Sayfa 835 / 1204 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
25,021 ile 25,050 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Haluk yürekli, garanti maç başı bonus şeklinde yazdı. İsteği bu üçünün toplamının 5 milyon euro olmasıymış. Bonservis var daha, 30 yaşında oyuncu, 5 yıllık sözleşme. Bu şartlar ağır.
    Gereğinden fazla ağır. Bize vereceği katkı maksimum 3 yıl, ve 3 yıldan hesaplasak maliyeti toplam 22 milyonu buluyor. Daha bi de imza parası menajer parası cart curtu var, toplam 25 diyelim. Kusura bakmasın da bu şartlarda hiçbir yere gidemez. Bizden başka herhangi bir takımda oynayacağı maksimum para senelik herşey toplam 3 milyon olur Melo'nun. Keyfi bilir artık ne diyelim..

Yerine çok sağlam transfer gerekecek ama.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amkspor : Saat 20.00'de Melo'dan vazgeçen G.Saray, 1 saat sonra Marsilya ile temasa geçerek, Alou Diarra ve Mbia için görüşme talebini iletti.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Amkspor : Saat 20.00'de Melo'dan vazgeçen G.Saray, 1 saat sonra Marsilya ile temasa geçerek, Alou Diarra ve Mbia için görüşme talebini iletti.
    ikiside melo'nun yaptığı katkının yarısını yapamaz. Dediğimiz gibi xabi gelse belki...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

5 yıllık yüksek maliyetli sözleşmeyi kaptıktan sonra yatma ihtimali de var Melo'nun geçen sezon izlediğimiz Melo'yu göremeyebiliriz. Ayrıca yıllık 2,8'in falan üstünde garanti para alacak son transferini yapıyor her nekadar biz onu o da bizi istesede 6-7 milyonluk bonservis bedeliyle maliyeti iyice artıyor. Melo ayarında bi adamı bu paraya bulabilir miyiz o ayrı mesele ama en azından 2-3 yaş daha genç birini bulursak satma şansımızda olur.

Edit: Ayrıca bakıyorumda her isme Melo'nun yaptığı katkıyı yapamaz denilmeye başlandı. Sadece forumdan bahsetmiyorum her yerde bu böyle. Tamam bizle kimyası uydu ama abartmayalım lütfen. Burda çoğunluk ben dahil bidon geldi, yok şöyle kötü adam böyle kötü adam başımızı yakar katkı yapamaz falan diye konuşuyoduk. Ben gelecek isminde en az Melo kadar katkı yapacağına inanıyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Melo ile sadece maç başı üzerine anlaşılsın. maç maşı 100.000 den bile olsa olur. 40 maça çıksın alsın istediği 4 milyon u . Helali de hoş olsun.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MeLo sistemin işLeyen en önemLi dişLisiydi. Savunma yapar, açık kapatır, pas dağıtır, goL atardır. Bu kadar yönLü bir adam buLmak zor. Bahsi geçen adamLar bu kadar yönLü işi götüremezLer. HeLe çift forvet sistemLerinde bu özeLLikte bir orta saha adamınız yoksa sistem aksar zaten. MeLo ya bütün fedakarLıkLar yapıLmaLıydı. Ben MeLo oLmayan bir orta sahanın Mbia-SeLçuk, Diarra-SeLçuk yada Hamit-SeLçuk kadar etkiLi oLacağını sanmıyorum. SeLçuğun geçen sezon ki performansında, savunmanın iyi görünmesinde biLe MeLo nun etkisi çok fazLaydı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ulen seneye Galatasaray+Türkçe dil ile ne FM oynanır. Ohh be.

Bence Melo işi yattı artık. Bari iyi bir DM alınsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

yemin edrim ağlıcam ya nasıl gelmez melo, belki çok karamsarım bilmiyorum ama onun gibi atletik aynı zamanda teknik aynı zamanda defans yapan kim varki Nolur gelsin melo 3 forma almaya razıyım.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Melo ile sadece maç başı üzerine anlaşılsın. maç maşı 100.000 den bile olsa olur. 40 maça çıksın alsın istediği 4 milyon u . Helali de hoş olsun.
    Böyle sözleşmeler keşke yapılabilse o zaman futbolcular daha yırtıcı olurdu.Sakatlık konusu var bi de.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sinan Engin Galatasaraylılar rahat olsun Arda %90 dönüyor ve Lass Diarra ile görüşüyorlar dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Melo+Arda ile Avrupa'da çeyrek final oynarız.

Felipe Melo bana göre geçen seneki şampiyonluğun en önemli mimarıydı. Ardından da bence Selçuk ve Elmander gelir. Melo'nun takımda mutlaka kalması gerekir. Büyük kayıp olur diye düşünüyorum.

Bu arada, Sinan Engin az önce Arda'nın G.Saray'a geleceğini söyledi. Kesin olarak bitmiş sanırım. Çünkü yayında Arda mesaj attı S.Engin'e, At. Madrid'den aldığı ücreti mesaj olarak yollamış. Ardından da Engin, Arda'nın para için değil, G.Saray'ı sevdiği için geleceğini söyledi.

Benim anladığım Arda transferi bitti, hayırlı olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sinan Engin : Arda Turan %90 Galatasaray'da.

Hiç inanasım gelmiyor ama hadi bakalım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Melo+Arda ile Avrupa'da çeyrek final oynarız.
    Emrah abi, senden hiç beklemediğim bir yorum tarzıydı

Melo için üzülmedim, umarım yerine gelecek olan için sevinirim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Arda Turan Türkiye'ye kesin olarak dönmüyor (ahmet bulut cnn türk)

Böylede bir haber var Ertem Şener'den.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

evet arda dönmüyor öyle bişey yok.melo gidiyorya taraftarı bunla oyalıyor bence medya...melo gitmemeli

Elmander-Burak
    Arda-Melo-Selçuk-Hamit

Şu orta saha ve forvet hattı ile çeyrek final garanti.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Melo gelecek bence 7 milyon euroya ondan daha iyisini bulurlarsa alsınlar bir zahmet
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Elmander-Burak
    Arda-Melo-Selçuk-Hamit

Kuraya bağlı valla. Kalkıp 2. turdan Real'le eşleşirsek iş biter mesela
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    MeLo sistemin işLeyen en önemLi dişLisiydi. Savunma yapar, açık kapatır, pas dağıtır, goL atardır. Bu kadar yönLü bir adam buLmak zor. Bahsi geçen adamLar bu kadar yönLü işi götüremezLer. HeLe çift forvet sistemLerinde bu özeLLikte bir orta saha adamınız yoksa sistem aksar zaten. MeLo ya bütün fedakarLıkLar yapıLmaLıydı. Ben MeLo oLmayan bir orta sahanın Mbia-SeLçuk, Diarra-SeLçuk yada Hamit-SeLçuk kadar etkiLi oLacağını sanmıyorum. SeLçuğun geçen sezon ki performansında, savunmanın iyi görünmesinde biLe MeLo nun etkisi çok fazLaydı.
    Çok doğru bir yorum. Özellikle Hamit-Selçuk olarak düşünülüyorsa çok büyük sıkıntı yaşar Galatasaray o bölgede.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Elmander-Burak
    Arda-Melo-Selçuk-Hamit

Hocam kes Hamit'i Amrabat'ı koy of off mükemmel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'nın Türkiye'ye dönme fikri varsa yanlış yapıyor.Avrupada kariyerini sürdürmeli.Sorarlar Arda'ya niye geçen sene Fatih Terim'i yarı yolda bıraktın diye.Arda'nın başına ne geldiyse Sinem Kobal yüzünden geldi.İspanya zor geldi heralde ona.Eğer Arda Galatasaray için gelicekse gelsin.Sinem Kobal Türkiye'ye dönmesini istiyor diye geliyorsa gelmesin.Fatih hoca ve yönetim sırf Arda dönmek istiyor diye takıma Arda'yı getirmesin.Fatih Terim'in ona ihtiyacı varsa gelsin.

Arda takıma büyük güç katar orasını tartışmam ancak eğer 1 sezon sonra geri dönerse ilginç olucak.Ait olduğu yuvaya dönücek.Umarım oda özel yaşantısına dikkat eder eğer dönerse.Basına malzeme vermemesi lazım.Artık evlensin Sinem Kobal ile hiç yoktan oradan basına malzeme çıkmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melo twitterde soledi para konusu yalan beni baskan istemedi dedi (baskan derken unal aysaldan bahsediyor )

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu transfer politikasının bir gün bir yerde patlayacağı belliydi.

Sen Hamit'in kendisine senelik 3 milyonun üzerinde, Amrabat'ın bonservisine 8 milyonun üzerinde para ver; temmuzun sonu gelmiş, bu adam evinde oturup seni beklesin.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eğer ligi 3.-4. bitirseydik Arda haberleri çıkar mıydı sizce ? tabi ki çıkmazdı...Arda'da gelmek istemezdi şimdi Ş.L.'deyiz tabi düşünebilir sırf gelecekse de bu yüzden gelir geçen açıklaması vardı gerçi Barça ve Real'in önüne geçmek imkansız değil falan işte Ş.L.'ye gitmek istiyoruz diye bence kalacaktır...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo'nun Twitter'da yazdığı şey tam olarak şöyle sanırım;

''Seni anlıyorum,ben her şeyi yaptım fakat başkan ve çocuk yüzünden gelemedim.''

gibisinden bir şey demiş sanırım.Buradaki çocuk Melo'nun karısı 4. ye hamile.O oluyor sanırım

https://twitter.com/_FelipeMelo_/sta...53950495289344
    Last edited by europeanconquer : 24.Temmuz.2012 at 04:30 Reason: yanlış çeviriyi düzeltmeye çalıştım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Önceki twitini silmiş. Öncekinde ingilizce "para isi yalan baskan beni istemedi" demisti. Sonra çocuk hakkında birşey demiş. Onu ben yakalayamadım. Birileri başkana "Çocukça davranıyor" diye anlamış birileride "Doğacak çocuğa para lazım" olarak anlamış. Orjinal cümleyi bilmiyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo ucuz diyen kimse yok zaten ama Melo ayarinda bir adam almaya kalktigin vakit en az gecen sene odedigimiz kadar odemek zorundasin. Anlamadigim mevzu Burak'a cash 5 koyuyorsan, Amrabat'a 8.5 bayiliyorsan Melo'ya fedakarligi sen yapacaksin. Aglayacagim yeminle goz gore gore en onemli mevkiiyi yalan ediyoruz. Melo'ya kac defa anlasildi sayamadim. Adam da hakli yani dakika basi Melo indirim yap diyor yonetim. Tek umudum Melo'nun artik bizimkilerin isi saglama almadi icin blofudur insallaj bunlar. Ama sanmiyorum. Yolun acik olsun Melo, insallah baska zaman tekrar parcaliyla izleriz seni.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

lassana diarra veya bi başkası gelirse belki daha iyi olabilir ama daha iyi olsa bile benim gözüm topu kayarak taca yolladıktan sonra tribüne bağıran attığı golden sonra pitbull hareketi yapan birini arıcak umarım melo gelir değil diarra kim gelirse gelsin orda melonun uyumunu sağlayamaz bence

Quote Originally Posted by Facx View Post
    lassana diarra veya bi başkası gelirse belki daha iyi olabilir ama daha iyi olsa bile benim gözüm topu kayarak taca yolladıktan sonra tribüne bağıran attığı golden sonra pitbull hareketi yapan birini arıcak umarım melo gelir değil diarra kim gelirse gelsin orda melonun uyumunu sağlayamaz bence
    Maçları sinir harbine çevirmeden oynayacak birisi lazım bize.

Mesaj Yetkileri