Sayfa 896 / 896 İlkİlk ... 396796846886894895896
26,851 ile 26,862 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Krasic bildiğin gitmiş, ben artık nüfusumuza aldığımızı düşünüyordum. Bir de Alves ve Meireles gönderilerek yerlerine kaliteli oyuncular alınsaydı çok güzel olurdu. Aslında Meireles yerine Ozan alındı ama Alves'in yerine adam alamadık. Artık son transfer için yarın akşama kadar bekleyeceğiz, umarım proje transferi olur ve Barbosa olmasa da potansiyelli bir genç forvet transfer edilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Forveti bence çok uzakta aramaya gerek yok Muhammet Demir işimizi görür

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Hatırlıyorumda gerçi o zamanda küçüktüm fakat; Ortega transferinden sonra ilk defa Fenerbahçe'm için bu sezon umut doluyum. 2008'den(Zico ayrıldıktan sonra) beri Fenerbahçe'yi ne kadar seviyorsam, o kadar da nefret eder hala gelmiştim. Yapılan transferler, harcanan ve boşa geçen bir ton zaman ve hayal kırıklıkları... Açıkçası Vitor Pereira'nın geçmişi olsun, sportif direktörümüz olsun gerçekten çok ama çok umut vermekte bana. Uzun süreler Fenerbahçe'nin başında kalmasını istiyorum. Başarısızlıklar, talihsizler yaşasa dahi, çok ciddiyim, başarsız olsa dahi. Arsenal taraftarı nasıl yıllarca Arsene Wenger'e sahip çıkıyorsa, bu hocaya bizde aynı değerde yaklaşmalıyız. Evime tekrar dekoder almamın tek sebebi olmuştur kendisi. Yapılan transferler, adı geçen futbolcular bile heyecan verici. Gabriel Barbosa'dan bahsediyoruz, ya O'nuda aldığımızı düşünsenize? En az 3 yıl futbol izleriz. Bakın tekrar ediyorum, futbol izleriz. Gerçekten şu cümleleri bana gecenin 02.00 sıralarında yazdırabiliyorsa, bu bir başarıdır. Güzel günler göreceğiz...
    Düşüncelerinize tamamen katılıyorum.. Ayrıca Gabriel Barbosa gerçekleşmese dahi bu ismin Fenerbahçe ile anılması bile başlangıç için ufak bir Shaktar Donesk modeline doğru gidebileceğimizin göstergesi neden olmasın? Umarım Gabigol' ü getirebiliriz.. Defansta Ba kesinlikle Alves' ten daha fazla güven veriyor oraya transfer yapılmayacaksa Ba' nın oynatılmasından yanayım.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    Düşüncelerinize tamamen katılıyorum.. Ayrıca Gabriel Barbosa gerçekleşmese dahi bu ismin Fenerbahçe ile anılması bile başlangıç için ufak bir Shaktar Donesk modeline doğru gidebileceğimizin göstergesi neden olmasın? Umarım Gabigol' ü getirebiliriz.. Defansta Ba kesinlikle Alves' ten daha fazla güven veriyor oraya transfer yapılmayacaksa Ba' nın oynatılmasından yanayım.
    Bende senin düşüncelerine katılıyorum dostum Ba kesinlikle Alves'ten çok çok daha iyi, herşeyden önemlisi Alves'in o teee defans çizgisinden karşı kalenin defans çizgisine attığı o toplar yokmu çıldırtıyor onlar.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Erik Lima yı almışız bide Diego Rolan diye biri gelecekmiş

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Goias başkanı açıkladı. Erik Lima için sözlü olarak anlaşılmış, yarın protokol için bizim yönetim Brezilya'ya uçuyor. 7.5M Euro. İlk yarısı şimdi, 2. yarısı Aralık'ta ödenecek. Oyuncu devre arası transfer döneminde katılacak. Globoesporte dahi açıklamayı haber yaptı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    Erik Lima yı almışız bide Diego Rolan diye biri gelecekmiş
    Bordeaux'nun hocası Willy Sagnol, Diego Rolan'ın 10m Euro'ya Fenerbahçe'ye satılmasını bizzat engellemiş. 15M veren Aston Villa'yı da reddetmişler daha önce.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Transfer dönemini en iyi geçiren takım Fenerbahçe, ancak onlar da kadronun belirli yerlerini şişirdiler. Orta saha özellikle.

Ayrıca takımdan geçen seneki 3 forvet de gitti. Emenike + Sow + Webo

Yerine 2 yeni santrafor, Van Persie ve Fernandao geldi. Bir de Markovic. Ancak ben Markovic'i pek ilerde görmedim Liverpool'da genelde kanatlardan geliyordu.

Umarım hayırlı olur, transfer şampiyonu Trabzonspor ile Fenerbahçe olmuştur. Beşiktaş ve Galatasaray ise sınıfta kalmıştır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2014

Şaka maka o 3 forvetten dünya para kaldırdık. Emenike 3,5 Milyon Euro karşılığı kiralandı. Sow 16 Milyon Euro, toplamda 2 oyuncu 20 milyon euro ama Emenike hala bizim oyuncumuz. Onun
    o ligde başarılı olacağını ve bulunduğu takıma transfer olacağını düşünüyorum. Emenike kesinlikle kalitesiz değildi sadece yanlış takımda oynadı.

Takıma FV takviyesi yapılmamasını da ayrıca sevindim. Hoca istese de artık takımı çift forvet oynatamaz. Orta saha oyuncuları çok daha fazla süre alır. İlk defa transfer yapılmamasına sevindim.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Büyük oranda iyi bir transfer dönemi geçirdik, sorunları çok fazla olan bir takım olduğumuz için hepsini bir anda bertaraf edemedik tabi ki. Bazı pozisyonlarda şişme bazı pozisyonlarda eksiklik var doğal olarak ama bu yapılanmaya 2 yıllık yapılanma olarak bakmak lazım. Hücum hattımız komple değişti, savunma göbeği değişti, orta saha Topal hariç değişti. Kalan eksikler de seneye tamamlanacaktır. Stoperde iyi veya kötü 4 tane oyuncu var, son 2 maç gösterdiki Ba ve Kjaer ideal tandem olur bu takımda, Alves'i geldiğinden beri beğenmiyorum zaten. Bu kadrodan seneye gidecek çok oyuncu var Alves, Kadlec, Meireles, Serdar Kesimal, kiralık oyuncular ve belki de Topal-Caner(zannetmiyorum ama ihtimal var). Yerlerine oyuncu alınması istenen vasat topçuların da maaşları yüksek zaten. O yüzden seneye Ağustos ayı geldiğinde şuan görünen eksikler tamamlanmış olacaktır.

Ama herşeye rağmen 1 santrafor yetiştirilebilse çok iyi olacaktı, Sow'un son anda gitmek istemesi bizim hücum planını bozdu. Ona rağmen santrafor bölgesi hariç tüm bölgeler bol alternatifli oldu. Seneye de 6-7 tane oyuncu alınırsa takım tam kıvamına gelir. Yedek kaleci, 3 tane stoper, 1 tane merkez orta saha ve 1 tane kanat oyuncusu olmak üzere takımdan 6 tane oyuncu ayrılacak. 3 tane as, 3 tane de yedek oyuncu ile uzun süre yıllık 1-2 takviye ile bu takım yıllarca gidebilir. Alınan oyuncuların da 1-2 tanesi dışında hepsi 5-6 yıl hizmet verebilirler.

Uzun yıllar sonra bizi heyecanlandıran, takıma Nani ve V.Persie gibi dünya yıldızlarını getiren ve resmen kulübe transfer hamlelerinde vizyon kazandıran Terraneo'ya sonsuz teşekkürler. Tüm Türk kulüplerine de örnek olur umarım, parayı doğru kullanmayı bildikten sonra Türkiye'de bile olsanız iyi takım kurabilirsiniz.

Ayrıca transfer edildiği söylenen Erik Lima'yı hiç izlemesem de yaşı bile beni mutlu etti. Klasik olarak hemen youtube videolarını izledik tabi ki, çabuk ve teknik bir oyuncu olması ve potansiyelli bir oyuncu olması gerçekten gurur verici. Nasıl hale geldiysek yapmamız gerekenleri yapınca bile çok seviniyoruz. Ben bu takımdan umutluyum ama umudum şampiyonluk falan değil, yıllar sonra adam akıllı futbol izleyeceğimiz yönünde.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

topal ile canerin gitmesini neden istiyorsun? performanslari gayet iyi o bölgelere en az performanslari onlar kadar iyi olan yabanci bir oyuncu alsan milyonlarca euro sacacaksin türk zaten yok.. alves ile meireles de ilk geldiklerinde iyi performans sergiliyorlardi sonradan vasata bagladilar simdi ise yerlerde sürünüyor ikisinin performansi yani onlarda alindiginda yanlis transfer degildi kesinlikle.. tek sorun forvete transfer yapilmamasi oldu v.persie agir sakatliklar gecirmis bir oyuncu sezon icinde de büyük bir ihtimalle zaman zaman sakatlik gecirecektir fernandao nunda sakat veya cezali oldugunda forvet hatti bos kalacak 4-6-0 oynar heralde pereira..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    topal ile canerin gitmesini neden istiyorsun? performanslari gayet iyi o bölgelere en az performanslari onlar kadar iyi olan yabanci bir oyuncu alsan milyonlarca euro sacacaksin türk zaten yok.. alves ile meireles de ilk geldiklerinde iyi performans sergiliyorlardi sonradan vasata bagladilar simdi ise yerlerde sürünüyor ikisinin performansi yani onlarda alindiginda yanlis transfer degildi kesinlikle.. tek sorun forvete transfer yapilmamasi oldu v.persie agir sakatliklar gecirmis bir oyuncu sezon icinde de büyük bir ihtimalle zaman zaman sakatlik gecirecektir fernandao nunda sakat veya cezali oldugunda forvet hatti bos kalacak 4-6-0 oynar heralde pereira..
    Gitmelerini istiyorum demedim, seneye ikisinin de sözleşmesi bitiyor. Zaten parantez içinde zannetmiyorum ama ihtimal var demiştim. Açıkçası ben Caner için düşüncelerimi 2 yıldır söylüyorum, herkesin düşündüğünün aksine ben Caner'in iyi bir performans gösterdiğine inanmıyorum. İlk defa Atromitos maçında beğendim hatta, özellikle geçen sene inanılmaz kötü oynadı bu sene de aynı futbolu oynamaz büyük ihtimalle ama adım gibi eminim en azından 6-7 maçı var kötü oynayacağı. Topal konusu ise çok farklı en sevdiğimiz futbolculardan birisi ama yıllardır söylediğimiz gibi savunma dışında etkinliği yok. Bu oyuncuların ben gönderilmesini istemem ama hoca farklı bir kadro ile oynatıp bu futbolcuların gitmesine göz yumabilir. Sadece ihtimaller dahilinde olduğunu belirttim.

Mesaj Yetkileri