Sayfa 83 / 896 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
2,461 ile 2,490 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Keşke daha samimi olsakda nasıl öğrendiğimi söyleyebilsem.
    Batucum ben biliyorum galatasaraylılar bilmese de olur
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Podolsk gibii Alman Milli takımı oyuncusunun 10 m €'ya transfer olduğu bir ortamda Sercan gibi bir oyuncuya 9 m € + oyuncu teklifini fazla bulmak futbolu bilmemek demekse ben bu futboldan en ufak bir şey anlamıyorum. İnşallah Sercan Manchester United'a gider de hem bir futbolcumuz daha Avrupa'ya açılmış olur hem de ne kadar bonservis ödendiğini öğrenmiş oluruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sercanı 9 milyon Euro ya alıpta 2 sene sonra 15 milyon euroya sattıgında böyle yazmassınız ama? Demek ki Podolskinin değeri o kadar. Bilemezsin. Siz ne kadar karşılastırma yaparsanız o kadar hataya düşersiniz. Futbol bu kardeşim kime neyin ne kadar verileceğini,yada şukadardan fazla verilmez diyemezsiniz. Ha görüşünüz ben karışamam ama böyle kesin konusmalarınız insanın canını sıkıyor.

Sonra aa oyuncumuz neden avrupaya gitti. Sonra neden türkiye'ye tekrar gelmiyor. EE sizlerde böyle zihniyet olursa,kusura bakmayın yıllık 10 milyon euroada versen getiremezsin o adamı...

Adama MNU 3 sene önce 3 milyon euro veriyordu. Fenerbahçe şimdi çıkıpta 4 milyon euro veriyor. Ha karşılıgımıdır,bilemem. Bir gerçek var ki ne siz belirlersiniz o rakamı ne de ben..
    Türkiye Süper Liginden, bir Türk oyuncunun; herhangi başka bir lige gitmiş ve en yüksek bonservis bedeli ödenmiş oyuncu kimdir ve kaç para verilmiştir biliyormusun?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Batucum ben biliyorum galatasaraylılar bilmese de olur
    Tatlım benim. Sen herşeyi bilebülürsün. =)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ee diyelim 2 sene sonra 15 m €'ya sattık ben birşey demedim. Sercan hiçbir şey yapamadan Anadolu takımlarının yolunu tutarsa kim ne diyecek ? Ayrıca karşılaştırma futbolun doğasında vardır. Liverpool gibi bir takımda oynayan, hatta Hollanda milli takımında oynayan Babel için 8 m £ söylentilerinin dolaştığı, Podolski gibi bir oyuncunun 10 m € gibi bir bonservisle transfer olduğu, Ronaldinho için 10-15 m € karşılığında City'e gidecek söylentilerinin olduğu, hatta The Sun gazetesinin Robben 10 m € karşılığında gidecek söylentilerinin olduğu bir ortamda Sercan için 9 m € + oyuncuyu fazla bulanlara laf atılması da benim canımı sıktı. Olay budur. Real Madrid'in transfer politikası herkesi etkilemiş gözüküyor.

Şu da bir gerçektir ki bu ülkede yabancı sınırlaması olmasa o zaman oyuncuların gerçek değerlerini çok daha net görebiliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Van der Vaart geçen yıl Real Madrid'e 13 milyon Euro'ya gitti ki bahsettiğimiz oyuncu Hollanda Milli Takımının kaptanı ve yaşı da şu an 26, geçen yıl 25 idi. Yaş diyorsun da C.Ronaldo gibi şu an dünyanın en iyi futbolcusu 18 yaşında Sporting'den 12 milyon Pound'a transfer oldu. Sercan'da bir C.Ronaldo potansiyeli var dersen eğer o zaman ben 9 milyon Euro helal olsun derim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Sercan için Fenerbahçe'nin şu anki teklifi 4MN€+Burak Yılmaz+ Bir kesimin üzülebileceği bir oyuncu.

Sercan'ı Bursa satmak istemiyor ama Sercan ve menajeri takımdan ayrılmak istediğini, yönetimin Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmesini istediğini söylemiş. Şu anda da görüşme yapılıyormuş sanırım.

Ayrıca Poulsen transferi ve yabancı sol açık bitmek üzereymiş.

İbrahin Akın ve Yabancı forvet transferi ise Sercan'ın durumuna göre netlik kazanacakmış.
    Bursaspor kulübü ısrarla Önder'i istiyormuş bu transfer için. Hem Önder gitmeyi istemiyormuş hemde FB Önder'i bırakmak istemiyor. Önder yerine para önermişiz.

Sercan transferinden aslında Fenerbahçe vazgeçmişti ama Babası ve kendisi'nin isteğiyle tekrar harekete geçildi. Cuma veya en geç Pazartesi netlik kazanacak bu durum. Ona göre Yabancı Forvet adayları bekletiliyor.

Volkan Demirel konusunda somut adımlar atılmış, onunda kalıp kalmayacağı netlik kazanacak. Sercan ve Volkan konusundan dolayı yabancı transferini bir süre daha bekleyeceğiz. Ona göre yabancı stratejimiz değişebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen bir de o adamı satamazsın büyük paralara. Kaka Fenerbahçe'de oynasa, adı da Taha olsa, bırakın 67 Milyon Euro'yu, 25 Milyon Euro'ya satsan sevinçten ağlarsın.
    Gözün kapalı seçtiğin Brezilyalı, yıldız oluyorken; kimse yabancı hakkını gidip bir Türk'ten yana kullanmaz. Hele yüksek bonservis ücreti vererek?

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

arkadaşlar bence yanlış düşünüyorsunuz genç ve yetenekli bir oyuncu için bunlar çok para değil bence sercan türkiye de ilk önce transfer edilmesi gereken adam fiyatı ne olursa olsun sonra gittiği takımdan daha bidaha alınmaz artık

Nesil
    2006

"Guiza ve Volkan Kesin Olarak Kalacak"

Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu, gündeme damgasını vuracak açıklamalarda bulundu. Radyospor`da "Özgür Sancar`la Haber Özel Programı"na katılan Mosturoğlu, "Mehmet Topuz yaşananlardan dolayı motivasyon kaybına uğramaz ve bize faydalı olur"dedi. Transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamada bulunan Mosturoğlu, Volkan ve Guiza kesin olarak takımda kalacak. Aurellio bonservis yükünden kurtulur ise kendisiyle ilgileniriz" şeklinde konuştu.

"TOPUZ MOTİVASYON SIKINTISI YAŞAMAZ"

Mehmet Topuz, Fenerbahçe`ye tam anlamıyla faydalı olacak. Yaşadıklarından kurtulmak için tatile gidecek. Daha sonra takımla birlikte olacak. Ben Mehmet Topuz`un Fenerbahçe`nin yükünü kaldırabilecek fizik ve mental yeterlilikte olacağını düşünüyorum.

BARIŞ ORTAMI İÇİR ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Fenerbahçe, "Türk futbolunun katmadeğerinin, marka değerinin arttırılması yönünde çalışmalar yapacak" demiştik. Hiçbir karşılık vermeden dostluk ortamının geliştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Ama bunun karşılık da bulması gerekiyor.

AURELİO`YLA SERBEST KALIR İSE İLGİLENİRİZ

Aurellio için bize herhangi bir mesaj gelmiş değil. Yalnız futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu`yla var olan hukuki süreçle ilgili temaslarımız oluyor. Ama sonuç itibariyle Marco bizim takımımızın futbolcusuydu. Real Betis kendisini serbest bırakır ise düşünebiliriz. Şu an Marco`yla ilgili bir davamız var. Bu davanın sonuçlanmasını bekliyoruz. Bizim Marco`yla ilgili Real Betis`e ya da menajerine herhangi bir başvurumuz olmadı. Aynı şekilde bize gelen herhangi bir mesaj ya da teklif de olmadı.

VOLKAN, TAKIMDA KALACAK

Aragones`in sözleşmesinin feshi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar noktalanınca bu konuda ve tabii ki Daum`la ilgili gerekli açıklamayı yapacağız. Volkan, takımda kalacak. Bir kaç küçük teknik ayrıntı dışında bir sorun yok. Volkan iyi bir Fenerbahçe`li büyük ihtimalle takımda kalacak.

KOCAMAN GÖREVE RESMEN BAŞLADI

Aykut Kocaman, görevine resmen başladı. Sportif direktör olarak görev yapacak ve takımla ilgili transfer çalışmalarında kendisi gerekli açıklamaları yapacak. Basın mensubu arkadaşlarım bundan sonra sayın Kocaman`dan bilgi alabilirler.

GUİZA KESİN OLARAK TAKIMDA KALACAK

Guiza için olağanüstü bir teklif alsak da kabul etmeyeceğiz. Kendisi kesin olarak takımda kalacak. Sayın Aziz Yıldırım, her yıl Şampiyonlar Ligi`nde oynayacak ve iddialı olacak bir kadro oluşturma vaadinde bulundu. Bunu düşündüğümüzde Fenerbahçe`nin Guiza gibi önemli bir silahını bırakması söz konusu olamaz.

Kaynak: Antu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

...
    İspanyol hocanın sözleşmesinde "Bir yıl dolmadan görevden alınırsa, iki kat tazminat ödenir" şeklinde bir madde olduğu, Fenerbahçe Yönetimi'nin de bu nedenle bir yılın dolacağı 1 Temmuz tarihini beklediği ileri sürüldü.
    ...

Ligtv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

transfer bir risk dir başarılı olabilecek genç oyunculara yatırım yapılır sercan bence fener de tuncay dan daha iyi olabilecek bir oyuncu o yüzden kesinlikle kaçırmasını istemiyorum büyük takımlar için bu paralar çok değil daha doğrusu çok olmaması lazım tabi bu para her futbolcuya verilmez ama sercan a verilir bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    az önce trtspor sadece işin bonservisin çözülmesine kaldığını söyledi
    Last edited by murat taşlı : 17.Haziran.2009 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    İlk 11
    Lugano (Stoper)
    Carlos
    ön libero (1. poulsen, diger secenekler belli değil)
    Sol Açık
    Alex
    Güiza

+2
    Bilica
    Deivid(Sercan olmaz ise yabancı forvet)

Seneye yabancılarımız bu şekilde olacak sanırım. Uzun süre sonra ilk defa bu kadar hareketli başladık transferlere. Hergün haberleri okuyup bi daha gaza geliyorum. Seneye Daum nasıl bir sistem ile oynayacak onuda merak ediyorum. Özer, Topuz bunları nasıl kullanacak falan.

Birde benim duyduğum birşey var, Aykut Kocaman faktörü ile Özer seneye banko oyuncularımızdan biri olacak.
    Lugano gitmedi mi ? Ben gitti diye biliyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Lugano gitmedi mi ? Ben gitti diye biliyorum...
    Lugano ayarında bir yabancı stoperi kastetmiş sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Lugano ayarında bir yabancı stoperi kastetmiş sanırım.

Daha Lugano'da garanti bişi yok son kez görüşülcekmiş ona göre defans arancakmış.Daum Geromel'i getirir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Türkiye Süper Liginden, bir Türk oyuncunun; herhangi başka bir lige gitmiş ve en yüksek bonservis bedeli ödenmiş oyuncu kimdir ve kaç para verilmiştir biliyormusun?
    Hiç alakası yok.
    İyi oyuncu her yerde pahalıdır.
    Sözleşmesinin son senesinde satarsan ucuz gider tabi ki.
    Sözleşme varken istediğin fiyata satarsın.

2 sene sonra kiralık gitme öngörüsü de, hoş şeyler değil bunlar, daha centilmen olalım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yahu Fenerbahçe Sercanı aLsa ne oLacak. AkıL var fikir var. Oynayacakmı zaten. Guiza varken, Semih varken heLe Fenerbahçe geLecek yıL tek forvet oynayacağını düşünürsen, sağda bir Dünya aLternatif varken soLa da bir yıLdız transferi geLicekken oraLarda oynama ihtimaLide azaLırken Ben Sercan ın yerinde oLsam Fenerbahçe ye gideceğime Bursada kaLırım daha iyi.

Biraz gerçekciLik. Manu istiyorsa, çok ta isterse kimseye yar etmez aLır gider, kimsede mani oLamaz. Sadece Manu aLmak istesin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yahu Fenerbahçe Sercanı aLsa ne oLacak. AkıL var fikir var. Oynayacakmı zaten. Guiza varken, Semih varken heLe Fenerbahçe geLecek yıL tek forvet oynayacağını düşünürsen, sağda bir Dünya aLternatif varken soLa da bir yıLdız transferi geLicekken oraLarda oynama ihtimaLide azaLırken Ben Sercan ın yerinde oLsam Fenerbahçe ye gideceğime Bursada kaLırım daha iyi.

Biraz gerçekciLik. Manu istiyorsa, çok ta isterse kimseye yar etmez aLır gider, kimsede mani oLamaz. Sadece Manu aLmak istesin.
    Nasıl ne olacak?
    Nasıl oynamayacak?

İlhan yeterli olmadığı oynamadı ama sezon boyu öyle anlar geldi ki 3. forveti aradı takım.Aksine takımı çıkartabilecek bir oyuncu gerek, Sercan topu taşıyabilecek bir oyuncu.

Galatasaray geçen sezon başı boşuna mı yabancı forvet aradı, boşuna mı Kone'nin peşinden koştu.

Sercan 4-3-3 için, hele öne geçildi mi biçilmiş kaftan olur.Sık sık oynar, rotasyon için ciddi ciddi zorlayabilecek bir forvet gerekiyor, İlhan adapte olamadı, iyi başlayamadığı gibi dirençli de çıkmadı.

Daum özellikle bir forvet da talep etmiş.
    Yabancıya harcamaktansa parayı verip Sercan'ın alınmasını çok isterim.

Manu istese çoktan alırdı, menajerlerin piyasayı kızıştırdığını düşünüyorum.Manu'da gittiği gibi rotasyona girmesi gerekli, yoksa Championship'e kiralık göndeilir.İngiltere'de tutunmak zordur, fizik olarak lige uysa da şans bulamazsa Manu için kazanç olması zor olur.uyum, yeni ülke, beklentiler.

Berbatov, Rooney, yeni bir olası gelecek forvet ve bu sene çıkış yapan genç Macheda.

Bence direk oynayabilecek bir takıma gitmesinde fayda var.

Ayrıca ülkenin en büyüklerinden Fenerbahçe'ye gitmesi kadar doğal bir birşey de olamaz.Burayı seçmesi de gayet muhtemel, kendisini hazır hissettiğinde world class takımlara gitmesi için Türkiye'de hiç bir kulüp önüne engel koyamaz, çok da iyi parar getirir, hem deo stresi kaldıramayacaksa eğer burada rahat olduğu gelişme fırsatı bulup daha olgun değerlendirebilir kendisini.

Bursa altyapısı çok güzel bir altyapı, temel tekniği konusunda gayet başarılı bir eğitim aldığı aşikar.Artık oynarak mental özelliklerini geliştirmek zorunda, futbolun taktik oyun bilgisini oturtmak zorunda.Teknik olarak alabileceklerinin sınırına dayandı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bende Hayrettin Abi'nin dediğine katıLıyorum ManU istese alıp gider. Ama Sercan'ı alsak tekrar Bursa'ya kiralasak daha iyi oLur

Nesil
    2006

Burada haklısın, birde forvetten sağ açık olarak dönüştürdüğümüz oyuncular var. Fenerbahçe forvet sıkıntısı çekmez. İyi bir ortasaha olursa bu forvetler iş yapar.

Birde, Alman disiplini ile Kazım tanışırsa çok düzelir ve en az Sercan kadar iyi top sürüyor. Bunuda gösterirse Kazım hem milli takım için hemde Fenerbahçe için çok iyi bir transfer olur. Bu yıl ilk kez Kazım'dan umutluyum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cengiz kendi dedikLerine asLında kendinde inanmıyorsun bunun böyLe oLmayacağınıda biLiyorsun ama asLında bunLar sadece senin kendi temenniLerin.

Bu gün Fenerbahçe bir tane de kaLiteLi soL kanat aLınca oynat bakaLım nerede oynatıyorsun Sercanı ? Hadi oynat.

Bir kez de saLLama yahu..

İLeri uçta Guiza var Semih var.. SoL kanat geLicek, Uğur var, Sağda Deivid var, Topuz var gerekirse Özer var..Kazım Kazım diye süper yetenek dediğin süper genç yetenek Kazım var.

ALex i de kaLeye koyarsın artık.

Savunmada oynataLım geL Sercanı. Yahu hayaLperest oLmayaLım. Sercan geLsin Fenerbahçe ye bütün sezon en fazLa 10 maç oynar onLarında %70 i Türkiye kupası oLur.

Sizin rotasyon diye tabir ettiğiniz şey kır yıLda bir takım forvetsiz kaLır ya da Türkiye kupasında yedek takımLa çıkınca çıkıp birşeyLer yapsın diye tabir ediLen oyuncudur. Rotasyon nedir yahu

Daum ile Aragones veya Zico'yu karıştırmamak lazım. Cengiz abiye katılıyorum bu konuda. Daum zamanını hatırlarsanız eğer Hooijdonk, Nobre, Alex, Tuncay, Serhat gibi ofans oyuncuları oynuyordu ileri uçta. Bunları hep beraber Daum nasıl oynattıysa Sercan geldiğinde de Semih, Güiza, Alex, Özer, Sercan ve diğerlerini bir şekilde oynatır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Nasıl ne olacak?

Sercan 4-3-3 için, hele öne geçildi mi biçilmiş kaftan olur.Sık sık oynar, rotasyon için ciddi ciddi zorlayabilecek bir forvet gerekiyor, İlhan adapte olamadı, iyi başlayamadığı gibi dirençli de çıkmadı.
    Ben önceliği hedef santrofora veririm, Fenerbahçe kontra atak takımı olmadığı için ya da Süper ligde kapanan takımlara karşı oynayacağından dolayı 2. santrofor pivot özellikli olmalı. Semih'e bir partner lazım yüksek toplarda, sanırım gelecek vaad eden ve yedek kulübesinde oturmaya ses çıkartmayacak bir pivot santrafor alacaklar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Daum ile Aragones veya Zico'yu karıştırmamak lazım. Cengiz abiye katılıyorum bu konuda. Daum zamanını hatırlarsanız eğer Hooijdonk, Nobre, Alex, Tuncay, Serhat gibi ofans oyuncuları oynuyordu ileri uçta. Bunları hep beraber Daum nasıl oynattıysa Sercan geldiğinde de Semih, Güiza, Alex, Özer, Sercan ve diğerlerini bir şekilde oynatır.

Pierre ve Nobre en uçta soLda Tuncay sağda Serhat oynuyor..

Yine aynı tabLoyu hayaL edeLim. SoLda yeni transfer, ortada Guiza Semih, Sağda Deivid, Topuz vs. Özer, Uğur, Kazım vs diye giden Liste arasında Sercan biraz zor yer aLır..

Zaten Daum ısrarLa da istemiyordur iLhan yerine, Guiza ya birşey oLunca ya da bu saydığımız oyuncuLara birşey oLduğunda sokup oynatıp performans aLacağı bir isim istiyordur. Sercan en fazLa bu oLur. Direk onbir oyuncusu, sezonun yarısında forma giyen bir isim hayatta oLamaz.

İyi de Serhat da Tuncay da kanat oyuncusu değillerdi, Daum onları oraya adapte etti. Sercan'ı kanata adapte etmeyeceği ne malum? Bir Tuncay bir Serhat yaratmayacağı ne malum?

Nesil
    2006

Hayrettin abi, sen Bursa'lı olduğundan sanırsam Sercan'ın ayrılmasını takımdan istemiyorsun. Fenerbahçe'ye gelirse iyi bir yedek olur ama; oynamayan oyuncuyu ben ne yapayım. Fenerbahçe'nin bu sisteminde Sercan'dan fayda gelmez. Sercan'ın kanat oyuncu olmasını beklememiz bize vakit ve puan kaybı olarak geri dönecektir.

Serhat ve Tuncay kanat oyuncusu olurken Fenerbahçe en kötü dönemindeydi o yüzden adapte oldular. Eğer iyi sezonlarımızda bu iki ismi ilk kez kanat oynatsaydık Fenerbahçe'de bir yıldan fazla kalamazlardı. Şansları yardım etti.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Hayro abi bursalı değiş beşiktaşlıdır Gittim gördüm
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sizin rotasyon diye tabir ettiğiniz şey kır yıLda bir takım forvetsiz kaLır ya da Türkiye kupasında yedek takımLa çıkınca çıkıp birşeyLer yapsın diye tabir ediLen oyuncudur. Rotasyon nedir yahu
    Tartışmanın bittiği yer.
    Milyonlarda kitap bulabilirim.

Rotasyon futbolun temelidir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Pierre ve Nobre en uçta soLda Tuncay sağda Serhat oynuyor..

Yine aynı tabLoyu hayaL edeLim. SoLda yeni transfer, ortada Guiza Semih, Sağda Deivid, Topuz vs. Özer, Uğur, Kazım vs diye giden Liste arasında Sercan biraz zor yer aLır..

Zaten Daum ısrarLa da istemiyordur iLhan yerine, Guiza ya birşey oLunca ya da bu saydığımız oyuncuLara birşey oLduğunda sokup oynatıp performans aLacağı bir isim istiyordur. Sercan en fazLa bu oLur. Direk onbir oyuncusu, sezonun yarısında forma giyen bir isim hayatta oLamaz.
    Dünyada hiçbir takım bütün oyuncularını ilk 11 için almaz.

İlk 11 için transfer yapılmaz.
    Güç dengeleri her anlamda her noktada yakın olmak zorunda.
    Büyük teknik direktörler rotasyonun sonuna kadar ayarlar, herkese hakettiği performansa göre forma verir.

Her aldığın oyuncuyu ilk 11e yazacaksan asla başarılı olamaz.

4 santraforu da maç sayısında eşit olarak oynatabilirim, hatta onlardan maç performans alabilirim.

Aksini iddia eden var ise lütfen büyük liglerin istatistiklerini çıkarsın, futbolun temeli budur.İlk 11 dışında kadro zayıfsa asla başarılı olamazsın.

Yedek olmak harcanmak demek değildir, bir kadrodaki her oyuncu yedektir.
    Sercan gelir ise bu kadroda önemli bir isim olacaktır, bu azim onda var ise bu sorun olamaz.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu kadro kalitesinden değil, alternatifli kadrodan dolayıdır.
    Fenerbahçe ve Galatasaray hala Beşiktaş'ın bir kademe üzerinde ve kalite olarak ciddi sayılabilecek bir fark var.Ancak bu rotasyon olmadan hiçbir anlam ifade etmez.

Bir Beşiktaş taraftarının kabul etmemek istemesini normal karşılayabilirim.Rakibin başarılı olmamasını istemek normaldir.Futbolun gerçeğinde Sercan'ın potansiyelinin nerede olduğu biliniyor.Sercan oyun stilinde önemli yer tutabilir.

Sivas'ın başarısında maç başı taktik belirlemek önemli yer tuttu.
    Bir çok oyuncu maç başı sisteme göre forma şansı buldu.
    Bu Daum'un çok sevdiği bir durumdur, Daum 3-5-2, 4-3-1-2, 4-4-2, 4-1-5 gibi bir çok taktiği denedi, 3-5-2, 4-4-2 ve 4-5-1 ile şampiyonluğu var.

Oyuncuların yerlerini değiştirir, bir anda sistem değiştirebilir.
    Oyuncuların fizik ve teknik kapasitelerini ölçüp buna uygun taktik belirleyebilir, bunu başka sistemlerde kullanabilir.

Ayrıca Galatasaray neden bir santrafor aldıktan sonra Kone'yi ısrarla transfer etmek istedi? Bunun ısrarla araştırmanızı rica ediyorum.

Top taşıyan forvet modeli bu kadrolar için inanılmaz bir artıdır.

Sercan'ı küçümsemek kadar kendi kendini baltalayan bir düşünce alamaz, United'ın istediği bir oyuncu hakkında İngiltere'de başarıla olacağına inanıp burada vasta olabileceği kadar gerçek dışı bir yorum daha duymamıştım.Fenerbahçe'de başarılı olmamasını umuyorum deseniz şuna daha doğru olacak.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dünyada hiçbir takım bütün oyuncularını ilk 11 için almaz.

İlk 11 için transfer yapılmaz.
    Güç dengeleri her anlamda her noktada yakın olmak zorunda.
    Büyük teknik direktörler rotasyonun sonuna kadar ayarlar, herkese hakettiği performansa göre forma verir.

Her aldığın oyuncuyu ilk 11e yazacaksan asla başarılı olamaz.

4 santraforu da maç sayısında eşit olarak oynatabilirim, hatta onlardan maç performans alabilirim.

Aksini iddia eden var ise lütfen büyük liglerin istatistiklerini çıkarsın, futbolun temeli budur.İlk 11 dışında kadro zayıfsa asla başarılı olamazsın.

Yedek olmak harcanmak demek değildir, bir kadrodaki her oyuncu yedektir.
    Sercan gelir ise bu kadroda önemli bir isim olacaktır, bu azim onda var ise bu sorun olamaz.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu kadro kalitesinden değil, alternatifli kadrodan dolayıdır.
    Fenerbahçe ve Galatasaray hala Beşiktaş'ın bir kademe üzerinde ve kalite olarak ciddi sayılabilecek bir fark var.Ancak bu rotasyon olmadan hiçbir anlam ifade etmez.

Bir Beşiktaş taraftarının kabul etmemek istemesini normal karşılayabilirim.Rakibin başarılı olmamasını istemek normaldir.Futbolun gerçeğinde Sercan'ın potansiyelinin nerede olduğu biliniyor.Sercan oyun stilinde önemli yer tutabilir.

Sivas'ın başarısında maç başı taktik belirlemek önemli yer tuttu.
    Bir çok oyuncu maç başı sisteme göre forma şansı buldu.
    Bu Daum'un çok sevdiği bir durumdur, Daum 3-5-2, 4-3-1-2, 4-4-2, 4-1-5 gibi bir çok taktiği denedi, 3-5-2, 4-4-2 ve 4-5-1 ile şampiyonluğu var.

Oyuncuların yerlerini değiştirir, bir anda sistem değiştirebilir.
    Oyuncuların fizik ve teknik kapasitelerini ölçüp buna uygun taktik belirleyebilir, bunu başka sistemlerde kullanabilir.

Ayrıca Galatasaray neden bir santrafor aldıktan sonra Kone'yi ısrarla transfer etmek istedi? Bunun ısrarla araştırmanızı rica ediyorum.

Top taşıyan forvet modeli bu kadrolar için inanılmaz bir artıdır.

Sercan'ı küçümsemek kadar kendi kendini baltalayan bir düşünce alamaz, United'ın istediği bir oyuncu hakkında İngiltere'de başarıla olacağına inanıp burada vasta olabileceği kadar gerçek dışı bir yorum daha duymamıştım.Fenerbahçe'de başarılı olmamasını umuyorum deseniz şuna daha doğru olacak.
    Birincisi Rotasyonun tanımını senden daha iyi biLiyorum bu konuda akLında en ufak bir düşünce kaLmasın bu bir.Dikkat ettiysen Rotasyonun size göre oLan tanımını yaptım. Bu zamana kadar Fenerbahçe kuLübü hangi zamanda Rotasyon uyguLamış, Rotasyonu doğrusuna göre yapmış. Sizin Rotasyon zihniyetiniz bu kadar işte neden kabuLLenmek zor geLiyor anLamıyorum.

Bir diğer konu da Sercan ın Fenerbahçe ye gitmesini ne hazmedemezLik yapıcam Mehmet Topuz oLayında tepki vermemiş Sercan gitse bana ne yahu. Bu gün şartLarında Sercan Beşiktaş a geLsin yine aynı şeyLeri yazarım. Beşiktaş ta da oynayamaz. Fenerbahçe de de oynamayacak. İnşaLLah aLırsınız ve görürüz beraberce.

Manu ya gidip direk onbir oynayacağını ve başarıLı oLacağını söyLediğimi hatırLamıyorum. Manu ya giderse beLki yıLLarca forma yüzü göremeyecek ama bu zaman içerisinde aLacağı eğitim ve görecekLeri iLe yıLLar sonra çok üst düzey bir oyuncu oLma şansına erişecek. Manu dediğin takım FLetcher gibi saLLama bir adamdan üst düzey bir orta saha yaratmış bir takım. Sercan bu gün 5 yıL boyunca Beşiktaş GaLatasaray ve Fenerbahçe de sürekLi 11 oynasın Manu da geçireceği 5 yıL boyunca ki kapasitesine hayatta ve hayatta erişemez. Biraz mantık yürüteLim.

Ben Bursaspor u tutmam, Sercan ın gitmesini ve gitmemesini istemek veya istememek gibi bir aLakam da yok. Ben sadece fikirLerimi söyLüyorum.

Gerçek budur. Ama sizin herşeyi ben biLirim zihniyetLeriniz ve karşı tarafın düşünceLerine hiç bir zaman saygı duymama havaLarınız yüzünden size birşeyLer anLatıLmıyor tabi

Mesaj Yetkileri