Sayfa 880 / 1204 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
26,371 ile 26,400 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Shelton olabilir.Amrabat daha kaliteli daha hızlı daha teknik.Karabük kaça satar o muamma.
    Shelton bildiğimiz Anadolu topçusu. Daha ofansif, açık oynayan takımlara karşı hızlı hücumlarda işe yarar öbür türlü Amrabat'tan daha faydasız olur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Shelton bildiğimiz Anadolu topçusu. Daha ofansif, açık oynayan takımlara karşı hızlı hücumlarda işe yarar öbür türlü Amrabat'tan daha faydasız olur.
    Shelton o konuda katılmıyorum.Fenerbahce maçında hızlı dediğimiz gökhan gönülü her poziyonda geçti.Cok hızlı ve teknik oyuncu Anadolu topcusu üstünde shelton avrupa topcusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sol bek ve stoper olabilir. Ama Ujfa devre arası dönüyor muhtemelen. Belki ekstra olabilir ama forvet lazım, topu tutacak, ileriye taşıyabilecek, sırtı dönük oynayabilecek. Sol kanada ihtiyac yok, ne kadar memnun olmasakta Amrabat,Emre hatta Engin götürürler orayı bi şekilde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fatih Terim'de hata var. 4-4-2 adamı değil ki Ambrabat...

Amrabat Sampiyonlar Ligi maclarinda iyiydi Burak'a asistleri vardi begendim bir de Fenerbahce macinda cok iyi oynadi ikinci yarida özellikle savunmada cok iyiydi ve Gökhan Gönül'ü cikartmadi hücuma. Ama ligde Kayserispor'daki gibi rakibini kolay gecen bir Amrabat yok bunda 4-4-2'nin kanadinda oynamasi sebep oluyor bence ama ikinci yarida ondan iyi performans bekliyorum zamanla iyi oynar.

Transfer icin sikisan maclarda kilidi acabilecek bir oyuncuya ihtiyacimiz var yani yaratici özellikleri olan bi oyuncuya umarim o yönde transfer yapilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Amrabat 4-3-3 adamıdır pozisyon yanlış bence transfer hatasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasaraya hızlı kanat oyuncuları lazım.Top teknikleri yüksek olan oyuncular.Ligimizde 3 İsim var benim gözlemediğim. Ahmet İlhan,Shelton,Lamine Diarra Ön plana cıktı ilk yarıda.Eğer sistemi 4-2-3-1 olsaydı.Forvet arkası Lua Lua koyardı fatih terim durdurulamaz bir hız olurdu takımda.Önlerinde zeki bir forvet Elmander galatasaray her maç 3-4 gol atardı bu hızlı oyuncularla.

Tabi bunun birde yabancı sınırlaması var.

Onur

Sabri-Semih-Danny-Hakan Balta

Selçuk--Yekta

Ahmet İlhan(Diaara)--Lua Lua--Shelton

Elmander

Cok hızlı sonuca giden bir takım oluşur galatasarayda.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Lamina Diarra iyiateden ama son derece zayıf vuruşlar yapan forvet. Kanatta oynamaz.
    Lua Lua olmuş 32 yaşında. Amma abartıldı. Newcastle kariyerini de biliyorum.
    Shelton mükemmel hızlı ama teknik kapasitesi çok zayıf santrafor. Ölü yatırım.

Her hafta parlayan oyuncuyu yazmaktan vazgeçin artık?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Onur

Selçuk--Yekta

Elmander

bu olsa olsa süper ligde haftanın kadrosu olur, daha da bir araya gelme ihtimali yok gelme gereği de yok

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bi bakmışsın, Keita gelmiş !
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Lamina Diarra iyiateden ama son derece zayıf vuruşlar yapan forvet. Kanatta oynamaz.
    Lua Lua olmuş 32 yaşında. Amma abartıldı. Newcastle kariyerini de biliyorum.
    Shelton mükemmel hızlı ama teknik kapasitesi çok zayıf santrafor. Ölü yatırım.

Her hafta parlayan oyuncuyu yazmaktan vazgeçin artık?
    Lamina Diarra Mehmet Özdilek onu son 4-5 haftadır kanatan veyatta ileri uçta deniyor cok yararlı oldu her iki mevkidede.

Lua Lua 32 yaşında son 4 haftadır izliyorum her hafta üstüne koyuyor.Karabük maçında mağlubiyet bekliyordum fenerbahce'den bunun nedenini Lua Lua,Shelton artan performansına bağlıyordum birde Ahmet İlhan her hafta yavaş yavaş kendine gelmesi.İlhan Parlak performansı inişli cıkışlı grafik sergiliyordu fenerbahce tam formanı yakaladı gibi.

Shelton teknik kapasitesi bu lig için cok iyi.Zaten shelton orta yapsın diye oraya koymazdım ben şahsen içeri hızlı bir şekilde kat etsin diye koyardım.

Not=BİR OYUNCUYU 4-5 HAFTA İZLEMEDEN GÖRMEDEN ASLA VE ASLA ÖNERMEM.

İlk Yarıda hemen hemen her takımı izledim aşağıdaki kadromu yazdım.Bu oyuncuların hepsi en az 7-8 maç izlendi.

10 tane shelton birleşse bir Amrabat yapmaz neyin peşindesiniz siz ya

Gs'da eskiden bir Osman vardı sol kanatta işte shelton aynısı. Cizgide 100metreci.

Not: Lakabı da turbo Osman'dı biraz araştırınca hatırladım
    Last edited by davidvilla : 24.Aralık.2012 at 11:57

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Shelton cidden çok kötü yahu Adamın tek özelliği hız... Amrabat dediğim gibi 4-4-2 adamı olmadıgı için kötü görünüyor. Daha önde ve yüzü kaleye dönük oynasa çok daha etkili oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu 32 yaşında adam nasıl ölü yatırım oluyor ? Hagi Galatasaray'a geldiğinde 31-32 yaşındaydı. Ölü yatırım mıydı? Futbolcu eger profesyonelse 35'e kadar yüksek performans ile oynar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Galatasaraya hızlı kanat oyuncuları lazım.Top teknikleri yüksek olan oyuncular.Ligimizde 3 İsim var benim gözlemediğim. Ahmet İlhan,Shelton,Lamine Diarra Ön plana cıktı ilk yarıda.Eğer sistemi 4-2-3-1 olsaydı.Forvet arkası Lua Lua koyardı fatih terim durdurulamaz bir hız olurdu takımda.Önlerinde zeki bir forvet Elmander galatasaray her maç 3-4 gol atardı bu hızlı oyuncularla.

Tabi bunun birde yabancı sınırlaması var.

Onur

Selçuk--Yekta

Elmander

ben hayatımda böyle saçma görmedim ne şimdi ahmet ilhan diarra lua lua shelton mu galatasaray oyuncusu hepsini toplasan 1 adam etmez tipik anadolu takımı oyuncusu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu sene taktik ile transferler uyumsuz oldu ilk devrede. Buna rağmen lideriz, ŞL'de gruptan çıktık. Şimdi yapılacak olan 2-3 transferin takıma uyumu çok önemli. Oyuncular mı taktiğe uyacak yoksa taktiğe göre oyuncular mı alınacak bu kısmı merak ediyorum. Geçen sene 4-4-2'de hücumda inanılmaz hareketli, savunmayı ise Elmander'den başlatan bir takım halindeydik. Bu sene ise oyunun iki yönünü de idare ede ede oynuyoruz. Son dönemdeki kritik virajı kayıpsız geçerek kabustan kurtulduk ama transfer için bağıran mevkiler var. Necati tarzı bir oyuncu almayacaksak 4-3-3 veya 4-5-1'e dönmek lazım. Öyle ya da böyle atan bir Burak var elimizde. Umut ve Elmander alternatifleri ile hem forveti hem de 4-3-3'ün kanatlarını yedekleme, dış oyuncusu olarak kullanma şansımız var.

Bize bir sol bek lazım, Riera soldan oyun kuruyor, bir açık oyuncusuna göre savunmada da fena değil yeri geliyor ters kademe yapıyor, işine saygısı var haksızlık edemem ama kafa toplarını inanılmaz tehlikeli yerlere indiriyor ve bunu ısrarla yapıyor. Gelecek sol bek ile sol açıkta kullanabiliriz Riera'yı maçına göre tabii. Savunmasını de geliştirmiş bir açık oyuncumuz olur, etkili ortaları var geçen sene alamadığımız verimi alabiliriz bu sene.

Selçuk - Melo önüne bir oyuncu lazım, yeri geldiğinde forveti ikileyecek, bitirici, yaratıcı, ceza sahası dışından şut tehdidi olan bir isim gerekli sadece ŞL için değil lig için de lazım.

Bu mevkiler dışında sağ açık, stoper, forvet olsa tabii ki iyi olur ama devre arasında zor bu iş, üstelik şişkin bir kadro var elimizde, umarım Fatih Terim doğru tespitler yapar ve iyi isimlerin olduğu bir liste verir yönetime. Oyunu geliştirmemiz lazım, bu sene şampiyonluk çok önemli, ŞL'de olmanın yolu şampiyonluktan geçiyor artık, iki takımla gitmeyeli uzun yıllar oldu. Finansal fair-play kriterleri için para gerekli, doğru yatırımlarla şampiyonluk uzak değil, inşallah sene sonunda hedeflere ulaşmış oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ben hayatımda böyle saçma görmedim ne şimdi ahmet ilhan diarra lua lua shelton mu galatasaray oyuncusu hepsini toplasan 1 adam etmez tipik anadolu takımı oyuncusu
    Lamina Diarra Mehmet Özdilek onu son 4-5 haftadır kanatan veyatta ileri uçta deniyor cok yararlı oldu her iki mevkidede.

Lua Lua 32 yaşında son 4 haftadır izliyorum her hafta üstüne koyuyor.Karabük maçında mağlubiyet bekliyordum fenerbahce'den bunun nedenini Lua Lua,Shelton artan performansına bağlıyordum birde Ahmet İlhan her hafta yavaş yavaş kendine gelmesi.İlhan Parlak performansı inişli cıkışlı grafik sergiliyordu fenerbahce tam formanı yakaladı gibi.

Shelton teknik kapasitesi bu lig için cok iyi.Zaten shelton orta yapsın diye oraya koymazdım ben şahsen içeri hızlı bir şekilde kat etsin diye koyardım.

Not=BİR OYUNCUYU 4-5 HAFTA İZLEMEDEN GÖRMEDEN ASLA VE ASLA ÖNERMEM.

İlk Yarıda hemen hemen her takımı izledim aşağıdaki kadromu yazdım.Bu oyuncuların hepsi en az 7-8 maç izlendi.
    4-5 beş hafta bir oyuncuyu izlemedem karar vermem ki.Fatih Terim Amrabatı tek maç izleyip kararını verdi.Hatırlatırım.

Bu oyuncunları hepsi anadolu topcusu değil avrupa topcusu.

Ama şu kadarını söyliyebilrim Hamit'in yerine kimi oynatırsan oynat.Kenan Özer,Köksal Yedek,Ahmet İlhan dha verimli olur 17 hafta boyunca bir kere ondan istenilen performansı veremedi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

4-5 beş hafta bir oyuncuyu izlemedem karar vermem ki.Fatih Terim Amrabatı tek maç izleyip kararını verdi.Hatırlatırım.

Bu oyuncunları hepsi anadolu topcusu değil avrupa topcusu.
    fatih terimin amrabatı sadece 1 maç izlediğini nerden çıkardın ? kendini fatih terimle bir mi görüyosun ? kusura bakmada şu sonda yazdığın şeyden dolayı bile kaale alınmazsın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    fatih terimin amrabatı sadece 1 maç izlediğini nerden çıkardın ? kendini fatih terimle bir mi görüyosun ? kusura bakmada şu sonda yazdığın şeyden dolayı bile kaale alınmazsın
    http://www.youtube.com/watch?v=rDn8i-NwbB8

Benim tanıdığım Fatih Terim bu hareketi yapmışsa olay bitmiştir.

petrol_fb12

Forumda gördügüm en sacma tespitlerden birini yaptin. Hamit yerine oynayacak o oyuncular ne Hamit kadar futbol beynine sahip ne de onun kadar iyi futbolcular. Saydigin oyunculardan Ahmet Ilhan GS'de veya büyük takimlarda iyi bir yedek olabilir ilk 11'i zorlar ama bu topcular anadolu takimi topcusu yani kontratak oynayan takimlarda etkili olurlar dar alanda is yapmazlar. Zaten Hamit Sampiyonlar Ligi'ndeki oyunuyla kalitesini ve ilerde bize ne kadar yararli olacagini gösteriyor. Oraya koy senin saydigin adamlardan birini 3.dk'da korkudan sahayi aglayarak terkederler.

Amrabat olayinaysa hic deyinmeyecegim cok ama cok sacma.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Lucas Neill

Hamit 17 Hafta izledim + ŞL maçları istediğiniz performansı sahaya yansatımıyor bir türlü.Bir tek İngilteredei Manu maçında yansıttı onun dışında Hamit diye birisi yoktu sahada ?

Amrabat konusu bazen istinelen performansı veriyor bazen veremiyor yani karşık bir oyuncu.Avrupa'da bir iki maçta bir yarım saat iyi oynadı.Türkiye ligi için iyi bir topcu.

Hamit bu takımda tutmadı.İkinci yarı performansı değişir ona bir şey diyemem.Ama şöyle söyleyim.Adam Villa'dan kasabaya geldi resmen.İspanya'dan Real Madrid oynarken Türkiye'ye geldi birde bunun psikolojik etkisi cok büyük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Karabük ve Antalya'dan geçen isimlerden ancak Ahmet İlhan transferi gündeme gelebilir, onun da 2. bir Yiğit Gökoğlan vakası olma ihtimali çok yüksek.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İşte bu vallaha.Havadan atması gerekirken yerden atıyor yerden atması gerekirken havadan,pas atması gerekirden çalım atar,şut vurur acaip mental olarak zayıf.
    Last edited by Nedvedmania : 24.Aralık.2012 at 18:48 Reason: Alıntı silindi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    adana

3 transfer yap gör çeyrek finali al ligi alper potuk+kerim frei+carlinhos (gelmesi çok zor artık baya piyasası oldu şu anda)

Ve amrabata gelince herkesin dediği gibi mental açıdan zayıf temeli eksik yani hızlı ve doğru karar veremiyor zaten biraz orası olsa bu adam psvden gönderilmezdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Serdar Aziz için teklif yapılmış, kabul edeceğini sanmıyorum ama;

http://amkspor.com/2012/12/24/serdar...mi-oluyor.html

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Her çalım atanı her hızlı kosanı 3 buyukler alsa herkes yıldız ona bakılırsa bizim ülkemizdeki insanlar hep böyle bir adam 1 hafta iyi oynasın hadi bırak senin hatrın için 3 hafta iyi oynasın hemen "Bu adamda yıldız 3 büyüklerde oynar" yakıştırmayı yapılıyor ve bu durum benı gerçekten güldürüyor.Anadolu takımlarında 10-12 bin kişinin önünde oynuyorsun zaten boş kaleye kaçırırsanda kimse sallamaz anadolu takımının oyuncususun sonuçta, ama birde 40-50 bin kişinin önünde her hafta oynamak apayrı bir olay orada düzgün veremediğin bir pasın bile hesabı sorulur, kaçırdığınız pozisyonlar manşet olur .Onun için büyük takımlarda oynamak küçük takımlarda oynamaya benzemez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Her çalım atanı her hızlı kosanı 3 buyukler alsa herkes yıldız ona bakılırsa bizim ülkemizdeki insanlar hep böyle bir adam 1 hafta iyi oynasın hadi bırak senin hatrın için 3 hafta iyi oynasın hemen "Bu adamda yıldız 3 büyüklerde oynar" yakıştırmayı yapılıyor ve bu durum benı gerçekten güldürüyor.Anadolu takımlarında 10-12 bin kişinin önünde oynuyorsun zaten boş kaleye kaçırırsanda kimse sallamaz anadolu takımının oyuncususun sonuçta, ama birde 40-50 bin kişinin önünde her hafta oynamak apayrı bir olay orada düzgün veremediğin bir pasın bile hesabı sorulur, kaçırdığınız pozisyonlar manşet olur .Onun için büyük takımlarda oynamak küçük takımlarda oynamaya benzemez.
    1 Hafta söylediğim bütün oyuncuları 5-6 hafta izledim.Ben kahinim o zaman Karabük feneri yenceğini bildim o oyuncularla

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beklerden birini Türk yapmak gerek. Sağ bek olarak Sabri'den iyi sadece Gökhan Gönül var, o yüzden sağ bek olmaz. Sol beke Gökhan Süzen veya Atilla Turan fena olmazdı. Sadece kaleci ve defansla 4 yabancı hakkını doldurmak çok kötü. Üzerine bir de Melo ve Amrabat veya Elmander'i koyup sürüyoruz sahaya. Defanslardan ikisini Türk yapabilirsek yabancı sınırı konusunda da biraz rahat edebiliriz. Biri Semih, diğeri muhtemel bir transfer olacak.

Bu arada birkaç yerde Eboue'nin devre arasında gidebileceğini okudum. Umarım böyle birşey olmaz. Bu yıl biraz formsuz olsa da Eboue Şampiyonlar Ligi umutlarımız açısından çok önemli.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Börk View Post
    İşte bu vallaha.Havadan atması gerekirken yerden atıyor yerden atması gerekirken havadan,pas atması gerekirden çalım atar,şut vurur acaip mental olarak zayıf.
    Benim mesajı silmişler ama olsun Valla aynen inanılmaz kötü yahu mental açıdan. PSV'den niye gönderildiği anlaşılıyor. 3 pas seçeneği varsa en saçma olanını kullanıyor bilerek yapmış gibi. Amrabat'a tek pas seçeneği olacak topu alıp yardırıp ya ona pas atcak yada şut. bu yani... Bu arada beni anlayan birini görmek çok güzel

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu arada Amrabat'ın yerine Caner olsaydı keşke çok antipatik biri ama tam bizim aradığımz topçu..Forvete de iyi bi yabancı alırdık.

Mesaj Yetkileri