Fenerbahçe kritik bir süreçte çok önemli bir galibiyet aldı,tebrikler.Kaybetselerdi camia kaosa sürüklenmeye devam edecekti.
Fenerbahçe kritik bir süreçte çok önemli bir galibiyet aldı,tebrikler.Kaybetselerdi camia kaosa sürüklenmeye devam edecekti.
Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Ekim.2012 at 13:46
So what?
Saike
Aaaa hayret maç kazandık.
Genede Aziz Yıldırımında Aykut Kocamanında gitmesini istiyorum, Alex'e yapılanları unutamıyacağım, bunun için maçı izlemedim.
Uzun zaman sonra huzurla uyuduk. Yine de bazı şeyler manidar Mehmet abinin dediği gibi.
Tebrikler Fenerbahçe.İlk defa bu kadar basan ve istekli bir Fenerbahçe gördüm bu sezon.Bunun nedeni Alex olayı olup 2-3 maç sonra eski hale de dönülebilir.Belki de bu oyun sezon boyuna da yayılabilir,izleyip göreceğiz.
Tek dikkat edilmesi gereken nokta, 4 yerli savunma ile kazanılan bir maç. Acaba bunu en son hangi Türk takımı başardı.
Yobo dönüp , Krasiç monte edildiğinde düşünün bir de bu takımı of of çok fena geliyoruz inşallah![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Rekabet iyidir , çalışmayı arttırır. Caner arkasında Krasiç gibi bir oyuncu olduğunu görünce daha istekli oynayacaktır bu da takıma katkı sağlar. Krasiç sonradan girip kendini göstermek adına katkı sağlar. Kuyt dün ki maç kötü gidiyordu attığı gol her şeyi değiştirdi. Cristian kötü oynasa 4-4-2'ye dönüp Caner , Krasiç , Sow , Kuyt oynardık. Stoch şu durumda en formsuz olduğundan formaya uzak belki forma için çalışırsa ondan da iyice faydalanabiliriz. Şuan takım da ki rekabet ortamı fayda sağlayacaktır takıma.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şuanki kadro 442'yi de 433'ü de çok başarıyla uygulayabilecek oyunculardan oluşuyor. 4-4-2 oynarsak ben göbekde Topal- Meireles değil de Cristian-Meireles'i tercih ederim. Tabi Cristian dünkü hırslı oyununu sürdürebilirse. Topal Marsilya maçından sonra düşüşe geçti. Topla arası çok kötü, alıp verme kısmını bile becermekte zorlanıyor. Özgüvenle alakalı sorunu var galiba.
Uzun süre sonra futbol konuşmak da ayrı bi güzel.
Uzun zamandır foruma giremiyorum, özlemiştim buraları.Genel konular tamda tahmin etiğim şekilde devam etmiş
Dün akşam işyerinde olduğum için maçı izleyemedim, FBTV'den dinledim.Garip bir durum dimiTV vardı uydu vardı ama Star göstermiyodu, deli oldum.
Söylemek istediğim çok şey var aslında ama vaktim kısıtlı.Kazandığımız için çok mutlu oldum her Fb taraftarı gibi.
Alex'in bu şekilde gönderilmesi üzücü bir durum.Ama olması gerekiyordu.Kangren parmak hesabı..Yinede tam olarak Alex gittiği için pozitif futbol oynuyoruz diyebilmek için Bjk derbisinide kazanmamaz, iyi futbolla kazanmamız gerekiyor.O zaman görücem ben Aykut hocaya "aykut" diyenleri, istifa etsin defolsun gitsin diyenleri.
Benim için Kocaman>Alex.İnşallah süreç ilerledikçe daha iyi oluruz.Zamanla yaralar kapanır.
Raul-Cris-Topal üçlüsü zamanla oturdukça geçilmez bir orta sahamız olur.Yeterki Cris savunmada yeterli katkıyı versin.Hücumda Caner-Krasiç ileride Kuyt oynamalı şu süreçte.Sow çok formsuz bence son zamanlarda.
İlaç gibi geldi bu galibiyet.Şükürler olsun.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Helal olsun Fenerbahçe'ye, çok iyi top oynadı. Avrupa'da başarılarının devamını dilerim. Dün bir Beşiktaşlı olarak kendi takımımı destekler gibi destekledim.
Canım FEDA olsun sana !