Arda zaten gelmezdi. Adam yeni 10 numara aldı. Üstüne takım otobüsüne resmi yapıştırıldı.
Arda zaten gelmezdi. Adam yeni 10 numara aldı. Üstüne takım otobüsüne resmi yapıştırıldı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ünal Aysal böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?
süperdi bu hocam
![]()
Oha beyler şimdi aklıma geldi. Rüyamda çilek tarlasındayım. Çilekler üzüm salkımı halinde ve kocamandı. Vay arkadaş bilinç altıma girdi çilek olayı![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sonra kendi konuna yani ; http://forum.turksportal.net/vb/show...ighlight=lucid konusuna geçip istediğin oyuncuyu getirseydin ya çilek olarak![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Nene açıklama yaptı 3 yıl daha avrupada oynayacağım diye galatasaray a geleceğinin sinyallerini veriyor
A harfiyle başlayan çilek Ali Lukunku olur anca beyler, heyecan yapmayın.
Screw you guys, I'm goin' home
yalniz arda turan haberini Raşit Altun yapmis yalan olma ihtimali "0"mis ole diyorlar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Burak 18 numarayi giyecekmis
Amkspor : G.Saray, Arda Turan girişimini yalanladı. Biz haberimizin arkasındayız. Yarın haberin tüm detaylarını AMK'da okuyacaksınız. , Arda ile kimler görüştü? Menajeri kimin evinde pazarlık yaptı?
bu arada burak GSTV"de.
![]()
artık çileklere ayrı bi özenle bakcam19 temmuz bugün ve gs 2 yıldır 19 temmuz'da transfer açıklıyormuş. Geçen sene muslera'yı mesela. Tesadüftür ama
melo açıklansa ne harika olur.
Burak KAP'a açıklandı ya işte![]()
Screw you guys, I'm goin' home
o sayılmaz![]()
Edit:.:::::
Last edited by C h A o S : 19.Temmuz.2012 at 14:18 Reason: sohbet alanı...
Besiktasliyim ama Trabzonspor icin olur, Galatasaray icin felc kalirim dedimi![]()
Burak'a sari kirmizi cok yakismis.
Hamit de su an GSTV'de cok iyi konusuyor bizim icin hem insani anlamda hem de sportif anlamda müthis bir transfer.
Burak'in akli 25 yasindan sonra basina geldi. Hem Besiktas, hem de Fenerbahce'de gece hayati, sorunlu futbolcu goruntusunden kurtulamamisti. Taa ki Senol Gunes'in eline dusene kadar.
Sercan 22, Yigit ise 23 yasinda.
Ikisi de Burak gibi patlama yapar, gol krali olur demiyorum.
Calim atma, atmama meselesine gelince. Moussa Sow calim atabilen bir oyuncu mu? Veya Elmander'in cok ust duzey calim atma becerisi mi var? Ama gucluler. Omuz omuza mucadelede yikilmiyorlar. Burak da oyle. Burak topsuz oyunda savunma arkasina kosu yapmayi son 2 yilda cozdu. Gucu ve bu kosulari olmasa Burak'in calim veya teknik becerisi ile Galatasaray'da oynayabilirmiydi?
Onlarin Galatasaray'da yildiz olmasini degil, kadro derinligi yaratan oyuncu olmasini bekleyin bence. Fazlasi da gunumuzun moda deyimiyle cilek olur.![]()
Yabanci kisitlamasinin guzelligi bu. Bu tip oyuncularin eksiklerini kapatmak icin ustune dusmek zorunda teknik direktorler. Egiticilik de zaten bu tip oyuncularin iyi ozelliklerinin yanina bir kac ozelligi gelistirip, oyun sekline sekil vermekten baska bir sey degil.
BİLGİ | Galatasarayımızın yeni transferi Hamit Altıntop yeni sezonda 4 numaralı formayı giyecek.
Arda Turan G.Saray'a gelmek istediğini söylemiş, G.Saray da menajeriyle görüşmüş. ÇİLEK Arda sanırım.
Arda'nın gelme ihtimalini ben de görüyorum, malum kız arkadaşı ile barıştı ve evlilik düşüncesi varmış, belki ailesini düşündüğü için dönebilir.
Yalanlama geldi ama AMKspor çok iddialı. Bunun yanında menajerinin yalanlamadığı falan söyleniyor.
Medyaspor'un sahibi sanıyorum, Arda'nın da yakın arkadaşıymış Saffet Ulusoy olabilir diyor. İsim veremem çilek 4 harfli diyor.
Kaka'yı alamayacağımıza göre, şaka maka Arda mı geliyor ?
Bu arada A. Madrid taksitleri ödeyemiyormuş diyenler de var.
Arda'nın gelmesi taraftarı değilim. Olacağı varsa da inşallah olmaz.
Ülke dışına çıktıktan sonra gerek Galatasaray'a gerek futbol manasında Türk insanına karşı tavır geliştirmesini doğru bulmuyorum. Eğer inandığı doğruya sahip çıkan birisi olsaydı ortamdan kaçmadan pardon yurt dışına çıkmadan düşüncelerini dile getirirdi. Neyse.
Galatasaray'ın böyle oyunculara ihtiyacı yok diye düşünüyorum.
Arda'nın yaşadığı şeyleri yaşasanız böyle konuşmazdınız.Adam çok seks yaptığı için sakatlandı bile dediler.Biri sizin için 70 milyona böyle bir şey dese ne hissederdiniz ? Galatasaray bu haldeyken sevgilisi için sinema kapatmış, sanane kapattıysa kapatmış.Arda'nın yaptığı her açıklamayı ben doğru buluyorum.Kendisine yapılanlardan sonra Arda az bile söyledi.Türk insanı futbolu bilmiyor dedi geçen günlerde,katılıyorum futbolu bilmiyoruz.Galatasaray ve Arda'nın ailesi iyi ki böyle pırıl pırıl bir futbolcu ve insan yetiştirmiş.Ben de diyorum İnşallah dönmez Galatasaray'a ve İnşallah o kötü zamanları tekrar yaşamaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Takımın kötü gidişatı mutlaka birine kesilir eğer malzemende hazırda günah keçisi ilan edilirsin
Steam: briannn07
PS4: Swoldern