Hocam şu afrikalı topçuları nereden bulacağız vs. biraz dsaha açarsanız sevinirim.Bir de Tuna Üzümcü Karşıyaka'da...
Hocam Düzeltme yaparsan sevinirim karabükdeki LuaLua Forvet oyuncusu ve hızlanması hız olaganüstü bir adam fiziksel özelliklerini arttırırsan çok iyi olur
@Mirif
Kusura bakma abi ama çok güveniyorsunuz yamanıza Türk ligi seçememe problemi bende de var bu problemi yaşayan kişilere de geçici değil de yapıcı çözümler önerirseniz sevinirim![]()
Aynı yamayı biz de kullanıyoruz fakat dediğiniz gibi bir hata ile karşılaşmadık bu da sorunun sizde olduğunu gösterir. Öncelikle belirtelim, eğer yama 1 pcde sorunsuz çalışıyorsa bu yamanın sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda yamada söylediğiniz gibi sorun oluşursa bu indiren kişinin problemidir. Yamaya maledilemez.
Last edited by Mirif : 26.Ağustos.2013 at 15:34
1 sorum olacak Türkiye neden Haziran 20'de başlıyor ? Türkiye(Haziran) yazıyor, normalde Temmuz'du.
Balıkesirsporda Lalavela ve Karikari var mı acaba?? bir de varsa profillerini görebilir miyim?
ben fix 7 kullanıyorum ve gayet iyi. hiç bi sorun yok galatasarayı calıstırıyorum.
Öncelikle amacım kimseye karşı bir cevap vermek değil sadece kısa bir bilgilendirme yapacağım.
FMKolik'13 Fix v5 ile başka yamalar aktif olarak çalışıyordu. Bu durum v7 ile çakışmalar sonucu çalışmamaya başladı bunun nedeni v7'de yaptığımız Ülke kuralları yani bunu yapmamız nedeni yabancı kuralı ve PTT 19 takımlı yapmak için ülke kurallarını baştan yazmamız lazımdı ve bizde yazdık. Hal böyle olunca v7 ile birlikte kullandığınız diğer yamalar bozuldu ve çalışmamaya başladı. Tek yama üzerinden oyunu açmanız lazım eğer başka yama aktif ederseniz ülke kuralları yüzünden çakışıp Türkiye ligini seçemeyeceğinizi söylemem gerek. Yamamıza güveniyorum çünkü herkes yaptığı işi bilir ve ona göre konuşur. Bende ( bizde ) yaptığımız işi biliyoruz ve güveniyoruz. Daha dün oyun açarak v7 tekrar test ettim ve bir sıkıntı çıkmadı.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
elinize sağlık beyler![]()
İyi güzel yapmışsınızda hocam vodafone arena 32 bin kişi 421903 olması gerek ben nasıl düzeltrim bunu
fix7yi indireceğim. İlk sene 6+0+4 tamam. İkinci sene kural ne? Kural yine 6+0+4 ve ya 5+3 ise ilk sene 6+0+4 kalıp ikinci sene kuralı değiştirmek için ne yapabiliriz? Çünkü malumunuz seneye 6+0+4 gibi bir kuralın olmayacağı çok açık. Bunun için yapabileceğimiz bi şey var mı? mesela 2. sezondan itibaren 6+2+2 nin olduğu bir yama yapsanız.
turksportal...
Yanlış anlamayın ama gençlik yaması hiç olmamış :S neymar 140k, ortalama 250k verip alsan oyun başında Türkiyede fenomen olmasını geçtim 5 sezon sonra 30-40milyon değere ulaşır. Barcelona alsa 5 sezonda değeri 100+ milyonun üzerine çıkar. Gerçekcilikten çok saptırmış oyunu tabi ayrı yapmanız hoş oldu, şahsen ben kullanmak istemezdimDiğer taraftan yamanızı incelemedim genelde ekli olmayan liglerin yamaları tercihim oluyor yanlış anlamayın
![]()
Yanlış anlaşılacak birşey yok görüşünüzü bildirdiniz. Gençler yamasını yaparken düşüncemiz bir olmadı zaten dikkatinizi çekti mi bilemem fakat daha güncellemedik. Daha sonra Ekstra olarak sıfırdan birşey yapmayı düşünüyoruz. Başka bir ülke yapınca malum ülke'nin yeri,durum filan derken oyuncu değerleriyle baya düşüş yaşandı fakat kısa zamanda güncel halini çıkartmayı düşünüyoruz.
------------------------------------------------------
FMKolik ekibi olarak şuan FMKolik Ligi ( Dünya Takımları ) oluşturmayı hedefliyoruz. En iyi takımları bu liglere alacağız ve bu liglerde 4 Büyükler olacak.
1. Lig : 20'şer takımlı
2. Lig : 20'şer Takımlı
3.Lig : 20 Şer Takımlı
olacak ekstra olarak 2 tane kupa olacak. Hayırlısıyla kazasız belasız bitirmeye çalışıyoruz.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
FMKolik Fix v7.1 güncellememiz çıktı!
Özellikleri
-29 Ağustos 2013 tarihine kadar transferler yapıldı
-Bonservisi elinde olan oyuncuların ayarlandıı.(%99)
-A Milli Takım teknik direktörü ve yardımcısı ayarlandı
- Fenerbahçe Avrupadan men edildi
-Ve daha fazlası...
İndirmek İçin Aşağıdaki İndir Butonuna Tıklayın :
İndir
Last edited by Mirif : 30.Ağustos.2013 at 01:20
Bence 2012-13 sezonuna göre yapılmamış olan ligleri oyuna dahil etmeye başlasanız güzel olurdu madem ekip olarak çalışıyorsunuz yardımcı olabilirim elimden geldikce![]()