Sayfa 9 / 25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Menejerlik başvuruma güldüler. Bundan öncekinde en azından böyle yapmamışlardı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Türkiye'nin menejeri Şenol hoca oldu. Trabzonspor dan ayrıldı. Adım Trabzon için geçiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kars ile devam.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kars ile devam.
    2sini birlikte yönetmeyi düşünüyordum ama olmadı. Olsaydı çok iyi olurdu. itibarımda artardı daha iyi oyuncular gelirdi karsa

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dünya Kupası finalinde hiç beklenmedik 2 takım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sezon Başlıyor

Transferlerimiz ;

Barcelona dan aldığın yıldız adayım. Espinosa. Ortasahada ondan çok katkı bekliyorum

Transferlere yorum alayım ?

7. Default

Başarılar en azından bi playyoff oyna

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
    Başarılar en azından bi playyoff oyna
    Şuanlık amacım kümede kalmakla orta sıralar arasında bir yer aslında. Çünkü kalite farkı var. Ama takım fena değildi süper lig takımlarına karşı. Göreceğiz bakalım

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Aldığın yabancılar iyi özellik ile ispanyol olanı
    Barça alt yapısından tabi ki iyi olacak Geneç yıl transferlerimi biraz eleştirmiştin namağlup bitirmiştim. Bu yıl onayı da aldım kesin tüm maçlarımı kazanarak şampiyonum

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    [SIZE="2"]

Barça alt yapısından tabi ki iyi olacak Geneç yıl transferlerimi biraz eleştirmiştin namağlup bitirmiştim. Bu yıl onayı da aldım kesin tüm maçlarımı kazanarak şampiyonum

Olabilir ama şunu belirteyim entolik (isim?) ben oyun buglarını kullananlardan yana değilim bir korner bugı seni 1-2 gömlek üste çıkarabilir Ahmet Kesim gibi onun için seni bundan sonra öyle değerlendireceğim haberin olsun ne kadar umrunda olur bilmem defans oyuncularının attığı gol forvet oyuncularına yakın ise veya baya fazla ise benden geçer not alamazsın

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Olabilir ama şunu belirteyim entolik (isim?) ben oyun buglarını kullananlardan yana değilim bir korner bugı seni 1-2 gömlek üste çıkarabilir Ahmet Kesim gibi onun için seni bundan sonra öyle değerlendireceğim haberin olsun ne kadar umrunda olur bilmem defans oyuncularının attığı gol forvet oyuncularına yakın ise veya baya fazla ise benden geçer not alamazsın
    İsim Enes bu kötü oldu desene :P nasıl düzelcem bug ı söyle de düzeltiyim bari

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Aldığın yabancılar iyi özellik ile ispanyol olanı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hazırlık maçları ;

İlk hazırlık maçına göre iyi bir skor aldığımızı düşünüyorum. Daha oyuncular yeni tatilden gelmişti kondisyonları azdı ve ilk defa birlikte oynadılar

Rakibimiz zaten çok zayıftı bir de 10 kişi kalınca fark geldi. Takımda taktiğe alışıyor

Bir de yabancı takımla oynayalım dedik. Euro Cup da mücadele etmiş bi rakipdi en azından avrupa görmüş onlara karşı iyi oynadık ve kazandık

Rahat gelen bir galibiyet

Tek hoşnut olmadığım maçtı. Rakibimiz etkili ataklar yaptı. Benimse sadece 3 topumun kaleyi bulması beni hayal kırıklığına uğrattı

Son maçta kazanarak moral bulduk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Lig Başlıyor

1. Hafta

Geçen yılın şampiyonu Galatasaray'a yenildik kendi evimizde. Beklenen bir sonuçtu. 1-0 öne geçtik ama gerisini getiremedik
    Last edited by entolik : 19.Ocak.2012 at 17:49

14. Default

skoru koruyabilseydin çok iyi oluru ama her neyse daha ilk hafta ve büyük bir takım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

skoru koruyabilseydin çok iyi oluru ama her neyse daha ilk hafta ve büyük bir takım
    skoru korumak için geriye yaslanmadım. Öyle öne geçtik öyle de kazanırız dedim ama olmadı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

2. Hafta

Malesef yine yeniliyoruz. Maçtan önce ilk 11 deki 4 genç oyuncum milli takımlara çağırıldığı için yedekleri oynattım onlar yerine ve etkisiz kaldık
    Last edited by entolik : 19.Ocak.2012 at 17:49

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

3. Hafta

oleeeey ilk 3 puanımı alıyorum. Frikikden içeriye açılan bir ortada golü bulduk. Maç boyunca çok etkiliydik ama kaleci çok iyi kurtarışlar yaptı. Tabi forvetlerimde beceriksizdi
    Last edited by entolik : 19.Ocak.2012 at 17:50

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Enes haftaları da yazar mısın kaçıncı hafta olduğunu bu arada tebrikler ilk galibiyetini için

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Enes haftaları da yazar mısın kaçıncı hafta olduğunu bu arada tebrikler ilk galibiyetini için
    Tamam öncekileri düzelttim artık yazarım da. Teşekkür ederim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

4. Hafta

Deplasmandan çok önemli bir galibiyetle ayrılıyoruz. 2 sıfır öne geçtikden sonra biraz taktiği değiştirip geriye yaslandım. sonra golü yedik. Maçın 80. dakikasında zenke kaleciyle karşı karşıyaydı ve hiç bir defans oyuncusu yoktu. O auta attı o an kalp krizi geçiriyodum az kalsın

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Yukarıda ki Veriler kısmını SS lesene golleri kim atmış kim ne kadar tehlikeli olmuş v.s görelim?! Peşindeyim Enes

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yukarıda ki Veriler kısmını SS lesene golleri kim atmış kim ne kadar tehlikeli olmuş v.s görelim?! Peşindeyim Enes
    Defansım gol atmıyor rahat ol

23. Default

wolf adamı bi rahat bırakmadın başarılar Enes

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bu arada Enes bu veriler kısmı değilmiş pardon ikiye böl seçeneğini SS'le

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Açığımı yakalamaya çalışcak artık anlaşılan

Bu arada Enes bu veriler kısmı değilmiş pardon ikiye böl seçeneğini SS'le
    Tamam bundan sonra onu da yaparım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

5. Hafta

Maça bir korner golüyle başladık. Ama Volkan yanlış anlama o bug ı kullanmıyorum. 6yard a doğru açtırıyorum biri vuruyor artık geçen yılın yıldızı Keane 2. golü attı bizi rahatlattı. Yorulan oyuncularımı çıkardım. 2. yarıyda İlhan Dede yi oyuna aldım ama 72. dakikada kırmızı kart gördüm. forvetden adam azaltıp savunmaya geçtik ve gol yemeden maçı bitirdik

6. hafta

Maça çok iyi başladık. Çok baskılıydık ve golleri bulduk. Barça dan transferim espinosa 2 asistle yıldızlaştı.Ama sadece 3 gün arayla maç yapınca kondisyon sorunu ortaya çıktı. 72. dakikada oyuncum sakatlandı geri kalan kısmı 10 kişi oynamak zorunda kaldım. Hep geri çekildim. çok zor anlar yaşadık ama galibiyeti aldık
    Last edited by entolik : 19.Ocak.2012 at 19:20

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

1 olur 2 olur takipteyim Enes bu arada Eskişehiri yenmen baya iyi olmuş. Bu Keane de boş geçtiği maç yok

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

1 olur 2 olur takipteyim Enes bu arada Eskişehiri yenmen baya iyi olmuş. Bu Keane de boş geçtiği maç yok
    Valla usta ön direğe açtırmıyorum artık ortaya doğru açıyor artık kim vurursa Gerçekten baya iyi oldu es es galibiyeti. Lige çok iyi girmişlerdi sadece 1 beraberliği vardı 5. haftaya kadar. Geçen sezon için o kadar boşuna o kadar ön plana çıkarmadım onu bilyordum böyle olacağını bitiriciliği 15 di 17ye yükseldi 1 sezonda

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

7. Hafta

Kolay bir maç oldu bizim için. Geçen yıl karşıyaka yı bank asyada bu kadar rahat yenememiştim. 34 yaşındaki forvetim Bruno çok kötü bir performans ortaya koyuyordu ligde. Maç öncesi onunla konuştum ve bu maçta kendisini gösterdi

30. Default

Bruno 2 gol atmış ne dedin adama

Sayfa 9 / 25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri