Normalde takmazdım ama Camoranesi'nin son vuruşu çok güzeldi gole yazık oldu.Bu turnuvanın yardımcı hakemleri garip işler yapıyor.Maçın en eğlenceli dakikası Chiellini'nin Olic ile birlikte Molinaro'yu yere yapıştıdığı pozisyon oldu.
Normalde takmazdım ama Camoranesi'nin son vuruşu çok güzeldi gole yazık oldu.Bu turnuvanın yardımcı hakemleri garip işler yapıyor.Maçın en eğlenceli dakikası Chiellini'nin Olic ile birlikte Molinaro'yu yere yapıştıdığı pozisyon oldu.
İsveç medyasına göre Albin Ekdal'ın eski takım arkadaşı 1990 doğumlu Sinan Ayrancı'yı istiyoruz.
Chellini bir dakika önce sarı kart görmüştü ama hiç çekinmeden müdaheleyi yaptı.Camoranesi'nin gördüğü kartta güzeldi.Ia quinta yeteneklerini sergiledi.
Last edited by fmsmyrna : 04.Ağustos.2008 at 00:46
İki takımda açık futbol oynadıgı icin bol pozisyon bulduk.Ama ben hala yaratıcı orta saha oyuncusunun az oluşu ve oyun dizilişi sebebiyle gol üretmekte zorlanacagımızı düşünüyorum onca forvete rağmen.
Bu arada değinmeden edemiyecem Molinaro 3.sınıf bir topcu ŞL'de felan napacaz o kanatta merak ediyorum.
ben hep diyorum ya molinaro resmen el freni bu takımın..
Juve son iki dakikda ne oldu ne bitti anlamadan goller yedi. Milam'a göre daha hazır başlayacaklar. Milan'ın son halini gördükten sonra Juve'nin tek rakibi Inter veya kendisi olacaktır.
milanın tek avantajı şamp liginde olmaması ama öte yandan kaka nın sakatlığı ciddi gibi görünüyor onlar için büyük bi kayıp. Juve en kötü 2. olacaktır seneye zaten şampiyonuz![]()
Chiellini dün Molinaro'yu ciddi biçimde sakatlamış.Dario Knezevic'in durumu da pek iyi görünmüyor.
6 Ağustos'ta Old Trafford'da Manchester United ile oynayacağız.
Yeni staddan görüntüler.Allianz Arena gibi bir dış cephesi olacağa benziyor.
http://studiogau.it/gallery/cat0120/index.html
capacity: 40.500
parking (cars): 4000
11.000 m2 shopping-center-areal
Cost: 105 million €
nearest place to pitch: 9m
due for: march 2011
Evet Bayern'in stadına benziyor dış cephesi, çok güzel bir stad olacak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İkinci kaleci olarak Alex Manninger Londra'da bulunan takıma katıldı.
stad güzel görünüyor.futbol stadyumunda oynamak bize extra güç katacaktır...bu arada xabi alonso transferi ne oldu özgür?
juvenın stadı guzeldı yenısını yapmaya ne gerek varkı
Yerine Poulsen'i alıp transferi kapattık.
Kulübün resmi web sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Fiorentina, ileride yarı yarıya ortak olma hakkına da sahip olarak, Almiron'un geçici olarak haklarını almıştır"
Sabah sağlık kontrolünden geçen Almiron'un, öğleden sonra Fiorentina'nın kampına katılması bekleniyor.
Almiron, Torino'da bir türlü parlayamamıştı. Şimdi Floransa'da kaderini değiştirmeye çalışacak. Burada başarılı olursa, kulüp onun bonservisinin bir kısmını almayı düşünüyor.
Juventus da bu oyuncuyu tamamen gözden çıkarmak istemiyordu. Böylelikle kiralama opsiyonu, iki tarafın da üzerinde anlaştığı, kolay bir çözüm oldu.
Last edited by Del Piero_10 : 05.Ağustos.2008 at 16:09
Stad çok güzel dışardaki Nedved resmi dahada güzel yapıyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
özgür abi manchester united maçı saat kaçta ve hangi kanalda ???
Saat 10 da
RAI 1
MUTV
SportKlub (Hungary)
SportKlub (Serbia)
Viasat Sport 2
YES Sport 2
Manchester Utd 0 - 0 Juventus
Manchester United: Van der Sar, Evra, Ferdinand, Vidic (Evans 78), Brown (Rafael DaSilva 45), Giggs, Scholes, O’Shea (Possebon 69), Fletcher (Gibson 45), Martin (Silvestre 65), Tevez (Campbell 69)
Juventus: Buffon, Chiellini, Mellberg, Salihamidzic (Rossi 74), Ianquinta(Oliveira 45), Del Piero (Trezeguet 71), Camoranesi (Marchionni 61), Poulse n(Tiago 89), Grygera, Sissoko (Ekdal 82), Legrottaglie
![]()
Last edited by Del Piero_10 : 07.Ağustos.2008 at 10:20
http://juventustube.com/play.php?vid=15240
Maçın en güzel anı Del Piero'nun oyundan çıkarken 70000 İngiliz tarafından ayakta alkışkanmasıydı.Çıktıktan sonra Del Piero stadı dolaşıp imza dağıttı.
![]()
Altın çocuk Giovinco'da U23 İtalya-Honduras maçında 1 gole imza atmış.![]()
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=64637
burdan devam edelim konu hortlasın biraz![]()
Yedek kaleci olarak Avusturyalı Manninger mi alındı ?
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Evet Manniger'ı aldılar yedek kaleci olarak..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hayırlı olsun.Novembre yetmiyor anlaşılan.
Novembre ve Belardi ayrıldı.
Evet Novembre ayrıldığı için aldılar zaten Manninger'i...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
3. kaleci kim peki![]()