bastada kısa gibi bişi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
eskilerden bir bilet
![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Sözlükten baktımda bast yeter demek, asta kimine göre açık arttırma kimine göre sopa demek. Sanırım cezamızı çektik anlamında.
Az önce Juventus Store a üye olmak istedim
ancak ülkeler arasında türkiyeyi göremeyince üzüldüm
Samoa varken TÜRKİYE yok
acaba türkler amazon.com a yaptığınımı yaptı juventusa yoksa art niyet mi var?
![]()
İnsanın kendini bilmesi ne güzel bişeyy
stoperde Oyuncusu var Juvenin sol kanat biraz zayıf gibi geldi Chiellini oynamadı ama yedek oyuncu mutlaka olmalı sağda Zebina oynar Brindelli yedek olur Zebinanın sakatlığı varmı Del Piero bilgin varmı dün maçta erken çıktı sakatlandı die hatırlıorm
2. seçenek daha mantıklı dün Criscito Napoli maçında oynadı ama çok gösteremedi kendini....Dünkü sonçlar Hİçbirşeyin göstergesi olamaz çünkü daha bu takıma en az 5 as oyuncu gelecek
Bu arada dün gece bütün Juve'liler bir araya geldi.Bu beni çok mutlu etti hepinize teşekkürer![]()
Logoya dikkat ettinizmi bilmiorm ama Yılanın gözleri Zebrada yani Juventusu simgeledikleri hayvanda
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inter dışındaa tüm takımları seviorm İtalyada...Romanın Renkleri çok hoşuma gidio Juventus zaten İtalyanın en başarılı takımı diyecek birşey yok
Bakıorm maçlarada Kanal1 diğer turnuvayıda verecek ama Juventus-Roma maçı geçmio hiçilginç gerçekten 2 Büyük kulup oynayacak vermiolar...
İtalya Ligini Kanal24 aldı bu arada haber kanalıymış inş. şifreli olmaz Uyduda Normaldee yok çünkü o kanal
Evet Juventus'un da yayın hakları var.İNŞALLAH banttan falan vermezler.
Bu arada Zalayeta'ya hakkını vermek lazım.Juventus'a geldğinde çok gençti.Uzun yıllar 5.forvet oldu.Şampiyonlar liginde Barcelona ve Real Madrid'e attığı goller Juventus'u zafere taşıdı.Hep kiritik gollerin adamı oldu.Kazandıran golleri attı.Hİç bir zaman pes etmedi.Beşinci seçenek olduğu için işleri sermedi,hiç şikayet etmedi.Profesyonelik budur.Dünkü maçta en etkili adamdı.
kusura bakma özgür abi maç saatinde mesaj yazamadım.
maçların hepsini izledim ilk maçta juve fazla baskılı oynamadı ama bir kaç net pozisyonu vardı bunlardan biride gol oldu.bu arada napoli bu ligde kesin kalıcı olur.ı a quinta etkisizdi bence.
ikinci maçta vieranın kaçırdığı gol(şaka yaptığı)atamadığı gol aklımda kaldı.ikinci maçta napoli as kadrosuyla oynasaydı kesin bir şeyler yaparlardı.
son maçta tam bir talihsizlikti.kaçırdığımız pozisyonlar yılanların pozisyonlarından daha etkiliydi bence.maçın hakkı en azından beraberlik ya da juvenin kazanmasıydı.
bu arada juvede almiron,nocerino,del piero,zalayeta etkili gözüktüler.
bize sağ bek ve stoper oynayabilen burdisso ile sol kanat ve ofansif orta saha oynayabilen oyunculardan daniel carvalho ve rosicky den biri gelmeli.böylece alternatifli geniş bir kadromuz olur.![]()
kanal 24 Roma maçını vereceğini hiç yazmadı
Banttanda olsa razıyız![]()
Lucho sen söyledndee aklıma geldi neydi o viera nın kaçırdığı gol yaa abi vurmasına gerek yok üflese top ağlara gidecek koptum ben tv başında![]()
buyrun buda yayın akışı
http://www.yirmidort.tv/yayinakisi.asp?gun=6
maalesef böyle güzel maçı kaçırdık
ona bende baktım TBMM Yemin töreni yapıldı eski yayın akışı olabilir Kanal24 hiçbir açıklama yapmıo gözünü Seveym TV8 tüm güzel maçları veriodu TRTde verebilir bu arada maçı hatırlayın Süper kupayı vermişti ben bakıp yazıcm birazdan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok TRT vermeyecek maçı baktm her güne ama yok
juvenin başında ranierinin olması beni rahatsız ediyor
hadi yaa siz ciddi misiniz italya ligini 24 mü aldı ??
hmm en iyisi olur umarım.en azından ömer üründül mü o adamın jüventüs demesinden ve adamların isimlerini saçmalamasından kurtulduk tek spiker bütün maçları anlatmasından da ayrıca.
Ranieri chelsea zamanında takıma Joe Cole ve lampardı kazandırdı.valencia kariyerini pek hatırlamıyorum.geçen sene de küme düşme hattındaki parmaya teknik direktör olup takımı ligde tutmayı başardı.biraz önyargılı davranıyorsun.
crespo forvetler arasında en az süre alıp en çok gol atandı Sırf hasselbaink inadı yüzünden onu oynatmadı Şampiyonlar liginden elendi..
Joe cole alınacaktı zaten çok dikkat çekiodu....
Valenciaya aldığı italyan oyunculardan birtürlü istediği verimi alamadı
Önyargılı olabilirimm inş. başarılı olur Juvede...İsterm yani başarılı olmasını
Belkidee sadece crespoyu oynatmadığı için sevmiorm bilemiorm yani![]()
Symbian OS işletim sistemli (örnek:N serisi) telefonlarımızda Juve temaları
1. Tema (en çok kullandığım):indirmek için tıkla
2. Tema:indirmek için tıkla
2001/2002 Şampiyon kadro
Buffon
Thuram-Montero-Ferrara-Pessotto
Zambrotta-Tacchinardi-Davids-Nedved
Trezeguet-Del Piero
Rampulla
Birindelli
Iuliano
Tudor
Zenoni
Conte
Maresca
Amoruso
---------------------------------------------------------------
2006/2007
Buffon
Grygera-Jorge Andrade-Chiellini-Molinaro
Camoranesi-Almiron-Tiago-Nedved
Trezeguet-Del Piero
Belardi
Crscito
Zebina
Nocerino
Zanetti
Marchionni
Salihamidzic
I a quinta
Palladino
Kadrolarda güç açısından fark yok.Ancak o dönem tabiki Lippi faktörü önemliydi.İtiraf etmeliyim birçok kez işler çok zora girmişti ama ALLAH yardım etti.bkz 5 mayıs 2002.Oyuncular yine isterse şampiyonluk için oynayabilirler.