Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 464 sonuç

Konu: FMKolik 13 - Final [Çıktı]

Hybrid View

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Sadece V7 indirip onu seçin öbür türlü sıkıntı yaratır.
    bılgılendırdıgınız ıcın çok teşekkür ederım.

Quote Originally Posted by bordomavi1 View Post
    ben bütün yamaları az önce ındırdım. belgelerıme edıtor data kurup oraya hepsını attım. ama yen karıyer açarken lıg eklede turk lıgı eklenılmıyo. türk lıgının yanında sarı ucgen ışaretı oluyo ve secılmıyo. lütfen yardımcı olun.
    Hepsi indirmenize gerek yoktu.Sadece fix 7 yi indirin ve sadece onu işaretleyin seçerken.

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Hepsi indirmenize gerek yoktu.Sadece fix 7 yi indirin ve sadece onu işaretleyin seçerken.
    hocam v8 ne zaman cıkacak ?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    hocam v8 ne zaman cıkacak ?
    V8 bu hafta çıkmayacak,önümüzde ki hafta inşallah.

V8 bu hafta çıkmayacak,önümüzde ki hafta inşallah.
    Teşekkür Ettim Burak

Hocam şu afrikalı topçuları nereden bulacağız vs. biraz dsaha açarsanız sevinirim.Bir de Tuna Üzümcü Karşıyaka'da...

Quote Originally Posted by Katusha View Post
    Hocam şu afrikalı topçuları nereden bulacağız vs. biraz dsaha açarsanız sevinirim.Bir de Tuna Üzümcü Karşıyaka'da...
    Liglere bakın işte afrika,gana vs..

Nesil
    2005
    Yer
    Rio De Janerio

Hocam Düzeltme yaparsan sevinirim karabükdeki LuaLua Forvet oyuncusu ve hızlanması hız olaganüstü bir adam fiziksel özelliklerini arttırırsan çok iyi olur

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

@Mirif
    Kusura bakma abi ama çok güveniyorsunuz yamanıza Türk ligi seçememe problemi bende de var bu problemi yaşayan kişilere de geçici değil de yapıcı çözümler önerirseniz sevinirim

Quote Originally Posted by resoag View Post
    @Mirif
    Kusura bakma abi ama çok güveniyorsunuz yamanıza Türk ligi seçememe problemi bende de var bu problemi yaşayan kişilere de geçici değil de yapıcı çözümler önerirseniz sevinirim
    Aynı yamayı biz de kullanıyoruz fakat dediğiniz gibi bir hata ile karşılaşmadık bu da sorunun sizde olduğunu gösterir. Öncelikle belirtelim, eğer yama 1 pcde sorunsuz çalışıyorsa bu yamanın sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda yamada söylediğiniz gibi sorun oluşursa bu indiren kişinin problemidir. Yamaya maledilemez.
    Last edited by Mirif : 26.Ağustos.2013 at 15:34

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Aynı yamayı biz de kullanıyoruz fakat dediğiniz gibi bir hata ile karşılaşmadık bu da sorunun sizde olduğunu gösterir. Öncelikle belirtelim, eğer yama 1 pcde sorunsuz çalışıyorsa bu yamanın sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda yamada söylediğiniz gibi sorun oluşursa bu indiren kişinin problemidir. Yamaya maledilemez.
    Hmm yani diyorsunuz ki 30 kişide de aynı problem çıksın bu o 30 kişinin sorunudur / Sonra millet Rumlardan yama indirince Bangura'yı örnek gösteriyorsunuz

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Hmm yani diyorsunuz ki 30 kişide de aynı problem çıksın bu o 30 kişinin sorunudur / Sonra millet Rumlardan yama indirince Bangura'yı örnek gösteriyorsunuz
    Abi,başka bir yama ile seçildiğinde bu sorun oluşuyor genelde.

Herkes istediği yamayı kullanabilir.Kimin hangi yamayı kullanacağını kişinin kendisi karar verir.Ayrıca başka yamalarla beraber kullanmaya çalışıyorsunuz belli ki daha yama nasıl kurulur,oynanır onu çözmüş değilsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Abi,başka bir yama ile seçildiğinde bu sorun oluşuyor genelde.
    Herkes istediği yamayı kullanabilir.Kimin hangi yamayı kullanacağını kişinin kendisi karar verir.Ayrıca başka yamalarla beraber kullanmaya çalışıyorsunuz belli ki daha yama nasıl kurulur,oynanır onu çözmüş değilsiniz.

Başka yamadan kastınız buysa ki değil, evet ben yama kullanmayı bilmiyorum ki ona rağmen fix5 ile oynayabiliyorum...

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

1 sorum olacak Türkiye neden Haziran 20'de başlıyor ? Türkiye(Haziran) yazıyor, normalde Temmuz'du.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Balıkesirsporda Lalavela ve Karikari var mı acaba?? bir de varsa profillerini görebilir miyim?

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    Balıkesirsporda Lalavela ve Karikari var mı acaba?? bir de varsa profillerini görebilir miyim?
    Vardı hocam ben oynadım 2 gün ama başka save'yi yanlışlıkla o kariyere kaydedince oyun gitti. Şöyle diyeyim gerçekte nasılsa oyuna da öyle yansıtılmış, rahatlıkla 1. ligi götürürler.

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    Tabiki de var hocam

ben fix 7 kullanıyorum ve gayet iyi. hiç bi sorun yok galatasarayı calıstırıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Öncelikle amacım kimseye karşı bir cevap vermek değil sadece kısa bir bilgilendirme yapacağım.

FMKolik'13 Fix v5 ile başka yamalar aktif olarak çalışıyordu. Bu durum v7 ile çakışmalar sonucu çalışmamaya başladı bunun nedeni v7'de yaptığımız Ülke kuralları yani bunu yapmamız nedeni yabancı kuralı ve PTT 19 takımlı yapmak için ülke kurallarını baştan yazmamız lazımdı ve bizde yazdık. Hal böyle olunca v7 ile birlikte kullandığınız diğer yamalar bozuldu ve çalışmamaya başladı. Tek yama üzerinden oyunu açmanız lazım eğer başka yama aktif ederseniz ülke kuralları yüzünden çakışıp Türkiye ligini seçemeyeceğinizi söylemem gerek. Yamamıza güveniyorum çünkü herkes yaptığı işi bilir ve ona göre konuşur. Bende ( bizde ) yaptığımız işi biliyoruz ve güveniyoruz. Daha dün oyun açarak v7 tekrar test ettim ve bir sıkıntı çıkmadı.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Öncelikle amacım kimseye karşı bir cevap vermek değil sadece kısa bir bilgilendirme yapacağım.

FMKolik'13 Fix v5 ile başka yamalar aktif olarak çalışıyordu. Bu durum v7 ile çakışmalar sonucu çalışmamaya başladı bunun nedeni v7'de yaptığımız Ülke kuralları yani bunu yapmamız nedeni yabancı kuralı ve PTT 19 takımlı yapmak için ülke kurallarını baştan yazmamız lazımdı ve bizde yazdık. Hal böyle olunca v7 ile birlikte kullandığınız diğer yamalar bozuldu ve çalışmamaya başladı. Tek yama üzerinden oyunu açmanız lazım eğer başka yama aktif ederseniz ülke kuralları yüzünden çakışıp Türkiye ligini seçemeyeceğinizi söylemem gerek. Yamamıza güveniyorum çünkü herkes yaptığı işi bilir ve ona göre konuşur. Bende ( bizde ) yaptığımız işi biliyoruz ve güveniyoruz. Daha dün oyun açarak v7 tekrar test ettim ve bir sıkıntı çıkmadı.
    Peki Selim abi sizin ilk yayınladığınız POTANSİYEL yaması ile FIX7 çalışıyor mu?

Peki Selim abi sizin ilk yayınladığınız POTANSİYEL yaması ile FIX7 çalışıyor mu?
    Türkiye Ligi oynayamazsınız çalışmaz yani

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

elinize sağlık beyler

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

İyi güzel yapmışsınızda hocam vodafone arena 32 bin kişi 421903 olması gerek ben nasıl düzeltrim bunu

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

fix7yi indireceğim. İlk sene 6+0+4 tamam. İkinci sene kural ne? Kural yine 6+0+4 ve ya 5+3 ise ilk sene 6+0+4 kalıp ikinci sene kuralı değiştirmek için ne yapabiliriz? Çünkü malumunuz seneye 6+0+4 gibi bir kuralın olmayacağı çok açık. Bunun için yapabileceğimiz bi şey var mı? mesela 2. sezondan itibaren 6+2+2 nin olduğu bir yama yapsanız.
    turksportal...

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    fix7yi indireceğim. İlk sene 6+0+4 tamam. İkinci sene kural ne? Kural yine 6+0+4 ve ya 5+3 ise ilk sene 6+0+4 kalıp ikinci sene kuralı değiştirmek için ne yapabiliriz? Çünkü malumunuz seneye 6+0+4 gibi bir kuralın olmayacağı çok açık. Bunun için yapabileceğimiz bi şey var mı? mesela 2. sezondan itibaren 6+2+2 nin olduğu bir yama yapsanız.
    İkinci senede 6+0+4 olarak kalıyor. Gerçekte de böyle olabilir kulüpler şimdiden harekete geçmiş 5+0+3 ün iptali için

Nesil
    2006
    Yer
    London

Yanlış anlamayın ama gençlik yaması hiç olmamış :S neymar 140k, ortalama 250k verip alsan oyun başında Türkiyede fenomen olmasını geçtim 5 sezon sonra 30-40milyon değere ulaşır. Barcelona alsa 5 sezonda değeri 100+ milyonun üzerine çıkar. Gerçekcilikten çok saptırmış oyunu tabi ayrı yapmanız hoş oldu, şahsen ben kullanmak istemezdim Diğer taraftan yamanızı incelemedim genelde ekli olmayan liglerin yamaları tercihim oluyor yanlış anlamayın

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Yanlış anlamayın ama gençlik yaması hiç olmamış :S neymar 140k, ortalama 250k verip alsan oyun başında Türkiyede fenomen olmasını geçtim 5 sezon sonra 30-40milyon değere ulaşır. Barcelona alsa 5 sezonda değeri 100+ milyonun üzerine çıkar. Gerçekcilikten çok saptırmış oyunu tabi ayrı yapmanız hoş oldu, şahsen ben kullanmak istemezdim Diğer taraftan yamanızı incelemedim genelde ekli olmayan liglerin yamaları tercihim oluyor yanlış anlamayın
    Yanlış anlaşılacak birşey yok görüşünüzü bildirdiniz. Gençler yamasını yaparken düşüncemiz bir olmadı zaten dikkatinizi çekti mi bilemem fakat daha güncellemedik. Daha sonra Ekstra olarak sıfırdan birşey yapmayı düşünüyoruz. Başka bir ülke yapınca malum ülke'nin yeri,durum filan derken oyuncu değerleriyle baya düşüş yaşandı fakat kısa zamanda güncel halini çıkartmayı düşünüyoruz.

------------------------------------------------------

FMKolik ekibi olarak şuan FMKolik Ligi ( Dünya Takımları ) oluşturmayı hedefliyoruz. En iyi takımları bu liglere alacağız ve bu liglerde 4 Büyükler olacak.

1. Lig : 20'şer takımlı

2. Lig : 20'şer Takımlı

3.Lig : 20 Şer Takımlı

olacak ekstra olarak 2 tane kupa olacak. Hayırlısıyla kazasız belasız bitirmeye çalışıyoruz.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

FMKolik Fix v7.1 güncellememiz çıktı!

Özellikleri

-29 Ağustos 2013 tarihine kadar transferler yapıldı

-Bonservisi elinde olan oyuncuların ayarlandıı.(%99)

-A Milli Takım teknik direktörü ve yardımcısı ayarlandı

- Fenerbahçe Avrupadan men edildi

-Ve daha fazlası...

İndirmek İçin Aşağıdaki İndir Butonuna Tıklayın :

İndir
    Last edited by Mirif : 30.Ağustos.2013 at 01:20

Nesil
    2006
    Yer
    London

Bence 2012-13 sezonuna göre yapılmamış olan ligleri oyuna dahil etmeye başlasanız güzel olurdu madem ekip olarak çalışıyorsunuz yardımcı olabilirim elimden geldikce

Sayfa 9 / 16 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri