Sayfa 89 / 122 İlkİlk ... 3979878889909199 ... SonSon
2,641 ile 2,670 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Humberto Suazo
    G.Saray dünyanın en golcü forveti olarak gösterilen Şilili yıldızı, transfer listesinin ilk sırasına aldı. Meksika basını kulübü Monterry'de aradığını bulamayan Suazo'nun G.Saray'ı çok istediğini yazdı.

AYRILMAK İSTİYOR
    G.Saray, dünya çapında büyük yankı uyandıracak bir transfere imza atmak için harekete geçti. Yabancı golcü olarak Kiessling ve Oliveira ile ilgilenen Cimbom, inanılmaz bir ismi transfer listesinin ilk sırasına aldı. Bu isim, geçen sezon dünyanın en çok gol atan futbolcusu olan Humberto Suazo. Meksika'nın Monterry takımında
    forma giyen ancak kulübüyle önemli sorunlar yaşayan ve temmuz ayının ilk haftasındaki kampa katılmayan Suazo'nın kariyerine bir başka ülkede devam etmek istemesi G.Saray'ın umudunu artırıyor.

FİFA'YA GİDECEK
    Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Monterry'den ayrılamayan golcü futbolcunun FIFA'ya başvurarak bu sorunu en kısa sürede çözeceği kaydedildi. Meksika ve İngiltere medyasında, Galatasaray'ın Suazo transferinde çok istekli olduğu ve Şilili yıldızın da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı gündeme getiriliyor. Monterry Kulübü Başkanı Urdiales'in "20 milyon euro'yu veren Suazo'yu alır" açıklamasına rağmen yıldız futbolcunun FIFA'ya başvurması halinde çok daha düşük bir rakama G.Saray'a transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

TAM BİR GOL MAKİNASİ
    Suazo, 2006'da 41 maçta 40 gol atarak "Dünya Gol Kralı" oldu. Şilili futbolcu, toplam 168 maçta 128 golle inanılmaz bir istatistiğe sahip

10 Mayıs 1981'de Şili'nin San Antonio kentinde doğan Humberto Andres Suazo Ponvito, asıl çıkışını 2004 yılında Audax'ta yaptı. 32 maçta 17 gol atan yıldız futbolcu, ardından ülkenin en büyük kulübü olan Colo Colo'ya geçti. Suazo 2006-07'de 41 maçta 40 gol atarak Dünya Gol Kralı unvanının sahibi oldu. 2006 Copa Amerika'daki muhteşem performansı sonrası Colo Colo'dan Meksika'nın Monterry takımına 3.7 milyon euro'ya transfer olan Suazo, geçen sezon 31 maçta 19 gol attı. Suazo, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından, 2006'da uluslararası maçlarda 17 golle dünyanın en golcü oyuncusu ilan edilmişti. Suazo'nun 168 maçta 128 golü var.
    Kaynak : Fotomac

Adam gittiği her yerde atmış. Bizde de atmamazlık etmez herhalde.
    Gelirse çok iyi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelirse katkı sağlayacağı kesin bence.Ama belli olmaz..Türkiye'ye gelen yabancılar birden amatörleşiyor(AneLka,De Boer vs.).Şayet gelirse muhteşem olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gelirse 2.bir jardel olabilir. alabiliyorlarsa hiç durmasınlar valla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Bence Fenerden cüzi bir miktarda Kezmanı alabiliriz.Cuk diye yerine oturur sisitemin
    Daha neler .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Suazo Meksika basınına Türkiye defterini kapattığını acıklamış sanırım.

Türkiye defteri mi varmış Suazo'nun
    Adam adım atmadı daha..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Adam adım atmadı daha..
    Katılıyorum..Haber kolpadır büyük ihtimal..Ama Suazo'yu alabiliriz bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Adam adım atmadı daha..
    Ne alaka:STürkiye defterini kapaması için daha önce Türkiye'de bulunması mı gerkeiyorAdama teklif gelmiştir, Türkiye alternatifini düşünmüştür, fakat aklına yatmamıştır.Bir daha da bu işin gerçekleşme ihtimali kalmadığını anlatmak için Türkiye defterini kapadım demiştir.Burda ne gibi bir anlatım bozukluğu yakaladın anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi benim bildiğim açılmayan şey kapanmaz ki zaten.Türkiye defterinin açılması için bir takımda oynaması gerekir kanısındayım.Neyse bunlara takılmamak lazım.Hangi kaynaktan duyduysan kardeş bizimle paylaşır mısın?Hiç bir yerde görmedim ben o haberi de.

Pinto'dan Galatasaray yorumu!

Galatasaray'ın Brezilyalı eski futbolcusu Fabio Pinto, ''Güçlü bir takım olan Galatasaray, büyük bir geçmişe sahip'' dedi. Özbekistan şampiyonu Pahtakor kulübüne transfer olan Pinto, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Güçlü bir takım olan Galatasaray'ın, büyük bir geçmişe sahip olduğunu söyledi.
    Sarı-kırmızılı takımda oynadığı sırada, kulübün oyuncular için tüm koşulları oluşturduğunu belirten Pinto, ''Bizim görevimiz de taraftarları memnun edecek futbol oynamaktı'' dedi.
    Brezilyalı oyuncu, Türk taraftarların oldukça coşkulu olduğunu, Turkcell Süper Lig'deki maçların da son derece çekişmeli geçtiğini ifade etti.
    Galatasaray'dan ayrılma nedenine ilişkin bir soru üzerine ise Pinto, Fatih Terim'in milli takımlar teknik direktörlüğüne geçmesiyle, ondan boşalan teknik direktörlük koltuğuna, Gheorghe Hagi'nin getirildiğini anımsattı.
    Hagi'nin, daha çok Rumen futbolculara önem verdiğini iddia eden Pinto, takımdan ayrılma isteğini, Hagi'nin olumlu karşıladığını kaydetti.
    Pinto, ''Yedekte kalarak maça çıkma saatimi beklemek istemedim, ülkemdeki Gremio kulübüne gittim'' diye konuştu.
    Özbekistan Ligi'nde 8 şampiyonluk gören, 8 kez de Özbekistan Kupası'nı müzesine götüren Pahtakor, bir kez de Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Kupası'nı kazandı.

28.07.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Adamın söylediği tam olarak bu cümleyse tek anlam çıkarılabilir bundan. Türkiye defteri yoksa kapaması da muhtemel değildir. Anlatım bozukluğunun kralı var orada. Basın tam gaz..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galiba Suazo işi yalan olacak.Tek bir haber yok hiçbir yerden.Ama bir forvet alacağız bence kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Suazo transferi eğer gerçekten gündemdeyse,bu transfer gerçekleşirse Gs yönetimi yine harika bir transfere imza atmış olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kezman ile ilgili mesajları sildim. Kaynağınız varsa Galatasaray'a geleceği konusunda buyurun yoksa gereksiz tartışma çıkaracak mesajlar yazmaktan kaçının.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

GS'de Kone için geri sayım
    İspanya"ya giden Başkan Polat, Sevilla"nın golcüsünü 1.7 milyon euro"ya ikna etti. Aslan"ın patronu, bonservisi 5 milyona düşürürse Kone"yi İstanbul"a getirecek. Üstünel ise Kiessling için zemin yokluyor.

Reklam

CİM-BOM, Kone transferinden mutlu sona çok yaklaştı. Bu futbolcuyu alabilmek için perşembe akşamı İspanya"ya giden Başkan Polat, Sevilla"lı yöneticilerle bonservis pazarlığını sürdürüyor...

Öncelikle Kone"nin menajeri ile görüşen Polat"ın yıllık 1.7 milyon euro"luk teklifine golcünün olumlu yanıt verdiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu da bundan sonra İspanyol idarecilerle görüşmelerde başladı... Geçen sezon Kone"yi 12 milyon euro"ya alan Sevilla"lı yöneticilere Polat 5 milyon euro teklif etti. Bu rakamı İspanyollar"ın az bulduğu kaydedildi. Ancak fiyat artırmayan Polat, teklif kabul edilirse, Kone"yle dönecek...

Yönetici Haldun Üstünel ise Skibbe"nin eski öğrencisi Kiessling için Almanya"ya gitti.

Aslan hala kaptansız!

SEZONUN başlamasına 1 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen Galatasaray"da kaptanın kim olacağı belirsiz... Yönetimin en kıdemli oyuncuyu kaptan yapmayı düşünmediği belirtildi. Ümit ya da Ayhan dışında birisinin de bu göreve getirilebileceği kaydedildi.

İlyas Tüfekçi"den Meira"ya garanti

GALATASARAY"IN eski futbolcusu olan Teknik Direktör İlyas Tüfekçi, Sarı-Kırmızılı takımın Meira ile çok önemli bir transfer gerçekleştirdiğini söyledi. Tüfekçi, "Meira"yı çok iyi tanıyorum. Bence son dönemlerde Galatasaray"a gelen en önemli oyuncu. Büyük katkı sağlayacağını söyleyebilirim. Bu transferlerle Galatasaray bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıdır" görüşünü savundu.. Kaynak : Haberaktüel

herhalde konede olursa kimse hayır demez

nicola ziigicin ismi gecmeye basladı.tam aradıgımız adam ama her ne kadar valencia batıyo olsada bonserviste indirim yapmicaktır.zigicte turkiyeye gelmek istemez herhalde

Valla geçen haberler arasında en çok istediğim ochoa ve kiessling bunlara kesinlikle hayır demem ..

Sorensen gelmesinde kaleye ben geçsemde olur

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Suazo elbette cok yetenekli bir oyuncu ancak cok fazla umitlenmemek gerekir. Kulubuyle sorunlari oldugu asikar, bu yuzden Galatasaray bu riski almayacaktir.Ayrica un yapmis bir santrafor alinacagini zannetmiyorum. En azindan soylemler bu yonde...

Birkac gun evvel Galatasaray'in gectigimiz sezonlarda Katar liginde oynayan Arjantin Genc Milli takimi santrforlarindan biriyle ilgilendigini ogrendim. Kisa bir arastirmadan sonra bu kritere uyan kisinin Mauro Zarate isminde bir futbolcu oldugunu gordum. Youtube'dan videolarini izledigim kadariyla oldukca teknik bir oyuncu fakat bunun haricinde bir fikrim yok kendisiyle ilgili. Gelismeleri gorecegiz...

abi bunları soylerken ciddimisin

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by muratali View Post
    abi bunları soylerken ciddimisin
    Benim icin sorduysan evet soylediklerim kamera sakasi degil, el sallamayacaksin Galatasaray ile ic ice oldugumdan dolayi kisa bir sure once -sozune guvendigim- bir agabeyim ile sohbet esnasinda ogrendim bunu. Herhangi bir calisma var mi yahut oyuncu baska bir kulube gitti mi ya da sakatlanip profesyonel futbol hayatini noktaladi mi veyahut genc yasta antrenorluge soyundu mu bilemiyorum. Sadece bildigim kadarini yukarida paylastim...

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post

Birkac gun evvel Galatasaray'in gectigimiz sezonlarda Katar liginde oynayan Arjantin Genc Milli takimi santrforlarindan biriyle ilgilendigini ogrendim. Kisa bir arastirmadan sonra bu kritere uyan kisinin Mauro Zarate isminde bir futbolcu oldugunu gordum. Youtube'dan videolarini izledigim kadariyla oldukca teknik bir oyuncu fakat bunun haricinde bir fikrim yok kendisiyle ilgili. Gelismeleri gorecegiz...
    Bu sezon devre arasında Birmingham'a kiralandı. Ben takımın sitesine baktım önümüzdeki sezon kadrosunda olduğunu gördüm. Bonservisiyle almış olabilirler.

Katar'a gitmesi Zarate'nin kariyeri için kötü bir adımdı.Ocak ayında Birmingham'la Avrupa macerası başladı.Galatasaray'a gelirse kariyerinin zirvesine çıkabilir.

hayır bu sene sonunda bitmis olması lazım kontratının.yani en azından fmde oleydi

gsye gelme ihtimali bile beni coşturcak bi futbolcudurda ondan cok sevindim.insallah dogrudur.

Zarate'yi tekrar araştırdım. 5 Temmuz 2008 de Lazio'ya Kiralık olarak gitmiş. Al-Sadd takımından.
    Önümüzdeki sezonu Serie A'da geçirecek.

Lazio 3 Milyon Euro vermiş kiralamak için hem de..
    Last edited by Hugo : 28.Temmuz.2008 at 21:22

Nesil
    2006
    Yer

Zarate'yi tekrar araştırdım. 5 Temmuz 2008 de Lazio'ya Kiralık olarak gitmiş. Al-Sadd takımından.
    Önümüzdeki sezonu Serie A'da geçirecek.
    O halde oyuncu ile ilgili farkli bir formul uygulanabilir ya da cesitli kontrat duzenlemelerine gidilebilir tam olarak bilemiyorum ancak bir cozumu olmasa ilgileneceklerini sanmiyorum...

Evet bende gördüm şimdi Lazio'ya gittiğini.Bilmiyordum,gitmemiş olsaydı Galatasaray'a gelmesi onun için iyi olabilirdi.Serie A gibi güçlü bir ligde de iyi bir şekilde boy gösterecektir.

Galatasaray'ın aradığı forvetin en kötü Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına yetiştirmesi çok iyi olacaktır.Yöneticilerde kesinlikle bunu düşünerek transfer çalışmalarını yürütüyordur,bu yüzden önümüzdeki günlerde Galatasaray'dan Kewell ve Meira'nın ardından bir bomba daha görebiliriz.

Zarate'nin İtalyan pasaportu da var zaten. Bu da Lazio için önemli bir etken. Ayrıca bonservisi ile almak çok zor olacaktır. Lazio bile 3 milyona kiralamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O öyle demiş, şu kadar teklif etmiş gibi güvenilir kaynaklara dayandırılmayan şeyler yazmayalım arkadaşlar. Sonra gereksiz yere tartışma çıkıyor.

Buraya bir bilgi yazarken kaynağınızın ne olduğunu da eklerseniz verdiğiniz bilgilerin inanırlılığı daha da fazla olacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir oyuncuun değerinin tartışılacağı konu da burası değil arkadaşlar. Varsa resmi teklif ve açıklanan bir rakam onların üzerinden tartışalım diğer türlü elimize ne geçiyor? Hiç...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Topal ile ilgili bende birşey söylemek isterim:
    Bu kadar az faul yaparak bu kadar çok top çalan bir adam günümüz futbolunda az yetişir..Fenerbahce ile yaptığımız kupa ve lig maçını hatırlayın. Alex’i tutmasına rağmen her iki maçta da Fener etkili olabilecek alanlardan serbest vuruş kullanamadı. Demem odurki,Bana göre en az Arda kadar bu takımın önemli oyuncusu. Tek eksiği altyapıdan gelmemesi..Mehmet topal hakkında gereksiz tartısma yapmaya gerek yok..Satılmayacagı kesin gibi..En iyi forvet transferine odaklanalım

Kanaltürk'de şuan santra var izleyebilirsiniz..

Sayfa 89 / 122 İlkİlk ... 3979878889909199 ... SonSon

Mesaj Yetkileri