Damar dolu bir geceden,selamlar yolluyorum siz güzel insanlara...
Damar dolu bir geceden,selamlar yolluyorum siz güzel insanlara...
Baran yat uyu abicim.
İyi uykular.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yatacam zaten,ben kactim,herkese iyi geceler...
İyi geceler Baranım...
Başka kimsecikler yokmu buralarda...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
@ uykusuz her gece..
akşama kadar bekliyemeyeceğim şimdi yazıyorum
ben sen daha açmadan ben açim dedimmiii demedimmiiii
sekopej ben sana ilk ben açim dedimmiiii demedimmi ikinizde bunun üstüne kendi aranızda konuşmuşsunuz ve açmışsınızartık burayı protesto ediyorum kuşluk bir açık olsa yazardım ama buraya çok az yazıcam artık
flaş flaş flaş
Taksim meydanında 5 bine yakın insan gece kuşları buraya 2 yi protesto ediyor daha demin gece kuşları buraya 2 binasına 2 tane molotof kokteili(büyük bi ihtimalle yanlış yazdım) atıldı!!!
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
hayrola kafeye bu gün giden gelen olmuyo dedim ben kokuyo burası diye![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
selamlar bi burukluk var üzerimde çünkü 2 gün daha okul var yarın başlıo
Selam Turksportal Interactive
-
Alican kimseye gitmesi için zorlama yapılmaz
Bu arada Merhaba...
slm arkadaşlar bende üzgünüm okull varr
merhaba CAFEciler nasilsiniz,bugün sevincliyim cünk artik futbol bölümüne mesaj yaziyom.ha bu arada cihan gecmis olsun
slm arkadaşlar bayram sebebiyle nekopun guşlukla barışması üzerine artık bende hem cafeciyim hemde guşluk sakiniyim![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Hey CAFEciler nerdesiniz yahu,hayalet gördüm sizi![]()
Merhaba Ahmet.
slm arkadaşlarr
herkese slmlar
Bayramınız Kutlu Olsun Cafe'ciler
Tatilde bitti yarın okul hayatım tekrar başlıyor ama Cumartesi akşam saatlerine kadar sürecek 29 Ekim Pazar günü dershane yok.![]()
slm millet..burdamısınız
Herkese selam.![]()
aleykumselamm
ee millet bayram nsl gidio bakalım..sakızlarını aldınmı nedvedmania?![]()
eyw. ii gidiyo biraz sonra kahveye gidicem gs-bursa maçını izlemeye bursa alıcak inş.
benim gönlüm gs den yana..