Sayfa 82 / 220 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
2,431 ile 2,460 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar sorunlu bir oyuncuyu takımınızda görmeye çok meraklısınız sanırım ?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sorunlu morunlu ama adam Quaresma. Ne kadar benzer bir örnek ancak, İbrahimovic de çok sakin bir oyuncu değil.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sorunlu morunlu ama adam Quaresma. Ne kadar benzer bir örnek ancak, İbrahimovic de çok sakin bir oyuncu değil.
    Şahsi fikirler bunlar şuan Beşiktaş hariç kalan 3 büyüklerden hangisinin Teknik Direktörü ister Q7'yi ?

Aykut Kocaman mı ?

Şenol Güneş mi ?

Fatih Terim mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Arkadaşlar sorunlu bir oyuncuyu takımınızda görmeye çok meraklısınız sanırım ?
    Melo nun da pek normal olduğu söylenemez

Valla ben Q7 yi çok isterim ama almiyorlar iste
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Futbolcunun sorunlusu olabilir önemli olan oyunu...Lincoln'e benzetiyorum ben Q7'yi ama Lincoln tabi Q7'den daha sağlam işler yapıyordu tek şanssızlığı hocaları kötüydü...Bülent hoca da sahip çıkmadı hemen kapı önüne koydu neyse yeri bura değil tabi Beşiktaş resmen bizim gibi yaptı Bülent Korkmaz 2 Samet Aybaba...Q7'yi bu zorlu dönemde takımda tutmak lazımdı...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Baktigimizda Engin,Nelo,Kazim falan filan bu adamlar Q7'den daha sakin adamlar degil.Volkandq pek normal bi oyuncu degil ama oynatiyoruz.Sorunlu Volkan mi sorunlu Q7 mi? Gerci Quaresmada ne sorun var bilmiyorumya ben.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Q7 konusunda Beşiktaş açısından bakınca maaşında indirimi gidilip bir şekilde bu zor dönemde takımda tutulabilirdi , adam olabilirdi belki olsa çok can yakardı fakat Beşiktaş yönetimi biraz bu konuda önyargılı davranıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İsimleri geçtiği için onların üzerinden yapıyorum yorumu, bu isimlere eklenebilecek birçok oyuncu da var. Volkan Şen, Kazım Kazım gibi oyuncuların oynadıkları sıradan futbola rağmen çıkarttıkları sorunlarla uğraşmaktansa, Quaresma gibi aşmış bir yıldızın sorunlarıyla uğraşmayı tercih ederim. Bunların yeri burası değil, transfer konusu. O yüzden uzatmayalım kendi takımlarımız-Quaresma ilişkisi ile ilgili hayallerimizi

Önceki sayfada, bence Samet Aybaba'nın inisiyatifinde değil Quaresma'nın durumu yazmıştım. Buna ek yapmak lazım; eğer Samet Aybaba'nın kararıysa bu gerçekten, Samet Aybaba'nın yaptığı yanlıştan çok yönetimin yanlışı var. Quaresma bu takımın bence en önemli ismi. Fernandes'ten bile önemli bence. Bİr çırpıda silinmeye çalışılmasına engel olmalılar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben Quaresma ile ilgili iradenin Samet Aybaba'da olduğunu sanmıyorum. Bence tamamen yönetimin tasarrufu bu olanlar.
    Bencede tipki Ernst gibi aldiklari para fazla oldugu için göndermek istiyorlar ama bu seçtikleri yöntem yanlis....
    Quaresma hirsli bir oyuncu ve hirsi yüzünden bazen sorumsuzca harektler yapiyor bir an kendini kaybediyor ama daha önce de dedigim gibi hazirlik maçlarina gördügüm gibi bu sene gol yollarina baya zorlanacagiz ve Quaresma iste tam böyle maçlarda perdeyi açabilen bir oyuncu.
    Last edited by besiktas1903 : 27.Temmuz.2012 at 05:53

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Peki bu adam çok iyide neden şimdiye kadar bir tane bile taliplisi çıkmadı. Yönetim bonservis bedelini 4 M çekti yahu var mı ötesi bu işin. Ne kadar yetenekli olursa olsun bu adamın şimdiki haliyle modern futbolda işi yok. İki sezonda beklentileri karşılayamadı bundan sonra da karşılayamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma'nın yeri geldiğinde sahada adının bile yettiğini anlayacak Samet efendi ama iş işten geçmiş olacak..

Bu arada kırmızı forma ilk hafta sonunda 20.000 civarında satış yapmış. Arada bir iyi şeyler de oluyor camiamızda çok şükür.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe taraftarının twitter'da Hasan ve Bilal'e özgürlük diye ortalığı inlettiği duruşma sonunda başladı , peki Beşiktaş Sohbet Alanı'na niye yazıyorum ? Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası benzinlikteki malum olay sebebiyle içeri alınan Fener'li Bilal , Beşiktaş'lıymış
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Baktigimizda Engin,Nelo,Kazim falan filan bu adamlar Q7'den daha sakin adamlar degil.Volkandq pek normal bi oyuncu degil ama oynatiyoruz.Sorunlu Volkan mi sorunlu Q7 mi? Gerci Quaresmada ne sorun var bilmiyorumya ben.
    quaresmada ki sorun maasi yoksa 1-2 milyona oynasa pasa pasa oynatirlar..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Fenerbahçe taraftarının twitter'da Hasan ve Bilal'e özgürlük diye ortalığı inlettiği duruşma sonunda başladı , peki Beşiktaş Sohbet Alanı'na niye yazıyorum ? Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası benzinlikteki malum olay sebebiyle içeri alınan Fener'li Bilal , Beşiktaş'lıymış
    Bu nasıl bir çelişki

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bu nasıl bir çelişki
    Sorun da orada
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olayda provakasyon yapmıştır mi diyorsun Coşkun anlamadım konuyu tam ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Olayda provakasyon yapmıştır mi diyorsun Coşkun anlamadım konuyu tam ?
    Yok hayır. Zaten stadla alakası yokmuş Bilal'in. Orada birileri polisten dayak yerken vatandaşa yardım etmekmiş suçu.Onu söylüyorum

Duruşmada şöyle bir söz geçmiş , Fenerbahçe şampiyonluğu kaybettiği için sindiremeyen taraftarlardan olan bu kişiler.... falan filan.Sonra aslında Fenerbahçe taraftarı olmadıkları ortaya çıkıyor.

Yani Anıl sözün özü , adalet anlayışımızın bir başka mükemmel zırvalığından bahsediyorum.Provokasyon falan değil dediğim , yanlış anlaşılmasın

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hatta Bjk kombinesini göstermiş bir tanesi.Bu kişide Bilal'di sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok hayır. Zaten stadla alakası yokmuş Bilal'in. Orada birileri polisten dayak yerken vatandaşa yardım etmekmiş suçu.Onu söylüyorum

Duruşmada şöyle bir söz geçmiş , Fenerbahçe şampiyonluğu kaybettiği için sindiremeyen taraftarlardan olan bu kişiler.... falan filan.Sonra aslında Fenerbahçe taraftarı olmadıkları ortaya çıkıyor.

Yani Anıl sözün özü , adalet anlayışımızın bir başka mükemmel zırvalığından bahsediyorum.Provokasyon falan değil dediğim , yanlış anlaşılmasın
    Anladım kardeşim. Ben zaten mantığı kavrayayım diye sordum sen de yanlış anlama

O gece yaşananlarla ilgili kim ne derse desin Fenerbahçe taraftarı (bu yerleşik düzenimizde) haklı konuma çıkamayacak maalesef. Çok yakınlarımdan dinlediğim olaylar oldu aleyhinde olsa dahi bir konuyu olduğu gibi anlatacak insanlar , polisin gerçekten o gece zıvanadan çıktıklarını anlatmışlardı zaten..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Anladım kardeşim. Ben zaten mantığı kavrayayım diye sordum sen de yanlış anlama

O gece yaşananlarla ilgili kim ne derse desin Fenerbahçe taraftarı (bu yerleşik düzenimizde) haklı konuma çıkamayacak maalesef. Çok yakınlarımdan dinlediğim olaylar oldu aleyhinde olsa dahi bir konuyu olduğu gibi anlatacak insanlar , polisin gerçekten o gece zıvanadan çıktıklarını anlatmışlardı zaten..
    Taraftarımız haklıdır haksızdır onunla ilgili bir şey söyleyemiyorum ben orada değildim , doğrudur söylediklerin.

Bu insanlar boş yere içeri alınmış.Suçları ya oradan geçmek ( ki bi tanesi güvenli olur diye polisin yanından geçiyor ve tutuklanıyor.. ) ya da dayak yiyen vatandaşa yardım etmek. Hangi takımlı olduğu önemli değil , bu insanlar bugün serbest kalmalı , kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftarımız haklıdır haksızdır onunla ilgili bir şey söyleyemiyorum ben orada değildim , doğrudur söylediklerin.

Bu insanlar boş yere içeri alınmış.Suçları ya oradan geçmek ( ki bi tanesi güvenli olur diye polisin yanından geçiyor ve tutuklanıyor.. ) ya da dayak yiyen vatandaşa yardım etmek. Hangi takımlı olduğu önemli değil , bu insanlar bugün serbest kalmalı , kalacak.
    İnşallah öyle olur. Adalet bir kere de haklı için tecelli etsin şu ülkede.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Peki bu adam çok iyide neden şimdiye kadar bir tane bile taliplisi çıkmadı. Yönetim bonservis bedelini 4 M çekti yahu var mı ötesi bu işin. Ne kadar yetenekli olursa olsun bu adamın şimdiki haliyle modern futbolda işi yok. İki sezonda beklentileri karşılayamadı bundan sonra da karşılayamaz.
    Beşiktaş Quaresma'yı bu kadar ısrarla elden çıkarmayı düşünürken hangi aklı selim kulüp kasasından çıkarıp 4M verir? Beşiktaş yönetimi Quaresma konusunda yanlış yaptı. Artık kimse Quaresma için Beşiktaş'a bonservis ücreti vermez. En fazla alacaklarını verir. Quaresma'yı almayı düşünen kulüp oyuncunun serbest kalmasını bekler zaten.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quaresma bu zamana kadar bavulunu toplayıp gitmediyse hala kalmaya niyetli demektir.

Yakın zamanda yeni sözleşme yapılır fiyatında indirime gidilir ve Quaresma takımda kalır.

Bu arada bir arkadaş Lincoln daha iyiydi Quaresma'dan demiş ama ona katılmıyorum Quaresma ve Lincoln'ün sadece Türkiye'de bile yaptığı işlere baksanız yeterli. Avrupa Kariyerinden bahsetmiyorum bile.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba benim oyun planımda Quaresma'ya yer yok diyor.Yani maaşını geçtim adam kadroda düşünmüyor onu.Quaresma bu saatten sonra kalmaz.Olması çok güç ama yönetim olurda gel indirime git kal dese bile Quaresma şu anda nefret dolu Aybaba'ya.Hayatta kalmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muhteşem

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabah okudum bunu efsane

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O yazıyı forza'dan bir eleman yazmıştı.Resimdeki kişi zaten alıntı diye belirtmiş.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben Quaresma ile ilgili iradenin Samet Aybaba'da olduğunu sanmıyorum. Bence tamamen yönetimin tasarrufu bu olanlar.
    Bence de böyle.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hangi genç oyuncular A takımda kaldı?

27.07.2012 16:27:09
    Avusturya kampında gençlere görev veren Samet Aybaba, hangi oyuncuların takımda kalacağını yönetime rapor olarak sundu.

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi 5 Temmuz'da başlayan ve 25 Temmuz'da sona eren yurt dışı hazırlık kampı kadrosuna teknik direktör Samet Aybaba, 13 genç oyuncuyu dahil etmişti.

Aybaba, Mertcan Tunca, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Rıdvan Şimşek, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Ümit Karaal, Hasan Türk, Kadir Arı, Caner Turp, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş ve Sezer Özmen'in 20 günlük kapta gösterdikleri performanslar sonrası hazırladığı raporu futbol komitesine sundu. Aybaba, sunduğu raporda genç oyunculardan Rıdvan Şimşek, Sezer Özmen, Furkan Şeker, Caner Turp ve yaklaşık 2 ay önce Sakaryaspor'dan transfer edilen Berat Çetinkaya'nın bonservis bedelleri ile takımdan gönderilmeleri yönünde görüş bildirdi.

KİRALIKLAR: TANJU KAYHAN, BURAK KAPLAN, MERTCAN DEMİRER VE ATINÇ NUKAN
    Tecrübeli teknik adam ayrıca Mertcan Demirer ve Atınç Nukan'ın yanı sıra geçen sezon A takım kadrosunda yer alan Tanju Kayhan ve Burak Kaplan'ın farklı bir takıma kiralanmalarını istedi.

TAKIMDA KALANLAR: EMRE ÖZKAN, ERKAN KAŞ, MERTCAN AKTAŞ, HASAN TÜRK, KADİR ARI, ÜMİT KARAAL VE MERTCAN TUNCA
    Samet Aybaba'nın takımda kalmasını istediği isimler ise Emre Özkan, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Mertcan Tunca, Hasan Türk, Kadir Arı ve Ümit Karaal oldu. Bu futbolculardan Emre Özkan, Hasan Türk ve Erkan Kaş'ın sürekli A takım kadrosunda yer almaları beklenirken, Mertcan Tunca, Kadir Arı ve Ümit Karaal'ın sezon içinde çoğunlukla A2 takımda görev yapacakları ancak A takım antrenmanlarında yer alarak bazı karşılaşmarlarda A takım formasını giymeleri bekleniyor.

Haber Kaynağı: DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sezer'i düzenli izleyen varsa eğer ne eksiği varda yıllardır giremiyor kadroya. Oynadığı hazırlık maçlarında Ersan'dan iyiydi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Rapor dogrumu bilmiyorum ama Tanju, Burak ve Berat disinda bekledigim gibi olmus. Sezer ve Furkan'dan baya umitliydim, milli takımlarda iyi performans sergiliyorlardı. Berat'a da yazık olur madem oynatmayacan niye alıyorsun..

Mesaj Yetkileri