Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Mönchengladbach kazanır

19 47.50%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 255 arası toplam 255 sonuç

Konu: Mönchengladbach - Fenerbahçe | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Uzun zamandır foruma giremiyorum, özlemiştim buraları.Genel konular tamda tahmin etiğim şekilde devam etmiş

Dün akşam işyerinde olduğum için maçı izleyemedim, FBTV'den dinledim.Garip bir durum dimiTV vardı uydu vardı ama Star göstermiyodu, deli oldum.

Söylemek istediğim çok şey var aslında ama vaktim kısıtlı.Kazandığımız için çok mutlu oldum her Fb taraftarı gibi.

Alex'in bu şekilde gönderilmesi üzücü bir durum.Ama olması gerekiyordu.Kangren parmak hesabı..Yinede tam olarak Alex gittiği için pozitif futbol oynuyoruz diyebilmek için Bjk derbisinide kazanmamaz, iyi futbolla kazanmamız gerekiyor.O zaman görücem ben Aykut hocaya "aykut" diyenleri, istifa etsin defolsun gitsin diyenleri.

Benim için Kocaman>Alex.İnşallah süreç ilerledikçe daha iyi oluruz.Zamanla yaralar kapanır.

Raul-Cris-Topal üçlüsü zamanla oturdukça geçilmez bir orta sahamız olur.Yeterki Cris savunmada yeterli katkıyı versin.Hücumda Caner-Krasiç ileride Kuyt oynamalı şu süreçte.Sow çok formsuz bence son zamanlarda.

İlaç gibi geldi bu galibiyet.Şükürler olsun.
    Yazdıklarının hepsine katılıyorum hocam.İçimi okumuşsun resmen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Fenerbahçe'ye, çok iyi top oynadı. Avrupa'da başarılarının devamını dilerim. Dün bir Beşiktaşlı olarak kendi takımımı destekler gibi destekledim.
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri