Inanmiyacaksiniz Belhanda'da sakatlandi![]()
Inanmiyacaksiniz Belhanda'da sakatlandi![]()
İki saattir seni bekliyorum hocam meğer 9.sayfaya geçmişiz![]()
TOULOSE BIZDEN COK DAHA IYIDI
Ilk 2 direkt olarak gruplara kaliyorken, 3 bitiren eleme turlarina katiliyor. Eleme turlarinda avrupadaki kulup puanimiz dusuk oldugundan bize zor takimlar duser onun icin ikincilik icin savasacagiz.
Bu arada 33 mac sonunda 67 puan topladik, altin cagimizi yasiyoruz
ilk sezon 38mac/61puan
ikinci sezon 38mac/64puan
ucuncu sezon 38/61puan
Sene basinda Ceyhunu aldigimda elestiriler olmustu ama gelin gorunki sezonun en onemli maclarini oynadigimiz su zamanda takimimizi kurtaran golu o atiyorgalibiyeti hakeden tarafdik, tek golu olmasi maclarin stresinden
Simdi oyunculara pazartesi gunune kadar izin verdim ve bende Fenerbahce-Trabzonspor macini izlemek icin Turkiyeye gidiyorumhem taraftar olarak orda olacagim hemde 2 takimdan izledigim futbolcular var onlari izleme sansim olacak.
Fenerbahce nasil top oynuyor boyle, Trabzon nasil bu kadro ve futbolla nasil yarista kalmis anlamis degilim.
Tarihi farka gidiyor![]()
Lyonda yenilmis, 1 puan daha aldimi ikincilik garanti![]()
3 sezon boyunca en fazla topladigimiz puan 64'du ki bence gecen sezonki kadromuz en iyi kadromuzdu. 78 puan toplamamiz benim icin supriz oldu.
Ikinci bitirmemiz bize sampiyonlar ligine direkt gruptan baslama hakki verdi, ekonomik olarak artik sikinti yasamiyacagiz tabi basarili olursak.
Takimi sampiyonlar ligi icin hazirlamamiz lazim, gundemin 1 numarasi benim icin M'Vila
Agent fee ve loyalty bonus harici normal bence maaşı düşük istemiş aslında
Yeni sezona yeni tesisler ve staddi kapasitesini buyutme calismalari oldu, bunlarin bize toplam maliyeti 5 milyon sterlin.
Bu sebepten dolayi, takima yildiz oyuncu katmadik. Dusuk maliyetli iyi transferler yaptik. Brezilyali Lucas'i bedavaya aliyordukki araya baska takimlar girdi
Takimin omurgasini bozmadik hatta ilk 11'miz halen ayni ama yedeklerimizde ilk 11'dekiler kadar guclu oldu. Bu sene mac sayimiz cok yuksek olacak onun icin bu kadro kuruldu
LIG - 38 mac
SL - en az 6 mac
Fransa kupalari - en az 6 mac.
50+ mac bizleri bekliyor, bu sene hedefimiz Marsilyanin ensesinde olmak bastan sona. Cok guclu kadro kurdular bu sene sadece defansif orta saha mevkisine Kara ve M'Vila aldilar gerisini siz dusunun
Allah Allah Fransa'da maaşmı düşük bide euro ile oynuyosun![]()
Sterlin ile oynuyorum ama Fransanin durumu beni pek sarmadiadamlar bosuna butun Afrikali ulkelerini yerli gibi saymiyor. Senelik maas giderimiz suan £32,500,000 ki sampiyonluga yarisiyoruz
Sampiyon Marsilyanin senelik maas gideri £70,000,000+
Karıştırdım seni kusura bakma ya ama yinede az yani![]()