yemek molası
Dışarı çıkıyorum şimdi. akşama doğru gelip devam ederim![]()
Last edited by entolik : 17.Ocak.2012 at 17:48
sen yenilmedin mi hala yaw? Bak ne yap et yenil yoksa göze geleceksin söyleyeyim![]()
Tebrikler Kardeşim Süper Lig'de Başarılar.Bank Asya'yı Nağmağlup tamamlamak kolay değil bence ilk sezon için büyük çapta kadroda revizyona gitme kadronu koru yabancı transferleri ile iyi neticeler elde edersin ...
Geçti artık lig bittiValla yapabileceğim bir şey yok bende kıllandım hani sizin gibi düşününce ama ne maçlar çevirdi takım. 90+4 de bile atmıştım
Çok teşekkür ederim kardeşim. Bu kadarını bende beklemiyordum kesinlikle. Play-oıff belki diyordum ama takımım yenilmedi hiç. Ama süper ligdeki tek amacım ligde kalmaya oynamak olacak eğer çok üstün yetenekte oyuncular bulamazsam
Turnuvalar
Spor Toto Süper Lig ;
Ziraat Türkiye Kupası ;
La Liga ;
Serie A ;
Engilish Premier Division ;
Euro Cup ;
Şampiyonlar Ligi ;
Fenerbahçe lig şampiyonluğunu son maçta kaybetti. Bursaya yenilmeseydi şampiyondu. Türkiye kupası hasretine son vermeye çok yaklaştı ama o da olmadı. Man City çok iyi bir sezon geçirdi
umarım o maça yakın bir yerde oyunu kaydetmişsindirBaşka yolu yok ok tuşuna bastığın zaman oyun kapanacak
Meşhur crush dump hatası. Oyunu en son kaydettiğin yerden devam edebilirsin.
TariboWest
Ne yaptı acaba sinirden bilgisayara zarar mı verdi ortalarda gözükmüyor![]()
Geldim sonunda. Bugün o hatayı düzeltmeye çalıştım hep sildim yükledim felan. Ama sonra hatayı anladım. Tr nin alt liglerini silip fransa ligini felan açtım o açılış tarihinde extra futbolcuları yüklerken hata veriyodu. o hata verdiği tarihi geçtim şimdilik bakalım nolcak
Eski save den tekrar oyuna başladım. Bursa yine 1-1 biten maçı penaltılarda aldı yani orda bir şey değişmedi ama şampiyonlar ligini barça 5-1 le kazandı bu sefer![]()
Önemli uyarı !
Oyun hata vermişti. Daha önceki bir save den başladım. Türkiye kupasını yine aynı şekilde 1-1 biten maç sonucunda penaltı atışlarıyla Bursa kazandı. Şampiyonlar ligini Barcelona 5-1 kazandı. Öncekini Man city kazanmıştı. Bunu belirtmek istedim sonra yanlış anlaşılma olmasın diye
hahahah
Ligdeki kazanma oranları açıklandı. Fenerbahçe favori ikinci Galatasaray onun oranı 6.00 . Şimdi sürpriz geliyor. Bana verilen oran 5001.00böyle bir oran daha önce hiç görmemiştim
![]()
Menejerlik başvuruma güldüler. Bundan öncekinde en azından böyle yapmamışlardı![]()
![]()
![]()
Türkiye'nin menejeri Şenol hoca oldu. Trabzonspor dan ayrıldı. Adım Trabzon için geçiyor...
Kars ile devam.![]()
TariboWest
Başarılar en azından bi playyoff oyna![]()
Aldığın yabancılar iyi özellik ile ispanyol olanı![]()
Şuanlık amacım kümede kalmakla orta sıralar arasında bir yer aslında. Çünkü kalite farkı var. Ama takım fena değildi süper lig takımlarına karşı. Göreceğiz bakalım
Barça alt yapısından tabi ki iyi olacakGeneç yıl transferlerimi biraz eleştirmiştin namağlup bitirmiştim. Bu yıl onayı da aldım kesin tüm maçlarımı kazanarak şampiyonum
![]()
![]()
Hazırlık maçları ;
İlk hazırlık maçına göre iyi bir skor aldığımızı düşünüyorum. Daha oyuncular yeni tatilden gelmişti kondisyonları azdı ve ilk defa birlikte oynadılar
Rakibimiz zaten çok zayıftı bir de 10 kişi kalınca fark geldi. Takımda taktiğe alışıyor
Bir de yabancı takımla oynayalım dedik. Euro Cup da mücadele etmiş bi rakipdi en azından avrupa görmüşonlara karşı iyi oynadık ve kazandık
Rahat gelen bir galibiyet
Tek hoşnut olmadığım maçtı. Rakibimiz etkili ataklar yaptı. Benimse sadece 3 topumun kaleyi bulması beni hayal kırıklığına uğrattı
Son maçta kazanarak moral bulduk
![]()
Olabilir ama şunu belirteyim entolik (isim?) ben oyun buglarını kullananlardan yana değilimbir korner bugı seni 1-2 gömlek üste çıkarabilir Ahmet Kesim gibi
onun için seni bundan sonra öyle değerlendireceğim haberin olsun ne kadar umrunda olur bilmem
defans oyuncularının attığı gol forvet oyuncularına yakın ise veya baya fazla ise benden geçer not alamazsın
![]()