De Gea'ya güvenim tam. 19 yaşında İngiltere'ye gitti. Hem de ManU. İyi de toplar çıkardı. Zaman geçtikçe alışacak ve gelişecek.
Mancheter City Swansea önünde 3-0 önde.Aguero 58.dakikada oyuna girdi 1 gol 1 asist yaptı.![]()
Yani şu takımın başında Mancini değilde başka bi hoca olsa direk şampiyonluk adayı diyeceğimde...
2 gol,1 asist ile siftahı yaptı Agüero.
Aguero maça damga vurdu resmen. Muhteşem oynadı. Tevez`i aratmayacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Torres , Agüero , Rooney bu sene gol krallığında çekişir .
eheheh yine her platformda olduğu gibi tsi de de liverpool'dan pek bir şey beklenmiyor. 2007-2008 sezonunu aklıma getirdi bu bana.))
saçlarım dökülmeye başladı liverpool hala epl yi alacak.her şey kaptan'a bağlı kanımca. istediği zaman 2008 de neler yaptığını gördük. ki şimdi çevresinde daha iyi adamlar var. charlie adam gibi bir oyuncu olacak yanında her şeyden önce. suarez gibi bir oyuncu var yükü hafifletmek için. ayrıca doni'yi aldık reina var hala kalede aman king dalglish yapma abi.
)
Tekniğin kazanılmayacağını düşünüyorum.
vallaha bi maçta teknik kazanılmaz,torres rahat oynamıştır öyle gözükmüştür.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Şu videoyu izlemenizi öneririm .
http://vimeo.com/27694672
Torres bunları yapmayan bi adam değildi ki zaten. Atletico'dayken bile yapardı bu tip şeyler. Ben Chelsea'de pek gol atabileceğini düşünmüyorum.
Ben de Torres'in bu sezon toparlanacağını düşünüyorum. Ama bence gol kralı yeni saçlarıyla Wayne Rooney olur
Arsenal'in yeni kaptanı Robin van Persie
16 Ağustos 2011 19:23 | NTV Spor ve Ajanslar
Arsenal, Barcelona'ya transfer olan kaptanı Fabregas'ın yerine kaptanlık görevini Hollandalı oyuncu Robin van Persie'ye verdi.
![]()
İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal'da takım kaptanlığına Robin van Persie getirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Cesc Fabregas'ın Barcelona'ya transfer olmasının ardından takımın yeni kaptanının 28 yaşındaki Hollandalı futbolcu Robin van Persie olduğu kaydedildi.
Menajer Arsene Wenger, 2004 yılından bu yana Arsenal forması giyen Van Persie'nin davranışları ve kazanma arzusuyla lider bir oyuncu olduğunubelirtti.
Van Persie, Londra ekibinin bugün Şampiyonlar Ligi elemelerinde Udinese ile yapacağı maçta cezası nedeniyle oynayamayacak.
Arsenal, ligin ikinci haftasında sahasında Liverpool ile karşı karşıya gelecek.
Şu Arsenal'i evinde yeneriz . Udinese kök söktürdü ilk yarıda.
Liverpool bu sezon şampiyon o-la-cak.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ağzından bal dam-lı-yor![]()
Gökay belki şaşıracaksın ama ben bekliyorum Liverpool'dan bir şeyler, hatta açıklayayım, ManU'nun 10-12 puan gerisinde 2. lik bekliyorum.![]()
Lucid mi oldunuz hayırdır?![]()