manipüle ettiği yok. Net 1. kaynaktan haber ulaştırıyoruz hala gelip bunlar gercek degil , gündem değil diyorsunuz. Ben gidip video çeksem, fotoğraf çeksem polis ile ilgili hala gelip bunları diyebilecek misiniz ? Çünkü arkadaşlarımın, onların arkadaslarının, sizin bizim gibi insanların çektigi videoları paylasıyorum burada. Yorumsuz bir şekilde. Örneğin bakın;

http://delilimvar.tumblr.com/
    bahsettiğim şeyin "bilinçli ve kültürlü" "okuyan gençlik" oldugunu anlayamıyorsanız o da sizin ayıbınız. türkiyede hayat facebook ve twitter'dan ibaret değil ama bazı insanlar oradan ibaret sanıyorlar..

direnişi destekliyorum yazsaydım "mükemmel eğitimci" olacaktım

Desteklemediğim için "senin gibi eğitimci olmaz olsun" yorumları geldi.

Acı ama gerçek... Bu ülkede başbakana kızıp sokağa dökülen insanların büyük bir çoğunluğu bunu siyasi amaç güderek ya da yaşantılarında Türk insanının örf,adet ve ahlaki kurallarına yakışmayan ve bundan 20 sene önce alelade yapılamayan şeylerin rahat rahat yaşama isteğinden kaynaklıdır. Ülkemiz batılılaşma adı altında o kadar manevi değerini yitirdi ki artık olması gerekenler "böyle yasa mı olur?" diye yadırganır hale geldi. Biz küçükken dansöz sadece yılbaşından yılbaşına gece 12'den sonra yayınlanırdı çünkü bazı şeyler "AYIP"tı!!!! şimdi ise bu AYIPlar insanımızın hakkı olan ve elinden alınmaması gerektiğine inanılan DEĞERLER haline getirilmeye çalışılıyor. Aksini savunan bizler ise YOBAZ,VATAN HAİNİ,ANLAMASI KIT VE ÖZGÜRLÜK DÜŞMANI lanse ediliyoruz. Neyse ki bunun yapıldığı ortam sadece 30-40 kişinin aktif olduğu bir sanal platformda çoğunluğu sağlamış olan sizlersiniz.Neyse ki güzel ülkemde hala benim gibi düşünenler çoğunlukta...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bahsettiğim şeyin "bilinçli ve kültürlü" "okuyan gençlik" oldugunu anlayamıyorsanız o da sizin ayıbınız. türkiyede hayat facebook ve twitter'dan ibaret değil ama bazı insanlar oradan ibaret sanıyorlar..

Acı ama gerçek... Bu ülkede başbakana kızıp sokağa dökülen insanların büyük bir çoğunluğu bunu siyasi amaç güderek ya da yaşantılarında Türk insanının örf,adet ve ahlaki kurallarına yakışmayan ve bundan 20 sene önce alelade yapılamayan şeylerin rahat rahat yaşama isteğinden kaynaklıdır. Ülkemiz batılılaşma adı altında o kadar manevi değerini yitirdi ki artık olması gerekenler "böyle yasa mı olur?" diye yadırganır hale geldi. Biz küçükken dansöz sadece yılbaşından yılbaşına gece 12'den sonra yayınlanırdı çünkü bazı şeyler "AYIP"tı!!!! şimdi ise bu AYIPlar insanımızın hakkı olan ve elinden alınmaması gerektiğine inanılan DEĞERLER haline getirilmeye çalışılıyor. Aksini savunan bizler ise YOBAZ,VATAN HAİNİ,ANLAMASI KIT VE ÖZGÜRLÜK DÜŞMANI lanse ediliyoruz. Neyse ki bunun yapıldığı ortam sadece 30-40 kişinin aktif olduğu bir sanal platformda çoğunluğu sağlamış olan sizlersiniz.Neyse ki güzel ülkemde hala benim gibi düşünenler çoğunlukta...
    Siyah ve altı çizili yaptığım yerdeki gibi mi düşünüyorsunuz gercekten de bu eylemlerin nedenini. Diyecek hiç bir lafım yok size bundan sonra. Gelin Gezi parkında bir tur atın sorun, soruşturun bakalım gerçekten de böylemiymiş nedeni. Ezberden konusmayın..

Ayrıca;

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151636505488535
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yazın arkadaşım o zaman. Nedir kısıtlanan özgürlükler ?Neyi daha önceden yapıp da şimdi yapamıyorsunuz? Ağaçların kesilip alışveriş merkezi ya da toplu kışlası yapılması olayı işin hikayesi çünkü ülke tarihinde defalarca bu tarz projeler hayata geçirildi ve hiçbirinde insanlar bu yüzden sokaklara dökülmedi.Dökülse de bu iş bu kadar uzamadı.

Özgürlük adına direniyoruz diyenlerin ne özgürlüğü kısıtlanmış ben de bilmek isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca bazı arkadaslar alın izleyin dinsiz dediğiniz capulcuları

http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8BG4E
    Last edited by Nocna Mora : 09.Haziran.2013 at 23:13
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

soruma cevap versene arkadaşım sen. hangi özgürlüğün kısıtlandı bu ülkede ? neyi yapmak isteyip de yapamıyorsun sen ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

.

Direnişi desteklemediğin için değil.Karşındaki aşırı tahrik edici mesajlar yazdığın için sana kızıyoruz.

soruma cevap versene arkadaşım sen. hangi özgürlüğün kısıtlandı bu ülkede ? neyi yapmak isteyip de yapamıyorsun sen ?

Bu hükümet bana hala REYHANLI'nın cevabını verememiştir ? Basın özgürlüğü.

Bunu yaparım onu yaparım.Her bayramı yasaklarım.kralım sutalnım ben varım siz yoksunuz.

Osmanlı bile insanları bu kadar ayırmadı hor görmedi.Adaletli davrandı.

Herkesi Ayyaş,çapulcu dedi.Her fırsaata suçu CHP'YE attı.Mahşerde amel defteri acıldığından böyle derler "YOK CANIM BUNLAR BENİM OLAMAZ,CHP VE MARJİNALLER VE BİR KAÇ ÇAPULCULAR YAPMIŞTIR" Derler..

Herkesde fişlenme korkusu kimse siyasi hakkında bir şey demiyor.AMAN SUS SANA BİR ŞEY OLMASIN ? Korku imparatorluğu..

Kendi polislerini getirdi.Kendi savcılarını getirdi.Kendi RTÜK üyelerini getirdi.TRT baştan başa değiştirdi.

12 EYLÜL en cok eleştirip onun bire bir yaptığını yapmıştır.

İşine geldimi tarihi kullandı gelmedimi hep "ESKİ HAVA" dedi.
    Last edited by petrol_fb12 : 09.Haziran.2013 at 23:12

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dansoz dedin de aklima geldi abi. gecen gun basbakan "ben herkesin basbakaniyim , %100e hizmet etmekle mukellefim" diyordu , bugun yine "onlar benim gencligim degil" oldu.

Mesaj Yetkileri