Sayfa 9 / 26 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Dualarım yakınlaşıyor sana haberin olsun
    o duayı ettikden sonra kaybediyordum zaten 2 kırmızı kart gördüm ama maçı vermedim. inat ettim yenilmiycem

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yemek molası
    Dışarı çıkıyorum şimdi. akşama doğru gelip devam ederim
    Last edited by entolik : 17.Ocak.2012 at 17:48

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Daha ilk dakikadan kırmızı kart gördük ve 10 kişi kaldık. Tüm planlarımızı değiştirmek zorunda kaldık. Bizim için çok zorlu bir maç oldu ama kazanmayı bildik

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ve Ligi namağlup bitiriyoruz
    Ligin son maçını da kazanıyoruz. wolffather kusura bakma yenilemedik. Duan sanırım yarı yolda kaldı

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

sen yenilmedin mi hala yaw? Bak ne yap et yenil yoksa göze geleceksin söyleyeyim

Tebrikler Kardeşim Süper Lig'de Başarılar.Bank Asya'yı Nağmağlup tamamlamak kolay değil bence ilk sezon için büyük çapta kadroda revizyona gitme kadronu koru yabancı transferleri ile iyi neticeler elde edersin ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

sen yenilmedin mi hala yaw? Bak ne yap et yenil yoksa göze geleceksin söyleyeyim
    Geçti artık lig bitti Valla yapabileceğim bir şey yok bende kıllandım hani sizin gibi düşününce ama ne maçlar çevirdi takım. 90+4 de bile atmıştım

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Tebrikler Kardeşim Süper Lig'de Başarılar.Bank Asya'yı Nağmağlup tamamlamak kolay değil bence ilk sezon için büyük çapta kadroda revizyona gitme kadronu koru yabancı transferleri ile iyi neticeler elde edersin ...
    Çok teşekkür ederim kardeşim. Bu kadarını bende beklemiyordum kesinlikle. Play-oıff belki diyordum ama takımım yenilmedi hiç. Ama süper ligdeki tek amacım ligde kalmaya oynamak olacak eğer çok üstün yetenekte oyuncular bulamazsam

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligde oluşan son puan durumu ve veriler

Puan Durumu ;

Takım verileri ;

Oyuncu verileri ;

Görüldüğü gibi ligi tamamen domine ettik ve şampiyon olduk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Turnuvalar

Spor Toto Süper Lig ;

Ziraat Türkiye Kupası ;

La Liga ;

Serie A ;

Engilish Premier Division ;

Euro Cup ;

Şampiyonlar Ligi ;

Fenerbahçe lig şampiyonluğunu son maçta kaybetti. Bursaya yenilmeseydi şampiyondu. Türkiye kupası hasretine son vermeye çok yaklaştı ama o da olmadı. Man City çok iyi bir sezon geçirdi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sezon başında ManU dan aldığım yıldız forvet bu sezon takımı adeta sırtladı ve ödüllerin sahibi oldu. Bu sezon da Barça dan bir sürpriz var

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yardım edin lütfen
    Böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzeltceğimi bilemiyorum yardım eder misiniz

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

umarım o maça yakın bir yerde oyunu kaydetmişsindir Başka yolu yok ok tuşuna bastığın zaman oyun kapanacak

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Meşhur crush dump hatası. Oyunu en son kaydettiğin yerden devam edebilirsin.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Ne yaptı acaba sinirden bilgisayara zarar mı verdi ortalarda gözükmüyor

cursh mu crush mı ne haltsa hatasından ya.. bendede arada oluyor oyüzden oyunu devamlı kayıtlamak lazım yoksa enson kayıtladıgın haline geri dönüyor oyun :/ bu arada bursa TR kupasını alması çokgzl olmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Geldim sonunda. Bugün o hatayı düzeltmeye çalıştım hep sildim yükledim felan. Ama sonra hatayı anladım. Tr nin alt liglerini silip fransa ligini felan açtım o açılış tarihinde extra futbolcuları yüklerken hata veriyodu. o hata verdiği tarihi geçtim şimdilik bakalım nolcak

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    cursh mu crush mı ne haltsa hatasından ya.. bendede arada oluyor oyüzden oyunu devamlı kayıtlamak lazım yoksa enson kayıtladıgın haline geri dönüyor oyun :/ bu arada bursa TR kupasını alması çokgzl olmuş
    Eski save den tekrar oyuna başladım. Bursa yine 1-1 biten maçı penaltılarda aldı yani orda bir şey değişmedi ama şampiyonlar ligini barça 5-1 le kazandı bu sefer

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Önemli uyarı !

Oyun hata vermişti. Daha önceki bir save den başladım. Türkiye kupasını yine aynı şekilde 1-1 biten maç sonucunda penaltı atışlarıyla Bursa kazandı. Şampiyonlar ligini Barcelona 5-1 kazandı. Öncekini Man city kazanmıştı. Bunu belirtmek istedim sonra yanlış anlaşılma olmasın diye

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

hahahah

Ligdeki kazanma oranları açıklandı. Fenerbahçe favori ikinci Galatasaray onun oranı 6.00 . Şimdi sürpriz geliyor. Bana verilen oran 5001.00 böyle bir oran daha önce hiç görmemiştim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mustafa Denizli emekli oldu...

Daha yeni Türkiye Milli takımının başına geçmişti ama şimdi emekli oldu. Yine Türkiye'nin başına geçmek için başvuruda bulunacağım ama bu sefer de Şenol Güneş'in adı geçiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Menejerlik başvuruma güldüler. Bundan öncekinde en azından böyle yapmamışlardı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Türkiye'nin menejeri Şenol hoca oldu. Trabzonspor dan ayrıldı. Adım Trabzon için geçiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kars ile devam.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Kars ile devam.
    2sini birlikte yönetmeyi düşünüyordum ama olmadı. Olsaydı çok iyi olurdu. itibarımda artardı daha iyi oyuncular gelirdi karsa

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dünya Kupası finalinde hiç beklenmedik 2 takım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sezon Başlıyor

Transferlerimiz ;

Barcelona dan aldığın yıldız adayım. Espinosa. Ortasahada ondan çok katkı bekliyorum

Transferlere yorum alayım ?

26. Default

Başarılar en azından bi playyoff oyna

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Aldığın yabancılar iyi özellik ile ispanyol olanı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
    Başarılar en azından bi playyoff oyna
    Şuanlık amacım kümede kalmakla orta sıralar arasında bir yer aslında. Çünkü kalite farkı var. Ama takım fena değildi süper lig takımlarına karşı. Göreceğiz bakalım

Aldığın yabancılar iyi özellik ile ispanyol olanı
    Barça alt yapısından tabi ki iyi olacak Geneç yıl transferlerimi biraz eleştirmiştin namağlup bitirmiştim. Bu yıl onayı da aldım kesin tüm maçlarımı kazanarak şampiyonum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hazırlık maçları ;

İlk hazırlık maçına göre iyi bir skor aldığımızı düşünüyorum. Daha oyuncular yeni tatilden gelmişti kondisyonları azdı ve ilk defa birlikte oynadılar

Rakibimiz zaten çok zayıftı bir de 10 kişi kalınca fark geldi. Takımda taktiğe alışıyor

Bir de yabancı takımla oynayalım dedik. Euro Cup da mücadele etmiş bi rakipdi en azından avrupa görmüş onlara karşı iyi oynadık ve kazandık

Rahat gelen bir galibiyet

Tek hoşnut olmadığım maçtı. Rakibimiz etkili ataklar yaptı. Benimse sadece 3 topumun kaleyi bulması beni hayal kırıklığına uğrattı

Son maçta kazanarak moral bulduk

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by entolik View Post
    [SIZE="2"]

Barça alt yapısından tabi ki iyi olacak Geneç yıl transferlerimi biraz eleştirmiştin namağlup bitirmiştim. Bu yıl onayı da aldım kesin tüm maçlarımı kazanarak şampiyonum

Olabilir ama şunu belirteyim entolik (isim?) ben oyun buglarını kullananlardan yana değilim bir korner bugı seni 1-2 gömlek üste çıkarabilir Ahmet Kesim gibi onun için seni bundan sonra öyle değerlendireceğim haberin olsun ne kadar umrunda olur bilmem defans oyuncularının attığı gol forvet oyuncularına yakın ise veya baya fazla ise benden geçer not alamazsın

Sayfa 9 / 26 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri