Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2 sezonda Avrupada 17.000 üzerinde puan toplayan Sakaryaspor 7.Sezonda Kaç Puan Alır?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • 4.999 ve altında

1 8.33%
  • 5.000 ile 9.999 arasında

0 0%
  • 10.000 - 14.999 arasında

2 16.67%
  • 15.000 - 19.999 arasında

3 25.00%
  • 20.000 - 24.999 arasında

4 33.33%
  • 25.000 ve üzeri

2 16.67%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 292 sonuç

Konu: Kupa Galibi Sakaryaspor ile daha büyük hedeflere

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 6. Maç - Galatasaray(D)

Süper Kupada yendiğimiz rakibimiz ile Telekom Arena'da çarpışacaktık. Her zamanki gibi favori açık ara Galatasaray'dı.

Maç tam bir orta saha mücadelesi olarak geçecekti. Orta Sahası ayakta kalan takımın kazancı muhteşem olacaktı.

Her iki takımda fazla gol şansı yaratamadı. Beklenenden vasat bir maç oldu aslında. Her iki takımda dirençli defansları aşamadı. Aştıkları pozisyonlarda ise golle sonuçlandırdılar. İlk yarıyı önde kapatsakta, Mevlüt'ü tutamadık ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.

Bu beraberlikle ilk 6 maçta alabileceğimiz puanların yarısını kaybetmiş olduk. Luc istediğim forma kavuşmuş değil, Turan ve Halil antreman ve yedek maçlarında yeterli performans göstermiyorlar. Umarım bunun acısını daha çekmeyiz.

2018/2019 Sezonu Avrupa Ligi - Grup G - 2. Maç - Young Boys (D)

Rakibin direnmesini beklediğim maça beklediğimden daha defans ağırlıklı çıktı rakibimiz. 3 puan için adeta savaşmam gerekiyordu.

Beklediğimden daha farklı bir maç oldu aslında. Pozisyonu bol bir maçtı. Kalecimiz Ali Ömer iyi gününde olmasa çok daha farklı bir skorla ayrılabilirdik.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 7. Maç - Sivasspor(D)

Sivasa galibiyet için gidiyorduk. Young Boys maçında sakatlanan Luc yaklaşık 3 hafta daha takımdaki yerini alamayacaktı. Onun yerine Milli takıma çağırılan Halil İbrahim Yıldız oynayacaktı. Yorgun olan Arda Turan ve Celalettin Günaydın ise yedeklerde yer aldılar.

Maç dengede giderken güzel bir kontra golü ile Hakan Güçlü sezonun ilk golünü atıyordu. İLk yarının sonlarında ise Okay Yokuslu güzel bir bitiricilikle Abdallah'ın pasını golle sonuçlandırdı. ikinci yarıda Kahe durumu 1-2'ye getirince biraz gerilsemde Halil 64. dakikada skoru 3-1 yaparak rahatlatıyordu bizi. Maçın 74. daikikasında ise oyuncuyu sakatlık nedeniyle kenara alırken, 90+1'de sağ bekimiz Ziya Bayrak'ın gördüğü direk kırmızı kart ile şoke oldum. Maçta 3-1 öndeyken gereksiz bir sertlikle maçı 10 kişi tamamladık.

Maç sonrası yapılan kontrollerde Halil'in yaklaşık 10 gün dinlendirilmesi gerekiyordu.

Ziya Bayrak için her ne kadar federasyona itirazımızı iletsekte oyuncuya yaptığı gereksiz müdahele için 2 hafta maaş kesintisi cezası verdik. Oyuncuda tavrından dolayı özür diledi ve itiraz etmeden cezasını kabul etti.

Bu Galibiyet ile birlikte ligde liderin 4 puan gerisinde 4. sırada yer alıyorduk.

Bir sonraki rakibimiz Antep ise zor durumdaydı. 16. sıraya demir atmış durumdalardı.

Bu maça kadar 2 hafta vardı. Milli maç için verilen ara iyi gelmişti. Sakatlarmızın iyileşmesi için iyi bir dönem olacaktı. Umarım milli takımdada sakatlık problemi yaşamadan atlatırız bu haftayı.

sakary Ali Misafir

Gerçekten takım çok iyi yerlere gelmiş. Harika bir kariyer gözüküyor. Büyük tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Gerçekten takım çok iyi yerlere gelmiş. Harika bir kariyer gözüküyor. Büyük tebrikler.
    Teşekkürler Ali. çok uğraştım ama sanırım Sakaryaspor'umuzu layıkıyla yönetmeyi başardım. Liderlik için yarışacak düzeye getirdik takımı. Yeni oyuncuların adaptasyon ile daha başarılı noktalara geleceğimize eminim. Sezona istediğim gibi başlayamadım ağır mağlubiyetler moral bozdu. Arsenal maçlarından sonra takım uyumu 59'a kadar düştü. şu an için %75'i geçti uyum. Bundan sonra iyi sonuçlar bekliyorum.

Nesil
    2012

Hocam gün içerisinde baştan okuyucam kariyeri , anlatım ve teman çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam gün içerisinde baştan okuyucam kariyeri , anlatım ve teman çok iyi
    Teşekkürler. İşler nedeniyle az vakit ayırsamda ite kaka götürüyoruz işte

Nesil
    2012

Hocam ilk 2 sayfayı bitirdim , ilk söylemek istediğim transferlerdeki başarı yüzden çok yüksek Alper akçam , İvan Ergic bitane'de Senagalli forvet ki özellikleri çok iyiymiş , takımı oynattığın sistem'de başarıyı erken getirmiş olabilir klasik bir sistemde oynamamışsın ilk 2 sezondan bahsediyorum sonrasına henüz bakamadım ,

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Hocam ilk 2 sayfayı bitirdim , ilk söylemek istediğim transferlerdeki başarı yüzden çok yüksek Alper akçam , İvan Ergic bitane'de Senagalli forvet ki özellikleri çok iyiymiş , takımı oynattığın sistem'de başarıyı erken getirmiş olabilir klasik bir sistemde oynamamışsın ilk 2 sezondan bahsediyorum sonrasına henüz bakamadım ,
    Teşekkürler hocam. ilk 2-3 sezon benim için çok ilginç oldu. Ivan ve Gueye'nin takıma yaptığı katkıyı anlatamam. Alper'in bu kadar iyi bir katkı sağlayacağını düşünmüyordum aslında Ergic'i bildiğin Hagi/Alex misali kullandım takımda. O oynamadımı takımda oynayamıyordu

Taktiği olabildiğince elimdeki imkanlara göre yaratmak istedim. öyle olunca da farklı taktikler çıktı ortaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Gaziantep maçı öncesi aldığım 3 sakatlık haberide canımı sıkmıştı. Ziya Bayrak'ın gördüğü kırmızı karttan sonra sağ bek'e yaklaşık 1 aydır süren sakatlığı geçen Cvetkovic'i alacaktık ancak oyuncunun tekrar sakatlanması moralleri alt üst etti. Ayak bileğinin burkulması nedeniyle 3 hafta daha olmayacaktı aramızda.

Cafer Zengini ise maç kadrosuna almayı planlarken, yaklaşık 10 gün antremanlara çıkamayacağı haberi geliyordu.

Fettah Çalık ise Milli takım antremanında sakatlanıyordu. Yaşadığı fıtık problemi nedeniyle genç oyuncumuz sahalardan 5 hafta uzak kalacaktı en az.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 8. Maç - Gaziantepspor(E)

Ziya Bayrak'ın 2 maç kırmızı kart cezalısı olması ve Cvetkovic'in de yeniden sakatlanmasından sonra Sağ bek pozisyonuna Galatasaraydan sezon başında kiraladığımız ancak forma şansı bulamayan Abdurrahman oynayacaktı. Normalde sağ kanat oyuncusu olan Abdurrahman, yedek takımda istikrarlı performanslar gösteriyordu. Bizimle kontrat yenilememe konusunda ısrarcı olan kalecimiz Ali Ömer Özkaya'yı ise bundan sonra kulübeye mahkum bırakmaya karar verdim

Antep üzerine inanılmaz bir baskı kurduk ve ligin dibinden kurtulmaya çalışan rakibimize bir darbede biz vurmuş olduk.

Bu maçta ise Hakan Güçlü'yü sakatlığa kurban veriyorduk. Maç sırasında kasığında çekme yaşadı, maç sonrası yapılan tetkiklerde sahalardan en az 3 hafta uzak kalacaktı.

Kritik Sparta Prag maçı öncesi kötü olmuştu bu haber.

2018/2019 Sezonu Avrupa Ligi - Grup G - 3. Maç - Sparta Prag (E)

Rakibimiz Prag tehlikeli bir takımda. Geçen sezon Avrupada kök söktüren bir ekip olmuşlardı tıpkı Sakaryasporumuz gibi. Kontra'dan gol bulmayı seven bir takımdı.

Rakibimiz bizi çok zorlasada 2 köşe vuruşu organizasyonunda da Hüseyin Tanıyan çok iyi yükselip gollerini atınca maçtan istediğimiz galibiyeti 3-2'lik skorla alıyorduk. Rakibimiz kalemiz 3 defa şut çekti. Bunun 2sinin gol olması ise biraz düşündürücüydü.

Chelsea'ninde Young Boys'u yenmesiyle 7'şer puanla gruptaki ilk iki sırayı paylaşıyorduk. Grup şekillenmiş oluyordu büyük ölçüde.

Maç içinde hafif bir sakatlık geçiren Arda Turan'ında takımdan yaklaşık 10 gün kadar ayrı kalması gerektiği ile ilgili rapor elimize geçiyordu.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 9. Maç - Mersin IY (D)

Mersin IY ile yapacağımız maça sakatlarımızın çokluğu ve yorgunluk nedeniyle yedek takımı oluşturmakta zorluk çekerek çıkıyorduk.

Maçta adeta kudurdum. Celalettin'in sorumsuzluğu inanılmazdı. Maç 2-1'deyken ceza sahası içinde kendini akıl almaz bir şekilde yere bıraktı ve hakemde acımadı kendisine ve 2. sarı'dan atıldı. kendisine ceza veremeyecek olmamız beni kudurtmuştu. Ancak bu oyuncuyu azarlamama engel değildi. Arda'nın yokluğunda ilk 90 dakikasına çıkan gencimiz Aktan ise başarılı performansıyla göz doldurdu. 16 yaşındaki oyuncumuz attığı gol ile hem Takımımızın hemde Süper Ligin en genç golcüsü ünvanını almış oldu.

Bu galibiyet ile ligde üst sıralardaki yerimi perçinlemiş oldum. Galatasaray ve Fenerbahçenin ardından Bursaspor ile 3. sırada yer bulduk.

Sıradaki rakibimiz şu an 5 galibiyet ve 4 beraberlik ile namağlup bir şekilde ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe.

Nesil
    2012

Avrupa Ligi ve lig performansında harika hocam FB ve Gs ŞL'de mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Yok hocam sadece GS var.Oda gurplardan katıldı direk. Geçen sezon ben 2. bitirdim. ŞL elemelerinde hezimete uğradım biraz. Avrupa Liginde ama 4 takımla devam ediyoruz şu an. Fenerbahçe,Bursaspor, Trabzonspor birde biz. 4 takımında şansı var çıkmak için üst tura. Hepimiz birden çıkarsak ülke için deli güzel olacak. Avrupada 6. sıraya çıkma ihtimalimiz var bu sezon.Portekiz takımlarının performansı önemli kupalarda. onları geçebilirsek 3 takımla ŞL'ye katılma ihtimalimiz var.
    Last edited by trinitrotloen : 08.Mart.2013 at 15:28

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 10. Maç - Fenerbahçe (E)

Ligde zirve yarışını önemli kılan bir mücadeleye girecektik. Galip gelen şimdilik bir avantajın sahibi olacaktı. Fenrebahçe'yi bu sefer Atatürk stadyumundan mağlup göndermek istiyorduk. Risk almıştım ama kontrat uzatmayacak oyuncuları oynatmaya gerek görmüyordum. Bu maçta da kalede Cemil olacaktı.

Maç kıran kırana geçmişti. İki takımda çok faullü oynadı ancak hakem kartlar konusunda bize biraz daha sert davrandı. Fenerbahçe takımı hiç kart görmezken benzer pozisyonlarda 3 sarı kart ile cezalandırıldım. İlk 15 dakikada Fenerbahçenin baskısı vardı. Bundan sonra oyunu dengeleyip durumu Yaisien'in golüyle 1-0'a getirince rahatlamıştım. İlk yarı iyi baskı kurmuştuk ancak çok fazla faul ile durduruluyorduk.

İkinci yarıda oyuncularıma temkinli oynamalarını söylemiştim. Sow, Türkiye milli takımına çağırılması gündemde olan Colazo ve oyuna sonradan giren Fikretcan'ı tutunca maçı bu skorla bitiriyorduk. Fenerbahçe karşısında büyük bir avantaj elde ediyorduk bu maçla.

Maçta hafif bir sakatlık geçiren Fernandez ise 4-5 gün dinlenmenin ardından tekrar antremanlara dönebilecek durumdaydı.

Ertesi gün gelen haberler ise sevindiriciydi biizm adımıza. 3 haftadır sakat olan Cvetkovic ve 4 haftadır sakat olan Luc Castaignos antremanlara başlamışlardı. form bulmaları için 1-2 hafta daha yedek takım maçlarında yer alacaklardı.

1 maç hariç tamamlanan maçlardan sonra oluşan puan durumunda GS'nin 1 puan arkasında 2 sırada yer aldık.

Mehmet Özdilek'in Gaziantep'i son sıraya demir atınca yönetim Mehmet Özdilek'le yolları ayırma kararı aldı.

2018/2019 Sezonu Avrupa Ligi - Grup G - 4. Maç - Sparta Prag (D)

Sırada Avrupa Ligi yolunda grup için kırılma noktası olan Prag deplasmanı vardı. Galibiyet için çıktık sahaya ve Okan Yokuslu'nun fırsatçılığından yararlandığımız maçtan 0-2 galibiyetle ayrılıyorduk.

Ligde ve Avrupa kupasında yaptığımız kötü başlangıca rağmen güzel bir seri ile iyi toparladık. Seriye zorlu Bursa deplasmanınıda katmamız gerekiyordu.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 11. Maç - Bursaspor (D)

Çok fazla söylecek bir şey yok. Atilla Turan'ın bireysel hatalarından yediğimiz 2 gol. İlginç bir penaltı kararıyla kurtardığımız bir maç. Zor deplasmandan yine de 1 puanla çıkmak işimize geliyordu.

Maç sonrası oyuncuya kötü performansı nedeniyle 2 haftalık maaş kesintisi cezası verdiğimi bildirdim. Atilla da kötü oynadığını kabul ederek cezaya ses çıkarmadı. Bu konuda çok ses çıkaran kalmamıştı Gökhan Gönül olayından sonra.

Bu hafta üst sıralardaki takımlar Gençlerbirliği haricinde puan kaybetmişti. Ligde mağlup olmayan tek takımda Gençlerbirliği kaldı.

Metin Diyadin kendisini Antep teknik direktörlüğüne getiren sözleşmeyi imzalayınca Mersin IY yönetimi Metin Diyadin'in yerine arayışlara başladı.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 12. Maç - Bucaspor (E)

Rakibimiz Bucaspordan açıkçası çekiniyordum. Eski oyuncularım Zeleya ve Adu rakip atakların etkili silahlarıyken orta sahada Eray Bilgen döktürüyordu. Bende buna karşın elimdeki en iyi kadroyla karşılarına çıkıyordum. Kaybetmeye tahammülüm yoktu.

Maçtan Halil İbrahim'in güzel performansı ışığında 3-1'lik galibiyet ile ayrılıyorduk sahadan.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Takımlarımızın Avrupa Durumu

Avrupa Kupalarında genel durumumuzu paylaşmak istedim. 5 takımla turnuvalarda devam ediyoruz.

Eğer Portekizden 2 puan daha fazla toplarsak Avrupa'da şampiyonlar ligi için ülkemizin 3 takım ile temsil edilme şansı olacak.

Kendi grubumuzda Chelsea ile 10'ar puanla çıkmayı garantilerken diğer ekiplerimizin grupları şu şekilde

Avrupa Ligi (Fenerbahçe - Bursaspor - Trabzsonspor)

Şampiyonlar Ligi (Galatasaray)

Galatasaray'ın durumu gerçekten zor. Muhtemelen Avrupa Liginde devam edicekler. 5 Türk takımı ile ilerleme şansımız var. Kim bilir bir belkide Bir Türk finali yaşarız Polonyadaki finalde.

Nesil
    2012

Galatsaray'ın avrupa liginde devam etmesi bence daha iyi olur daha fazla tur atlar , hocam bide kullandığın tema'nın adı nedir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

"FMC for FM" diye geçiyor. FM'in hızlı versiyonunun teması aslında bu. (FM Classic moduydu galiba adı)

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    "FMC for FM" diye geçiyor. FM'in hızlı versiyonunun teması aslında bu. (FM Classic moduydu galiba adı)

Eyv.Hocam sağolasn

sakary Ali Misafir

İlk 12 hafta sonunda çok iyi bir grafik yakalamışız. Eğer bu performans ligte 10-15 karşılaşmada daha sürdürsek çok farklı şeylerle karşılaşabiliriz sezon sonunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    İlk 12 hafta sonunda çok iyi bir grafik yakalamışız. Eğer bu performans ligte 10-15 karşılaşmada daha sürdürsek çok farklı şeylerle karşılaşabiliriz sezon sonunda.
    Umarım devam ettirebilirim. İlk 10 haftalık dönem gayet iyiydi. 24. haftaya kadar en fazla 5 puan kaybetme lüksü veriyorum kendime. daha fazla puan kaybı beni yarışın dışında tutabilir.

Eyv.Hocam sağolasn
    Ne demek. Sen sağol

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Bucaspor maçından sonra oluşan puan durumu şu şekildeydi. liderin ensesinde ilerliyoruz. öümde riskli maçlar var. umarım kayıpsız atlatırım bu dönemide sezon ortası daha iyi olur.

Alman kökenli olan defans oyuncumuz Cafer Zengin, gösterdiği başarılı performansların ardından milli takım hocamız Nurullah Sağlam'ın dikkatini çekmiş olacak ki milli takımıa çağırıldı. 24 yaşındaki oyuncuyu gösterdiği başarı için tebrik ediyor, çok daha iyi noktalara erişmesini diliyorum.

Geçen sezon sonunda geliştirilmesine başlanan antreman tesislerimiz sonunda tamamlandı ve 5 Yıldızlı bir tesis haline getirildi. Bu tesislerin yapılmasında öncelikle başkanımıza ve daha sonra tesislerde çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sakaryaspor hakettiği bir tesise kavuşmuş oldu.

Bu sezon PTT 1.Lig'den yükselen Adanademirspor ile karşılaşacaktık. Adana deplasmanına gitmeyeli bir hayli olmuştu. Bu maç ile birlikte takım başında geçirdiğim 7. sezonda bir dalya daha yapacaktım bu maçta. Takımın başınadki 300. resmi maçıma çıkıyordum.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 13. Maç - Adanademirspor (D)

Gol yollarında zorlandığım bir maç oldu ancak yinede istediğimiz galibiyeti aldığımız için sevinçliydim. Maç gitti derken 84. dakikada Cvetkovic attığı serbest vuruş golü ile hayat veriyordu takıma.

Bir diğer sevindirici haberde Galatasaray cephesinden gelmişti. Galatasaray puan kaybetmiş ve bizde Süper ligde Liderlik koltuğuna kurulmuştuk 13. haftada. Umarım bu noktadan aşağıya inmek zorunda kalmayız. Burada kalmak artık sadece bizim elimizde.

Hafta içinde yapılan kura çekiminde ise rakibimiz PTT 2.Lig ekiplerinden İnegölspor oldu. 12 Aralık 2018 tarihinde İnegöl deplasmanına gidiyor olacağız. Rakibimiz zayıf gibi görünsede bu futbol her şey olabilir.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 14. Maç - Çaykur Rizespor (E)

Sırada Rizespor maçı vardı. Kendi sahamızda oynuyorduk. Galibiyetten başka bir düşüncem yoktu. Ligin düşme hatgtından uzak durmaya çalışan Rize'yi rahat geçeceğimi düşünüyordum ancak hiçte öyle olmadı. Orta saha oyuncularım pozisyon yaratmakta forvet oyuncularım ise ellerine geçen pozisyonları değerlendirmekte sıkıntı yaşayınca yine bir duran toptan golü buluyorduk. 87. dakikada Milli Oyuncumuz Cafer Zengin beklediğimiz golü atıyordu.

Aldığımız galibiyete GS-FB derbisinden FB'nin 2-3'luk galibiyet haberide gelince keyfim iyice yerine gelmişti. Liderlik koltuğunda yerimizi git gide sağlama alıyorduk.

Nesil
    2012

Hocam takımda yeni Aykut'lar Oğuzlar var mı ? Son iki maça da gelicek olursak zayıf rakiplere karşı biraz riskli sonuçlar almışız

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Hocam takımda yeni Aykut'lar Oğuzlar var mı ? Son iki maça da gelicek olursak zayıf rakiplere karşı biraz riskli sonuçlar almışız
    Çok istedim öyle oyuncular ancak altyapıdan bir türlü oyuncu çıkmadı. Bir oyuncudan ümitliydim; onunda kiraladığım pilot takımım İskenderun DÇ. takımında ayağı kırıldı. Takım itibarı henüz istanbul takımları ile yarışır düzeye gelemedi. o düzeye erişirsem iyi oyuncuları takımıma daha rahat çekebilirim diye düşünüyorum. Yine de elimdeki iyi gençlerin SS'lerini paylaşırım yakında.

Birde kendi oğlumu görseydim takımda sigames forumlarında gördüm bu olayı

Son maçlarda inanılmaz tutuktu takım. Orta sahada Ricardo'yu kilitlediklerinde bir çıkış yolu bulamıyor takım. yanında Okay Yokuşlu ve Celalettin Günaydın istikrarsız oynuyorlar. Bir maç pas sayısı, uzaktan şutları falan iyi durumdayken diğer maç inanılmaz top kaybı ile oynuyorlar.

Sıkıntıyı çözmem gerekiyor yoksa bu sezonda yalan olacak. Devre arası ortasaha ya bu yüzden takviye yapmayı düşünüyorum ama oyuncularda inanılmaz pahalı durumdalar.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Çok istedim öyle oyuncular ancak altyapıdan bir türlü oyuncu çıkmadı. Bir oyuncudan ümitliydim; onunda kiraladığım pilot takımım İskenderun DÇ. takımında ayağı kırıldı. Takım itibarı henüz istanbul takımları ile yarışır düzeye gelemedi. o düzeye erişirsem iyi oyuncuları takımıma daha rahat çekebilirim diye düşünüyorum. Yine de elimdeki iyi gençlerin SS'lerini paylaşırım yakında.

Birde kendi oğlumu görseydim takımda sigames forumlarında gördüm bu olayı

Son maçlarda inanılmaz tutuktu takım. Orta sahada Ricardo'yu kilitlediklerinde bir çıkış yolu bulamıyor takım. yanında Okay Yokuşlu ve Celalettin Günaydın istikrarsız oynuyorlar. Bir maç pas sayısı, uzaktan şutları falan iyi durumdayken diğer maç inanılmaz top kaybı ile oynuyorlar.

Sıkıntıyı çözmem gerekiyor yoksa bu sezonda yalan olacak. Devre arası ortasaha ya bu yüzden takviye yapmayı düşünüyorum ama oyuncularda inanılmaz pahalı durumdalar.

Hocam yerli oyuncuları takıma çekmekden ziyade alt yapı tesislerini daha fazla geliştirip kendin oyuncu çıkarırsan bence kariyer amacına ulaşmış olur . orta saha 'ya gelince defansı biraz öne çekersen top kaybı'nı biraz önlemiş olursun ilk sezon bende de aynı sıkıntı vardı , top kaybı çok fazlaydı ki takımda belusschi ve batalla gibi pas ve ilk kontorü iyi oyuncular olmasına rağmen , ben defansı biraz öne aldım oyun kurmaya defans'dan başlıyoruz biraz yan pası fazla yapıyor takım ama içeride hiç bir takım bizim orta sahamıza üstünlük kuramıyor ama tabi bunu sadece içerideki maçlarda yapıyorum deplasmanda aynı dizilişle oynamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Hocam yerli oyuncuları takıma çekmekden ziyade alt yapı tesislerini daha fazla geliştirip kendin oyuncu çıkarırsan bence kariyer amacına ulaşmış olur . orta saha 'ya gelince defansı biraz öne çekersen top kaybı'nı biraz önlemiş olursun ilk sezon bende de aynı sıkıntı vardı , top kaybı çok fazlaydı ki takımda belusschi ve batalla gibi pas ve ilk kontorü iyi oyuncular olmasına rağmen , ben defansı biraz öne aldım oyun kurmaya defans'dan başlıyoruz biraz yan pası fazla yapıyor takım ama içeride hiç bir takım bizim orta sahamıza üstünlük kuramıyor ama tabi bunu sadece içerideki maçlarda yapıyorum deplasmanda aynı dizilişle oynamıyorum.
    Altyapı tesisleri yanlış hatırlamıyorsam 3 yıldız şuan zaten ve yapımda 4 yıldız olma yolunda ilerliyor. Ancak itibarı arttırmam lazım. istanbul takımları yüzünden zorlanıyorum. Genç yetiştirme ağı genişlemiyor onlar yüzünden

Tesisleri her sezon yükseltiyorum zaten. sadece ilk sezon yanlış hatırlamıyorsam yükseltemedim. onun dışında hep yükselttim. Altyapıdan beklentim çok aslında ama gelen yok

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Çöktük kaldık :(

2018/2019 Sezonu Avrupa Ligi - Grup G - 5. Maç - Chelsea (D)

Chelsea deplasmanına gidiyoruz liderlik umutlarıyla.

Ancak sonuç hiçte istediğimiz gibi olmadı. Daha ilk yarıda Chelsea maçı bitirdi. Eden Hazard'ı tutamadık. Farkı azaltma çabalarımız ise yarı yarıya sonuçsuz kaldı.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 15. Maç - Beşiktaş (D)

Oyuncu performanslarındaki düşüş devam ediyor. Puanla dönmemiz gerekn bir deplasmandan puansız ayrıldık.

Maçta defansif ortasahamız Guillermo Fernandez'in sakatlanması zaten kötüye giden performansımızın üstüne tuz biber olacak.

2018/2019 Sezonu Türkiye Kupası - 4. Tur - İnegölspor (D)

Deplasmanda zayıf rakibimize karşı farklı galip geldik.

Bu arada Şampiyonlar Ligi grupları sonuçlandı. Temsilcimiz Galatasaray grubunu 3. bitirerek Avrupa Ligi'nde devam etme hakkını kazandı.

Türkiye Kupasında çekilden kuralarda ise rakibimiz Bucaspor oldu.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 16. Maç - Gençlerbirliği (E)

Zafer için sahaya çıktık ancak Lekic ve Hamit'i tutamayınca maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldık. İleri uç oyuncularım pozisyonları cömertçe harcadılar.

Bu beraberlik bizi liderlik koltuğundan etti.

2018/2019 Sezonu Avrupa Ligi - Grup G - 6. Maç - Young Boys (E)

İki takım içinde önemi olmayan maça rahat çıktık. Rahatta bir galibiyet aldık.

Avrupa Ligindeki diğer temsilcilerimizin durumları şu şekilde.

Trabzon son maçta Palermo'ya kaybederek elendi. 4 takım ile Avrupa liginde devam edeceğiz.
    Sakaryasporumuz, Galatasaray, Fenerbahçe, Bursaspor. Onca kolay rakip varken daha ilk turdan oyun elenmemi ister gibi Liverpool'u çıkardı karşıma. Geçen sezondan sonra bu sezon daha dirençli oynamamız gerekecek rakibimize karşı.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 17. Maç - Kayserispor (D)

Ligin ilk yarısının son maçında Kayseri deplasmanında Bienvenue'yu tutamadık.

Bursaspor'un yenildiği hafta liderlik şansını elimizle itmiş olduk. Fenerbahçede bizimle aynı puana geldi. Üst tarafta mücadele had safhada.

2018/2019 Sezonu Türkiye Kupası - 5. Tur - Bucaspor (D)

Bucaspor hatalarımıza acımadı. 3-1. Kupaya erken veda ettik.

sakary Ali Misafir

Ligte üst üste kötü puanlar kaybetmişiz. Bunlar sezon içinde olağan şeyler. Biran önce form yakalayıp yeniden zirve mücadelesinde olmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Puan Kayıpları canımı çok sıktı. ancak yapabilecek hiçbir şey yok. bir türlü her kulvarda iyi sonuçlar almayı başaramadım. Farklı yendiğim maçlardan sonra hep bi hezimet yaşıyorum. 2. yarı bu sıkıntıyı aşmayı istiyorum. Transfer yapmayı düşünmüyorum şu an. Eğer iyi bir fırsat bulabilirsem Msakni, Yaisien ve Gonçalves'ten ikisini satıp Türk olmak şartıyla sol bek alacağım paraya kıyıp.

İlk yarıda genel olarak sorunum sol bek ve kanat oyuncularının formsuzluğu oldu. Atila, Özgür, Arda, Msakni ve Yaisien'den yeterli verimi alamadım. Arda'yı tecrübesi nedeniyle tutmak istiyorum. Atila ise şuan elimdeki en iyi ofansif sol bek (Riera gibi bişi )

Hakan Güçlü'den taktiğim nedeniyle fazla yararlanamadım. Bu yüzden oyuncuya joker olabilmesi için orta saha merkez pozisyonunu deneyeceğim.

Defanstaki oyuncularımdan ve rotasyonumdan memnunum. Özgüç, Cafer, Hüseyin, Choi hepsi iyi performans gösteriyorlar. tek sıkıntım Choi'nin milli takımdan hep sakat dönmesi.

Kalede Ali ile yeniden anlaşma zemini arıyoruz ancak oyuncunun istediği maaş çok yüksek olunca (4.5M€) bunu başaramıyoruz. Bu nedenle oyuncuya iyi bir teklif gelirse satabilirim. Arkasından gelen Cemil'e güveniyorum.

Forvette ise sakatlıklar tam bir kaos yaratıyor. Öncelikle Gonçalvesin sezon başında uzun süre sakatlanması, ardında Luc'un sakat ve formsuz bir döneme girmesi, Gençlerimiz Halil ve Turan'ın ise maçtan maça değişen formu bizi zora soktu. yinede forvet hattıma fazlasıyla güveniyorum.

Orta sahada ise Ricardo ve Guillermo beklentimin üstünde bir oyun sergiliyorlar. ikinci yarıda daha da başarılı olacaklarını düşünüyorum.

İkinci yarıda transfer yapmamış halinde aklımda kurduğum kadro şu şekilde yedekleriyle birlikte

KL: Ali Ömer (Cemil)
    DSğ : Cvetkovic (Ziya)
    DM : Özgüç (Hüseyin)
    DM : Cafer (Choi)
    DSl : Atilla Turan (Özgür Çek)
    DOS : Guillermo (İbrahim)
    OSM : Ricardo (Celalettin)
    OSM : Hakan Güçlü (Okay)
    OOSSğ : Turan (Yaisien)
    OOSSl : Halil (Arda)
    STM : Luc (Gonçalves)

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Devre arasında istediğim sol beki bir türlü bulamadım. Onun yerine ileri uçta hareketlilik getirecek oyuncular transfer etmeye çalıştım.

Msakni, Yaisien, Gonçalves'i transfer listesine koydum. üç oyuncudan toplamda 10M€ gibi bir rakam bekliyordum ancak Gonçalves'in uzun süren sakatlığı ve diğer iki oyuncuyla ilgilenen Hamburg'un yeterli parasının olmadığını açıklaması ( 3.5M€ istedim her iki oyuncu içinde) oyuncuları kiralama opsiyonuna götürdü beni.

Yaisien'i sezon sonuna kadar 2.3M€ bedelle transfer etme opsiyonu ile birlikte, aylık 100B€ kiralama bedeli ile kiraladık.

Yerine ise uzun süredir listemizde olan ve takımı Coventry tarafından satılık listesine konan John Fleck ile anlaştık. Takımı Coventry'e 1.5M€ ödeme yapmayı kabul ederken, oyuncuyuda yıllık 650.000€'dan 3,5 senelik anlaşma için ikna ettik.

Forvet hattında ise Fenerbahçe takımında oynayan ve bir süredir takibimizde olan 21 yaşındaki Milli oyuncu Fikretcan Kurt'u takıma kattık. Böylece takımdan göndermek istediğim Gonçalves'in yerine etkili bir silah daha katmış oldum takıma. Transferde Kulübe 2.5M€ peşin olmak kaydı ile toplamda 6.5M€ ödeme yapılacak.

Fenerbahçe'nin başında lig Şampiyonluğunu 1 Kez görse de genel olarak başarılı bir performans ortaya koyan Aykut Kocaman, teknik direktörü ile yolları ayıran Napoli ile ilgilendiğini açıkladı. Hal böyle olunca Fenerbahçe yönetimi hocaya tepkisini açık bir şekilde belli etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Yaptığımız 2 transferimiz ile çıkacağımız ilk maçımız. Fleck'i direk sahaya sürerken FikretcanLuc'un arkasında yedek bıraktık. bu sezon bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum. Halil'in ise Fikretcan'ın gelmesinin ardından Arda ile birlikte yedekler için mücadele etmesi gerekecek.

Sezon sonunda ise Luc'a iyi bir teklif gelirse, bu sefer Fikret forvete geçerken Halil arkasında olacak.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 18. Maç - Antalyaspor (D)

Ligde uzun bir aradan sonra tekrar galibiyet ile tanıştık. Takımdaki değişiklik işe yaramışa benzedi ancak istediğimiz sonucu biraz geç elde ettik.Şutların kaleye bulması konusunda hala sıkıntılarımız var. Yeni transferlerimiz Fleck ve Fikretcan'ın attığı goller ile galip gelmemiz bizi mutlu etti. 2-0

Ricardo'nun maçta yaşadığı sakatlık korkuturken, ciddi bir durum olmadığı ve bacağındaki ezilmenin 2-3 gün içinde iyileşeceği belirtildi.

Fenerbahçe ise artık Aykut Kocaman'sız yoluna devam edecekti.

Devre arasındaki ilginç değişiklikler bununla da bitmiyor. Arsenal'in başında olan Guardiola, takımından ayrılıp Stutgart'ın başına geçmesi ise dünya basınında yankı uyandırdı.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 19. Maç - Trabzonspor (E)

Ligde başarılı sonuçlar alan ve ensemizde olan Trabzonspor karşısında kendimizi ispat etmemiz gereken bir maça çıkıyorduk. Antalyaspor maçından sonra hastalanan Turan ile yine aynı maçta sakatlanan Ricardo'yu yedek başlatıyor, yerlerine Celalettin ve Halil'i alıyordum. Çekişmeli bir maç bizi bekliyordu.

Açıkçası inanılmaz bir maç oldu bizim için. Luc Castaignos adeta bizim takımdan kimseye gol attırmamak için çabaladı ve kaleyi karşıdan gören durumlarda çekilen bütün şutlar oyuncumuzda patladı Yine de oyuncu golünü atmayı bildi. Ona defansımız Cafer'de eşlik edince, maçtan 2-0'lık güzel bir galibiyet ile ayrılıyorduk.

Maçta sakatlanıp yerini Turan'a bırakmak zorunda kalan Halil'den ise kötü bür haber gelmişti. Oyuncu kas yırtılması nedeniyle sahalardan 3 ay uzak kalacaktı.

Ligde ise inanılmaz, beklenmedik bir skor alındı. Fenerbahçe Kadıköy'de Teknik Direktörsüz çıktığı maçta Beşktaşı adeta yok etti. 7-0

19. hafta maçları sonrası oluşan puan durumu ise şu şekilde.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Sakarya Bölge Hastanesine Hoş Geldiniz!!!

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 20. Maç - Kasımpaşa (D)

Zorlu bir deplasman bizi bekliyordu. Kasımpaşa üst sıralara ulaşmak için çabalıyordu. Biz ise zirve iandımızı sürdürmek için. İstediğimiz galibiyeti ise Luc Castaignos'un mükemmel performansı ile kazanıyorduk.

Sakatlık belası yine gelmişti.Maçta 3 sakat birden vermiştik. Umarım takımın gidişatını engelleyen sakatlıklarla uğraşmam. Ricardo yaklaşık 1 hafta oynayamacaktı.Turan ve Atilanın durumları ise daha ciddiydi.

Bursaspor'un kaybetmesiyle birlikte liderlik koltuğunda 3 puan farkla tek başımızaydık artık. Bundan sonrası artık bizim elimizde.

Sakatlıklar ise peşimizi bırakmıyordu. Şimdi de son zamanlarda formunu yükselten Luc Castaignos sakatlanıyordu.

En acı haber ise kalecimiz Ali Ömer'den geldi. Sahalardan 3 ay'a yakın bir süre uzak kalacaktı. oyuncu için sezonu kapattı diyebiliriz neredeyse. Ali için üzüldüm ancak yerine geçecek Cemil için gayet iyi olacaktı.

Sakatlık haberleri dinmek bilmedi ve son kurban Mehmet Güven oldu.

sakary Ali Misafir

Sakatlıkların üst üste gelmesi ciddi şansızlık. İnşallah sbu dönemi başarılı atlatırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Kalan Sağlar Bizimdir

Transfer döneminin son gününde yönetim takıma yeni bir takviye yapma kararı verdi ve Polonyalı sol kanat oyuncusu Sikorski ile anlaştığını söyledi. Bu sezon hiç maç yapmamış birini takımda görmeyi çok yeğelemiyordum. Ancak Gonçalves'ten geçirdiği sakatlık nedeniyle yeterli verim alamayacağımı düünüyordum. Bu nedenle oyuncuyu kadroma katmaya karar verdim. Takımımıza kattığımız son oyuncuda kendisi oldu. Bunun dışında ise transfer döneminde giden oyuncularımız da oldu.

Transfer döneminde takımdan ayrılan oyuncularda şunlar

Pedro - Fiorentina - 5,25M €

Gökmen Alatas - İskenderun DÇ - Kiralık

Aktan Özdemir - İskenderun DÇ - Kiralık

Abdallah Yaisien - HSV - Kiralık

Esmael Gonçalves - Karabükspor - Kiralık

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri