Sayfa 85 / 483 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
2,521 ile 2,550 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla şu lig başlayana kadar her şey belirlenir umarım.Olaki ligin ortasında felan ceza verilirse hayır gelmez o ligden.Bana öyle geliyor ki lig bu sene baya bir sıkıntılı olucak.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bütün kulüpler tffye ait değil mi arkadaşlar ona bağlı değil mi fener de galatasaray da beşiktaş da tffnin kulübü değil mi. nası bi başbaan benim milletvekilim derse aydınlar da benim kulübüm demek istedi bunda şaşılacak bişey yok
    ayrıca aziz yıldırım aydınlara zamanında muhalefet etmemiş miydi başkan olmaması için. kulüpler istemedi mi iğnelemeyi bırakın artık
    TFF'nin klübü ne demektir yahu, TFF mi kurdu bu kulüpleri.TFF kaç yaşında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş vs. kaç yaşında?

Federasyonun verdiği karar bence doğruydu, sonuçta ellerinde delil vs. yok nasıl karar vereceklerdi; onlarda en mantıklısı böyle devam dediler.Doğru da yaptılar bence.Şu andan itibaren süreç hızlı işlemeli diyorum ama Türk yargı sistemi, sonrasında TFF karar süreci, temyiz vs. süreç bayağı uzayacak gibi duruyor.Karar geç alınsa bile tamamen uygulanmaya çalışılmalı.Küme düşenler düşsün, lig sıralamaları tekrar oluşturulsun; kazançlar tekrar dağıtılsın, haketmeyenlerden alınsın vs. Olabilidği kadar tabii ki...

M.Ali Aydınlar'ın başından beri zaten TFF başkanı olmasına karşıydım ve umduklarımda çıkıyor.Benimde kulübümün başkanıdır ne demektir.Belki çok masumane duygularla söylenmiş olabilir ama yanlış bir söylem şu gergin ortamda.Fenerbahçe'liler o kadar olay çıkardı, diğer takım taraftarlarıda TFF'yi protesto edip orda olay çıkarsa ne olacak?Fenerbahçe taraftarları takımlarının suçsuz olduğunu düşünüp aklanmasını istiyor, diğer takım taraftarlarıda suçlu olduğunu düşünüp cezasını çekmesini.Şu ortamda Fenerbahçe taraftarları hiç suçu olmayan gazeticileri darp edebiliyorken, diğer takım taraftarları gitsin TFF binasını mı bassın?Yanlış zamanda çok yanlış söylenmiş bir söz, hadi diyelim birkaç delil sundular iddaa ettiğiniz gibi tam emin olunamayacak deliller, emniyet dese biz delil sunduk karar TFF'nin; TFF aynen devfam dese n'olcak?TFF Fenerbahçe'nin yanında olacak; seyret cümbüşü...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    TFF'nin klübü ne demektir yahu, TFF mi kurdu bu kulüpleri.TFF kaç yaşında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş vs. kaç yaşında?
    kurmayla olan orantıyı anlamadım kulüpler tffye bağlı değil mi kardeşim oda benim kulübüm demiş midir tamamdır. ne alaka kurmayla

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@tribundergi Belçika'nın Genk kulübü Türkiye’deki şike operasyonları nedeniyle Ş.Ligi'ne kendilerinin alınması için UEFA'ya başvurdu(RT)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bi siz eksiktiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aydınlar'ın Fenerbahçe'li olduğunu bilmeyen yok, benim de başkanımdır lafını TFF ile alakalandırmak bana ilginç geldi doğrusu. Neresinden bakarsam bakayım bence bu söylem talihsiz olmuş. Evet bütün kulüplerin desteğini aldı Aydınlar, doğrudur. Ancak bu durum açıklamayı haklı göstermez. Kaldı ki bu çokta önemli bir şey değil, hayati bir yanlış değil. Bugün çıkan kararı etkileyecek bir şey kesinlikle değil zira TFF padişahlık sistemi ile yönetilmiyor, ortada çok ciddi kesin deliller olsa isterse Aydınlar tribün amigosu kadar bağlı olsun Fenerbahçe'ye yine de gerekeni yapmak durumunda olacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Facx View Post
    @tribundergi Belçika'nın Genk kulübü Türkiye’deki şike operasyonları nedeniyle Ş.Ligi'ne kendilerinin alınması için UEFA'ya başvurdu(RT)
    Ne fırsatçı takım çıktılar arkadaş ya olaya bakBir siz eksiktiniz dedim okur okumaz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ne hallere düştük vay be!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu operasyon bu kadar geçe kalmamalıydı..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olaylarla alakalı yorum yapmak istemiyorum, yeterince midem bulandı zaten ve sadece nihai sonucu bekliyorum. Fakat, en başından bugüne kadar ki gelişmeleri takip ederek sadece şunu söylüyorum ki; umarım sezon içerisinde maçlardan ya da hakem hatalarından ötürü veyahut futbolcuların performanslarıyla alakalı bir kıvılcım yaşanmaz ve en ufak bir durumda iş çığrından çıkılacak bir hal almaz. Yoksa, gerçekten çok kötü bir sezon bizi bekliyor olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bu operasyon bu kadar geçe kalmamalıydı..
    Bu kadar geçe kalmasa Aziz Yıldırım ' ı tutuklayacak delil olmadığından büyük ihtimal salıverirlerdi. Delil toplanması beklenmiştir büyük ihtimal.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Serdal Adalı için yakalama emri veya gözaltı kararı yok.
    Büyük ihtimalle sadece ifadesine başvurulup gönderilecek.
    Şahsen ben çok rahadım Serdal Adalı ve Beşiktaş'ın temiz çıkacağına adım gibi eminim(tıpkı fenerbahçeli arkadaşların kendi takımları ve başkanlarında olduğu gibi).
    Bu arada bu kullanıcı adını değiştiremiyor muyuz ?
    Nickinizi görünce aklıma ilk o geldi zaten. Neyse ki Sinan Engin olmamış yani.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bizim birşeyden korkumuz yok. Varsa öyLe birşey daha iLk andan itibaren tepkimi ve tepkimizi koyarız. Sizin gibi dün Aziz YıLdırım ın tutukLanmasına karar veriLdikten sonra %70 taraftar gibi sessizLiğe gömüLmeyiz. Ben açıkca söyLüyorum; Eğer Serdar AdaLı veya Başkan gözaLtına aLınır ve tutukLanırsa Fenerbahçe taraftarı gibi de koruma aLtına girmem, ne kadar eLeştiri varsa yaparım.
    Buna şu sözle katılmak istiyorum:

Başarı nereden, nasıl gelirse GELMESİN. Sen küme düş, yeter ki adın lekelenmesin BEŞİKTAŞ.!
    Last edited by footballer33 : 12.Temmuz.2011 at 04:04

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iyi liverpoolda , uefa'dan bi yer istesin

Resim biraz küçük ama,Aziz Yıldırım'ın savcılığa sevki yapılmadan önceki laboratuvar test sonuçları.Sağ üstteki tarih ve adrese dikkat (!) işte adaletli Türk yargısı,bravo size.

İbrahim Akın Gözaltında. kaynak haber1903

Sadri şener olay yatışsın diye alındı bırakırlar bugün yarın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adalı ve tayfur havutçu ifade vermeye gelmişler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Varonil View Post

Resim biraz küçük ama,Aziz Yıldırım'ın savcılığa sevki yapılmadan önceki laboratuvar test sonuçları.Sağ üstteki tarih ve adrese dikkat (!) işte adaletli Türk yargısı,bravo size.
    HUKUKÇULARIN YORUMU:

Maddi hata değilse bu bir skandaldır

-Prof. Dr. Metin Feyzioğlu (Ankara Barosu Başkanı): “Ben bunun maddi bir hatadan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum. Aksini düşünmek bile istemem. Bu kabul edilemez bir skandal olur. Bu kişi yarın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurursa bu durumu kendisi lehine bir delil olarak kullanabilir. Hakimin tarafsızlığına da gölge düşer, hukuk adına kabul edilemez bir durumdur.”

- Avukat Doğukan Özdoğan: “Gözaltındaki bir şahıs hakkında mahkeme tutuklama kararı vermeden önce düzenlenen bir evrakta adres olarak cezaevinin gösterilmesi mümkün değildir. Çünkü henüz mahkemeye çıkarılmamış bir kişinin tutuklanıp tutuklanmayacağını kimse bilemez. Polisin bu şekilde bir öngörüde bulunması da mümkün değildir. Ben hata ile ya da moda deyimle ‘sehven’ yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Aksi takdirde ortada gerçekten anlaşılması mümkün olmayan bir durum var demektir. Yani polis gözaltına aldığı kişinin henüz savcılık ve mahkeme işlemleri başlamadan tutuklanacağını öngörebiliyorsa bu hukuk adına iyiye işaret değildir.”
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Şimdi gazeteler bu resmi koysunlar Aziz Yıldırıma komplo diye başlık atsınlar sıkarsa....

Taraf Beşiktaş'ın şikesinin kanıtlandığını iddia etmiş

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İbrahim akın ve iskenderde göz altına alınmmış.

Nevzat Şakar yoğun bakıma alınmış
    .

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    Taraf Beşiktaş'ın şikesinin kanıtlandığını iddia etmiş
    Yahu ortada hiç bir şey yok nerden biliyor bu basın bunları.. resmen itibar zedeleme!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

dediğimiz gibi hiçbir kulübe bir şey olmayacak bu dava sonunda(fener dahil). olan sadece Aziz Başkan'a olacak. inşallah itiraz kabul edilir de tutuksuz yargılanır.

bu arada taraf yine başlamış. bu gazetenin iyi bir ceza alması lazım ama nerdeee.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraf'a ceza vermezler hiçbir şekilde

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu göz altına alınmış. (Kanaltürk)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fb , Ts , Bjk küme düşürülsün hepimiz rahatlayalım (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sizde gelin Aygün ne olcak yani

Futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu, soruşturma kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi. İfadeleri alınan 2 Beşiktaşlı savcılık kararıyla gözaltına alındı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yok abi böyle iyi

Yine önemli isimler gözaltında bakalım ne sonuçlar çıkacak (:

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

biraz daha sabir bakalim iddaname"mi neyse bakalim o cikinca ne olacak bekleyip gorcez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız lig böyle başlatılırsa ve atıyorum BJK, FB, TS, ES-ES, Sivas hepsi birlikte küme düşürülme veya puan silinme cezası alırsa lig duman olur. Eğer böyle bir ihtimal varsa -ki var- lig ertelensin.

Mesaj Yetkileri