Naptın sen yeğen yaw !
Naptın sen yeğen yaw !
Football is simple,but Football Manager is not
Yahu 90+10 a bir tek benmi dikkat ettimTamam gol güzelde top yuvarlak hani nereye gideceği belli olmaz
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
90+10 benim de dikkatimi çekti. Tiote'nin sakatlığı yüzünden öyle uzadı.
İlk gol tamı tamına forvet işi ikinci gole yorum yok..
Drogbanin da Chelseadeki ilk yillarinda boyle bir golu vardi, yarisahaya yakin bir yerden sandele gondermisti. Afrikali oldu mu sutlar mesafe tanimiyor, bu vurus falsoyla birlikte daha bir teknik olmus.
Senegalli benim bildigim, ilerde sow-cisse-ba uclusu oynuyor son donemde milli takimda. Bir donem Bursayla adi gecmiyor muydu papisin,sampiyon olduklari sezon sonrasi![]()
İlk gol Arif'in Manchester'e attığı gol,
İkinci gol Boliç'in Manchester'e attığı gol.
Sanki gol gibi
![]()
bence gol değildi güzel maçtı
Yok gol değil hakemi tebrik etmek lazım çok iyi görmüş helal olsun...Arif sadece o açıdan gol gibi görünüyor diğer açılardan bakınca daha rahat anlaşılıyor...Di Matteo reyiz haketti bu kupayı sıra Ş.L'de...
Maç sonu Liverpool'lu oyuncular 2.lik ödüllerini almaya çıktılar tribüne. Chelsea'li taraftarların arasından geçerken taraftarlar ellerini sıkıp sırtlarını sıvazladılar. Arından Chelsea'li oyuncular Liverpool taraftarlarının arasından geçerken aynısı tekrarlandı. Medeniyet bu kadar uzak mı güzel ülkemize ya. Ne kadar imkansız geliyor bizim tribünlerde bunları izlemeyi hayal etmek bile...
Abi öyle diyorsun da bahsettiğin ülke dünya da holiganlığın başkenti. Basit bi 3.lig maçından önce bile ölümle sonuçlanan olayların yaşandığı bir ülke. Bana öyle medeniyet uzak dursun. En az sene de 1 kere böyle bi olay olacağına 90 dakika tribünde küfür edilmesini tercih ederim. Diğer bir medeniyet dediğimiz İtalya'da taraftarın üstüne motorsiklet atılıyor stad içinde, 2008 yılında Almanya'da Baumann'ın kafasına cep telefonu atıldı, İspanya'da yapay penisler atıldı. İskandinavya'da yapılan truvaları saymıyorum bile
Lig TV Newcastle - City maçını vermiyor, en azından salondaki kanallarından birine aktarabilirlerdi. Yine linklere kaldık.
eto'o bitmiş.
Hadi Newcastlem be kazan şu maçı gir ilk 4'e.Pardew'den bu sezon böyle bir performans beklemiyordum açıkçası ama inşallah sezonu Şl potasında bitiririz.Tabi bunun için finalde Forza Bayern.Cisse Reyiz yazacak bugünde inşallahAdam bug gibi.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Şu an dakika 70 ; Newcastle 0 - 0 Manchester City.
yaya toure muthiş attı
Endüstriyel futbolun gözü kör olsun.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
agüero ne kaçırdı be atsa çok rahatlıcaklar
tottenham a.villa karşısında 1-0 yenik kapadı ilk yarıyı mutlaka yenmemiz lazım arsenal puan kaybetti newcastle kaybetmek üzere eğer yenersek 3. lüğe yükselip şl yi garantilicez
Ama bende onu diyorum işte.Satmak ayrı, almak ayrı.Seninde dediğin gibi Nufc Carroll'u büyük paraya satarak ondan gelen gelirle bir takım kurdu.City ise Nufc'un büyük bir para olarak gördüğü miktar ortalamasından takım kurdu.Carroll'un ettiği parayı kadroda bulunan oyunculardan sadece Agüero'ya ödedi City.Diğerlerini var sen hesap et.
Man Utd. maçına 7+ oynadım haydi bastır mençıstır!
Burada Endüstriyel futbol altında ezilen benim takımım oluyor.En başından beri bunu demek istemiştimBenim orta sahamda 3-5 M$'a aldığın adamların oynarken, rakibin 45 M$ verip Barça'dan aldığı Toure çıkıp atıyor golü.O atmasa 49M verdiği Dzeko, o atmasa 60M verdiği Agüero atacak.City'i de bu yüzden sevmiyorum zaten.Neyse konuyu dağıtmayayım daha fazla.
Piii 7+ dedik üst bile olmadı maçManU 2-0 Swansea
City şampiyonluğa koşuyor. Hiç istemiyorum şunların sevinmesini. QPR son hafta düşmemek için puan ya da puanlar almak zorunda. Bir çelme takmaz mı? Manu da Sunderland'ı her türlü yer zaten. Orada sıkıntı olacağını düşünmüyorum.![]()
Bolton 2-0 goturdugu maci elinde tutamadi 90'da 2ci golu yiyip maci berabere bitirdi, ayni dakikada QPR atinca ligde kaldilar. Taraftarlari felan sevincten agliyordular sokakta![]()
3 golü de şansa atmışlar![]()
ahahhaahahah Liverpool koruyucusuna bak
Bi bak gollere doğruyu söyle bana.
İlk golde kendi kalesine atıyor, ikinci golde adam kayıyor, düşüyor, üçüncü golde top önünde kalıyor ve gol oluyor.
Dediğim şansa gol atmaları ve 3 golde şansa atmışlar.Bir takımın yenmesi için rakibin hatalarından yararlanmaları gerekir tabi ki ama bu 3 golde şans.