Sayfa 83 / 169 İlkİlk ... 3373818283848593133 ... SonSon
2,461 ile 2,490 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Naptın sen yeğen yaw !
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu 90+10 a bir tek benmi dikkat ettim Tamam gol güzelde top yuvarlak hani nereye gideceği belli olmaz
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

3. Default

90+10 benim de dikkatimi çekti. Tiote'nin sakatlığı yüzünden öyle uzadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk gol tamı tamına forvet işi ikinci gole yorum yok..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Drogbanin da Chelseadeki ilk yillarinda boyle bir golu vardi, yarisahaya yakin bir yerden sandele gondermisti. Afrikali oldu mu sutlar mesafe tanimiyor, bu vurus falsoyla birlikte daha bir teknik olmus.
    Senegalli benim bildigim, ilerde sow-cisse-ba uclusu oynuyor son donemde milli takimda. Bir donem Bursayla adi gecmiyor muydu papisin,sampiyon olduklari sezon sonrasi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlk gol Arif'in Manchester'e attığı gol,
    İkinci gol Boliç'in Manchester'e attığı gol.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sanki gol gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bence gol değildi güzel maçtı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yok gol değil hakemi tebrik etmek lazım çok iyi görmüş helal olsun...Arif sadece o açıdan gol gibi görünüyor diğer açılardan bakınca daha rahat anlaşılıyor...Di Matteo reyiz haketti bu kupayı sıra Ş.L'de...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maç sonu Liverpool'lu oyuncular 2.lik ödüllerini almaya çıktılar tribüne. Chelsea'li taraftarların arasından geçerken taraftarlar ellerini sıkıp sırtlarını sıvazladılar. Arından Chelsea'li oyuncular Liverpool taraftarlarının arasından geçerken aynısı tekrarlandı. Medeniyet bu kadar uzak mı güzel ülkemize ya. Ne kadar imkansız geliyor bizim tribünlerde bunları izlemeyi hayal etmek bile...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi öyle diyorsun da bahsettiğin ülke dünya da holiganlığın başkenti. Basit bi 3.lig maçından önce bile ölümle sonuçlanan olayların yaşandığı bir ülke. Bana öyle medeniyet uzak dursun. En az sene de 1 kere böyle bi olay olacağına 90 dakika tribünde küfür edilmesini tercih ederim. Diğer bir medeniyet dediğimiz İtalya'da taraftarın üstüne motorsiklet atılıyor stad içinde, 2008 yılında Almanya'da Baumann'ın kafasına cep telefonu atıldı, İspanya'da yapay penisler atıldı. İskandinavya'da yapılan truvaları saymıyorum bile

Lig TV Newcastle - City maçını vermiyor, en azından salondaki kanallarından birine aktarabilirlerdi. Yine linklere kaldık.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Hadi Newcastlem be kazan şu maçı gir ilk 4'e.Pardew'den bu sezon böyle bir performans beklemiyordum açıkçası ama inşallah sezonu Şl potasında bitiririz.Tabi bunun için finalde Forza Bayern.Cisse Reyiz yazacak bugünde inşallahAdam bug gibi.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu an dakika 70 ; Newcastle 0 - 0 Manchester City.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yaya toure muthiş attı

Nesil
    2006
    Yer
    11

Endüstriyel futbolun gözü kör olsun.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Endüstriyel futbolun gözü kör olsun.
    Hocam Newcastle'da buralara Andy Carrol'dan kazandığı parayla geldi ama. O parayla yapılan transferlerle bu kadro kuruldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

agüero ne kaçırdı be atsa çok rahatlıcaklar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tottenham a.villa karşısında 1-0 yenik kapadı ilk yarıyı mutlaka yenmemiz lazım arsenal puan kaybetti newcastle kaybetmek üzere eğer yenersek 3. lüğe yükselip şl yi garantilicez

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Hocam Newcastle'da buralara Andy Carrol'dan kazandığı parayla geldi ama. O parayla yapılan transferlerle bu kadro kuruldu.
    Ama bende onu diyorum işte.Satmak ayrı, almak ayrı.Seninde dediğin gibi Nufc Carroll'u büyük paraya satarak ondan gelen gelirle bir takım kurdu.City ise Nufc'un büyük bir para olarak gördüğü miktar ortalamasından takım kurdu.Carroll'un ettiği parayı kadroda bulunan oyunculardan sadece Agüero'ya ödedi City.Diğerlerini var sen hesap et.

Man Utd. maçına 7+ oynadım haydi bastır mençıstır!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Ama bende onu diyorum işte.Satmak ayrı, almak ayrı.Seninde dediğin gibi Nufc Carroll'u büyük paraya satarak ondan gelen gelirle bir takım kurdu.City ise Nufc'un büyük bir para olarak gördüğü miktar ortalamasından takım kurdu.Carroll'un ettiği parayı kadroda bulunan oyunculardan sadece Agüero'ya ödedi City.Diğerlerini var sen hesap et.
    Endüstriyel futbol bu işte. Sen bir oyuncuyu satıp bütün takımı kurabiliyorsan orda bir sakatlık var demektir. Chelsea'nin Torres'e karşılık Liverpool'a ödediği parayı gitti Liverpool Carrol'a yatırdı. Yoksa herkesin bildiği gibi Carrol öyle 40 milyon €'luk adam değil.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Burada Endüstriyel futbol altında ezilen benim takımım oluyor.En başından beri bunu demek istemiştimBenim orta sahamda 3-5 M$'a aldığın adamların oynarken, rakibin 45 M$ verip Barça'dan aldığı Toure çıkıp atıyor golü.O atmasa 49M verdiği Dzeko, o atmasa 60M verdiği Agüero atacak.City'i de bu yüzden sevmiyorum zaten.Neyse konuyu dağıtmayayım daha fazla.

Piii 7+ dedik üst bile olmadı maç ManU 2-0 Swansea

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

City şampiyonluğa koşuyor. Hiç istemiyorum şunların sevinmesini. QPR son hafta düşmemek için puan ya da puanlar almak zorunda. Bir çelme takmaz mı? Manu da Sunderland'ı her türlü yer zaten. Orada sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu sene cityi tutuyorum ingilterede neden bilmiyorum ama tutuyorum işte bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bolton 2-0 goturdugu maci elinde tutamadi 90'da 2ci golu yiyip maci berabere bitirdi, ayni dakikada QPR atinca ligde kaldilar. Taraftarlari felan sevincten agliyordular sokakta

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3 golü de şansa atmışlar

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    3 golü de şansa atmışlar
    Bir insan futbol bilmeyince böyle konuşuyor işte

Gol atmak için illaki 50 pas yapmak mı gerekiyor. Rakibin hatalarından yararlan yeter

Bırak bu işleri Berkay!
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Bir insan futbol bilmeyince böyle konuşuyor işte

Gol atmak için illaki 50 pas yapmak mı gerekiyor. Rakibin hatalarından yararlan yeter

Bırak bu işleri Berkay!
    ahahhaahahah Liverpool koruyucusuna bak

Bi bak gollere doğruyu söyle bana.

İlk golde kendi kalesine atıyor, ikinci golde adam kayıyor, düşüyor, üçüncü golde top önünde kalıyor ve gol oluyor.

Dediğim şansa gol atmaları ve 3 golde şansa atmışlar.Bir takımın yenmesi için rakibin hatalarından yararlanmaları gerekir tabi ki ama bu 3 golde şans.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri