...
İyi sonuçlar hadi kurtulalım şu düşme potasından eğer bu sezon orta sıralarda bitirirsek acayip prestij itibar olur haydi hayırlısı![]()
ManU dan puan alman iyi olmuş hocam
Senin altındaki takımları yensen bence ligde kalırsın Diren..
Gidişat kötü değil küme düşüceğini düşünmüyorum , Chelsea'de dediğin gibi senin maçla çıkışa geçmiş orada mazlum olmuşsunPinto'yu naptın almamışsın galiba ?
...
Hocam klasik modda mı oynuyorsun ? Yoksa klasik modu teması mı ?
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
...
Hocam bir şey merak ettim galibiyet başına filan para veriyorlar mı EPL de ?
...
Öncelikle başarılar, çok iyi gidiyorsun. Ben ilk sezon bu takımla epl de ligde 12. olmayı başardım. Şimdi epl de 2. sezonumdayım. Tavsiyem, brezilya-arjantin başta olmak üzere yetenekli regenler araştır ve alabildiğin kadarını al çünkü oyunda muhteşem regenler çıkmaya başlıyor 4.-5. sezonlardan sonra.
...
...
Su Arjantinli gelsede biraz daha gol gorsekValla Ibo iyi is basardin, bakalim avrupa ve sampiyonluk ne kadar surecek
Yeni stadin ismi ne ? Senin ismini vermedilermi ?
hocam yanlışlıkla aynı resmi 2 kez koymuşsun![]()
...
Fena toparlamışsın forvetimiz'de gelince onlar düşünsünLig kupasında durum nasıl ?
...
...
Kofteci Ibo usta
Ingilizler sever oyle seyleri![]()
Hocam valla Kakuta süper oyuncudur kendisi harika oynuyor alırsan süper olur takım için bence şuanda harikayız ..Pintoda harika hocam alırsan takıma süper olucak avrupa kupalarına oynarız gibi geliyor seneye ama seri galibiyet alırsak büyüklere karşıda puan koparırsak avrupa kupalarına bu senede gidebiliriz tabii işimiz zor ama
)
26 Aralık Pino'nun gelmesine kalmış 5 gün , hocam 1-2 maç sonradan oyuna koy derim.
Hocam rica etsem mali durumu paylaşır mısın ?
Özellikle kanatlar için çok faydalı olacak Kakuta, bakalım teklifimizi kabul edecek mi ? Şuana kadar fena gitmiyoruz. Taktiğimiz oturdu, 4-5-1'i iyi adapte ettik, verim alıyoruz.
Gelse de coştursa Boca'da boyna gol atıyor : ) Bir de gelip 6-7 ay sakatlanıyormuş : )
...
Boca'da gol attıkça özellikleri daha da coşmuştur formayı giydirince profili paylaşırmısın ?
...
Öncesinde mutlaka konuşmuşsunuzdur ama Man. Utd'yi göremedim puan durumunda. Kulübü mü kapatmışlar? (Küme düştüğüne inanmak istemiyorum çünkü)
Düzeltme: Bunu yazdım ama puan durumu 5nci sıradan başlıyormuşTüm hataları görmezden gelirim Man. Utd küme düşmesi gibi bir saçmalığa gelemem, oyundan soğuyacaktım nerdeyse
Hee futbolda her şey mümkün diyeceksiniz ama.