Sayfa 86 / 91 İlkİlk ... 36768485868788 ... SonSon
2,551 ile 2,580 arası toplam 2721 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Böyle bir imkan varsa Tuncay koşa koşa gitmeli Schalke'ye.Felix Magath ile birlikte yeniden canlanacaktır.Umarım bu transfer gerçekleşir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de gitsin Tuncay Stoke City gibi dandik bir takım yerine , şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamayı hak ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

premier lig aşkı yaktı tuncay'ı.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dortmund Santa Cruz'u istiyor. Ntvspor / dış basın
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lucas Barrios ile iyi ikili olurlar eğer Cruz Dortmund'a giderse.

Default Kjaer Wolfsburglu oldu

Pek çok takımın peşinden koştuğu Danimarkalı stoperi Almanlar kaptı...

İtalyan medyasında yer alan habere göre Wolfsburg, Palermo'nun savunma oyuncusu Simon Kjaer'i renklerine bağladı.

Football-Italia'da yer alana habere göre 21 yaşındaki stoper için Alman kulüp, 16 milyon avro ödeyecek. Resmi açıklamanın ise bu hafta sonuna kadar yapılması bekleniyor.

Palermo'nun Danimarkalı yıldızının yanı sıra Edison Cavani için de Inter ve Tottenham ile görüşmelerini sürdürdüğü ve 25 milyon avro ödeyen kulübe bu oyuncusunu da satacağı iddia edildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hiç canlı izlemedim ama yaşına ve bonservis bedeline bakınca iyi bir oyuncu olduğunu belli ediyor.Umarım Wolfsburg'da daha da parlar değerine değer katar.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Wolfsburg sanırım 2 sezon önce, Barzagli ve Zaccardo'yu almıştı o kadar takım istersen Palermo'dan.

Şimdi ise Kjaer, iyi tranfer.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Haziran.2010 at 21:06 Reason: Bonera değil Zaccardo.:)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Türkiye'de görmek isterdim. Ama biz o bonservis bedeline Güiza'yı alıyoruz 27 yaşında iken. Şimdi hiç işimiz gücümüz yok gencinemi para vericeğiz. Ah bir Lugano ile ikili olsalar gol yemeyiz ama bu kadar hayal yeter. Dünya kupasında beğendim ve çok sağlam biri. İyi Transfer.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

İlginç. Birkaç gün önce Tottenham ın cavani ve kjær i 35m€ ya bitirdiğini duymuştum. Yanlışmış demekki.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

WFL iyi para saçmaya devam ediyo.

Del Piero_10 Misafir

Default Mehmet Ekici Nürnberg’de

Bayern Münih yönetimi gurbetçi oyuncu Mehmet Ekici’yi Nürnberg’e kiraladı.

Bayern Münih forması giyen Mehmet Ekici önümüzdeki sezon Nürnberg forması giyecek.

Alman devinin rezerv takımında forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, 70 lig maçında 18 gol kaydetmişti.

Nürnberg’in genç oyuncular için iyi bir arena olduğunu belirten genç orta saha oyuncusu, “Geçmişte bu kulüpte kendisini ispat etmiş birçok genç yetenek oynadı. Benim için en önemli olan kulübün hedeflediği sportif başarılara ulaşmasına yardım etmek” dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Başka bir konuda belirtmiştim bu transferi ama keşke Türkiye'de izleyebilsek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Wolfsburg sanırım 2 sezon önce, Barzagli ve Zaccardo'yu almıştı o kadar takım istersen Palermo'dan.

Şimdi ise Kjaer, iyi tranfer.
    Palermo'yu sömürdüler

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Alman takımlarından beklenmeyecek kadar pahalı bir transfer olmuş.

Ama Kjaer sevdiğim bir savunmacı. FM'de de takımıma muhakkak alırım.

Default Friedrich Wolfsburg'lu Oldu

2010 Dünya Kupası'nda Alman Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan savunma oyuncusu Arne Friedrich, İkinci Lig'e düşen Hertha Berlin'den Alman Birinci Ligi takımlarından Wolfsburg'a transfer oldu.

Friedrich'in Wolfburg ile 30 Haziran 2013 tarihine kadar sözleşme imzalayacağı belirtildi. Wolfsburg'un menajeri Dieter Hoeness, Friedrich'i transfer ettiklerinden dolayı mutlu olduklarını ve futbolcunun takıma katkıda bulunacağını ifade etti.

Bundesliga karşılaşmalarında Hertha BSC Berlin'de toplam 231 kez forma giyen Friedrich, Alman Milli Takımı'nda da 76 kez oynadı.

Kaynak: Haber7

Default Kuranyi Schalke 04'ten Ayrıldı

Bundesliga ekiplerinden Schalke'de oynayan Alman futbolcu Kevin Kuranyi, gelecek sezon Dinamo Moskova'nın formasını giyeceğini açıkladı.

Adı, Turkcell Süper Lig'deki bazı takımlarla da anılan Kuranyi, internet sitesinde yaptığı açıklamada, tüm olasılıkları dikkatlice gözden geçirdiğini ve Schalke'den Dinamo Moskova'ya transfer olma kararına vardığını söyledi.

28 yaşındaki futbolcu, açıklamasında, Moskova ekibiyle yapacağı anlaşmanın ayrıntılarına değinmedi.

Schalke'de bu sezon 18 gol atan Kuranyi, disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik direktörü Joachim Löw tarafından milli takım kadrosuna dahil edilmiyor.

Kaynak: Haber7

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kiloylan para alacaktır kesin yoksa gitmezdi 28 yaşında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok önceden belili olan bir transferdi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wolfsburg defansı sağlamlaştırıyor ..

Nesil
    2006
    Yer
    11

İnanır mısınız? daha bu akşam acaba Kjaer bu yaz transfer yapar mı diye düşünmüştüm.Onu hep ManU'ya yakıştırıyordum.Gerçekten çok şaşırdım bu transfere.Wolksvagen'in desteğini arkasına alan Wolfsburg, bence geleceğin Ferdinand'ını aldı.Palermo'daki formunu devam ettirir ve tabiki gelişimini sürdürürse, ileride Ferdinand'ın ait olan dünyanın en pahalı savunma oyuncusu rekorunu kırabilir...

3 yıl önce Midtjylland'da keşfetmiştim.Mexes'i Auxerre'de keşfettiğim gibi.Onun için bu çocuğa da sempatim var.İnsan oyunda tanınmazken bulduğu oyuncuyu 2 sene sonra canlı izlediğinde mutlu oluyor.En azından ben öyle oluyorum

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Evet önce Simon şimdide Arne...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Mesut Bu Kez Yaşlandı

Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'in rol aldığı Nike firmasının reklam filminde, yıldız futbolcunun 2050 yılında emekli olmuş ve yaşlanmış hali gösteriliyor.

'Episode 3' adlı 2 dakika 30 saniyelik reklam filmi, internette ve bazı Alman televizyon kanallarında gösterime girdi. Haberi veren B.Z gazetesi, Mesut'un makyajla yaşlı bir dede gibi gösterildiğini belirterek, "Umarız bugün İspanyolları da sahada böyle yaşlı gösterir" şeklinde ifadeye yer verildi.
    Mesut da, böyle bir reklam filminde oynamaktan gurur duyduğunu dile getirerek, "Gelecekte nasıl görüneceğimi merak ediyordum" diye konuştu.

Video
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dün akşam ki yeniLgiden sonra bu haLe geLmiştir zaten. Boşuna uğraşmasaLarmış, dünkü maçtan sonra çekseLermiş rekLamı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Mesut Türk milli takimini secse Nike bu kadar reklamini hayatta yapmazdi. Hatta adini bile söylemezlerdi adam Almanya'yi secti reklam krali oldu Almanya'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynı Hayko'ya benzemiş herif ya

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İsot doğru diyor aynı Hayko zaten bi benzerlik var normal olarakta..Belki akraba falanlardır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu adamın haykoya benzerliği öldürüyor beni

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aynen ya Hayko'yu acaip andırıyor .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Mesut kararını verdi

Mesut kararını verdi

12 Temmuz 2010 10:52 | NTVSpor.net
    Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile transfer piyasasının gözde ismi haline gelen Mesut Özil, kontratı bitene kadar Werder Bremen'de kalacak.

Almanlar'ın Dünya Kupası'ndaki yıldızı Mesut Özil hakkındaki transfer dedikoduları son buldu.
    Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Mesut Özil, kontratını bitirene kadar Werder Bremen'de kalacağını açıkladı.
    Mesut Özil yaptığı açıklamada, "Werder Bremen, kontratım bitene kadar takımda kalmamı istedi. Kendilerine benim açımdan bir sorun olmadığını ve 2011 yılı sonuna kadar takımda kalacağımı ilettim" şeklinde konuştu.
    Bu konu hakkında konuşan Werder Bremen'in sportif direktörü Klaus Allofs, "Mesut'un takımdan ayrılması tabii ki de bizim istemediğimiz bir durum. Ancak futbol dünyasında bu işler böyle işliyor. Kendisiyle uzun soluklu bir kontrat imzalamak istiyoruz, ancak Mesut takımdan bir gün ayrılırsa da bu Werder Bremen'in başına gelen en büyük felaket olmaz" dedi.

Sayfa 86 / 91 İlkİlk ... 36768485868788 ... SonSon

Mesaj Yetkileri