evet 5 numara meiranin.cok kaliteli bi defans oyuncusu aldik.yönetime teşekkurler etmek lazim
evet 5 numara meiranin.cok kaliteli bi defans oyuncusu aldik.yönetime teşekkurler etmek lazim
Galatasaray gerçekten süper bir transfer yaptı.
Euro 2008'de 1 maç ön liberoda'da forma giymişti. Tabi oyuna sonradan alınmıştı daha çok defans 5'lemek için ama gerekirse oynar belki![]()
Sıra geldi Forvete![]()
Yok artık! Coştu Galatasaray. Yönetim müthiş bir kadro kuruyor. Ön elemeyi geçerse bu kadro herşeyi yapabilir...
I'm back...
bence icimden gecen isim kuranyi forvete transfer olur.inşallahta olur
Alabilecegimiz en iyi defansı aldık. Transfer komitemize helal olsun..
Evet çok çok iyi transfer gerçekten alkışlamak lazım.
Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2008 at 20:33 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.
Beğenediğim bir defans oyuncusu ezeli rakibimizde forma giyecek duygularımı sizlere anlatamam.
Saka bir yana Meira çok iyi bir defans.İyi işler yapacaktır.Hayırlı olsun.
G.Saray transfer konusunda şu anda Türkiye'de en önde bence.Yani finansal bakımdan değil.Aldığı oyuncular ve bu oyunculara verilen makul değerler bazında.Çok uygun fiyata çok kaliteli isimler alıyorlar son yıllarda.(Ribery,Nonda,Song,H.Balta,Linderoth,E.Gü ngör,Barış,M.Topal,Kewell,Meira ilk aklıma gelenler)...
G.Saray yönetimi çok iyi gerçekten transfer konusunda.Paralarını çok iyi kullanıyorlar...
Bunların arasında fiyaskolarda var bunları hemen bi kenara atmamak lazım
Barusso,Carrusca gibi..
Nihayet Galatasaray taraftarının beklediği resmi açıklamada yapıldı.Daha önceden bu transferin gerçekleşmesi durumunda çok iyi transfer olacağını belirtmiştim.Galatasaray yönetimini tebrik ediyorum.Bu işten anlıyorlar gerçekten.Anıl'ın dediklerinede katılıyorum.Özellikle en son seçilen yönetim gerçekten iyi işlere imza atıyor..
Arkadaşlar şimdiden uyarımı yapacağım.Ortamı gerecek mesajlar atılmasın.![]()
So what?
Saike
Doğru Serkan Lugano'ya teklif var iken yollanıp üstüne 1mn € fazla verip transfer bitirilebilirdi
Helal Olsun Galatasaray'a tekrar.
Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2008 at 20:34 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.
siteye resmi ekleyeceklerdir.bu yönetim bir bomba daha patlatir.
Ayrıca 5 numarayı en son kim giymişti Galatasaray'da? Hatırlayan var mı?
Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Temmuz.2008 at 20:36 Reason: Silinen mesajlardan dolayı düzenlenmiştir.
I'm back...
Yönetim yapabileceğinin en iyisini yapıyor.. Meira hayırlı uğurlu olsun hepimize..
Hıh şimdi olduHayırlı olsun Galatasaray'ımıza.
Kampa hemenmı katılmış ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hayırlı olsun şu an çok rahatladım.Kuranyi haberleri var Almanya'dan sürpriz olrak Lincoln'ü getirdik sıra Kuranyi'de inşallah...![]()
meira yı anlatmaya gerek yok harika bi iş çıkardı yönetim tebrikler ..müthiş bi transfer daha![]()
İşte bu ya sonunda turnayı iki gözünden birden vurduk..Meira'nın gelmesi çok iyi oldu.
MEIRA RESMEN G.SARAY'DA !..
Galatasaray'da beklenen açıklama sonunda yapıldı !.. Türkiye'de ilk kez Lig TV'den Bahri Havadır'ın duyurduğu "Meira Galatasaray'da" haberi 3 günlük aranın ardından resmi olarak açıklandı. Meira ile sözleşme imzalandığını GSTV alt yazı ile duyurdu.
FORMA NO: 5
Portekizli yıldız savunma oyuncusu Galatasaray'a 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık imza attı. İmza atmak için Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gelen Meira, burada teknik direktörü Skibbe ve yeni takım arkadaşlarıyla da tanıştı. Meira'nın eşyalarını toplamak için ülkesine gideceği ve 2 gün içinde kampa katılacağı öğrenildi. Fernando Meira Galatasaray'da 5 numaralı forma ile mücadele edecek.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir savunmacida olmasi gereken tum ozellikleri uzerinde barindiran bir oyuncu Meira. Futbolunun en verimli doneminde 30 lu yaslarin henuz basinda olmasi da tecrube acisindan ne kadar yeterli oldugunu anlamamiz icin bir ipucudur. Gerek fizigi gerekse kademe becerisi ust duzey bir oyuncu. Servet ve Meira ikilisi her takimin sahip olmak isteyecegi defans blogudur. Tum Galatasaray camiasina hayirli olsun...
Şuanda GS TV de bişeyler var![]()
Bir de forvet alsak yeterli artık.Yönetim 1 futbolcu daha alacak kesinlikle ve bu da forvet olmalı.
Tebrikler Galatasaray..Nokta Transfer bu olsa gerek ..
Başkan öyle mutlu ki
Başkan Adnan Polat’ın çok mutlu olduğu ve yakın çevresindekilere, “Galatasaray Kulübü’ne uzun yıllar hizmet edecek önemli bir oyuncu kazandırdığımızı düşünüyorum. Meira çok yönlü ve kalitesini ispatlamış bir oyuncu. Ayrıca gönderdiğimiz Song’un bize maliyeti yıllık 1.8 milyon Euro’ydu. Biz Song kadar kaliteli, tecrübeli ve kendisini ispatlamış bir oyuncuyu daha ucuz bir maliyetle transfer ederek hem kulübün çıkarlarını koruduk, hem de takım içindeki adaleti korumaya devam ettik” dediği ileri sürüldü.
ucuz maliyet kaliteli isim.tebriikler birdaha yönetime teşekkurler