Sayfa 82 / 122 İlkİlk ... 3272808182838492 ... SonSon
2,431 ile 2,460 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by nilparke View Post
    9-TABİ BAŞKA LİGLERDE OYUNCULAR DA VAR.
    MESELA ANATOLİ TODOROV,CHERNO SAMBA,EDERSON,KRİSTİANSEN,PATRİCİO PEREZ,İRAOLA,BEN MAY,STEFAN REİD,MARİO YEPES,COSTANZO,LUX,OLEXSANDIR BELİK,BONERA,SERDAR TAŞÇI,VAN DEN BORRE,JESUS NAVAS GİBİ.

Arkadaş sen çok fazla fm oynadın sanırım

Her yerde meira bitti haberleri var ama daha resmi açıklama olmadan inanmamak lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Meira Galatasaray'da

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Stuttgart'ın savunma oyuncusu Fernando Meira'yı kadrosuna kattı. Portekizli futbolcu, bu akşam Galatasaray'ın Almanya kampına katılacak.

NTVSPOR
    Güncelleme: 14:27 TSİ 22 Temmuz 2008 Salı

Galatasaray dış transferde Harry Kewell'in ardından önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Savunmayı takviye etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Fernando Meira ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki oyuncunun bu akşam Galatasaray'ın Almanya kampına katılacağı bildirildi.

1.90 santimetre boyundaki başarılı defans oyuncusu, Stuttgart'a 2002 yılında Benfica'dan transfer olmuştu.

Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen başarılı defans oyuncusu, 2007 sezonunda Stuttgart Bundesliga şampiyonu olurken takım kaptanlığı yapıyordu.

Avrupa basını, Liverpool, Juventus ve Tottenham gibi kulüplerin de Portekizli futbolcunun peşinde olduğunu iddia ediyordu.

Haberlerde de Almanya'ya baglanıp bu işin bittiğini söylediler...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hala resmi bir açıklama yok
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Meira Galatasaray'da

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Stuttgart'ın savunma oyuncusu Fernando Meira'yı kadrosuna kattı. Portekizli futbolcu, bu akşam Galatasaray'ın Almanya kampına katılacak.

NTVSPOR
    Güncelleme: 14:27 TSİ 22 Temmuz 2008 Salı

Galatasaray dış transferde Harry Kewell'in ardından önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Savunmayı takviye etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Fernando Meira ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki oyuncunun bu akşam Galatasaray'ın Almanya kampına katılacağı bildirildi.

1.90 santimetre boyundaki başarılı defans oyuncusu, Stuttgart'a 2002 yılında Benfica'dan transfer olmuştu.

Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen başarılı defans oyuncusu, 2007 sezonunda Stuttgart Bundesliga şampiyonu olurken takım kaptanlığı yapıyordu.

Avrupa basını, Liverpool, Juventus ve Tottenham gibi kulüplerin de Portekizli futbolcunun peşinde olduğunu iddia ediyordu.

Haberlerde de Almanya'ya baglanıp bu işin bittiğini söylediler...
    Yönetim birseyler planlıyor ama bakalım ne çıkacak..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Arkadaş dediklerine tek kelime katılmıyorum .25 yaşın altında kariyerli direk oynayacak bi oyuncuyu nereden bulacağız bulsakta o kadar parayı nerden bulacağız.Bizim ayarımızda dediğin futbolcular içinde Jesus Navas'da var şaka mı bu o adamı 10 oyuncumuzu satsak alamayız.TÜRKİYE liginde bizim ayarımızda dediğin hiçbir futbolcuya da katılmıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar bende Haldun Üstünel in radyospordaki konuşması yalan. Yani öyle bi konuşma yapılmadı . Yapılsa ilk önce galatasaray TV ye yapardı.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Arkadaş dediklerine tek kelime katılmıyorum .25 yaşın altında kariyerli direk oynayacak bi oyuncuyu nereden bulacağız bulsakta o kadar parayı nerden bulacağız.Bizim ayarımızda dediğin futbolcular içinde Jesus Navas'da var şaka mı bu o adamı 10 oyuncumuzu satsak alamayız.TÜRKİYE liginde bizim ayarımızda dediğin hiçbir futbolcuya da katılmıyorum...
    @nilparke : sittenin yazdıklarının altına imzamı atıyorum ve dediklerinin hiçbirine katılmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Durup durup turnayı gözünden vuruyoruz. Tek kelime ile HELAL OLSUN bu yönetime...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Komple bir futbolcu
    Cesur ve savaşçı biri. Lider vasıfları yüksek. Alışılmış stoperlerin dışında oyun kurup, gol atabiliyor. Sağlam fizik yapısı sayesinde kolay sakatlanmıyor.

Benfica'dan 7.5 milyon euro karşılığında Stuttgart'a tranfer olan Fernando Meira, Almanya'da 6.5 yıl boyunca başarı ile forma giydi ve takım kaptanlığına kadar yükseldi. Defansın ortasında oynuyor. Tekniği oldukça iyi ve cesaretle ileri çıkabiliyor. Bu çıkışlarında zaman zaman goller bulabilen Meira, 1.90'lık boyu ile hem savunmada hem
    de hücumda hava toplarında çok etkili. Aynı zamanda iyi de bir penaltıcı. Alışılmış stoperlerin dışında oyun kurabilme özelliği de mevcut.

TAM GALATASARAY'A GÖRE
    Meira sağlam fiziki yapısı ile fazla sakatlık yaşamayan bir oyuncu Parlak kariyeri boyunca dizinden ve omzundan iki sakatlık yaşadı ancak şu an turp gibi. Başarılı futbolcunun bir başka özelliği ise liderlik vasfı. Saha içinde lider oyuncu sıkıntısı çeken Galatasaray, Meira ile bu açığını da kapatabilir. 2007 yılında Stuttgart ile Bundesliga şampiyonluk tepsisini kucaklayan 30 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'a saha içinde büyük katkı sağlayacak bir isim.
    Hüseyin ÖZKÖK
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tenisi çok seviyor

Stuttgart'ta 173 maçta 11 gol atıp 5 asist yapan Portekizli geçen sezon 28 maçta forma giydi; 3 gol, 3 asistle oynadı. Milli oyuncu, futbolun yanında tenis oynamayı da çok seviyor. Meira, Stuttgart'ta 2003 yılında düzenlenen Porsche Cup Tenis Turnuvası'na katılmıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan Meira, ailesine bağlılığı ile tanınıyor.
    Last edited by klasgs : 22.Temmuz.2008 at 05:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1-2 güne acıklanır bence .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar açıklamadan sonra alamazsak skandal olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Bu kadar açıklamadan sonra alamazsak skandal olur
    Neden skandal olsunki . Açıklamaların hepsini basın yaptı . Yönetim aldık diyipde almasa belki skandal olur ama şuandaki bütün açıklamalar basın tarafından yapıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Meira transferi bitti demedim"

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasaray'ın Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Stuttgartlı futbolcu Meira'nın transferinin bittiği şeklinde herhangi bir açıklamasının olmadığını söyledi. Üstünel basın mensuplarına verilen yemek öncesi sohbette, ''Bu transfer haberi önce Alman basınından geldi. Benim de bu transferin bittiği yönündeki açıklamam verildi. Fakat ben böyle bir açıklama yapmadım. Bu soruyu basın mensubu arkadaşlara sormak lazım. Bu konuda daha fazla yorumda bulunmak istemiyorum'' dedi.
    Öte yandan Galatasaray sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.
    Basına kapalı olan antrenmanın ana bölümünde futbolcuların pas ve şut çalışması ve sonra yarı sahada yaklaşık yarım saat süren bir maç yaptığı bildirildi.
    Antrenmanı, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de izledi.
    Dün akşamki idmanda, bir ikili mücadele sırasında sakatlanan Harry Kewel, sağlık ekibi tarafından bugün dinlendirildi. Linderoth, Anıl, Uğur ve Semih ise çalışmalarına fitness salonunda devam ettiler.
    Bugünkü idmanı yeterli bulan teknik direktör Michael Skibbe, akşam antrenmanını iptal etti.
    Galatasaray, yarın Gent ile yapacağı maç öncesi sabah son bir antrenmana çıkacak ve 24 Temmuz 2008 Perşembe günü de Türkiye'ye dönecek.

22.07.2008
    Kaynak : AA

NTV Spor yazdıysa kesin bu transfer bitti demektir, zaten Stuttgart da Boulahrouz'u transfer etti Meira yerine. Hayırlı olsun, iyi transfer. Defans tamamlandı herhalde, Uğur - Meira - Servet - Hakan Balta dörtlüsünden oluşur.

Bizim basın kendi çalıyor, kendi oynuyor. Kafalarına göre haber yaptıkları için bunca insan resmi açıklama bekliyor. Velhasıl kelam basının bu akşam geliyor, uçağa bindi vb... sallama haberlerine inanmayalım. Transfer olursa zaten resmi sitede "Meira ... akşamı saat ... de İstanbul'a gelecek." diye bir açıklama yapılır...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İlk söylenenlerin tam tersi açıklamalarda çıkmaya başladı 2 oyuncu birden gelebilir 2.yi Meira'yla birlikte aradan çıkarabilirler...

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

FLAŞ! MEIRA'DA SON DAKİKA!
    Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira'nın kaderi bugün belli oluyor. Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, her ne kadar Meira transferinin henüz bitmediği ifade etse de, Galatasaray Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin Portekizli oyuncunun akibetinin bugün belli olacağını açıkladı.

Transferdeki tüm detayları gün içerisinde açıklayacağını ifade eden Sezgin, "Biraz bekleyin. Kısa bir süre içerisinde bütün detayları açıklayacağız" dedi.

Gelişmeler an be an Sporx.com'da olacak...

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne yılan hikayesi ya basın kendi kendine ortalığı telaşa veriyor . Yakındada meira da pürüz çıktı haberide çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

FLAŞ! G.SARAY MEIRA'YI AÇIKLIYOR

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira'nın kaderi bugün belli oluyor.
    Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, her ne kadar Meira transferinin henüz bitmediği ifade etse de, Galatasaray Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin Portekizli oyuncunun akibetinin bugün belli olacağını açıkladı.

Transferdeki tüm detayları gün içerisinde açıklayacağını ifade eden Sezgin, "Biraz bekleyin. Kısa bir süre içerisinde bütün detayları açıklayacağız" dedi.

Adnan Sezgin'in Fernando Meira'nın transferini 15-20 dakika sonra açıklaması bekleniyor...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    FLAŞ! G.SARAY MEIRA'YI AÇIKLIYOR

Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira'nın kaderi bugün belli oluyor.
    Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, her ne kadar Meira transferinin henüz bitmediği ifade etse de, Galatasaray Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin Portekizli oyuncunun akibetinin bugün belli olacağını açıkladı.

Adnan Sezgin'in Fernando Meira'nın transferini 15-20 dakika sonra açıklaması bekleniyor...

Abi bu yazı buraya koyulmazdı şimdi heyecan yaptırdın ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Buraya gelip Song'un yararı olmadı diyenlere gülüyorum sadece. El insaf!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Yani el insaf.. Son oynamadığı dönemler haricinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı yaptıda yani daha ne yapsın..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hadi bakalım resmi açıklamada geliyormuş.Ortamın tadını kaçırmayalım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Meira’nın kampa katıldığı açıklandı
    NTV Spor

İstermisiniz 2 transfer birden açıklansın

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Kalbim çarpıyor açıklayacaklarsa resmen açıklasınlar ya hem pc açık hem tv'den GS TV açık

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Kalpten gidecem yahu patlatsınlar bombayı baride öyle gideyim

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Meira'nın isminin çıkmasına şu yöndende sevindim.Daha önce U.Uçar'ın sakatlığının uzun süreceği düşünülerek sağ bek ve stoper arıyorduk şimdi ise sadece stoper olan bir futbolcuyla anlaşmak üzereyiz bu demek oluyor ki U.Uçar'ın sakatlığı giderek düzeliyor Meira haberide beni bu yönden çok sevindirdi inşallah tahmin ettiğim gibidir....

arkadaşlar resmi aciklama geldi gs tvde meira 4 yillik sözleşme imzalamiştir

kampta oyuncularla berabermiş

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

GSTV de altyazı geçti Meira Galatasaray'da.5no'lu formayı giyecek ayrıca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Meira Galatasaray'da !

GS TV altyazı gecti. 4 yıllık sözlesme imzalamış. 5 numaralı formayı giyecekmiş...

#5 Fernando José da Silva Freitas Meira

Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayırlı olsun. ayakta alkışlıyorum Galatasaray yönetimini muhteşem bir transfer.

Sayfa 82 / 122 İlkİlk ... 3272808182838492 ... SonSon

Mesaj Yetkileri