Sayfa 855 / 1204 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
25,621 ile 25,650 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GS Engin Baytarı göndermiş
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    GS Engin Baytarı göndermiş
    Twitter'da sahte bir hesaptan şaka yapıldı, baya bi atlayan oldu.

Alacağı cezaya göre kulüp maç başına 15.000 dolar para cezası verecekmiş Engin'e.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Baya bir timsaha geldi herkes tribündergi ve mynetspor direk son dakika geçmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

AMK gazetesinin ilk sayfası sızdı nete, Kaka'nın menajeri cuma günü Florya'ya gelecekmiş, maaşının %40'ı verilerek kiralanacakmış falan filan. Sabah haberleri çıkar kesin. Ben pek ihtimal vermiyorum bu Kaka mevzusuna ama, bakalım...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak tum sezon AMR oynadi.O sezon 16 tanede gol atti ligde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaka haberleri artıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Smile

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Kaka haberleri artıyor
    Evet , aynen.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok zor bence baya zor.Ama gelirse işte...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kaka' nın mevkisine bakınca çok mantıksız geliyor. Ama oyuncunun kim olduğuna bakınca ne olursa olsun gelsin diyorum kendi kendime.

KaKa gelirse eğer kadromuz nasıl olacak ?

KaKa gelmez orası ayrı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Real ile anlasildi parasinin yarisini sponsorlar oducek ama kaka turkiyeye gelmek istemiyormus haberin kaynagida gokmen ozdemir(mis)

Kulüp ikna edilir ne var onda, önemli olan oyuncudur her zaman.Bildiğim kadarıyla tüm ısrarlara rağmen Galatasaray'a gitmem diyormuş.Gerçekçi olmak lazım zaten ne Kaka'ya ihtiyaç var ne de Kaka gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

GS'de gidecekler şekillenmeye başladı. Culio takımdan ayrılacak Mersin gibi görünüyor...Çağlar Baros Ceyhun ve Sercan da düşünülmüyor...

Galatasaray'ın transfer gündeminde 3 isim var Arda- Kaka (bence zor) ve sol bek Carlınhos...

Haluk Yürekli

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Kaká'nın menajerlerinin Galatasaray'la da temasta olduğu öğrenildi. Los Galacticos'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldz futbolcu için eski takımı AC Milan birinci alternatif olarak gözüküyor; ancak menajerleri Milan dışında pek çok opsiyon olduğunu söylüyorlar.

Kaká'nın temsil hakları, Türkiye'de forma giyen pek çok Latin Amerikalı futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran ünlü menajer Juan Figer'in elinde ve Figer'in şirketinde Kaká'yla ilgili operasyonlara Cristian bakıyor.

GALATASARAY GERÇEKTAN KAKA'YLA İLGİLENİYOR

Cristian, Radyospor'dan Özgür Sancar'ın "Galatasaray gerçekten Kaká'yla ilgileniyor mu? İstanbul Kulübü'nden kiralık olarak transfer teklifi aldınız mı?" sorusuna "Evet, Galatasaray futbolcumuzla kesin olarak ilgileniyor. Kiralık olarak bir seçenek var. Şu an itibariyle daha fazla detay veremem; ama Galatasaray, Kaká'yı transfer etmek istiyor. Elbette ki Galatasaray'ın teklifini de diğer bütün seçenekler gibi değerlendiriyoruz" dedi.

İSTANBUL'A GELECEK Mİ?

Cristian, "Bu hafta içerisinde Galatasaray'la transfer görüşmesi için Türkiye'ye gelecek misiniz?" sorusuna "Bu konuda daha sonra konuşabiliriz, şu anda açıklama yapmam doğru olmaz" diyerek yanıtladı.

REAL MADRİD'LE ANLAŞMAK KOLAY, KAKA'YLA ZOR

Galatasaray'da yetkililerin Real Madrid'le Kaká'nın 1 yıllığına sarı kırmızılı kulübe kiralanması üzerinde fikir birliğine vardıkları öğrenildi. Buna göre Kaká'nın ücretinin yarısı Real Madrid, diğer kısmı ise Galatasaray tarafından ödenecek. Brezilyalı oyuncu Madrid'te biz sezon için 9 milyon euro kazanıyor.

Kaká'nın Türkiye'de futbol oynamak konusunda bazı çekincileri olduğu öğrenildi. Menajer Cristian'ın İstanbul'a gelmesi yönünde, futbolcunun Türkiye'yle ilgili düşüncelerini değiştirecek bazı formüller üzerinde de konuşulacağı öğrenildi.

MİLAN ÜCRETİ YÜKSEK BULMUŞTU

AS Gazetesi'nde önceki gün yer alan haberde AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani'nin Kaka için istenilen ve Kaka'nın aldığı ücretin, Milan'ın limitlerini çok zorladığını açıklamış, bunun üzerine ise Brezilyalı futbolcu eski takımına dönmek için alacağı ücrette indirim yapabileceğini söylemişti. Kaká'ya PSG de talip olmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sol beke yabancı transferini kontenjan nedeniyle istemiyordum ancak Balta takımın en zayıf halkası ve sol beke iyi bir adam alınması lazım.Bu sene olmasada seneye mutlaka iyi biri şart.
    Kaka gelsin gelmesinede nerede oynatacağız?Hamit'in yerine sağ açık ileriye yönelik oynayabilir aslında.Kaka felan gelmezde işte hayalide güzel.
    Last edited by C h A o S : 15.Ağustos.2012 at 15:25

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaka gelsin Selçuk yedek olur işte

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Sol beke yabancı transferini kontenjan nedeniyle istemiyordum ancak Balta takımın en zayıf halkası ve sol beke iyi bir adamda alınması lazım.Bu sene olmasada seneye mutlaka iyi biri şart.
    Kaka gelsin gelmesinede nerede oynatacağız?Hamit'in yerine sağ açık ileriye yönelik oynayabilir aslında.Kaka felan gelmezde işte hayalide güzel.
    Sol beke yabancı şart da seneye de yabancı sayısı düşücek o zaman hiç alamayız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabancı sınırırın düşmesi çok zorlayacak bizi.Seneye muhtemelen bu kadroyu korursak yabancı transferi yapmayız.Yerli olarak artık alt yapıdan mı bulurlar yurt dışından mı getirirler Balta ile rekabete girecek biri şart.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kaka gelirse elmander kesik yer

Kaka gelirse efsane olur ama cok cok zor. ihtimali bile adami heyecanlandiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaka iyi hoş da GS bu kadar transfer ile ne yapacak? İki otobüs kullanacak bu gidişle
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yıllık 9 M Euro 1 yıl kiralık. Yarısını Real Madrid ödeyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Radyospor'a göre 1 yıllık kiralanmış Kaka. Sanmıyorum ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaka gelirse lüks olur, Kaka gelirse nerede oynayacak, yabancı sınırı falan ben bilmem arkadaş Kaka bu, 96'da gelen Hagi etkisi gibi etki yapar takıma. Bence %1 ihtimal bile yok bu transferin olması için. Bir mucize olur, oyuncu Türkiye'ye gelmeyi kabul ederse şayet bu bir vizyon transferi olur, emeği geçen herkes de benim gözümde kahraman olur.

Hamit - Selçuk - Melo 3'lüsünün önünde Kaka, forvet Elmander - Burak. Ligi bir kenara koyuyorum, şampiyonlar liginde çok başarılı olabiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kaka gelirse lüks olur, Kaka gelirse nerede oynayacak, yabancı sınırı falan ben bilmem arkadaş Kaka bu, 96'da gelen Hagi etkisi gibi etki yapar takıma. Bence %1 ihtimal bile yok bu transferin olması için. Bir mucize olur, oyuncu Türkiye'ye gelmeyi kabul ederse şayet bu bir vizyon transferi olur, emeği geçen herkes de benim gözümde kahraman olur.

Hamit - Selçuk - Melo 3'lüsünün önünde Kaka, forvet Elmander - Burak. Ligi bir kenara koyuyorum, şampiyonlar liginde çok başarılı olabiliriz.
    Amrabat forma şansı zor bulur.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaka'nin Galatasaray'da oynamasini cok cok isterim.bu benim kucukluk hayalim.umutlanmak istemiyorum.gelirse konusuruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kaka gelse bende çok sevinirim ama umutlanmaya gerek yok
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Kiralık olarak gelebilir bence o kadar uçuk kaçık bişey değil ama bundan 4-5 yıl önce denseydi ben bile acayip sevinirdim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kaka gereksiz bir transfer ve faydalı olacağını sanmam. Bu tarz oyuncular bizi hep zayıflattı. Son 2 senedir uyguladığımız başarılı transfer politikasını böyle bir transferle bitirmiş oluruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Kaka gereksiz bir transfer ve faydalı olacağını sanmam. Bu tarz oyuncular bizi hep zayıflattı. Son 2 senedir uyguladığımız başarılı transfer politikasını böyle bir transferle bitirmiş oluruz.
    Abi öyle deme Allahın gücüne gider valla. Kaka'dan bahsediyoruz yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Abi öyle deme Allahın gücüne gider valla. Kaka'dan bahsediyoruz yahu
    Yav bahsettiğimiz adam hücum olarak süper ama Türk takımlarına savunma yapmayan oyuncular gitmez. Avrupa'da başarı için çift yönlü oyuncular şart. Bu benim fikrim, ki zaten görüyoruz çift yönlü oyuncuların etkilerini.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kaka'ya şu anda hiç gerek yok. Amrabat filan alınmasaydı hadi neyse, kanatta filan oynardı iyi kötü. Ama Amrabat'a bu kadar yatırım yapıp da kullanmayacaksak niye aldık?

Mesaj Yetkileri