Böyle bir imkan varsa Tuncay koşa koşa gitmeli Schalke'ye.Felix Magath ile birlikte yeniden canlanacaktır.Umarım bu transfer gerçekleşir.
Böyle bir imkan varsa Tuncay koşa koşa gitmeli Schalke'ye.Felix Magath ile birlikte yeniden canlanacaktır.Umarım bu transfer gerçekleşir.
Bence de gitsin Tuncay Stoke City gibi dandik bir takım yerine , şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamayı hak ediyor
premier lig aşkı yaktı tuncay'ı.
(/s)
Dortmund Santa Cruz'u istiyor. Ntvspor / dış basın
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Lucas Barrios ile iyi ikili olurlar eğer Cruz Dortmund'a giderse.
Pek çok takımın peşinden koştuğu Danimarkalı stoperi Almanlar kaptı...
İtalyan medyasında yer alan habere göre Wolfsburg, Palermo'nun savunma oyuncusu Simon Kjaer'i renklerine bağladı.
Football-Italia'da yer alana habere göre 21 yaşındaki stoper için Alman kulüp, 16 milyon avro ödeyecek. Resmi açıklamanın ise bu hafta sonuna kadar yapılması bekleniyor.
Palermo'nun Danimarkalı yıldızının yanı sıra Edison Cavani için de Inter ve Tottenham ile görüşmelerini sürdürdüğü ve 25 milyon avro ödeyen kulübe bu oyuncusunu da satacağı iddia edildi.
Hiç canlı izlemedim ama yaşına ve bonservis bedeline bakınca iyi bir oyuncu olduğunu belli ediyor.Umarım Wolfsburg'da daha da parlar değerine değer katar.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Wolfsburg sanırım 2 sezon önce, Barzagli ve Zaccardo'yu almıştı o kadar takım istersen Palermo'dan.
Şimdi ise Kjaer, iyi tranfer.
Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Haziran.2010 at 21:06 Reason: Bonera değil Zaccardo.:)
Türkiye'de görmek isterdim. Ama biz o bonservis bedeline Güiza'yı alıyoruz 27 yaşında iken. Şimdi hiç işimiz gücümüz yok gencinemi para vericeğiz.Ah bir Lugano ile ikili olsalar gol yemeyiz ama bu kadar hayal yeter. Dünya kupasında beğendim ve çok sağlam biri. İyi Transfer.
İlginç. Birkaç gün önce Tottenham ın cavani ve kjær i 35m€ ya bitirdiğini duymuştum. Yanlışmış demekki.
Bayern Münih yönetimi gurbetçi oyuncu Mehmet Ekici’yi Nürnberg’e kiraladı.
Bayern Münih forması giyen Mehmet Ekici önümüzdeki sezon Nürnberg forması giyecek.
Alman devinin rezerv takımında forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, 70 lig maçında 18 gol kaydetmişti.
Nürnberg’in genç oyuncular için iyi bir arena olduğunu belirten genç orta saha oyuncusu, “Geçmişte bu kulüpte kendisini ispat etmiş birçok genç yetenek oynadı. Benim için en önemli olan kulübün hedeflediği sportif başarılara ulaşmasına yardım etmek” dedi.
Başka bir konuda belirtmiştim bu transferi ama keşke Türkiye'de izleyebilsek.
Alman takımlarından beklenmeyecek kadar pahalı bir transfer olmuş.
Ama Kjaer sevdiğim bir savunmacı. FM'de de takımıma muhakkak alırım.![]()
2010 Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan savunma oyuncusu Arne Friedrich, İkinci Lig'e düşen Hertha Berlin'den Alman Birinci Ligi takımlarından Wolfsburg'a transfer oldu.
Friedrich'in Wolfburg ile 30 Haziran 2013 tarihine kadar sözleşme imzalayacağı belirtildi. Wolfsburg'un menajeri Dieter Hoeness, Friedrich'i transfer ettiklerinden dolayı mutlu olduklarını ve futbolcunun takıma katkıda bulunacağını ifade etti.
Bundesliga karşılaşmalarında Hertha BSC Berlin'de toplam 231 kez forma giyen Friedrich, Alman Milli Takımı'nda da 76 kez oynadı.
Kaynak: Haber7
Bundesliga ekiplerinden Schalke'de oynayan Alman futbolcu Kevin Kuranyi, gelecek sezon Dinamo Moskova'nın formasını giyeceğini açıkladı.
Adı, Turkcell Süper Lig'deki bazı takımlarla da anılan Kuranyi, internet sitesinde yaptığı açıklamada, tüm olasılıkları dikkatlice gözden geçirdiğini ve Schalke'den Dinamo Moskova'ya transfer olma kararına vardığını söyledi.
28 yaşındaki futbolcu, açıklamasında, Moskova ekibiyle yapacağı anlaşmanın ayrıntılarına değinmedi.
Schalke'de bu sezon 18 gol atan Kuranyi, disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik direktörü Joachim Löw tarafından milli takım kadrosuna dahil edilmiyor.
Kaynak: Haber7
Kiloylan para alacaktır kesin yoksa gitmezdi 28 yaşında.
Çok önceden belili olan bir transferdi
Wolfsburg defansı sağlamlaştırıyor ..
İnanır mısınız? daha bu akşam acaba Kjaer bu yaz transfer yapar mı diye düşünmüştüm.Onu hep ManU'ya yakıştırıyordum.Gerçekten çok şaşırdım bu transfere.Wolksvagen'in desteğini arkasına alan Wolfsburg, bence geleceğin Ferdinand'ını aldı.Palermo'daki formunu devam ettirir ve tabiki gelişimini sürdürürse, ileride Ferdinand'ın ait olan dünyanın en pahalı savunma oyuncusu rekorunu kırabilir...
3 yıl önce Midtjylland'da keşfetmiştim.Mexes'i Auxerre'de keşfettiğim gibi.Onun için bu çocuğa da sempatim var.İnsan oyunda tanınmazken bulduğu oyuncuyu 2 sene sonra canlı izlediğinde mutlu oluyor.En azından ben öyle oluyorum![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Evet önce Simon şimdide Arne...
![]()
Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'in rol aldığı Nike firmasının reklam filminde, yıldız futbolcunun 2050 yılında emekli olmuş ve yaşlanmış hali gösteriliyor.
'Episode 3' adlı 2 dakika 30 saniyelik reklam filmi, internette ve bazı Alman televizyon kanallarında gösterime girdi. Haberi veren B.Z gazetesi, Mesut'un makyajla yaşlı bir dede gibi gösterildiğini belirterek, "Umarız bugün İspanyolları da sahada böyle yaşlı gösterir" şeklinde ifadeye yer verildi.
Mesut da, böyle bir reklam filminde oynamaktan gurur duyduğunu dile getirerek, "Gelecekte nasıl görüneceğimi merak ediyordum" diye konuştu.
Video
(/s)
Dün akşam ki yeniLgiden sonra bu haLe geLmiştir zaten. Boşuna uğraşmasaLarmış, dünkü maçtan sonra çekseLermiş rekLamı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Mesut Türk milli takimini secse Nike bu kadar reklamini hayatta yapmazdi. Hatta adini bile söylemezlerdi adam Almanya'yi secti reklam krali oldu Almanya'da.
İsot doğru diyor aynı Haykozaten bi benzerlik var normal olarakta..Belki akraba falanlardır
![]()
bu adamın haykoya benzerliği öldürüyor beni
Aynen ya Hayko'yu acaip andırıyor .
Mesut kararını verdi
12 Temmuz 2010 10:52 | NTVSpor.net
Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile transfer piyasasının gözde ismi haline gelen Mesut Özil, kontratı bitene kadar Werder Bremen'de kalacak.
![]()
Almanlar'ın Dünya Kupası'ndaki yıldızı Mesut Özil hakkındaki transfer dedikoduları son buldu.
Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Mesut Özil, kontratını bitirene kadar Werder Bremen'de kalacağını açıkladı.
Mesut Özil yaptığı açıklamada, "Werder Bremen, kontratım bitene kadar takımda kalmamı istedi. Kendilerine benim açımdan bir sorun olmadığını ve 2011 yılı sonuna kadar takımda kalacağımı ilettim" şeklinde konuştu.
Bu konu hakkında konuşan Werder Bremen'in sportif direktörü Klaus Allofs, "Mesut'un takımdan ayrılması tabii ki de bizim istemediğimiz bir durum. Ancak futbol dünyasında bu işler böyle işliyor. Kendisiyle uzun soluklu bir kontrat imzalamak istiyoruz, ancak Mesut takımdan bir gün ayrılırsa da bu Werder Bremen'in başına gelen en büyük felaket olmaz" dedi.