Sayfa 828 / 1204 İlkİlk ... 328728778818826827828829830838878928 ... SonSon
24,811 ile 24,840 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda zaten gelmezdi. Adam yeni 10 numara aldı. Üstüne takım otobüsüne resmi yapıştırıldı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ünal Aysal böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?

süperdi bu hocam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Ünal Aysal böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?
    Hahahaah.. çok iyi yhaaaaa...

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hobaaaa bu ne şimdi ?

11:31 SporX

Heerenveen kulübünün başkanı Robert Veenstra, Assaidi konusunda Galatasaray ile iki hafta önce anlaşma sağladıklarını ve transferin gerçekleşmesini beklediklerini söyledi. Veenstra'ya göre top oyuncuda. (Voetbal International)
    Birader sen niye bu kadar heyecanlısın yahu Başlığın heyecan ve fanatizm yükü çekiyosun adeta tek başına

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oha beyler şimdi aklıma geldi. Rüyamda çilek tarlasındayım. Çilekler üzüm salkımı halinde ve kocamandı. Vay arkadaş bilinç altıma girdi çilek olayı

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Oha beyler şimdi aklıma geldi. Rüyamda çilek tarlasındayım. Çilekler üzüm salkımı halinde ve kocamandı. Vay arkadaş bilinç altıma girdi çilek olayı
    Sonra kendi konuna yani ; http://forum.turksportal.net/vb/show...ighlight=lucid konusuna geçip istediğin oyuncuyu getirseydin ya çilek olarak
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Çokta gençti daha ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    adana

sen yine iyisin hocam ben bunu görmeye başladım çilek olarak

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Birader sen niye bu kadar heyecanlısın yahu Başlığın heyecan ve fanatizm yükü çekiyosun adeta tek başına
    Ne bilim kardeş Söz konusu Galatasaray olunca kendimi tutamıyorum sağol

Nene açıklama yaptı 3 yıl daha avrupada oynayacağım diye galatasaray a geleceğinin sinyallerini veriyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

A harfiyle başlayan çilek Ali Lukunku olur anca beyler, heyecan yapmayın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yalniz arda turan haberini Raşit Altun yapmis yalan olma ihtimali "0"mis ole diyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    A harfiyle başlayan çilek Ali Lukunku olur anca beyler, heyecan yapmayın.
    Arnavutköy çileği

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Burak 18 numarayi giyecekmis

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amkspor : G.Saray, Arda Turan girişimini yalanladı. Biz haberimizin arkasındayız. Yarın haberin tüm detaylarını AMK'da okuyacaksınız. , Arda ile kimler görüştü? Menajeri kimin evinde pazarlık yaptı?

bu arada burak GSTV"de.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

artık çileklere ayrı bi özenle bakcam 19 temmuz bugün ve gs 2 yıldır 19 temmuz'da transfer açıklıyormuş. Geçen sene muslera'yı mesela. Tesadüftür ama melo açıklansa ne harika olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak KAP'a açıklandı ya işte
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

o sayılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit:.:::::
    Last edited by C h A o S : 19.Temmuz.2012 at 14:18 Reason: sohbet alanı...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktasliyim ama Trabzonspor icin olur, Galatasaray icin felc kalirim dedimi

Burak'a sari kirmizi cok yakismis.

Hamit de su an GSTV'de cok iyi konusuyor bizim icin hem insani anlamda hem de sportif anlamda müthis bir transfer.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    abi, sercan da, yiğit de hep mental yetileri altyapıdan kaybetmiş adamlar . bu tarz adamlar gelişiyor mu sence kolay kolay? sözgelimi necati galatasaray'a geldiğinde mentali bu kadar kötü müydü o yaşta? yine sözgelimi, sabri ilk çıktığında da şimdi de mental olarak son derece alt sınıf bir oyuncu değil mi? bence gelişmesi için de belli bir alt sınırda, belli bir seviyede olması lazım oyuncunun özelliğinin. yiğit de sercan da her türlü çalım atacak hıza, tekniğe sahip olduğu halde(durumun vehametini anlatma için bu doneyi öne sürüyorum) sırf yetersiz oyun zekası yüzünden büyük takıma geldiğinde çalım dahi atmaktan aciz kalan adamlar.
    Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Sorun şurada ki bu ikisi pek öğrenmeye niyetli değil gibi. Sercan neredeyse 5 senedir piyasada, gelişeceğine aksine büyük bir düşüş yaşadı bence. Yiğit'te de bence Galatasaray'da oynayacak potansiyel yok gibi. İkisi de şöyle iyice forma şansı bulacağı bir yere gitse daha iyi olur gibi, burada maç formuna asla giremeyecekler.
    Burak'in akli 25 yasindan sonra basina geldi. Hem Besiktas, hem de Fenerbahce'de gece hayati, sorunlu futbolcu goruntusunden kurtulamamisti. Taa ki Senol Gunes'in eline dusene kadar.

Sercan 22, Yigit ise 23 yasinda.

Ikisi de Burak gibi patlama yapar, gol krali olur demiyorum.

Calim atma, atmama meselesine gelince. Moussa Sow calim atabilen bir oyuncu mu? Veya Elmander'in cok ust duzey calim atma becerisi mi var? Ama gucluler. Omuz omuza mucadelede yikilmiyorlar. Burak da oyle. Burak topsuz oyunda savunma arkasina kosu yapmayi son 2 yilda cozdu. Gucu ve bu kosulari olmasa Burak'in calim veya teknik becerisi ile Galatasaray'da oynayabilirmiydi?

Onlarin Galatasaray'da yildiz olmasini degil, kadro derinligi yaratan oyuncu olmasini bekleyin bence. Fazlasi da gunumuzun moda deyimiyle cilek olur.

Yabanci kisitlamasinin guzelligi bu. Bu tip oyuncularin eksiklerini kapatmak icin ustune dusmek zorunda teknik direktorler. Egiticilik de zaten bu tip oyuncularin iyi ozelliklerinin yanina bir kac ozelligi gelistirip, oyun sekline sekil vermekten baska bir sey degil.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

BİLGİ | Galatasarayımızın yeni transferi Hamit Altıntop yeni sezonda 4 numaralı formayı giyecek.

Arda Turan G.Saray'a gelmek istediğini söylemiş, G.Saray da menajeriyle görüşmüş. ÇİLEK Arda sanırım.

Arda'nın gelme ihtimalini ben de görüyorum, malum kız arkadaşı ile barıştı ve evlilik düşüncesi varmış, belki ailesini düşündüğü için dönebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalanlama geldi ama AMKspor çok iddialı. Bunun yanında menajerinin yalanlamadığı falan söyleniyor.

Medyaspor'un sahibi sanıyorum, Arda'nın da yakın arkadaşıymış Saffet Ulusoy olabilir diyor. İsim veremem çilek 4 harfli diyor.

Kaka'yı alamayacağımıza göre, şaka maka Arda mı geliyor ?

Bu arada A. Madrid taksitleri ödeyemiyormuş diyenler de var.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arda'nın gelmesi taraftarı değilim. Olacağı varsa da inşallah olmaz.

Ülke dışına çıktıktan sonra gerek Galatasaray'a gerek futbol manasında Türk insanına karşı tavır geliştirmesini doğru bulmuyorum. Eğer inandığı doğruya sahip çıkan birisi olsaydı ortamdan kaçmadan pardon yurt dışına çıkmadan düşüncelerini dile getirirdi. Neyse.

Galatasaray'ın böyle oyunculara ihtiyacı yok diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arda'nın yaşadığı şeyleri yaşasanız böyle konuşmazdınız.Adam çok seks yaptığı için sakatlandı bile dediler.Biri sizin için 70 milyona böyle bir şey dese ne hissederdiniz ? Galatasaray bu haldeyken sevgilisi için sinema kapatmış, sanane kapattıysa kapatmış.Arda'nın yaptığı her açıklamayı ben doğru buluyorum.Kendisine yapılanlardan sonra Arda az bile söyledi.Türk insanı futbolu bilmiyor dedi geçen günlerde,katılıyorum futbolu bilmiyoruz.Galatasaray ve Arda'nın ailesi iyi ki böyle pırıl pırıl bir futbolcu ve insan yetiştirmiş.Ben de diyorum İnşallah dönmez Galatasaray'a ve İnşallah o kötü zamanları tekrar yaşamaz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Takımın kötü gidişatı mutlaka birine kesilir eğer malzemende hazırda günah keçisi ilan edilirsin
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri