Sayfa 882 / 1204 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
26,431 ile 26,460 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çaktırmadan ne ara yapmış 7 asist.

8 hatta 7-7.5 veren çıksa anında satmak lazım ama o kadar enayi kulübü nereden bulacağız..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çaktırmadan ne ara yapmış 7 asist.

8 hatta 7-7.5 veren çıksa anında satmak lazım ama o kadar enayi kulübü nereden bulacağız..
    Şu adamın var ya günahını alıyorsun hea Öbür tarafta cayır cayır yanacan

7 asist yapmış. dakika/asist olarak bi istatistik bulabilirseniz paylaşın eminim yuksek bir yuzde cıkacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Roma da o kapıyı kapatır veremezler o kadar. Onlar ucuz olur diye soruyorlar buralara
    Galatasaray'da kâr yapmak isteyecektir, taş çatlasın 10'dan açarlar kapıyı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Şu adamın var ya günahını alıyorsun hea Öbür tarafta cayır cayır yanacan

7 asist yapmış. dakika/asist olarak bi istatistik bulabilirseniz paylaşın eminim yuksek bir yuzde cıkacak.
    Valla ben razıyım herşeye yanılayım, şaşırtsın beni çok isterim ama ismi bizimle geçmeye başladığından beri yanlış transfer olacağını düşünüyordum, maliyeti gördükten sonra resmen çıldırdım. Şu ana kadar da haksız çıkarmadı ne yazık ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

shelton kim yahu?ozan ipek dediğiniz adam 1 yıl oynadı ve şu anda yokları oynuyor. bahsettiğimiz takım galatasaray! ne karabük ne de bursa! büyük takım futbolcusu dediğin topçu her halinden belli olur! Hasan Ali Kaldırım,İbrahim Köybaşı ve Gökhan Gönül gibi isimler bu ışığı veriyordu. Kontra futbolcuları 3-5 maç boş alanda deli dana gibi koşunca hemen büyüklere yakıştırmayın. Bu ülkede şu anda sol kanatta Amrabat'tan daha yetenekli bir isim yok. Ahmet İlhan mesela...Adam çok göze batıyor ama kayseri'deki amrabat'ı hatırlayın.Ahmet İlhan'ın şu anki haline 5 basıyordu. Alper Potuk dışında ben büyük takımlara yakışır bir topçu göremiyorum ligde..

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    15 Milyon Euro verene satsın galatasaray aşağısı zarar olur.Onun yerine Ozan veya Shelton alınabilir Sol Kanat İçin.
    Hocam saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz ; Ozan kim Shelton kim ya ? Amrabat'ı satıp bunları alacak vizyon bi sizde var zaten.

Bence + 10 Mn € ve üstü bir teklif gelirse satılmalı yerine alınabilecek isimler ;

Ryad Boudebouz , Younes Belhanda , Konoplyanka , Marko Marin gibi isimler olurdu ya da Yarmolenko.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hocam saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz ; Ozan kim Shelton kim ya ? Amrabat'ı satıp bunları alacak vizyon bi sizde var zaten.

Bence + 10 Mn € ve üstü bir teklif gelirse satılmalı yerine alınabilecek isimler ;

Ryad Boudebouz , Younes Belhanda , Konoplyanka , Marko Marin gibi isimler olurdu ya da Yarmolenko.
    Shelton hız ve teknik var.Ozan İpek hem hız üstüne teknik,orta acabilme kabiliyeti ve hırsı var.Takım oyunu oynuyor hem yabancı statüsü giriyor önümüzdeki sene ozan ipek uygundur Türk olduğu için.Yada başka bir Türk sol kanat oyuncusu alınabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Shelton hız ve teknik var.Ozan İpek hem hız üstüne teknik,orta acabilme kabiliyeti ve hırsı var.Takım oyunu oynuyor hem yabancı statüsü giriyor önümüzdeki sene ozan ipek uygundur Türk olduğu için.Yada başka bir Türk sol kanat oyuncusu alınabilir.
    ah ah keşke arada epl la liga falan izlesen shelton da teknik varmış hiç gülceğim yoktu
    Last edited by Facx : 29.Aralık.2012 at 01:22

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Shelton'da neler varmış da bizim haberimiz yokmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Amrabat'ı aldığımız paraya bile satsak üzülmem. Tamam 4-4-2 solunda olmuyor diyoruz da, bu adam 1-2 ekstra durum dışında doğru düzgün çalım da atamıyor, orta da açamıyor ki. Anca soldan es kaza ceza sahası hizalarına gelip topu sağına çekip de kafasını kaldırabilirse bir orta açabiliyor. Onun dışında ayağına gelen bütün topları ya çalıma girip kaptırıyor, ya da şut çekip dağa taşa atıyor. Tamam şu anda daha iyi bir alternatifi yok, ama satarsın bunu 7-8 civarına, alırsın bir tane esaslı sol açık olur biter.

Onun dışında takım hakikaten yaratıcı olamıyor, ve geçen seneki takım oyununun onda biri bile yok. Bunun temel nedeni Burak gibi bencil ve futbol zekasından uzak bir adamı forvet hattına oturtmamızdır. Nasıl bu kadar gol atıyor, anlamıyorum, ama takım oyunumuzda ne kadar büyük bir sıkıntı yarattığını sanırım bir tek ben görmüyorumdur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bunun temel nedeni Burak gibi bencil ve futbol zekasından uzak bir adamı forvet hattına oturtmamızdır. Nasıl bu kadar gol atıyor, anlamıyorum, ama takım oyunumuzda ne kadar büyük bir sıkıntı yarattığını sanırım bir tek ben görmüyorumdur.

Her defasında şunları söylerim Burak için.

"Kazma ama atıyor" "Elmander'deki Zeka Burakta olucaktı varya" Gerçekten cok bencil bir oyuncu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende katılıyorum atmasına rağmen oyunumuzu çok etkiliyor
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Burak'ın sorunu bencillik falan değil. Yanlış tercih yapması. Pas atılacak yerde şut, şut atılacak yerde pas atıyor. Bu denklemi iyi kuramıyor. Yoksa bencil olan bir oyuncu Akhisar maçında Sercan'a attığı gol pasını başka kim atabilirdi.

Kusura bakmayında, bencillikten kastın kaleyi karşısına alıp şut atmaksa, orada duracaksınız. Yani kardeşim ben forvet oyuncusuyum, işim gol atmak, kaldı ki; takımın en golcüsüyüm. Ee bi zahmet vurayım di mi ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Burak'ın sorunu bencillik falan değil. Yanlış tercih yapması. Pas atılacak yerde şut, şut atılacak yerde pas atıyor. Bu denklemi iyi kuramıyor. Yoksa bencil olan bir oyuncu Akhisar maçında Sercan'a attığı gol pasını başka kim atabilirdi.

Kusura bakmayında, bencillikten kastın kaleyi karşısına alıp şut atmaksa, orada duracaksınız. Yani kardeşim ben forvet oyuncusuyum, işim gol atmak, kaldı ki; takımın en golcüsüyüm. Ee bi zahmet vurayım di mi ?
    Bencilliğin sadece bir parçası her aldığı topu kaleye vurmaya çalışması. Forvet diye her aldığı topu kaleye vuracak diye bir kural yok. Yanında bir forvet daha var, sisteme göre ikisinin de belli oranlarda paylaşımcı olması gerekiyor.

Bir parçası daha var ki, o çok daha vahim bence. Top kimde ve nerede olursa olsun bu adam topu istiyor ve atmazsan da huzursuz oluyor veya huzursuzluk çıkarıyor. Bu yüzden de Burak'ın oynadığı maçlarda 2. forvet Umut da olsa Elmander de olsa resmen kayboluyor. Çünkü bu ikisine neredeyse hiç top gitmiyor.

Demem odur ki, Burak'a 10 milyon ve üzeri bir teklif gelirse bence satmak gerek. Hücum opsiyonlarımızı çok kısıtlıyor kendisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bencilliğin sadece bir parçası her aldığı topu kaleye vurmaya çalışması. Forvet diye her aldığı topu kaleye vuracak diye bir kural yok. Yanında bir forvet daha var, sisteme göre ikisinin de belli oranlarda paylaşımcı olması gerekiyor.

Bir parçası daha var ki, o çok daha vahim bence. Top kimde ve nerede olursa olsun bu adam topu istiyor ve atmazsan da huzursuz oluyor veya huzursuzluk çıkarıyor. Bu yüzden de Burak'ın oynadığı maçlarda 2. forvet Umut da olsa Elmander de olsa resmen kayboluyor. Çünkü bu ikisine neredeyse hiç top gitmiyor.

Demem odur ki, Burak'a 10 milyon ve üzeri bir teklif gelirse bence satmak gerek. Hücum opsiyonlarımızı çok kısıtlıyor kendisi.
    Ben zaten Burak'ı övmedim ki, yapılan yalış değerlendirmeye açıklık getirdim. Şampiyonlar Liginde şöyle 2-3 gol atarsa, 15 Milyon Euro'ya falan gazlasak müthiş olur.

Yanında bir forvet demişsin ancak şuna katılmıyorum. Bu seneki forvet elemanlarımızın etkisizliği sırf Burak yüzünden değil. Kanatlarımız içeri giremiyor yani geçen senenin sisteminden çok uzağız. Atak olarak kontraya bile çıkamıyoruz, sürekli set hücum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ben zaten Burak'ı övmedim ki, yapılan yalış değerlendirmeye açıklık getirdim. Şampiyonlar Liginde şöyle 2-3 gol atarsa, 15 Milyon Euro'ya falan gazlasak müthiş olur.

Yanında bir forvet demişsin ancak şuna katılmıyorum. Bu seneki forvet elemanlarımızın etkisizliği sırf Burak yüzünden değil. Kanatlarımız içeri giremiyor yani geçen senenin sisteminden çok uzağız. Atak olarak kontraya bile çıkamıyoruz, sürekli set hücum.
    Orası da var tabii. Ama sezon başında Umut-Elmander çıktığımız maçlarda biraz daha üretken bir görüntü çiziyorduk bence. İkisi de verimli görünüyordu öyle. Ne zaman Burak+diğer forvet sistemine geçtik, o zamandan beri ikisi de yetersiz görünüyor. Bunun da kanatların etkisizliği ile birlikte en güçlü sorumlusu Burak'tır.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hatalı olan Fatih Terimdir... 4-4-2 oynayacaksan ya orta alandan birini ya da forvetlerden birini AMC mevkisine yönlendirmen lazım.Bizim Melo ön liberoda çakılı kalıyor genelde.Selçuk desen geriye yaslanarak oyun kuruyor. Geçen yıl bu yıldan en farklı yönümüz Elmander-Necati ikilisinin özellikle Necati'nin AMC mevkisine sık sık gelip oradan oyun kurmasıydı. Bu yıl sahaya çıkan oyuncular geçen yıldan daha kaliteli olmasına rağmen oyun olarak daha kötüyüz çünkü sahaya çıkan oyunculara uygun diziliş yok. Umut mücadeleci forvet,ilerde basar ,pres yapar ama AMC mevkisinde oynamaz.Burak desen sürekli savunmayı sağa sola çeker ya da arkasına kaçar... Amrabat çizgide aldığı toplarla kaleye yakınsa etkili olur ama sen onu 4-4-2'de kullanıyorsun. Hamit Altıntop 3'lü ortasahanın sağında yani 4-3-3 sisteminde orta alanda oynar. Sen kalkıp bu adamlarla 4-4-2 denersen herkesin defosu ortaya çıkıyor. Mevcut oyuncularla oynamak istiyorsak savunma dörtlüsünün önünde melo-selçuk-hamit ile 3 lü orta alan, ilerde solda Amrabat,sağda burak ortaya ise Necati tarzı ama daha gelişmişi bir santrafor alacağız. Ama Fatih hoca yok arkadaş ben 4-4-2 oynayacagım diyorsa mutlaka bir sol bek alıp Riera'yı sol kanatta öne çıkaracak. 4-4-2 adamı Riera... Sağda ise Hamit'i kulübeye çekecek ve Selçuk'la dönüşümlü orta alanda kullanacak.Sağ kanata da adam lazım bu sistemde.Formda olurlarsa Emre Çolak ve Engin baytar hem sağda hem solda rahatlıkla oynar.Geçen yıl da zaten bu ikili başarılı oldu bu mevkilerde. Bu sistemde Amrabat boşa çıkar... Ama en önemlisi Burak'ın yanına AMC'ye inebilecek Necati tarzı bir adam alınacak. Ben Fatih Hocanın yerinde olsam 4-3-3 oynarım...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Shelton'da hız var ama tekniği zayıf bir oyuncu. Tekniği iyi olsa zaten Türkiye'de değil başka bir ligde üst düzey takımda oynar.

Ozan İpek yerliler arasında en iyi orta açan oyunculardan hatta en iyisi. Bir çok yerli oyuncu var isabetli orta açabilen ama çoğunluğu duran topları iyi kullanıyor. Ozan İpek maçın her dakikasında oyunun içinde isabetli ortaları oluyor. Ozan İpek son 1.5 yıldır eski formundan çok uzak bir oyuncu. Geçen sezon Bursaspor ligin ikinci yarısında müthiş bir ivme yakalamışken o takımda sırıtan en baş oyuncu Ozan İpek'ti.

Amrabat varken ne Shelton ne de Ozan İpek Galatasaray'ın aradığı isimler değil. Galatasaray'a iyi bir 10 numara lazım. Terim şu oyuncu grubuyla 4-1-4-1 veya 4-5-1'e dönmeyecekse iyi bir 10 numara alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ozan İpek Kasımpaşa'ya transfer olmuş zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Ricardo Andrade Quaresma Bernardo diyorum, başka da birşey demeye gerek duymuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Ricardo Andrade Quaresma Bernardo diyorum, başka da birşey demeye gerek duymuyorum.

Bende 5M€ lütfen diyorum başkada birşey demiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoper, 10 numara ve Sağ kanat şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Bende 5M€ lütfen diyorum başkada birşey demiyorum
    Bütün imkanların seferber edilmesini temenni ediyorum. Böyle bir zamanda kendisinden daha iyi bir kanat oyuncusu bulabilecek varsa beri gelsin. Fatih Terim kesinlikle onu adam edecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O gelsin,bu gelsin,Fatih Terim adam eder.Bu adam düzgün oyuncularla hiç mi çalışamayacak ? Quaresma çok gereksiz olur.Bizim takımımıza uygun bir oyuncu değil.

Nesil
    2007

Q7 gelmesin bu saatten sonra. O kadar adam var ala ala Q7 mi yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    O gelsin,bu gelsin,Fatih Terim adam eder.Bu adam düzgün oyuncularla hiç mi çalışamayacak ? Quaresma çok gereksiz olur.Bizim takımımıza uygun bir oyuncu değil.
    Disipline edildiği zaman Galatasaray'a daha fazla fayda verebilecek bir tane isim söyleyebilirsen o zaman gereksiz mi değil mi anlamış oluruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quaresma'nın sorunu disiplin değil ki.Beşiktaş'a fayda sağlayamayan biri takım oyunu oynayan Galatasaray'a nasıl fayda sağlasın ? Quaresma dünyadaki sayılı yetenekli futbolculardan biri ancak dünyada yeteneğini kullanamayan birkaç aptal futbolcudan da biri.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Querasma haziranda bedava alınmalı başka takım almazsa eğer.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Quaresma'nın sorunu disiplin değil ki.Beşiktaş'a fayda sağlayamayan biri takım oyunu oynayan Galatasaray'a nasıl fayda sağlasın ? Quaresma dünyadaki sayılı yetenekli futbolculardan biri ancak dünyada yeteneğini kullanamayan birkaç aptal futbolcudan da biri.
    Takım oyunu dediğin oyunla şu anda bu takımın Avrupa'da başarı sağlaması mümkün görünmüyor.Takımdaki yaratıcı oyuncu eksikliği gün gibi ortadayken böyle bir oyuncuya hayır demek takıma ve vatana ihanet olacaktır.Sol Açıkta Noureddine Amrabat, Sağ Açıkta Ricardo Quaresma'nın oynadığı takımın hücum ve pozisyon bulma yönünden ne kadar zenginleşebileceğini sadece hayal etmeni istiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sanki hiç izlemediğim bir oyuncuyu anlatıyorsun bana,sadece ismi var diye güzel hayallere kapılma.Bize her zaman katkı verebilecek bir isim lazım 30 maçın 5 tanesinde güzel hareketler yapıp maçın adamı olacak kişiler değil.

Demek istediğim şu ki maçı kurtaracak değil şampiyonluğu getirecek isim lazım.

Mesaj Yetkileri