Eğer doğruysa gerçekten güzel bir haber.Fatih Terim'in Bundesliga'ya kolayca uyum sağlayacağını düşünüyorum.Hamburg'da başarılı olacaktır bence.
Eğer doğruysa gerçekten güzel bir haber.Fatih Terim'in Bundesliga'ya kolayca uyum sağlayacağını düşünüyorum.Hamburg'da başarılı olacaktır bence.
Kesinlikle başarılı olacaktır Fatih Hoca Hamburg'ta...
İtalyan basınında Fatih Terim için Sampdoria haberleri çıkıyor.
Nuri'nin hedefleri büyük
Borussia Dortmund'da forma giyen Türk milli futbolcu Nuri Şahin, hedefinin Almanya'nın en iyi oyuncuları arasına girmek olduğunu söyledi.
Nuri, ''Sport Bild'' adlı spor dergisinde yayınlanan röportajında, kendisini her zaman geliştirmek istediğini belirterek, ''Daha fazla gol tehlikesi yaratmak, daha istikrarlı olmak istiyorum. Almanya'nın en iyi oyuncuları arasına girmek istiyorum'' dedi. Ligde, 21 yaşında olmasına rağmen orta sahanın vazgeçilmez oyuncularından biri olduğu şeklinde yorum yapılması üzerine de Nuri, yaşının önemli olmadığını, Bundesliga'da 105 maç oynadığını ve sorumluluk almayı sevdiğini ifade ederek, teknik direktörünün yardımı ile her alanda gelişme gösterdiğini, her maçtan sonra kendisi ile ilgili istatistiki bilgileri aldığını kaydetti.
Ligin bitimine 2 hafta kala Wolfsburg'a karşı kullandığı penaltı atışını gole çevirememesi sonrasında üzüldüğünü, ancak şimdi bunu unuttuğunu belirten Nuri, bir dahaki penaltıyı yine kendisinin kullanacağını ve böylelikle sorumluluk üstleneceğini söyledi.
Nuri, kendisine danışan takımdaki genç oyuncularla ilgilendiğini, bundan gurur duyduğunu ve bunun kendisinin de iyi yolda olduğunu gösterdiğini ifade etti.
Dortmund'un hedefinin, sürekli bir şekilde Avrupa'da oynamak olması gerektiğini belirten Nuri, bunun başarılması durumunda daha yüksek hedeflere de bakılabileceğini kaydetti.
Türk Milli Takımında kadroda yer aldığını, ancak kendisine şans verilmediğini ifade eden Nuri, eski teknik direktörün hep Emre ve Aurelio'yu oynattığını, yeni teknik direktörle bu durumun değişeceğini ümit ettiğini söyledi.
Nuri, Türk Milli Takımının yeni teknik direktörü Guus Hiddink'in görevine Ağustos ayında başlayacağını, henüz kendisini aramadığını, ancak yardımcısının telefonla aradığını sözlerine ekledi.
LigTv
Aslında Bursaspor alsa süper olur![]()
Fener'de Crıstıan'ın yerıne çok uzel ıder.
Ribery ile 2015'e kadar!
Bayern Münih, Fransız oyuncu Franck Ribery'nin sözleşmesinin 2015 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.
Bayern Münih kulübünün internet sitesindeki haberde, Ribery'nin 2011'de sona erecek sözleşmesini 30 Haziran 2015'e kadar uzatıldığı belirtildi.
Habere göre Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Ribery ile yeni bir sözleşme imzalanmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Rummenigge, ''Dünyanın en iyi oyuncularından biriyle anlaşmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu, Bayern Münih'in gelecek yıllarda büyük hedefleri olduğunun göstergesi'' dedi.
Ribery de ailesiyle birlikte Münih'te kalmaktan mutlu olduğunu belirtti ve ''Bayern Münih benim için büyük bir aile oldu'' dedi.
Ribery'nin alacağı ücret henüz açıklanmadı. Başta Real Madrid olmak üzere Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden bazılarının Ribery ile uzun süredir ilgilendiği biliniyordu.
LigTv
Şaşırdım doğrusu.R.Madrid'e gideceğini düşünüyordum transfer döneminde.Sanırım Bayern'in bu seneki çıkışı ve ileride bu çıkışı sürdürecek hamleler yapacak olması Riberry'nin kalmasında etkili oldu.
So what?
Saike
Formaliteden.
En iyisi Robben!
Bundesliga'da oynayan futbolcular, bu sezon şampiyon olan ve Almanya Kupası'nı kazanan Bayern Münih'te forma giyen Hollandalı Arjen Robben'i ''sezonun en iyi oyuncusu'' seçti.
Kicker dergisi tarafından düzenlenen ve ligde yer alan 18 takımdan 241 oyuncunun katıldığı geleneksel ankette, futbolcuların yüzde 71,2'si Robben'i sezonun en iyi futbolcusu seçerken, Wolfsburg'ta forma giyen Boşnak oyuncu Dzeko yüzde 6,7'lik oranla ikinci, Bayern Münih'ten Bastian Schweinsteiger de yüzde 5,4'lük oranla üçüncü oldu.
Devre arasında yapılan ankette, yüzde 38,1'lik oranla ilk sırada yer alan Werder Bremen futbolcusu Mesut Özil, bu kez sadece yüzde 1 oranında oy alabildi.
Ankette, en iyi teknik direktör olarak yüzde 34,7'lik oranla Bayern Münih'i çalıştıran Louis van Gaal ilk sıraya yerleşirken, bu sezon göreve geldikten sonra Stuttgart ile önemli bir çıkış yakalayan Christian Gross yüzde 19,7 ile ikinci, Wolfsburg'u bir sezon önce şampiyonluğa taşıdıktan sonra Schalke 04'te göreve başlayan Felix Magath yüzde 17,2 ile üçüncü sırada yer aldı.
Ligde, sezonun en iyi kalecisi yüzde 30 oy oranıyla Manuel Neuer seçilirken, futbolcular dünyanın en iyi oyuncusu olarak yüzde 86,9'luk oranla Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi'yi gösterdi.
Futbolcular ankette, en iyi atmosferi olan stat olarak Borussia Dortmund'un 80 bin 552 seyirci kapasiteli Signal Iduna Park Stadı'nı yüzde 43,2 oy oranıyla seçti.
LigTv
Stutgart'ın hocası bu kadar geri kalmamalıydı. Geldikten sonra 5 te 5 veya 5 te 4 seri yakalamıştı ve devamıda gelmişti.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG] Ribery'e 7 milyon euro
Bayern Münih ile sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatan Fransız futbolcu Franck Ribery'nin, yılda 7 milyon Euro alacağı bildirildi.
Süddeutsche Zeitung gazetesi, Bayern Münih'in, daha önce yılda 3 milyon 750 bin Euro ödediği ve sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattığı Ribery'ye, gelecek sezondan itibaren yılda net 7 milyon Euro ödeyeceğini yazdı. Bayern Münih'in ödeyeceği bu miktarın Bundesliga tarihinde bir rekor olduğu, Ribery'nin, 1 Temmuz 2010 tarihinde başlayacak yeni sözleşme ile 5 yıl içinde 35 milyon avro kazanacağı kaydedildi.
Bundesliga şampiyonu, Roma takımına kiralanan ve sözleşmesi 2011 yılında sona erecek Luca Toni'ye yılda net 5 milyon avro ödüyordu
LigTv
Bozuk olan yerler düzeltilirse sevinirim...
Ribery Bayern'in Avrupa Başarısına göre takımda kalıp kalmayacağına karar vereceğini söylemişti . Yıllık 7 milyon euro ve Bayern'in başarıları Ayrılık fikrini ertelemiş olabilir.
Türkiyemspor hayata tutundu!
Almanya 4. Ligi'nde mücadele eden Berlin Türkiyemspor, sezonun son maçında Oberneuland takımını 5-0 yenerek ligde kaldı.
Berlin Türkiyemspor, sahasında oynadığı karşılaşmanın 15. dakikasında Marcus Steinwarth'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonra daha baskılı oynayan başkent ekibi, maçın 32. dakikasında kazandığı penaltı vuruşunu kaptan Murat Doymuş'un gole çevirmesi ile durumu 2-0 yaptı. Maçın ilk yarısı Berlin Türkiyemspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda da üstün oynayan Türkiyemspor, karşılaşmanın 63. dakikasında Erkut Ergiligür'ün, 75. dakikada penaltıdan Murat'ın ve 85. dakikada Patrick Haentschke'nin attığı goller ile sahadan 5-0 galip ayrıldı.
Türkiyemspor bu sonuçla puanını 39'a çıkartarak, sezonu 13. sırada tamamladı ve ligde kalmayı başardı.
Karşılaşmadan sonra bir açıklama yapan mavi-beyazlı kulübün başkanı Celal Bingöl, takımın ligde kalmasından dolayı mutlu olduğunu, sporcuların zor şartlarda oynamasına rağmen çok iyi bir performans gösterdiğini belirterek, takımı yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.
Türkiyemspor Teknik Direktörü Bahman Foroutan da, takımın son 3 maçta 9 puan kazandığını, toplam 10 gol atarak sadece 2 gol yediğini hatırlatarak, takımda birlikteliğin sağlanmasının önemli olduğunu söyledi.
LigTv
Türkiye'de basında sürekli transfer haberleri çıkan ve bir çok takımın kadrosuna dahil etmeye çalıştığı Bayern Münih'in Türk futbolcusu Hamit Altıntop, mukavelesini 1 yıl daha uzattı.
![]()
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:19 TSİ 02 Haziran. 2010 Çarşamba
Bayern Münih formasını giyen Türk futbolcu Hamit Altıntop'un, kulübüyle sözleşmesini 1 yıl uzattığı açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, Hamit Altıntop'la anlaşmaya varıldığı ve sözleşmesi bu yıl sona eren futbolcunun bir sezon daha Alman ekibin formasını giyeceği bildirildi.
Bayern Münih'te 3 sezondur oynayan 27 yaşındaki futbolcu,
Bundesliga'da 49 maçta 5 gol attı.
Hamit Bayern ile zirveye çıktı Ayrılması kendisi adına hata olurdu.
Tuncay'ın peşinde "Kurtlar" var!
Stoke City'den ayrılması beklenen milli futbolcu Tuncay Şanlı'ya Bundesliga yolu gözüktü !.. Alman basını ligin önemli takımlarından Wolfsburg'un Tuncay'a talip olduğunu iddia etti.
2 sene önce şampiyon olduktan sonra bu sezon ligde hayal kırıklığı yaratan Wolfsburg, takımın başına Twente ile tarih yazan Steve McClaren'i getirmişti. İngiliz teknik adamın hucüm hattında forma giyen Edin Dzeko ve Grafite takımdan ayrılma ihtimaline karşı Tuncay Şanlı'yı alternatif olarak düşündüğü belirtildi.
Alman Kicker dergisine göre deneyim teknik adam beğenerek takip ettiği milli futbolcuyu transfer etmek istiyor. Haberde yaratıcı oyuncu olarak gösterilen Tuncay'ın 2009 yılında Stoke City' katıldığı, ancak menajeri Tony Pulis'le yaşadığı problem nedeniyle takımdan ayrılmak istediği belirtildi.
Ayrıca gazete Tuncay'ın Stoke City ile 2013 yılına kadar kontratı olduğuna dikkat çekti ve İngiliz ekibinin 6 milyon Euro karşılığında eski Fenerbahçeli oyuncuyu satabileceğini iddia etti.
(Ligtv.com.tr)
Arnautovic Werder Bremen'de
Werder Bremen, Twente'nin Avusturyalı genç yıldızı Marko Arnautovic'i renklerine bağladı.
Goal.com Türkiye
Werder Bremen, 21 yaşındaki Avusturyalı yıldız Marko Arnautovic'le dört yıllık sözleşme imzaladı. Hollanda ekibi Twente'den alınan oyuncunun 6-7 milyon avroya mâl olduğu belirtiliyor.
Geçtiğimiz yıl Inter'le ön anlaşma imzalayan ancak bu ekipte forma şansı bulamayan oyuncuyu transfer eden Werder Bremen'in genel menajeri Klaus Allofs, "Böyle bir oyuncuyu transfer ettiğimiz için mutluyuz. Marko Arnautovic büyük potansiyeli olan bir oyuncu," diye konuştu.
Wolfsburg'un da transfer listesinde bulunan 21 yaşındaki oyuncuyla Avusturya genç milli takımında çalışan eski Bremenli futbolcu Andreas Herzog ise oyuncu için, "Avrupa'da kendi yaş grubunun en iyi beş futbolcusundan biri," sözlerini kullandı.
2008 yılından beri Avusturya milli takımında oynayan Arnautovic de Bremen'e geldiği için memnun olduğunu ifade ederek, "Werder genç oyunculara şans veren bir takım. Burada kariyerimdeki atılımı gerçekleştirebileceğimi düşünüyorum," sözlerini kullandı.
İsimden kaybediyor adam. Armutovic diye okudum valla ben.![]()
İlk bende öyle okuyodumda durdurdum kendimi![]()
Fener'de peşindeydi galiba öyle haberler vardı tabi yalandır büyük ihtimalle![]()
Ze Roberto yuvada kalıyor
Bundesliga takımlarından Hamburg'da oynayan Brezilyalı futbolcu Ze Roberto (35), gelecek sezon da Hamburg'da kalacağını açıkladı.
Ze Roberto, kulübün internet sayfasında yaptığı açıklamada, teknik direktör Armin Veh ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek, ''Gelecek sezon da Hamburg'da kalacağım'' dedi.
Görüşmenin kendisini mutlu ettiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, Hamburg gibi bir takımın ön sıralarda yer alması ve hedefinin her zaman uluslararası müsabakalarda oynaması olması gerektiğini kaydetti.
LigTv
"Bayern benim için çok önemli"
Bundesliga şampiyonu Bayern Münih'te sözleşmesini bir yıl daha uzatan milli futbolcu Hamit Altıntop, takımının kendisi için önemli olması nedeniyle kaldığını belirtti.
Hamit, Alman Kicker dergisine yaptığı açıklamada, neden bir yıl daha kaldığı şeklindeki bir soruya karşılık, ''Bu kulüp benim için önemli olduğu için kaldım. Gelecek yıl da uluslararası düzeyde oynamak için şartlar uygun'' dedi. Bayern Münih'te geçen sezon çok az oynamasının hatırlatılması üzereni de Hamit, bunun gelecek sezon değişeceğini beklediğini belirterek, ''Bunu kabul etmek zordu, ancak şimdi her şeyi daha anlayabiliyorum. Bana güvenmiyorlar diye bir şey yok. Öyle olsaydı teknik direktör beni Şampiyonlar Ligi finalinde ilk on birde oynatmazdı'' şeklinde konuştu.
Gelecek sezon daha fazla oynamak istediğini, takıma yardım edecek bir futbolcu olduğunu belirten Hamit, ''Daha fazla oynamak istiyorum. Bunun için sadece 1 yıl uzattım'' dedi.
Sözleşmesini bir yıldan daha uzun bir süre uzatabilme olanağını kendisine verildiğini de ifade eden Hamit, sözleşmesini uzatmadan önce teknik direktör Louis van Gaal ile konuşma ihtiyacı duymadığını belirtti.
Hamit, 2010 Dünya Kupası'nda kimin şampiyon olabileceği yönünde bir soruya karşılık da takımın çok genç olmasından dolayı Almanya'nın olacağına inanmadığını, Brezilya'nın iyi bir rol oynayacağını, ancak favorisinin Arjantin olduğunu kaydetti.
LigTv
Michael Ballack Leverkusen ile 2 yıllık sözleşme imzala-mış.
Ersin Düzen Twitter.
Vidal , Rolfes , Barnetta , Ballack.. İyi bir orta dörtlü oldu bence..
Fm 11 turnuvalarında kesin yasaklanacak Leverkusen desenize.![]()
So what?
Saike
Bir ingiliz gazetesi;
'' Schalke 04, Tuncay Şanlı için 4 milyon sterlin ödemeye hazır ''