Sayfa 83 / 122 İlkİlk ... 3373818283848593 ... SonSon
2,461 ile 2,490 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

evet 5 numara meiranin.cok kaliteli bi defans oyuncusu aldik.yönetime teşekkurler etmek lazim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray gerçekten süper bir transfer yaptı.

Euro 2008'de 1 maç ön liberoda'da forma giymişti. Tabi oyuna sonradan alınmıştı daha çok defans 5'lemek için ama gerekirse oynar belki

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sıra geldi Forvete

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yok artık! Coştu Galatasaray. Yönetim müthiş bir kadro kuruyor. Ön elemeyi geçerse bu kadro herşeyi yapabilir...
    I'm back...

bence icimden gecen isim kuranyi forvete transfer olur.inşallahta olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alabilecegimiz en iyi defansı aldık. Transfer komitemize helal olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Evet çok çok iyi transfer gerçekten alkışlamak lazım.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2008 at 20:33 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Beğenediğim bir defans oyuncusu ezeli rakibimizde forma giyecek duygularımı sizlere anlatamam.
    Saka bir yana Meira çok iyi bir defans.İyi işler yapacaktır.Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray transfer konusunda şu anda Türkiye'de en önde bence.Yani finansal bakımdan değil.Aldığı oyuncular ve bu oyunculara verilen makul değerler bazında.Çok uygun fiyata çok kaliteli isimler alıyorlar son yıllarda.(Ribery,Nonda,Song,H.Balta,Linderoth,E.Gü ngör,Barış,M.Topal,Kewell,Meira ilk aklıma gelenler)...

G.Saray yönetimi çok iyi gerçekten transfer konusunda.Paralarını çok iyi kullanıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    G.Saray transfer konusunda şu anda Türkiye'de en önde bence.Yani finansal bakımdan değil.Aldığı oyuncular ve bu oyunculara verilen makul değerler bazında.Çok uygun fiyata çok kaliteli isimler alıyorlar son yıllarda.(Ribery,Nonda,Song,H.Balta,Linderoth,E.Gü ngör,Barış,M.Topal,Kewell,Meira ilk aklıma gelenler)...

G.Saray yönetimi çok iyi gerçekten transfer konusunda.Paralarını çok iyi kullanıyorlar...
    noktası virgülüne katılıyorum. bu yönetimin Fenerbahçe yönetimi olmasını düşünemiyorum. imkanlarımızda harika acaba neler yaparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bunların arasında fiyaskolarda var bunları hemen bi kenara atmamak lazım
    Barusso,Carrusca gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bunların arasında fiyaskolarda var bunları hemen bi kenara atmamak lazım
    Barusso,Carrusca gibi..
    carrusca konusunda haklısın ama ben barusso'nun iyi futbolcu oldugunu ve ileride iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nihayet Galatasaray taraftarının beklediği resmi açıklamada yapıldı.Daha önceden bu transferin gerçekleşmesi durumunda çok iyi transfer olacağını belirtmiştim.Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum.Bu işten anlıyorlar gerçekten.Anıl'ın dediklerinede katılıyorum.Özellikle en son seçilen yönetim gerçekten iyi işlere imza atıyor..

Arkadaşlar şimdiden uyarımı yapacağım.Ortamı gerecek mesajlar atılmasın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    carrusca konusunda haklısın ama ben barusso'nun iyi futbolcu oldugunu ve ileride iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.
    Bende öyle düşünüyorum yoksa Roma'da işi olmazdıAma onu yollayınca Galatasaray'ın yada eski yönetimin bir eksisi oluyor.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2008 at 20:33 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bende öyle düşünüyorum yoksa Roma'da işi olmazdıAma onu yollayınca Galatasaray'ın yada eski yönetimin bir eksisi oluyor.
    fiyasko deyince kötü transfer gibi anladım pardon bu arada resmi site hala resmini koymadı meira'nın ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Doğru Serkan Lugano'ya teklif var iken yollanıp üstüne 1mn € fazla verip transfer bitirilebilirdi

Helal Olsun Galatasaray'a tekrar.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2008 at 20:34 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.

siteye resmi ekleyeceklerdir.bu yönetim bir bomba daha patlatir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ayrıca 5 numarayı en son kim giymişti Galatasaray'da? Hatırlayan var mı?
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2008 at 20:36 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Ayrıca 5 numarayı en son kim giymişti Galatasaray'da? Hatırlayan var mı?
    Orhan Ak'tı sanırım
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2008 at 20:36 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Yönetim yapabileceğinin en iyisini yapıyor.. Meira hayırlı uğurlu olsun hepimize..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hıh şimdi oldu Hayırlı olsun Galatasaray'ımıza.

Kampa hemenmı katılmış ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Hayırlı olsun şu an çok rahatladım.Kuranyi haberleri var Almanya'dan sürpriz olrak Lincoln'ü getirdik sıra Kuranyi'de inşallah...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

meira yı anlatmaya gerek yok harika bi iş çıkardı yönetim tebrikler ..müthiş bi transfer daha

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte bu ya sonunda turnayı iki gözünden birden vurduk..Meira'nın gelmesi çok iyi oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

MEIRA RESMEN G.SARAY'DA !..

Galatasaray'da beklenen açıklama sonunda yapıldı !.. Türkiye'de ilk kez Lig TV'den Bahri Havadır'ın duyurduğu "Meira Galatasaray'da" haberi 3 günlük aranın ardından resmi olarak açıklandı. Meira ile sözleşme imzalandığını GSTV alt yazı ile duyurdu.
    FORMA NO: 5
    Portekizli yıldız savunma oyuncusu Galatasaray'a 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık imza attı. İmza atmak için Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gelen Meira, burada teknik direktörü Skibbe ve yeni takım arkadaşlarıyla da tanıştı. Meira'nın eşyalarını toplamak için ülkesine gideceği ve 2 gün içinde kampa katılacağı öğrenildi. Fernando Meira Galatasaray'da 5 numaralı forma ile mücadele edecek.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bir savunmacida olmasi gereken tum ozellikleri uzerinde barindiran bir oyuncu Meira. Futbolunun en verimli doneminde 30 lu yaslarin henuz basinda olmasi da tecrube acisindan ne kadar yeterli oldugunu anlamamiz icin bir ipucudur. Gerek fizigi gerekse kademe becerisi ust duzey bir oyuncu. Servet ve Meira ikilisi her takimin sahip olmak isteyecegi defans blogudur. Tum Galatasaray camiasina hayirli olsun...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şuanda GS TV de bişeyler var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de forvet alsak yeterli artık.Yönetim 1 futbolcu daha alacak kesinlikle ve bu da forvet olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler Galatasaray..Nokta Transfer bu olsa gerek ..

Başkan öyle mutlu ki
    Başkan Adnan Polat’ın çok mutlu olduğu ve yakın çevresindekilere, “Galatasaray Kulübü’ne uzun yıllar hizmet edecek önemli bir oyuncu kazandırdığımızı düşünüyorum. Meira çok yönlü ve kalitesini ispatlamış bir oyuncu. Ayrıca gönderdiğimiz Song’un bize maliyeti yıllık 1.8 milyon Euro’ydu. Biz Song kadar kaliteli, tecrübeli ve kendisini ispatlamış bir oyuncuyu daha ucuz bir maliyetle transfer ederek hem kulübün çıkarlarını koruduk, hem de takım içindeki adaleti korumaya devam ettik” dediği ileri sürüldü.

ucuz maliyet kaliteli isim.tebriikler birdaha yönetime teşekkurler

Sayfa 83 / 122 İlkİlk ... 3373818283848593 ... SonSon

Mesaj Yetkileri