Arkadaşlar forumlarda geçen konuşmalar var.Size şunu söyliyeyim çilek AllRounder bir arkadaş.Damiao değil yani.Ama zaten bu çilek veto edilecek büyük ihtimal F.T tarafından.Şu an Melo ve Gökhan Töre için uğraşılıyor.Gökhan Töre için çok ısrarcı değiliz.Brezilya'dan genç bir sol bek bakılıyor.Bakalım.
Sol beke yabancı düşünülüyorsa direk Taye Taiwo'ya gidelim.Gerçekten yıllardır o adamı istiyorum gelirse bi tarafta Eboue bi tarafta Taiwo yıllar sonra çift bekle oynamış oluruz.Ama kontenjan problemi düşünülünce zor gibi geliyo bana
Melo transferinden sonra işleri biraz rölantiye alabiliriz.Önce gönderilecek isimleri netleştirip sonra gerekirse transfer çalışmalarını sürdürmek daha mantıklı geliyor bana.Bu süreçte de alınabiliyorsa Gökhan Töre,Alper Potuk ve Sercan Sararer gibi genç isimleri hem geleceğe yatırım hem de kadro derinliği açısından çok isterim
Ünal Aysal:Biz başarılı oldukça taraftarımız mutlu olacak,onlar da kulübüne katkı yapacak ve büyüyeceğiz.
Ünal Aysal:Ben Galatasaray taraftarının bizim yaptığımız fedakarlığa cevap vereceğini düşünüyorum.
Ünal Aysal:Yaptığımız transferleri harcama olarak değil de yatırım olarak bakmak lazım.Bizler başarıya yatırım yaptık.
Ünal Aysal:Takım başarılı oldukça kulübümüz ve taraftarımız mutlu olacak,onlar Galatasaray'a katkı yapacak ve büyüyeceğiz.
Ünal Aysal:Yaptığımız transferler taraftarın takıma yaptığı katkının karşılığıdır.Attığımız her adım planlı ve bütçe dahilinde..
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Berbatov 5 milyon euroya satılığa çıkarılmış. Bence Berbatov-Burak ikilisi mükemmel olur
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Şampiyon kadroya haksızlık edilmeye başlandı. Elmander bile çıkıyorsa ilk 11'lerden, gidişat iyi değil. Dursun bu transfer hamleleri.
Burak'tan o kadar çok şey beklemeyin derim ben.Geldi hoş geldi de Trabzon'da attığı kadar kaçırdığı var.Attıklarını nasıl attığı kaçırdıklarını nasıl kaçırdığı da önemli.O yüzden bu kulübün as forveti Elmander'dir gerisi teferuattır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tahminen Melo işi yatacak o yüzden Hamit alındı. Defansif de oynayabileceği için.
3 tane yabancı futbolcu ile ilgileniyorduk.Amrabat,Melo ve çilek -- Amrabat geldi Melo ve çilek kaldı.Aslında çilek olmasa da olur ama Melo kesinlikle gelmeli.
Takım çok dengeli ve uyum sağlayabilecek (zaman gösterecek) bir kadro oldu sadece Melo kaldı Melo alınmalı ve transfer bitirilmeli tabi + olarak gelecek vaadeden oyuncular alınabilir.
Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi
Hakan
Hamit
Selçuk
Melo
Amrabat
Burak
Elmander
Çok harika kadro oldu bence bunun dışında birde ; Serkan Kurtuluş , Yiğit (Kiralık) , Riera , Culio , Kazım , Pino , Anıl Dilaver (Kiralık) , Baros , M.Batdal , Sercan (Kiralık) gönderilirse harika olacak.Belki Culio kalabilir ama kampta iyi performans göstermemiş deniyor , belki + bir Gökhan Töre , Sercan Sararer transferi olabilir belki diyorum.
nasil ya olurmu culio kampin en caliskanlarindan biridaha 2.ci kamp var.
Culio, Sercan, Aydın, Umut kampta en beğenilen isimlerin başlarında geliyorlar.
Galatasaray Leverkusen'de oynayan gurbetçi futbolcu forvet Samed Yeşil'le ilgileniyor. 23 maçta 19 gol atıp Bundesliga'nın en çok dikkat çeken forvet oyuncularından bir tanesi olan ve Almanya Ümit Milli Takımı'nda oynayan Samed Yeşil'le ilgili olarak yabancı basın organlarında ''Galatasaray genç oyunculara yatırım yapıyor'' başlıkları kullanıldı. (Lig TV)
Screw you guys, I'm goin' home
Sanki sözü geçen performansı Bundesliga'da göstermiş gibi bir hava var haberde, ama Samed Yeşil'in bu haberdeki maç/gol istatistikleri genç milli takımlar seviyesine ait. Leverkusen'in U-19 takımında oynuyor daha çok, A takımla 1 maça çıktı geçen sezon.
Bir de, bu "çilek" olarak sembolize edilen transferin stoper olabileceğini kimse düşünmüyor mu acaba?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Çilek olacak oyuncu büyük ihtimalle geleceğe yatırım olacak alınacak.Takım hazır kadro az çok belli gerekli takviyeler yapıldı.Şimdi de çilek bekleniyor![]()
Aslında Twitter'da ''Stay with us Melo'' diye TT yapsak gelir mi acep ?![]()