Sayfa 86 / 141 İlkİlk ... 3676848586878896136 ... SonSon
2,551 ile 2,580 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Aurelio 1977, Senna ise 1976 doğumlu, aralarında 1 yaş var. Senna kaliteli bir oyuncu ve bizim takımımızda çok iş yapar. Alabilirsek büyük iş başarmış oluruz. Senna olmazsa da kaliteli bir ön liberoya ihtiyacımız var.

Gilberto Silva 1976 doğumlu ve tam aradığımız isim aslında. Şu an bonservisinin elinde olması lazım, bir takımla anlaştı mı, bileniniz vardır mutlaka. Aslında eğer hala boştaysa Gilberto Silva'yı alsak iyi olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GiLberto SiLva haLa ArsenaL de. Tabi henüz anLaşmış durumda da değiL ArsenaL iLe.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence Güiza yerinde bir transfer olmadı. Çok fazla para verildi Güiza'ya, ki ben olsam 6 Milyon Euro'dan 5 kuruş fazlasını vermezdim Güiza'ya. Fenerbahçe Güiza'ya verdiği parayla daha kaliteli 3 oyuncu alabilirdi farklı mevkiilerine.

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bence Güiza yerinde bir transfer olmadı. Çok fazla para verildi Güiza'ya, ki ben olsam 6 Milyon Euro'dan 5 kuruş fazlasını vermezdim Güiza'ya. Fenerbahçe Güiza'ya verdiği parayla daha kaliteli 3 oyuncu alabilirdi farklı mevkiilerine.
    6 milyon Euro'ya alabiliyorsan alsaydın Güiza'yı Gülerlerdi o teklifle gidilseydi La Liga gol kralı 6 milyon Euro olamaz. Bu fiyatı ayrıca Fenerbahçe belirlemiyor, piyasa belirliyor. Fenerbahçe 14 milyon Euro değil de daha ucuza almak istemez miydi, isterdi ama Arsenal, Roma, Man City, Barcelona, Sunderland, Tottenham gibi kulüplerin de listesinde olan bir isimdi Güiza. Söylentilere göre, Aragones olmasa Güiza'yı Fenerbahçe alamazmış, öyle deniliyor.

Sizin yönetim uçmuşSözleşmesi biten bir adamdan nasıl para kazanmayı düşünüyorlar acaba:S
    Sözleşmesi bir yıl uzatıldı, opsiyon hakkı kullanıldı, yani bu da demek oluyor ki sözleşmesi 2009'da bitiyor. Dolayısıyla da bu işten tazminat alacağız büyük ihtimalle.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sözleşmesi bir yıl uzatıldı, opsiyon hakkı kullanıldı, yani bu da demek oluyor ki sözleşmesi 2009'da bitiyor. Dolayısıyla da bu işten tazminat alacağız büyük ihtimalle.
    Umarım dediğin gibi olur ama Bayram Tutumlu bu piyasanın Piri olmuş artık İşini mutlaka sağlama almıştır bence elimiz boş döneriz UEFA'dan ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aldığın oyuncu La Liga gol kralı yahu, 6 milyon teklif etsen adama gülerler. Beşiktaş 2 oyuncu için neredeyse bu kadar para verdiler ve onlar La Liga'dan gelmedi.

Oyun yapısını, anlayışını eleştirin, bu nedenle yararlı olmaz deyin ama La Liga'da gol kralı olmuş bir oyuncuya üstelik peşin de değil uzun süreli taksitle 14 milyon verilmez demeyin. Avrupada gerçekleşen transferlere bir bakalım, ne kadar paralar veriliyor.

Aurelio'yu cuma günü antremana bekliyorlar. Eğer gelmezlerse Şekip Mosturoğlu'nun dediğine göre noter tespiti yaptırıp FIFA'ya başvurulacak. Opsiyon hakkı kullanılmadan da FIFA'ya sorulmuş ve federasyona bağlı cevabı alınmış. Federasyon da opsiyonu kabul etti. Aurelio sözleşmeli oyuncumuz, giderse cezasını çeker ya da 7 milyon getirir serbest kalır.

Aurelio olayında kaybeden asla Fenerbahçe olmaz. Geçtiğimiz sezon da Tuncay gidince Fenerbahçe kaybedecek dendi ama çeyrek final oynadık. Koskoca kulüp asla 1 oyuncuya bağlı değildir.

Appiah da halen sözleşmeli oyuncumuz, FIFA dava sonuçlanana kadar 2 tarafı da mağdur etmemek için Appiah'a transfer hakkı, Fenerbahçe'ye de kontenjan hakkı verdi. Aurelio kadar olmasa da onun transferinden de tazminat alacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konunun uzadığının farkındayım ama şunu söylemeden geçemeyiceğim.

Arkadaşım 14 Milyon çok 6 milyon yeter demişsin.İyi de Galatasaray yıllardır senin dediğin tarzda ucuz adamlar alıyor da ne oluyor.Bratu,Petre,Bouzid,Radu,Carrusca... gibi adamlar Galatasaraya cüzi rakamlara geldilerde ne yararları dokundu.Lincoln alındı iyi paralar verildi sahada çok büyük bir yarar sağlayamasda adı vardı ve sahada olması rakip oyuncuları tedirgin etmeye yetiyordu.Ama yukarda saydığım diğer ucuz adamların hiç yararını görmedik.Yani anlayacağın bir adama 14 milyon verip alırsan rakip takım antrenörü ve oyuncular bu adamda bişey varki bu kadar verdiler der ama aynı adamı 6 milyona alırsan ne basın takar nede rakipler...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Konunun uzadığının farkındayım ama şunu söylemeden geçemeyiceğim.

Arkadaşım 14 Milyon çok 6 milyon yeter demişsin.İyi de Galatasaray yıllardır senin dediğin tarzda ucuz adamlar alıyor da ne oluyor.Bratu,Petre,Bouzid,Radu,Carrusca... gibi adamlar Galatasaraya cüzi rakamlara geldilerde ne yararları dokundu.Lincoln alındı iyi paralar verildi sahada çok büyük bir yarar sağlayamasda adı vardı ve sahada olması rakip oyuncuları tedirgin etmeye yetiyordu.Ama yukarda saydığım diğer ucuz adamların hiç yararını görmedik.Yani anlayacağın bir adama 14 milyon verip alırsan rakip takım antrenörü ve oyuncular bu adamda bişey varki bu kadar verdiler der ama aynı adamı 6 milyona alırsan ne basın takar nede rakipler...
    cok yanlış bir yorum oldugunu düşünüyorum o zaman senin mantıkla 5m euroluk adama rakıpler korksun deger versin diye 15m euro verelim cok mantıksız transfer politikası bence
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca zamanında yaptıgımızı kabul ediyorum yanlış transfer politikası uygulayıp cok fazla gereksız oyuncu aldık ama şimdi bu durum farklı yerinde nokta transferler yapıyoruz.
    Last edited by klasgs : 09.Temmuz.2008 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ön libero için maldonado var selçuk var deniz var bence o bölge için transfere gerek yok fenerbahçede şimdi büyük ihtimalle aurelio ayarında ön liberomuz yok diyeceksiniz ama bence maldonado'ya güvenmeli fenerbahçe kendisi kaliteli bir futbolcu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sonunda gitti demek Aurelio o bölgeye transfer şart Bakalım yönetim ne yapacak Kontejyan açmakla uğraş birde ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yönetim ayakta uyudu Başka birşey denemez Bakalım olay mahkemeye taşınır mı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yönetim ayakta uyudu Başka birşey denemez Bakalım olay mahkemeye taşınır mı
    Nasıl ayakta uyudu? Daha avrupa şampiyonası başlamadan sözleşmesi uzatıldı. Federasyon'dan onay alındığı söylendi.

Tutumlu istediği kadar bu işin piri olsun, opsiyon için 7 gün içersinde itiraz etme hakkı varmış, etmedi. Sözleşmeli oyuncumuz ve sözleşmesinde 7 milyon getirirse bonservisi verilir yazıyor. 7 milyon getirdikten sonra da istediği kulübe gidebilir, sorun değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Nasıl ayakta uyudu? Daha avrupa şampiyonası başlamadan sözleşmesi uzatıldı. Federasyon'dan onay alındığı söylendi.

Tutumlu istediği kadar bu işin piri olsun, opsiyon için 7 gün içersinde itiraz etme hakkı varmış, etmedi. Sözleşmeli oyuncumuz ve sözleşmesinde 7 milyon getirirse bonservisi verilir yazıyor. 7 milyon getirdikten sonra da istediği kulübe gidebilir, sorun değil.
    Sitede Aurelio'nun durumu ile şlgili bir haber yayınladı sonra birden o haberi kaldırdı mesela Ayrıca tüm haber sitelerinde ve ajanslarda 1 milyon euro tazminat olduğu ve Betis'in bunu abul ettiği yazılıyor Yani Klüpten yapılan açıkamada olduğu gibi 6 7 milyon euro değil Klüp bu 7 miyon euroya çok güvendi ama umduğunu bulamayacak heralde Hala bu konu ile ilgili resmi bir açıklama yok olayları netleştirecek Bakalım bekliyoruz ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

http://www.sporx.com/futbol/superlig/117469/

Aurelio bu transfer karşılığında Betis'ten yıllık 2.7 milyon Euro alacak. Fenerbahçe'den 1.1 milyon Euro kazanan Brezilyalı oyuncu Sarı-Lacivertli yönetimin yıllık 2 milyon Euro'luk teklifini reddederken, bu konuda titiz davranan ve UEFA'ya danışan Real Betis yöneticileri Aurelio için Fenerbahçe'ye hiç bir bonservis bedeli ödemeyecek. Aurelio'nun opsiyon hakkının sadece Türkiye'de geçerli olmak üzere Fenerbahçe'de olması ve yurt dışı transferinde Brezilyalı oyuncunun serbest olduğunun anlaşılması üzerine bugün her konuda anlaşmaya varıldı.
    Last edited by Fernando Gago : 09.Temmuz.2008 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    6 milyon Euro'ya alabiliyorsan alsaydın Güiza'yı Gülerlerdi o teklifle gidilseydi La Liga gol kralı 6 milyon Euro olamaz. Bu fiyatı ayrıca Fenerbahçe belirlemiyor, piyasa belirliyor. Fenerbahçe 14 milyon Euro değil de daha ucuza almak istemez miydi, isterdi ama Arsenal, Roma, Man City, Barcelona, Sunderland, Tottenham gibi kulüplerin de listesinde olan bir isimdi Güiza. Söylentilere göre, Aragones olmasa Güiza'yı Fenerbahçe alamazmış, öyle deniliyor.
    .
    Arsenal ve Barcelona'nın istediği haberi bence yalandan öte birşey değil. Güiza o kadar kaliteli bir oyuncu değil bana göre, ki EURO 2008'de de hiçbir şey yapamadı. Boş yere Villa ve Torres vardı demeyin. Güiza neredeyse her maçta şans buldu.
    Aldığın oyuncu La Liga gol kralı yahu, 6 milyon teklif etsen adama gülerler. Beşiktaş 2 oyuncu için neredeyse bu kadar para verdiler ve onlar La Liga'dan gelmedi.
    Oyun yapısını, anlayışını eleştirin, bu nedenle yararlı olmaz deyin ama La Liga'da gol kralı olmuş bir oyuncuya üstelik peşin de değil uzun süreli taksitle 14 milyon verilmez demeyin. Avrupada gerçekleşen transferlere bir bakalım, ne kadar paralar veriliyor.
    Kendin de diyorsun bak. Beşiktaş iki adama bu parayı verdi. İkisi de gayet kaliteli ve onları da Serie A'dan getirdi. Gereksiz bir kıyaslama yapmışsın bence.
    Ayrıca bu benim fikrimdir, bana göre Güiza'ya o kadar para verilmez. Güiza Barcelona'da, Real Madrid'de veya Valencia'da olsaydı bu kadar gol atabilir miydi?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ve Aurelio Betis'te!

Transferi yılan hikayesine dönen Marco Aurelio Real Betis'e imza atıyor. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, Brezilya asıllı Türk oyuncu yarın Sevilla'ya geçerek, İspanya Ligi takımlarından Real Betis ile üç yıllk sözleşmeye imza atacak. Ayrıntılar Az Sonra...

09.07.2008
    Kaynak : DHA

Serkan abi durumu özetlemiş. Dedikleri sonuna kadar doğru. Katılıyorum.

Bayram Tutumlu'nun bir kere açıklaması çok saçma. Diyor ki "Tek taraflı opsiyon hakkı olmaz, iki tarafın anlaşması gereklidir.". Böyle saçma şey mi olur? O zaman onun adı neden opsiyondur?

Bir oyuncunun sözleşme yapılıyor, 2+1 yıllık diyelim. 2 yılı dolduğunda ise oyuncu muhteşem bir form yakalıyor ve tüm takımların gözdesi. Ancak kulüpte opsiyonu var 1 yıllık daha. Şimdi Tutumlu'nun mantığına göre, iki tarafın anlaşması lazım ki opsiyon kullanılabilsin. E o halde bu opsiyon nedir? Opsiyon olmasa da aynı şey yapılmayacak mıydı? O zaman bu opsiyonun avantajı nedir, bu kadar saçmalık olmaz. Opsiyon dediğin, kulübün sözleşmeyi tek taraflı uzatmasıdır. Eğer Tutumlu'nun dediği gibi olsa opsiyonu kaldıralım o zaman, nasılsa bir anlamı yok. Oyuncu gitmeyi kafasına koymuşsa eğer opsiyon olsa dahi takımıyla görüşecek ve anlaşmayacak, istekleri yüksek olacak (Tutumlu'nun mantığına göre). Yani tamamen saçmalık.

İspanyol medyası Aurelio'nun kesin olarak gittiğini yazıyor. İspanyol taraftarların transfer hakkındaki yorumlarını okudum da, Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncusunun transfer edildiği ve muhteşem bir transfer olduğu söyleniyor.

Seneye sanırım Lugano ve Deivid'in sözleşmeleri sona eriyor ama onların da opsiyon hakları olması lazım. İnşallah bu seneden sözleşmeleri uzatılır. Ben son yıllarda hiç sözleşme bitmeden yeni sözleşmenin yapıldığını görmedim, inşallah bu hatalardan ders çıkarılır, Aurelio bir hata olmasa da Tuncay bir hataydı, az daha Semih'i de bu yıl kaybedebilirdik gösterdiği performansla. Ayrıca seneye Volkan'ın sözleşmesi sona erecek, kimin sözleşmesi bitiyorsa hepsi uzatılsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1 Aurelio 10 Güiza, 25 Kezman, 32 tanede Edu eder. Bence takımın herşeyini kaybettik. Güiza'ya vereceğimiz paranın birazını Aurelio'nun maaşına zam yapsaydık paşa paşa imza atardı. Ama başkan Tuncay gibi onuda harcadı. Bu sezon çok gol yiycez gibi.. Güiza kaliteli ama bir işi yaparken bir işi yapmamak olmuyor. Büyük takım olurken böyle kilit oyuncularınızı kaptırmaacaksınız. Aurelio en az 6-7 Milyon Euro'ya satılabilirdi. Aynı şekilde Tuncayda bi 12-13 Milyon Euro'ya giderdi ama hep zarar ettik.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fenerbahçedeki gelir dagılımındaki dengesizlik kuşkusuz Aurelio'nun gitmesindeki en büyük etkendi.Açmak gerekirse Kezman 3.5M€ alırken Aurelio'ya 2m€ öneriliyor mesela... Betis'in teklif ettiği miktar ve Aurelio'ya Fb tarafından önerilen miktar arasında fark ibreyi Betis'e çevirdi..İspanya liginin çekiciliği var ayrıca..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tuncay para için gitmedi bence, kariyer yapmak için gitti. Şimdi bir Tuncay'ımız olsaydı keşke...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar Marca Gazetesindeki bir yazar Güiza Fener'e giderek kariyerini tehlikeye attı demiş. Türkiye Ligi'nden 2 yıl sonra ayrılır felan demiş. Bakalım. İnşallah çok faydalı olur bize. Burdada bi 27 gol atar şamp. ligindede 9-10 gol o zaman iyi bir transfer olduğunu gösterir. Haa başkanımız Carlos'u bile gölgede bırakacak bir santrafor ile anlaştık demişti ve onu hala bekliyoruz. Kim bu dünyaca ünlü santrafor.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ve Aurelio Betis'te!

Aurelio Fenerbahçe'den ayrıldı. Yaklaşık son 1 yıldır İspanya'ya transferi gündeme gelen ve geride kalan sezonun devre arasında Valencia ile görüşmeler yapan, ancak o dönem PSV'den Valencia'ya geçen ve Aurelio'yu çok isteyen teknik direktör Ronald Koeman'ın sezonu tamamlayamaması nedeniyle La Liga'ya transferi gerçekleşmeyen Marco Aurelio sonunda İspanya'ya transfer oldu. Fenerbahçe yönetiminin tek taraflı olarak opsiyon kullanıp 1 yıl daha çalışmak istediği Aurelio tercihini Real Betis'ten yana kullandı. Sarı-Lacivertli takımın yanı sıra A milli Futbol takımımızın da önemli silahlarından olan Aurelio artık La liga'da forma giyecek.
    Menajer Bayram Tutumlu, ayrıntılı görüşmelerin az önce tamamlandığını ve Aurelio'nun yarın Sevilla'ya geçerek, öğle saatlerinde Real Betis'in kulüp binasında resmi sözleşmeyi imzalayacağını söyledi. Tutumlu, anlaşmanın 3 + 1 yıllık olduğu ve kulüp tarihinin en görkemli imza töreni ile 31 yaşındaki Marco Aurelio'nun yeşil-beyaz formayı sırtına geçireceğini belirtti.
    Aurelio bu transfer karşılığında Betis'ten yıllık 2.7 milyon Euro alacak. Fenerbahçe'den 1.1 milyon Euro kazanan Brezilyalı oyuncu Sarı-Lacivertli yönetimin yıllık 2 milyon Euro'luk teklifini reddederken, bu konuda titiz davranan ve UEFA'ya danışan Real Betis yöneticileri Aurelio için Fenerbahçe'ye hiç bir bonservis bedeli ödemeyecek. Aurelio'nun opsiyon hakkının sadece Türkiye'de geçerli olmak üzere Fenerbahçe'de olması ve yurt dışı transferinde Brezilyalı oyuncunun serbest olduğunun anlaşılması üzerine bugün her konuda anlaşmaya varıldı.
    Aurelio ilkokul çağına gelen çocuklarının eğitimi için daha önce de İspanya'da yaşamak istediğini söylemişti.

09.07.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bende galatasaray taraftayım ve bencede kendi mevkisinde türkiye liginde tartışmasız en iyi isim aurelio bunu tartışmaya gerek yok. Mehmet topalla karşılaştırmış arkadaş ama yanından bile geçmez. Aurelio çok büyük kayıp kaldiki gelişmeleri takip ettim fenerbahçe parada kazanamazsa bu transferden tam bomba olur. Bu tabiki bizim için güzel gelişme Guiza o kadar ahım şahım özelligi olan bir oyuncu değil ama adamda ispanyada gol kralı oluyor. Bu kadar parayı hakkedip hakketmedigini görecegiz. Senna haberi nerden çıktı bilmiyorum ama ben zannetmiyorum gelecegini

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by klasgs View Post
    bende galatasaray taraftayım ve bencede kendi mevkisinde türkiye liginde tartışmasız en iyi isim aurelio bunu tartışmaya gerek yok. Mehmet topalla karşılaştırmış arkadaş ama yanından bile geçmez. Aurelio çok büyük kayıp kaldiki gelişmeleri takip ettim fenerbahçe parada kazanamazsa bu transferden tam bomba olur. Bu tabiki bizim için güzel gelişme Guiza o kadar ahım şahım özelligi olan bir oyuncu değil ama adamda ispanyada gol kralı oluyor. Bu kadar parayı hakkedip hakketmedigini görecegiz. Senna haberi nerden çıktı bilmiyorum ama ben zannetmiyorum gelecegini
    İşte güzel bir yorum sizin transfer topiğinizdeki bizim yaptığımız yorumlara benzer esprili bir yaklasım..herkes böyle olsa keske...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uzun süredir ismi Fenerbahçe ile anılan Güiza transferi resmiyet kazanmış.Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.

Güiza'nın iyi bir transfer olduğunu düşünmekteyim.Bu adam geçen sezon La Liga gibi Dünya'nın en iyi 2 liginden birisi olan bir ligde 27 gol ile gol kralı oldu.Euro 2008'de şampiyon İspanya'nın 1.yedek forveti idi.Torres,David Villa'dan sonra Güiza geliyor.Forma şansı bulduğu zamanlardada sırıtmadı.Fenerbahçe alabileceği en iyi isimlerden çok iyi bir ücrete transfer etti.Gerçekten çok iyi transfer..

Aurellio'nun transferide büyük ihtimal ile gerçekleşmiş.Yorumları okudum.Fenerbahçe'li arkadaşlar uzatılan sözleşmeden dolayı 6-7 milyon Euro bonservis bedeli bekliyorlar ama Betis kulübü bazı şeyleri araştırmış ki bu transfere resmiyet kazandırıyor.Zira bayağıda beklendi.Demek ki araştırmalarını yapmışlar.Büyük ihtimal denildiği gibi Aurellio'nun opsiyonu Türkiye içinde geçerliymiş.Ayrıca Aurellio 1 milyon'a da gitmemiş.Fenerbahçe'den aldığı paranın 2 katından fazlasına anlaşmış..

Bakalım Fenerbahçe Aurellio için yerine bir transfer yapacak mı? Aragones kamptan sonra transfere karar verecekmiş.Biraz geç olmaz mı? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları var.Bu alınacak isimlerin takıma uyumu var.Var oğlu var yani.Zico gitmeseydi böyle bir problemde olmayacaktı ya neyse..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Uzun süredir ismi Fenerbahçe ile anılan Güiza transferi resmiyet kazanmış.Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.

Güiza'nın iyi bir transfer olduğunu düşünmekteyim.Bu adam geçen sezon La Liga gibi Dünya'nın en iyi 2 liginden birisi olan bir ligde 27 gol ile gol kralı oldu.Euro 2008'de şampiyon İspanya'nın 1.yedek forveti idi.Torres,David Villa'dan sonra Güiza geliyor.Forma şansı bulduğu zamanlardada sırıtmadı.Fenerbahçe alabileceği en iyi isimlerden çok iyi bir ücrete transfer etti.Gerçekten çok iyi transfer..

Aurellio'nun transferide büyük ihtimal ile gerçekleşmiş.Yorumları okudum.Fenerbahçe'li arkadaşlar uzatılan sözleşmeden dolayı 6-7 milyon Euro bonservis bedeli bekliyorlar ama Betis kulübü bazı şeyleri araştırmış ki bu transfere resmiyet kazandırıyor.Zira bayağıda beklendi.Demek ki araştırmalarını yapmışlar.Büyük ihtimal denildiği gibi Aurellio'nun opsiyonu Türkiye içinde geçerliymiş.Ayrıca Aurellio 1 milyon'a da gitmemiş.Fenerbahçe'den aldığı paranın 2 katından fazlasına anlaşmış..

Bakalım Fenerbahçe Aurellio için yerine bir transfer yapacak mı? Aragones kamptan sonra transfere karar verecekmiş.Biraz geç olmaz mı? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları var.Bu alınacak isimlerin takıma uyumu var.Var oğlu var yani.Zico gitmeseydi böyle bir problemde olmayacaktı ya neyse..
    Yani Zico gitmese kalırmıydı Aurelio?

Ben Aurelio'nun bedelsiz gitmesine üzülmüyorum hatta bu şekilde gitmesine de üzülmüyorum biz onu da aynı şekilde almıştık Trabzonluları kızdırmıştık alma mazlumun ahını demişler.

Artık bu tip şeylerin bize ders olması lazım geçen sene Tuncay bu sene Aurelio seneye muhtemelen Lugano bedelsiz uçup gidicek. Yönetim eğer bir futbolcuyla uzun süre çalışmak istiyorsa kontratının bitmesini beklememeli artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet sezon devam ederken sözleşme yenilenmiyor, bundan vazgeçmeleri gerekir.

Cumayı bekleyelim, Aurelio kampa katılmadığında yönetim acaba ne yapacak?

Ve hep düşüncem bu yönde olmuştur, geçtiğimiz sezon Tuncay'da da aynı şeyleri düşünüyordum; kaybeden asla Fenerbahçe olmaz, koskoca kulüp 1 oyuncuya bağlı değildir. Gitmesi bazı sorunlar doğuracak, gerçekten takıma katkısı çok büyük olan bir oyuncuydu ama gidiyorsa da yolu açık olsun. Geçmişe bakıp yakınmak yerine geleceğe bakmalıyız.

Aragones mutlaka bu boşluğu bir şekilde dolduracaktır. Transferlerin Aragones'in tüm oyuncuları görüp öyle yapılması da mantıklı. Mevcut kadro zaten MTK'yı eleyecektir, 3. tur maçına kadar da olası transferler takıma alışır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yani Zico gitmese kalırmıydı Aurelio?
    Yok yok onu kastetmedim.Eğer Zico gitmeseydi transfer için kampın bitmesi beklenmeyecekti.Böylece transfer daha erken bitirebilecekti.Bence transfer ne kadar erken bitirilirse o kadar iyi olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yok yok onu kastetmedim.Eğer Zico gitmeseydi transfer için kampın bitmesi beklenmeyecekti.Böylece transfer daha erken bitirebilecekti.Bence transfer ne kadar erken bitirilirse o kadar iyi olur.
    100. yılımızda Zico çok geç gelmişti, transferler Eylül'de yapıldı ve o sezonu şampiyon tamamladık. 10 oyuncu almayacağız, en fazla 2 ya da 3. Pek sorun olmayacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

100. yılımızda Zico çok geç gelmişti, transferler Eylül'de yapıldı ve o sezonu şampiyon tamamladık. 10 oyuncu almayacağız, en fazla 2 ya da 3. Pek sorun olmayacaktır.
    Serkan abi zaten Fenerbahçe hiç transfer yapmasa bu ligde rahat şampiyonluğa oynar.Ki o sezon Şampiyonlar Ligine katılamadı Fenerbahçe ve ligdede nasıl şampiyon olduğunu biliyoruz.Zico takımı şampiyon yapmasına rağmen gitmeli diyordu bir çok kişi.

@Batuhan

Bence Betis Fenerbahçe'ye sözleşmesindeki o serbest kalma maddesini vermeyeceğini düşündüğü için bu transferi bitirdi.Yoksa sanmıyorum 6-7 milyon Euro'yu gözden çıkarsınlar.Öyle olsa durumu Fifa'ya hiç götürmeden hallederlerdi..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri