Sayfa 87 / 191 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
2,581 ile 2,610 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    3. kaleci kim peki
    Minibüsün içinde oturan Chimenti 3.kaleci.Manninger pek karşılaşmak istemiyor galiba

inter napoli karşısında 2-0 önde.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

2-0 bitti İnter maçı.Şimdi ise büyük maç...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

hadi bakalım..çok merak ediyorum..aslında ölçü alınacak bi maç değil ama bizimkiler hırslı olmalı..malum karşıdaki eski ezeli rakip,yeni ezeli düşman..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Olmadı ama böyle.Golü yedik daha 2. dakikada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Off ya Cesar attı 3.dakikada.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Zalayeta'nın şutu direkten döndü

ivan Misafir

Juve çok şanssız toldo nun çıkardığı 2 top var uzaktan şut zalayeta da direğe nişanladı

bu defans çok kötü. bekler top kontrol etmeyi bile bilmiyor. chiellinin as olacağını düşünürsek mutlaka sağ bek alınması gerekiyor diye düşünüyorum. bukadar olurmu ya adam topu ayağının altından kaçırıyor. napoli macında ve inter macında 1 er kez yaptılar bekler. hocası olsam fes ederim sözleşmesini ne orta yapmayı ne top kapmayı biliyorlar. bu defanstan çok çeker juve. sinir oldum kapattım maçı valla

ivan Misafir

Sağ kanatta zebina oynattı oda sakatlandı çıktı brindelli kötü oynuo ama eksik çok Nedved-Buffon-Camoranesi yok

bu maçlar asla bir ölçü olamaz kadro eksik ve hazır değil.Buffon,Grygera,Chiellini,Camoranesi,Marchion ni,Nedved in olmadığını düşünürsek bence normal.takımın oturması için biraz sabretmek gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bu kadar beceriksizlikten sonra juventus umuz hakettiği yerde yani 2.likde kaldı..kimse bana bunlar hazırlık maçıydı faladı filandı demesin..sonuçta ortada bir kupa ve karşında inter var..şanssız bir gol yedik..doğrudur ama gol goldür..galiba bir penaltımız verilmedi..olsun..bizim atmamız gerekiyodu....

*molinaro bu kadroda oynarsa juventus un çok başı ağrır

*günün adamları (bence) almiron ve nocerino

*juventus a bu oyun hiç yakışmadı

Del Piero_10 Misafir

İlk dakikada ofsayt dedi golü yedi,sonra elle oynamayı ceza sahası çizgisinin üzerine kondurdu.Golüde ofsayttı değildi karambolünde yediler.Hazırlık maçında hakem almışlar yahu

Ama en azından bizim yedekler daha baskın çıktı.Farkettiyseniz onların takım ikinci maçta güney amerika kimyasal atık çöplüğü gibiydi.Spiker acaba bu oyunculardan kaçı inter'de oynayacak deyince 5 dakika güldüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    İlk dakikada ofsayt dedi golü yedi,sonra elle oynamayı ceza sahası çizgisinin üzerine kondurdu.Golüde ofsayttı değildi karambolünde yediler.Hazırlık maçında hakem almışlar yahu

Ama en azından bizim yedekler daha baskın çıktı.Farkettiyseniz onların takım ikinci maçta güney amerika kimyasal atık çöplüğü gibiydi.Spiker acaba bu oyunculardan kaçı inter'de oynayacak deyince 5 dakika güldüm.
    söylediklerine katılıyorum özgür..ama hatayı kendimizde de aramamız lazım..bugün takım beceriksizdi..bu kesin!

ben inter maçlarında deli olan cinslerdenim..ister hazılık maçı olsun isterse şampiyonluk maçı..inter i görünce çıldırıyorum..yenmek istiyorum..sonuçta ucunda kupa vardı bunun..ben bir italyan olmamama rağmen sinirden çıldırdım ama juventuslu bazı rahat futbolcular dalgalarına baktı..canım çok sıkkın ya!!!

Del Piero_10 Misafir

forma inter'e cuk oturmuş.haçlı seferlerine hazırlanıyorlar herhalde.

Del Piero'nun golü

http://www.zshare.net/download/30466007730037/

http://www.youtube.com/watch?v=GS5rc...e=user&search=

El pozisyonu penaltıydı bence

görünen köy kılavuz istemez juve için
    defansın göbeği kırmızı alarmda
    orta sahaya teknik oyun kurabilecek takımı yönlendirebilecek oyuncu lazım
    söylediklerimin arkasındayım bu sene için ilk 4 başarısızlık sayılamaz juve için bu şartlarda
    juvenin bu formalarınıda ayrıca hiç beğenmedim biraz estetik olur ,göze hitap eder forma dediğin

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    juvenin bu formalarınıda ayrıca hiç beğenmedim biraz estetik olur ,göze hitap eder forma dediğin
    formalar güzel ya..hiç değilse interinkinden iyi

interinkine göre evet iyi sayılır ama juvenin cok estetik formaları vardı bi ara 96-97 yıllarında felan sarı lacivert forması vardı final maçında giymişlerdi.süperdi sonra bıraktılar onu.bu cok sade kömür siyahina bulanmış duruyor.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    interinkine göre evet iyi sayılır ama juvenin cok estetik formaları vardı bi ara 96-97 yıllarında felan sarı lacivert forması vardı final maçında giymişlerdi.süperdi sonra bıraktılar onu.bu cok sade kömür siyahina bulanmış duruyor.
    Yeni sezon formaları değil bunlar.

96-97 Şampiyonlar Ligi formaları

takımda beceriksizlik war ama ben bunları kondisyon eksikliğine bağlıyorum.bizim takım çok zayıf ayakta durmakta güçlük çekiyorlar.ayrıca dikkatimi çeken Del Piero'suz gol atamıyoruz.umarım ilerleyen haftalarda toparlanırız da hayal kırıklığı yaşamayız.ligde de şampiyonluk bana göre hayal.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada Marchionni 3 ay yokmuş geçmiş olsun

Del Piero_10 Misafir

Del Piero,I a q uinta,Trezeguet'nin aynı anda oynayacağını sanmıyorum.

Almiron-Tiago-Nocerino orta sahasında Nedved ve Camoranesi dışarıda kalıyor.Muhtemelen onlarda bir arada oynamayacaklar.

Lokomotiv stoperi Ivanoviç için 5 milyon euro luk bir teklif yapılmış ancak lokomotiv 15 milyon isteyerek saçmalamış.

Blasi Monaco'ya gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Blasi'nin gitmesi iyi olmus, topcu felan degildi zaten.

ivan Misafir

Solariyee nasıl penaltı vermedii şaşkınlıktann kaldım Tv karşısındaa yazık gerçekten yazık Juve ortasahası bu maçta kötüydü ama çok eksik var Defansa Grygera gelince stoperler iyi olacak sol kanatta chiellini Nedved olacak Kalede Buffon sağda camoranesi

Ayrıca interin forması kendi kalitesine göre olmş ( kaliteden kastımı anladınız )

hazırlık mazılrlık maçı ayırt etmeden hakemleri yediriyor morukatti.ama bi taraflarından çıkacak ya durrr

SEba Gİovinco yine harika bir gole imza atmış.
    http://www.myvideo.de/watch/4835683/Honduras_0_3_Italy
    Umarım ultra amatör yönetim yüzünden kaçırmayız bu cocugu.

Nesil
    2007
    Yer
    34

interin kırmızı haçarına sinir oldum
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

nasıl forma bu?
    resmini koyabilecek olan var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Del Piero,I a q uinta,Trezeguet'nin aynı anda oynayacağını sanmıyorum.

Almiron-Tiago-Nocerino orta sahasında Nedved ve Camoranesi dışarıda kalıyor.Muhtemelen onlarda bir arada oynamayacaklar.

Lokomotiv stoperi Ivanoviç için 5 milyon euro luk bir teklif yapılmış ancak lokomotiv 15 milyon isteyerek saçmalamış.

Blasi Moncao'ya gitti.
    iyi oynayan kaliteli nocerinoyu ne yazık ki yedeğe çekip şu kadroyu kurabilir:

--------------------İa quinta-------------Trezeguet-----

-------------------------------Del Piero-------

-----Nedved---------Almiron-----------Tiago----------Camoranesi--

ancak defansa takviye yapılmalı
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    nasıl forma bu?
    resmini koyabilecek olan var mı?
    Burada videosunu buldum.
    http://www.youtube.com/watch?v=f1vDbspAgwM

bunlarda resimler

bu arada inter.com a girince böyle birşey çıkıyor ilginç

Bu resmi sitelerindeki birra moretti kupası reklamı,Juventus zebra,napoli şu mavi at kılıklı şey,inter'e de yılan yakıştırmışlar.

Mesaj Yetkileri