ve kargom Samsun'a gelmiş...dağitimin 15 dk sonra yapilacaği söylendi))
c.tesi günleri dağıtım yapılıyor
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
nette biraz araştırdım da baya orijinal alan var helal olsun herkese umarım SI bizi seneye üzmer![]()
Türkiye ile ilgili bir rakam yok elimde. Sadece Steam de şu anda 24bin dolayında oynayan olduğuna göre bu rakam daha da artacaktır.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Cumartesi günleri kargoda dağıtım yapılıyor.
Şaka gibi oyunum gelmiş, evde kimse olmayınca alt komşuya bırakmışlar.![]()
D&R mağazalarında da satışa çıktı mı acaba bilgisi olan var mı??
İşte koleksiyonum
![]()
Az önce Steam'den aldım. Bu sene orjinal furyasına kapıldım
FIFA 12, PES 2012, Crysis 2 , NFS Most Wanted ( Gençliğimin oyunugeçen hafta aldım
) , NOD 32 Antivirüs , FM 2012.
Hiç kırekle falan uğraşıcak halim yok. Mis gibi orjinal daha iyi oluyor
Bu arada İlk Orjinal Football Manager'im oldu 12.
şimdi bu oyunu orjinal almak zorundamıyız?
oyunu aldım d&r da 79.99 ama steam serverlar dolu diyo giremedim halen
Az önce D&R'dan aldım oyunu şimdi yüklemeye başlıyorum
Bir türli yüklenmiyor sürekli bu hatayı veriyor. Sanırsam dolu steam şu anda
![]()
Her zaman olduğu gibi Denizli'ye tam vaktinde gelmedi oyun.Bekliyoruz bakalım Pazartesiye gelir herhalde.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Şu oyuna tema çıksın ya![]()
Ben eski kafayım Classic Skin lazım bana.
![]()
oyunu gittigidiyordan aldım 49.90 tl ye satın aldıktan 5 dakika sonra kod yolladı steamden aktif ettim şuanda yüklenmekte. şaştım kaldım![]()
Kargo geldi, oyunu aktive edip kuruluma başladımLogo ve yüz paketlerini de yüklersem tamamdır
![]()
Hafta içi gidip almaya çalışacağım, umarım sabit fiyat bu kalır.
acaba bu fiyat internete özel mi, bizim buradaki d&r da 82 TL yazıyordu üzerinde.
Mustafa BudakTurksportal