Güzel.Şöyle çok zor olmasada biraz dişli rakiplerle oynayıp kazanmak takıma daha moral veriyordur.Çinde bir takımı 7-0 yenmektense böyle bir galibiyet daha iyi bence.
Bu arada 2 yıldız bu sefer armanın üzerindeGüzel durmuşlar.
Güzel.Şöyle çok zor olmasada biraz dişli rakiplerle oynayıp kazanmak takıma daha moral veriyordur.Çinde bir takımı 7-0 yenmektense böyle bir galibiyet daha iyi bence.
Bu arada 2 yıldız bu sefer armanın üzerindeGüzel durmuşlar.
Buffon, Seri A'da en iyi hucüm hattı bizde demiş ve eklemiş göze hoş gelen en iyi futbolu oynamasakta yenilmesi en zor takımız diye.
Ben halen savunmamızın Seri A'da yüksek standartlarda oldugunu düşünmüyorum.
NTV Spor
2 AĞUSTOS CUMARTESİ
FUTBOL (DUBAI CUP) Arsenal - Juventus 18.15 CANLI
3 AĞUSTOS PAZAR
FUTBOL (DUBAI CUP) Juventus - Hamburg 16.00 CANLI
17 AĞUSTOS PAZAR
FUTBOL Milan - Juventus 21.45 CANLI
Arsenal-Juve maçını sabırsızlıkla bekliyorum.Bu maçı kazanmamız çok iyi olur.
TIM kupası canlı yayın
http://www.justin.tv/mundofutbol
İlk 45 dakikalık maç Juventus 2-2 Milan.Penaltıları Milan aldı.
Televizyon veriyor mu Özgür abi?
Juventus 1-0 inter
Mourinho maçtan önce alışıldık şekilde biraz zırvalamıştı ama yanlış takıma çattığını öğrenmiş oldu.Golü Ia quinta attı.Del Piero'nun serbest vuruşu önce sağ sonra sol direğe çarparak son dakikada yüzümüzü güldürdü.
Bu arada Adriano'nun Ronaldo'nun tahtını ciddi biçimde sallandırdığını söylemek zorundayım.
Last edited by Del Piero_10 : 30.Temmuz.2008 at 01:14
yenmemiz iyi olmuşta hazırlık maçımıydı bu
Evet.Yarın akşam 23:30 da Kanalturk maçları yayınlayacakmış.
inter 0-1 Juventus
Scorers: I**uinta 27 (J)
Inter: Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Materazzi (Stankovic 7) (Figo 35), Maxwell; Zanetti, Vieira, Cambiasso; Balotelli (Crespo 35), Adriano, Mancini
Juventus: Buffon; Zebina, Legrottaglie, Knezevic, Molinaro (Chiellini 38); Camoranesi, Ekdal, Sissoko (Poulsen 26), Rossi; Del Piero, Amauri (I**uinta 20)
Artık önemsemiyorum Mourinho nun bu davranışlarını. Tamam başarıları tartışılmaz bir teknik direktör ama burnu biraz havada. İnter ne kadar transfer yaparsa yapsın yine bizim ve kendilerinin de alıştığı gibi Juve ve Milan ın gölgesinde kalacağından hiç şüphem yok !!
Ranieri: "Tiago tam bir fiyasko"
Şüphelerle geçen bir yılın sonunda Juventus menajeri Claudio Ranieri, Tiago hakkındaki düşüncelerini dürüstlükle açıkladı. Tecrübeli teknik adam, oyuncunun fiyasko olduğunu söyledi.
Juventus, Tiago'yu geçen yıl Lyon'dan almıştı. Fakat geldiği andan itibaren, Portekizli oyuncu müthiş bir düşüşe geçti.
Orta saha oyuncusu, sahada yaptıklarıyla hiçbir zaman Ranieri'yi ya da camiayı memnun edemedi.
Tecrübeli hoca, sonunda, Tiago'nun tek gidişlik bir biletle Torino'dan ayrılması gerektiğini açıklayarak, futbolcunun tam bir hayal kırıklığı olduğunu söyledi.
Il Corriere Dello Sport'a konuşan Juventus hocası, şunları söyledi:
"Bütün Avrupa onun müthiş bir oyuncu olduğunu düşünüyor. Bana göre bu anlaşılmaz bir şey. Futbolda bazen sebebini açıklayamayacağınız büyük hayal kırıklıkları olur. Birçok taraftarın ve oyuncunun da görüşlerini aldım"
Sportmediaset, oyuncunun çoktan Juventus kampını terk edip Portekiz'in yolunu tuttuğunu iddia ediyor.
Tiago daha önceden çok iyi bir potansiyeli olduğunu göstermişti; fakat Serie A'ya bir türlü uyum sağlayamadı.
Juve vs Tampere (Finland)-Artmedia(Slovakia)
Artmedia deplasmanda 3-1 kazandı.Kendi evinde de vermezler artık
Juventus - Artmedia eşleşmesi olur.Juve tur atlar artık.
Rakipler zaten kolay gelecekti, Juve zorlanmadan geçer..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Juve Şl de...![]()
juveyı tejkrar ş.lde gormek guzel olcak ben gecmıste bu takımın hastasıydım
özlemişiz be !
Juvenin kadrosu Cl için pek parlak değil gruptan çıkmaları bile bence zor bir ihtimal![]()
Juve çıkarsa gruplara kaçıncı katagoriden geçicek ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
juve her türlü çıkar guruptan. dün Arsenale de çakmışız herşey yolunda![]()
Emirates Cup'ta Juventus Arsenal'i 1-0 yendi..
Açıkçası Juve'nin oyununu pek beğenmedim.Arsenal'in gençleri zaman zaman çok zor anlar yaşattılar Juventus'a.Juventuslu bazı oyuncularda motivasyon eksikliği var gibiydi çok basit pas hataları yaptılar.Umarım bu böyle devam etmez..
Ama şunu söyleyebilirim Mellberg ve Chiellini iyiydiler.Aynı şekilde Sissoko'yu da beğendim.Camoranesi ise oyuna girdikten sonra klas hareketler yaptı, seviyorum bu adamı..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tiago gitsin demiş Arsenal maçında 11 çıktı nasıl iştir bu
Albin Ekdal sarı saçlı beyaz tenli bi çocukmuş.Benim aklıma Erik Abidal geldiği için zenci sanmıştım![]()
Juventus, Van Persie için Londra’da
Juventus yöneticileri Emirates Kupası’nda Arsenal yöneticileri ile Robin Van Persie için görüşecek.
Juventus, Hollandalı starı bütün yaz boyunca takip etmiş ancak bir türlü transfer edememişti.
Emirates Kupası’nda Torino temsilcisi için son bir şans ortaya çıkabilir. Tuttusport’a göre Juve yöneticileri, Londra’da Van Persie için girişimlerde bulunacaklar.
Arsenalli oyuncu, Pavel Nedved’in yerine Juventus’ta star adayı olarak düşünülüyor. Bu nedenle 20 milyon € gibi bir para gözden çıkarılmış durumda.
Şu ana kadar transfer sezonunda iyi işler çıkaran Juventus için bu transfer oldukça önemli bir katkı olacak.
Kaynak: Goal TR
Van Persie haberinde Portsmouth'lu(sanırım Kanu-Muntari) ne işi var
Bu arada Juvenin forma süper bu tarz sarı formaları hep sevmişim...
16.00 Juventus-HSV NTVSpor / Canlı
ben böyle maç görmedim yaw tonla gol kaçırdık 3 tane yedik olacak iş değil
Juventuslu oyuncular gol kraçırma iddasına girmişler heralde maçtan önce, %100lük pozisyonlar havada uçuşuyordu.Neyse skor önemli değil oynanılan oyundu önemli olan o da beni tatmin etti diyebilirim..
[SIGPIC][/SIGPIC]