Sayfa 819 / 1204 İlkİlk ... 319719769809817818819820821829869919 ... SonSon
24,541 ile 24,570 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Leandro Damiao ismi geçiyor çilek olarak ama kaynak Takvim olunca inanmak gelmiyo içimden
    En sağlam kaynaklarda onu söylüyor zaten. Bi girişim var muhtemelen.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Arkadaşlar forumlarda geçen konuşmalar var.Size şunu söyliyeyim çilek AllRounder bir arkadaş.Damiao değil yani.Ama zaten bu çilek veto edilecek büyük ihtimal F.T tarafından.Şu an Melo ve Gökhan Töre için uğraşılıyor.Gökhan Töre için çok ısrarcı değiliz.Brezilya'dan genç bir sol bek bakılıyor.Bakalım.

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Arkadaşlar forumlarda geçen konuşmalar var.Size şunu söyliyeyim çilek AllRounder bir arkadaş.Damiao değil yani.Ama zaten bu çilek veto edilecek büyük ihtimal F.T tarafından.Şu an Melo ve Gökhan Töre için uğraşılıyor.Gökhan Töre için çok ısrarcı değiliz.Brezilya'dan genç bir sol bek bakılıyor.Bakalım.
    allrounder derken

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    allrounder derken
    Farklı mevkilerde oynayabilen bir oyuncu demek istiyor sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sol beke yabancı düşünülüyorsa direk Taye Taiwo'ya gidelim.Gerçekten yıllardır o adamı istiyorum gelirse bi tarafta Eboue bi tarafta Taiwo yıllar sonra çift bekle oynamış oluruz.Ama kontenjan problemi düşünülünce zor gibi geliyo bana

Melo transferinden sonra işleri biraz rölantiye alabiliriz.Önce gönderilecek isimleri netleştirip sonra gerekirse transfer çalışmalarını sürdürmek daha mantıklı geliyor bana.Bu süreçte de alınabiliyorsa Gökhan Töre,Alper Potuk ve Sercan Sararer gibi genç isimleri hem geleceğe yatırım hem de kadro derinliği açısından çok isterim

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Sol beke yabancı düşünülüyorsa direk Taye Taiwo'ya gidelim.Gerçekten yıllardır o adamı istiyorum gelirse bi tarafta Eboue bi tarafta Taiwo yıllar sonra çift bekle oynamış oluruz.Ama kontenjan problemi düşünülünce zor gibi geliyo bana

Melo transferinden sonra işleri biraz rölantiye alabiliriz.Önce gönderilecek isimleri netleştirip sonra gerekirse transfer çalışmalarını sürdürmek daha mantıklı geliyor bana.Bu süreçte de alınabiliyorsa Gökhan Töre,Alper Potuk ve Sercan Sararer gibi genç isimleri hem geleceğe yatırım hem de kadro derinliği açısından çok isterim
    bence sadece gökhan gelse yeter sercan la ikisi beraber gelrse kanat bolluğu yaşanır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    bence sadece gökhan gelse yeter sercan la ikisi beraber gelrse kanat bolluğu yaşanır
    Gönderilecek oyuncular düşünüldüğünde bence iki oyuncu da rotasyona girer.Sercan son yıllarda izlediğim en yetenekli yerli kanat oyuncusu çok isterim takımımızda görmeyi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ünal Aysal:Biz başarılı oldukça taraftarımız mutlu olacak,onlar da kulübüne katkı yapacak ve büyüyeceğiz.

Ünal Aysal:Ben Galatasaray taraftarının bizim yaptığımız fedakarlığa cevap vereceğini düşünüyorum.

Ünal Aysal:Yaptığımız transferleri harcama olarak değil de yatırım olarak bakmak lazım.Bizler başarıya yatırım yaptık.

Ünal Aysal:Takım başarılı oldukça kulübümüz ve taraftarımız mutlu olacak,onlar Galatasaray'a katkı yapacak ve büyüyeceğiz.

Ünal Aysal:Yaptığımız transferler taraftarın takıma yaptığı katkının karşılığıdır.Attığımız her adım planlı ve bütçe dahilinde..
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Kel olan galiba Ergun Gürsoy. Tromso'ye elenilince ülkeyi terkedecek olan Turgay Kıran'dı.
    Evet Ergün gürsoy.rahatladım.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Berbatov 5 milyon euroya satılığa çıkarılmış. Bence Berbatov-Burak ikilisi mükemmel olur
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyon kadroya haksızlık edilmeye başlandı. Elmander bile çıkıyorsa ilk 11'lerden, gidişat iyi değil. Dursun bu transfer hamleleri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Berbatov 5 milyon euroya satılığa çıkarılmış. Bence Berbatov-Burak ikilisi mükemmel olur
    Alalım almasına da 6 forvet adamını ne yapıcaz? yerinde bir transfer olmaz. Bence CUlio yada rierayı gönderip bir sol bek alınmalı ve tabi ki Melo

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak'tan o kadar çok şey beklemeyin derim ben.Geldi hoş geldi de Trabzon'da attığı kadar kaçırdığı var.Attıklarını nasıl attığı kaçırdıklarını nasıl kaçırdığı da önemli.O yüzden bu kulübün as forveti Elmander'dir gerisi teferuattır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Tahminen Melo işi yatacak o yüzden Hamit alındı. Defansif de oynayabileceği için.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

3 tane yabancı futbolcu ile ilgileniyorduk.Amrabat,Melo ve çilek - - Amrabat geldi Melo ve çilek kaldı.Aslında çilek olmasa da olur ama Melo kesinlikle gelmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Forvet gelirse Elmander asla yedek kalmaz. Niye Elmander yedek kalsın ki ? Umut kalır yedek.
    Umut zaten yedek.Yabancı sınırı var

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Takım çok dengeli ve uyum sağlayabilecek (zaman gösterecek) bir kadro oldu sadece Melo kaldı Melo alınmalı ve transfer bitirilmeli tabi + olarak gelecek vaadeden oyuncular alınabilir.

Muslera
    Eboue
    Semih
    Ujfalusi
    Hakan
    Hamit
    Selçuk
    Melo
    Amrabat
    Burak
    Elmander

Çok harika kadro oldu bence bunun dışında birde ; Serkan Kurtuluş , Yiğit (Kiralık) , Riera , Culio , Kazım , Pino , Anıl Dilaver (Kiralık) , Baros , M.Batdal , Sercan (Kiralık) gönderilirse harika olacak.Belki Culio kalabilir ama kampta iyi performans göstermemiş deniyor , belki + bir Gökhan Töre , Sercan Sararer transferi olabilir belki diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

nasil ya olurmu culio kampin en caliskanlarindan biri daha 2.ci kamp var.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    nasil ya olurmu culio kampin en caliskanlarindan biri daha 2.ci kamp var.
    Çalışkanda bugün bi gazetede kamp raporunu okudum Fatih Hoca hayal kırıklığına uğramış falan yazıyordu , beğenmemiş geçen seneki gibi değilmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Culio, Sercan, Aydın, Umut kampta en beğenilen isimlerin başlarında geliyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Çalışkanda bugün bi gazetede kamp raporunu okudum Fatih Hoca hayal kırıklığına uğramış falan yazıyordu , beğenmemiş geçen seneki gibi değilmiş.
    Hangi gazetede ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Hangi gazetede ?
    Milliyet hocam tam bir bilgim yok ama böyle olduğu yazıyor yinede Culio'nun kalması taraftarıyım sol bek'de oynayabiliriz rotasyonla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hürriyet'in gözünü seveyim. Fenerbahçe'nin uşakları.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Euro değil Pound'a

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Leverkusen'de oynayan gurbetçi futbolcu forvet Samed Yeşil'le ilgileniyor. 23 maçta 19 gol atıp Bundesliga'nın en çok dikkat çeken forvet oyuncularından bir tanesi olan ve Almanya Ümit Milli Takımı'nda oynayan Samed Yeşil'le ilgili olarak yabancı basın organlarında ''Galatasaray genç oyunculara yatırım yapıyor'' başlıkları kullanıldı. (Lig TV)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sanki sözü geçen performansı Bundesliga'da göstermiş gibi bir hava var haberde, ama Samed Yeşil'in bu haberdeki maç/gol istatistikleri genç milli takımlar seviyesine ait. Leverkusen'in U-19 takımında oynuyor daha çok, A takımla 1 maça çıktı geçen sezon.

Bir de, bu "çilek" olarak sembolize edilen transferin stoper olabileceğini kimse düşünmüyor mu acaba?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çilek olacak oyuncu büyük ihtimalle geleceğe yatırım olacak alınacak.Takım hazır kadro az çok belli gerekli takviyeler yapıldı.Şimdi de çilek bekleniyor

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Çilek olacak oyuncu büyük ihtimalle geleceğe yatırım olacak alınacak.Takım hazır kadro az çok belli gerekli takviyeler yapıldı.Şimdi de çilek bekleniyor
    Melo bekleniyor, sonra olursa çilek

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında Twitter'da ''Stay with us Melo'' diye TT yapsak gelir mi acep ?

Mesaj Yetkileri