Sayfa 825 / 1204 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
24,721 ile 24,750 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sol bek için Adriano'yu alırsak oynatmamız lazım abi Adriano varken Hakan Balta'nın oynaması tuhaf olur Büyük ihtimalle alınacak tüm oyuncular yabancı olacak ama ligte yabancı sınırı var maalesef o çok bozuyor işi.
    Bence yönetim sürpriz bi oyuncuyu geçen yıl arda da olduğu gibi satacak ama bu yıl yabancı olacak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    Bence yönetim sürpriz bi oyuncuyu geçen yıl arda da olduğu gibi satacak ama bu yıl yabancı olacak
    Arda'nın gidişi çok ekstra oldu.Şu an oturmuş şampiyon olmuş bir takım var.Ve bu takımın en önemli oyuncularını saysak Selçuk hariç hepsi yabancı.Geçen senenin ilk 11'inden hiçbir yabancıyla yollar ayrılmaz.Çok mantıksız olur zaten.Yabancı olarak giderse Baros gider en fazla da Riera gider başka giden olmaz (:

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adnan ozturk bugunki aciklamasinda çilegi bekliyoruz dedi.

http://s7.directupload.net/images/120718/urm5towm.swf

Arda'nın gidişi çok ekstra oldu.Şu an oturmuş şampiyon olmuş bir takım var.Ve bu takımın en önemli oyuncularını saysak Selçuk hariç hepsi yabancı.Geçen senenin ilk 11'inden hiçbir yabancıyla yollar ayrılmaz.Çok mantıksız olur zaten.Yabancı olarak giderse Baros gider en fazla da Riera gider başka giden olmaz (:
    Ama ben yinede sürpriz bir ayrılık bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sol bek için Adriano'yu alırsak oynatmamız lazım abi Adriano varken Hakan Balta'nın oynaması tuhaf olur Büyük ihtimalle alınacak tüm oyuncular yabancı olacak ama ligte yabancı sınırı var maalesef o çok bozuyor işi.
    Ya Adriano ya Bruno Cortes, bu iki isimden birisi gelecek gibi.

34 lig maçı var, 6 ŞL, kupa maçları olacak. 45'i buluyoruz. Avrupa'da kupa2'den devam edersek ve ya ŞL de gruptan çıkarsak minimum 50 maçlık bir sezon bizleri bekliyor.

Sakatlık, ceza ihtimalleri var. Bunun dışında Avrupa dönüşlerinde rotasyon olacaktır muhakkak.

Çok alternatifli 11'ler çıkabilir.

Muslera - Eboue - Dany - Ujfalusi - Adriano - Melo - Culio - Amrabat - Elmander - Transfer

10 yabancı eder. Formda olan, tabii kontenjan da etkili, 6 sı oynar 2 si yedek olur. ŞL de ise çok sağlam bir kadromuz olmuş olur. Bunu yapmak zor değil bence.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

34 lig maçı var, 6 ŞL, kupa maçları olacak. 45'i buluyoruz. Avrupa'da kupa2'den devam edersek ve ya ŞL de gruptan çıkarsak minimum 50 maçlık bir sezon bizleri bekliyor.

Sakatlık, ceza ihtimalleri var. Bunun dışında Avrupa dönüşlerinde rotasyon olacaktır muhakkak.

Muslera - Eboue - Dany - Ujfalusi - Adriano - Melo - Culio - Amrabat - Elmander - Transfer

10 yabancı eder. Formda olan, tabii kontenjan da etkili, 6 sı oynar 2 si yedek olur. ŞL de ise çok sağlam bir kadromuz olmuş olur. Bunu yapmak zor değil bence.
    Hocam selçuk nerede

EDİT:
    İLK ONBİR SANDIM PARDON

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

AMKSPOR : SON DAKİKA...Trabzonspor, Burak Yılmaz'la olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayırlı olsun. Bakalım kaç para alacak Burak Yılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yoğun maç temposu dışında bir aylık da olsa Afrika kupasına gitme olasılığı olan iki oyuncumuz var: Amrabat ve Eboue. Alternatifli kadro her zaman iyidir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Formda bir Baros Avrupa'da ki 2.sınıf kaliteli forvetlerin başında gelir.
    formda bi ronaldinho riquelme de avrupada 1. sınıf oyun kurucuudur ama malesef artık bu adamların yaşı dolayısıyla fizik gücü el vermemekte

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adnan Öztürk : Bence Melo'ya gerek yok.

Hadi bakalım buyrun

Daha iyisini alabilirmişiz. İstediğin kadar adamı getir ama kaç tanesi Melo gibi ruhlu olabilecek Adnan bey ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Hadi bakalım buyrun

Daha iyisini alabilirmişiz. İstediğin kadar adamı getir ama kaç tanesi Melo gibi ruhlu olabilecek Adnan bey ?
    Yalanladı bunu diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Hadi bakalım buyrun

Hamit'ten ötürü

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yalanladı bunu diye biliyorum.
    Az önce CNN spor haberini izlerken dinledim. Ama sunucu söyledi bunlar. Yani kendi ağzından değildi haber.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Baros zararlı diyen arkadaşlar için tekrar ediyorum. Öldü dediğimiz sezon 23 maçta 8 gol 9 asistle oynamış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Baros zararlı diyen arkadaşlar için tekrar ediyorum. Öldü dediğimiz sezon 23 maçta 8 gol 9 asistle oynamış.
    Durduk yere kırmızı kart görüp takımı yalnız bırakıyor. Attığı gollerin çoğu çerez. Mücadele gücü eksilerde. O duracağına yerine yeni forvet gelecek işte.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Galatasaray, Burak Yılmaz'ın bonservisini biraz önce aldı.. via (Sabah Gazetesi Spor Müdür Yrd Murat Özbostan)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros'un Galatasaray'da miladı doldu.Elmander-Burak-Umut ve Necati varken kadroda yer bulamaz.Birde son zamanlarda çok göze batan bir hareketi var.Durmadan ikili mücadelerde kendini atıyor ve hakeme çok oynuyor.Fizik olarak yerlerde.Baros'u çok seviyorum ama inşallah 3-4 milyon euro gelir getirerek satarız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Necati ve Umut normal şartlar altında Baros'u falan kesemez. Kontratının son senesinde olan oyuncular yeni kontrat alabilmek için sanki özellikle iyi oynuyorlar gibi. Bence bu sezon Baros kendini yine gösterecektir. Gösteremezse veya gösteremeden sezon başında takımdan gönderilirse de galatasaray pek bir şey kaybetmez veya kazanmaz...
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Arkadaşlar Necati ve Umut normal şartlar altında Baros'u falan kesemez. Kontratının son senesinde olan oyuncular yeni kontrat alabilmek için sanki özellikle iyi oynuyorlar gibi. Bence bu sezon Baros kendini yine gösterecektir. Gösteremezse veya gösteremeden sezon başında takımdan gönderilirse de galatasaray pek bir şey kaybetmez veya kazanmaz...
    ya arkadaş anlamak mı istemiyosunuz baros bitti bitti milli takımda da mı kontratı bitmişti bu adamın paso yerlerde sürünüyodu necati geldikten sonra bile barostan ya 1 eksik yada aynı sayıda golü buldu umut zaten elmandervari bi oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu konuda haklısın abi ama bu adamların yedek kalmayı ne kadar kabul edecekleri ne kadar sorun etmeyeceği belli değil.Oyuncularla da konuşulup görüşülür ama ne biliyim yabancı iyi bir sol bek varken Hakan Balta'nın oynaması bana çok tuhaf geliyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Melo; Ailem ile Orlandodayim, sizi cok ozledim & sizi cok seviyorum. Ben GS ile anlastim. Simdi GS beni istedgini gosterip Juveyle anlasmali

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Juventus'la anlaşmak sorun olmayacaktır.Bizimkiler olabilecek en minimum fiyata kapatmaya çalışıyorlardır işi.Ama kampa yetiştirmek isteyeceklerdir en kısa zamanda halledilir bonservis konusu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Twitterda gördüm

Melo'yu da ayartmışız. Juve'yle anlaşmadan Melo'yla anlaşmak nedir?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çilek denilen adama ciddi para yatırılacak Adriano ya da bi başkası fark etmez. Bu kadar para yatırılan bir adamı yedek oturtmak olmaz. Melo geldi diye bakarsak şu anda yedek bırakılabilecek 2 yabancı var. Biri Amrabat diğeri Elmander. Amrabat yine yüksek maliyeti nedeniyle yedek bırakılmaz. Elmander için yorum yapmaya bile gerek yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Daha önce kamuoyuna açıklamış olduğumuz 09.07.2012 tarihli özel durum açıklamamızda, futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlandığı bildirilmişti. Yapılan bu transfer görüşmeleri neticesinde kulübümüz ile F.C. Lokomotiv Moscow kulübü anlaşma aşamasına gelmiş olmasına rağmen, futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübü ile anlaşamaması dolayısıyla bu transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlanmıştır.

Bunun ardından futbolcu Burak Yılmaz kulübümüz ile arasındaki 25.07.2011 tarihli sözleşmenin 6-D maddesini, Galatasaray Kulübü aracılığıyla kullanarak, serbest kalma yoluna gitmiştir. KDV hariç 5.000.000.-EUR peşin ödeme ve futbolcunun bir sonraki transferinden KDV hariç %25 pay verme şartlarının, Galatasaray Kulübü tarafından tamamlanması dolayısı ile futbolcu Burak Yılmaz ile kulübümüz arasındaki 25.07.2011 tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=224119

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel haber.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok sukur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transferi twitterdan açıkladık sitede hareket yok

Galatasaray Official ‏@GalatasaraySK BİLGİ | Burak Yılmaz Galatasaray'da! Sabah sağlık kontrolünden geçecek olan yıldız futbolcu ardından antrenmana katılacak. @tvgalatasaray

Mesaj Yetkileri