Nani geldiiiiiiii.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Geldi sonunda![]()
Yarın 10'da sağlık taraması, gün içinde imza töreni.
![]()
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Nani'ye stadda imza töreni olsa güzel olurdu.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
RVP'nin gelmesini istiyorum ama gelmemesi daha hayırlı olur gibi ona verilecek parayla Nani ayarında bir kanat oyuncusu alınsa daha mantıklı sanki, şimdi çoğu kişi Stoch'a bel bağlamış durumda ama Stoch zamanında Daum'un dediği gibi C sınıfı bir oyuncu çok iyi antrenmanla en fazla B kalite olur demişti. Hazard Lille'de oynarken de Hazard için B sınıfı demişti iyi bir antrenmanla A sınıfı olur demişti çok net hatırlıyorum nitekim dedikleri de oldu. Yani Stoch'tan çok ümitlenmeyelim.
Neden kanat almalıyız ligin gol kralı bizde, Sow direk FV oynarsa o da rahat kral olur. ŞL'de Emenike çok iş görür.
Şimdi RVP gelse çift forvet oynasan RVP-SOW olur muhtemelen,Diego ve 2 forvet yedeğe çıkar. Tek forvet oynasan RVP'nin arkasında Diego oynar. 3 forvet yedeğe çıkar bu da zamanla huzursuzluk çıkartabilir. RVP gelir Emenike yada Sow satılırsa ancak öyle bir takım sorunlar engellenir.
Zamanında hatırlayın, Yusuf, Ceyhun, Ortega,Rapaic, Revivo,Washington aynı zamanda gelmişlerdi o takım ligi 6.bitirdi. Sebebi de takımdaki huzursuzluklar. Ortega zaten malumunuz Dünya kupası sonrası Arjantin Milli Takımının 10 numarası Maradona'nın veliahtı olarak imza atmıştı olay olmuştu. Şimdi RVP ve Nani'de olduğu gibi özetle bu takımın yine hızlı bir kanat ve oyun kuracak bir orta sahaya ihtiyacı var. En azda RVP'ye ihtiyacı var tüm bunlar göz önünde bulunduğunda tabi
Last edited by Barak : 06.Temmuz.2015 at 03:20
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
11049584_10206753153605817_6825912835189733265_n.jpg
Bu çok başarılı olmuş
Football is simple,but Football Manager is not
ibra hayırlı olsun
modaretörler şu konu başlığına bir nani yazmanızı rica edeceğim![]()
KP Boateng
Neler oluyor neler..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sadece Josef'in yetmeyeceğini duymuş olmalılar ki o bölgeye transfer yapıyorlar. İyikide yapıyorlar. Bana kalırsa forvet transferinden bile daha önemli ortasaha transferi
Bu arada Boateng'in oyunculuğundan ziyade kişiliği nasıl ? Yani takım içinde sorun yaratan biri olabilir mi ?
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Nani gerçekten büyük transfer, mevkisindeki dünyanın en iyi 3-5 oyuncusu arasında bence. Skor anlamında da bize büyük katkı sağlayacaktır..
Burak
Ben Sağ kanada ve orta sahaya da takviye gerektiğini düşünüyorum.Umarım Van Persie olmaz..Bari yedek yerli alalım.PAso yabancı olduk ya
Van Persie Geldi mi?
Güzel olmuş![]()
Emenike transfer görüşmeleri için kamptan ayrılmışHadi gözümüz aydın
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
gel artik RVP!
Sıradaki transfer kavuşamayanlara gelsin
![]()
Fernandao yedek kalacak durum olursa bence RVP alınmasın abi, neden Fernandao'yu aldınız madem.