Beyler çilek milek derken meyve tabağı geldi önümüze hala ne çileği![]()
Bence Şampiyonlar ligi için yetersiz transferler. Burak'ın Şampiyonlar liginde ki performansını görmüştüm. Keza Elmander'de çok golcü bir isim değil ileride sıkıntı çekebiliriz diye düşünüyorum. Çilek diye tabir edilen yıldız bir santrafor, Türk bir sağ kanat ile bitirelim transfer sezonunu.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu seneki transferler gene lig icin yapildi zaten.
burak'ın trabzon'daki şampiyonlar ligi performansı = galatasaraydaki şampiyonlar ligi performansı diye birşey yok.
burak çok yetenekli bir forvet. ben tam cuk oturacak bi oyun yapısı olduğunu düşünüyorum galatasaray için.
elmander ve burak birbirini çok güzel tamamlayacaktır. şampiyonlar ligi için kadro kalitesi gayet yeterli. fatih terim faktörünü, takımın birliktelik yapısını, uyumunu gözardı etmemek lazım.
Valla CL'de kötü performans gösterirsek asıp kesmeyelimde adamları başka bişey istemiyorum. UEFA kupasını kazanan takım Chelsea'den 5 yemişti CL'de.
Screw you guys, I'm goin' home
Sürekli bizim para hesabını yapanlar için bu çalışma biraz olsun açıklayıcı olacaktır.
![]()
Arkadaşlar merak etmeyin bir yönetci lig tv de bir yıldız santrafor alacağız dedi
Çilek için umutlanabilirsiniz artık![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Santrafor dememiş yalnız hocamız kimi isterse başkanımız onu alır demiş. Yıldız olacak ama mevki olarak umarım düzgün bir bölgeye yapılır. Bu politika hiç hoşuma gitmedi Ünal Aysal olsun diğer konuşan yöneticiler olsun sadece taraftarı ayağa kaldıracak yıldız bir transfer yapma peşinde gibi geldi bana.
Bu saatten sonra çilek olsa olsa defansa olur bence daha hücumsal bir transfere gerek yok.
G.Töre 5milyondan satış listesine konmuş
Hamburg Gökhan Töre'yi satış listesine koydu. Bu transferde Töre'yi alan takımın ödeyeceği bonservisin yüzde 50'si ise eski kulübü Chelsea'nin kasasına gidecek. Töre Chelsea'den Hamburg'a 1.3 milyon euro'ya transfer olurken, Maviler sözleşmeye böyle bir madde koydurmuştu. Töre için ise herhangi bir Avrupa takımının 5 milyon euroluk teklifi yeterli olacaktır.
En kral çilek Gökhan Töre olur bence. Eğer kendini geliştirebilirse muhteşem olur. Bundan iyisi Şam'da kayısı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Melo gelsin, transfer bitsin, ama Melo gelmiyorsa, çilek bu bölgeye olsun. Her yer de bol bol alternatifimiz mevcut. Bir de elimizdeki fazlalıkları gönderebilsek çok iyi olacak.
Çilek Ne Yahu. Muz Adam Alın Daha İyi. Muz Gibisi Var mı ?
Gerçi Muz Sabri'miz VarAma Her Muz, Sabri Gibi Olacak Değil Ya
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Beyler,aslında bu sıcaklarda karpuz iyi gider![]()
Zapata reyizide yad etmiş olduk![]()
Bild,Melo'nun Bayern Münih'in transfer listesinde olduğunu yazmış.Hissediyorum valla aradan bir takım çıkıp alacak Melo'yu.
Bayern Münih'in yeni sportif direktörü Matias Sammer'in kendisi gibi bir orta saha oyuncusu aradığına değinirken; Felipe Melo'yu da adaylar arasında gösterdi.
Sporx'de DHA kaynaklı haberde Melo için son turların olduğu yazılmış.9 milyon'dan 8 milyon euroya çekmeye çalışıyormuşuz.Gerçekten baya indirim bekliyoruz.Yav deli olucam Amrabat'a gözünü kırpmadan veriyorsun parayı,geçen sene takımın dinamosu Melo için nelerin pazarlığını yapıyorsun.1 milyon euro fazla ver al !
Melo'nun bonservisi için 9 milyon euroda diretirken, sar kırmızılılar bu rakamı 8 milyonun altına çekmeyi hedefliyor.
Beyaz Tv : Galatasaray'ın yeni transferi Amrabat İstanbul'a geldikten sonra ilk özel röportajını beyaz tv'ye verdi 20:40'da spor bülteninde
Adam sonunda istediğine kavuştu.O heyecanla canlı yayında düşüp bayılsa şaşırmam![]()