Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

6 30.00%
  • Berabere biter

6 30.00%
  • Beşiktaş kazanır

8 40.00%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 276 sonuç

Konu: Kasımpaşa-Beşiktaş | STSL 15. Hafta

Beşiktaşa ayıp oluyor

Bizi bıraktılar sıra Beşiktaşta heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@omersal

Dalga mi geciyorsun? Donk ne yapacagini sasirdi ve sitemle mi atti topu?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    @omersal

Dalga mi geciyorsun? Donk ne yapacagini sasirdi ve sitemle mi atti topu?
    İlk başta ne yapacağını şaşırıyor ve sonradan bir anda oyundaki top ona doğru şişirilince de iyice eli ayağına dolaşıyor ve en sonunda sitemle atıyor. Benim gördüğüm bu , üç büyüklerden hiçbirini tutan biri de değilim objektif olarak baktım ve böyle gördüm. Eğer herhangi biri beşiktaşlı değilim ama senin dediğine katılmıyorum derse de aynı şekilde tartışılır ama beşiktaşlı insanların objektif bulmadığım abartılı tepkilerini çok da dikkate aldığım söylenemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by omersal View Post
    İlk başta ne yapacağını şaşırıyor ve sonradan bir anda oyundaki top ona doğru şişirilince de iyice eli ayağına dolaşıyor ve en sonunda sitemle atıyor. Benim gördüğüm bu , üç büyüklerden hiçbirini tutan biri de değilim objektif olarak baktım ve böyle gördüm. Eğer herhangi biri beşiktaşlı değilim ama senin dediğine katılmıyorum derse de aynı şekilde tartışılır ama beşiktaşlı insanların objektif bulmadığım abartılı tepkilerini çok da dikkate aldığım söylenemez.
    Yazık abi ozaman Donk'a Garibim ne yapacağını bilememiş topu ceza sahasında topa atmış. Donk'u bu hallere düşürenler utansın. Çok üzüldüm adama

Evet haklısın, biz her şeyi çok büyütüyoruz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık abi ozaman Donk'a Garibim ne yapacağını bilememiş topu ceza sahasında topa atmış. Donk'u bu hallere düşürenler utansın. Çok üzüldüm adama

Evet haklısın, biz her şeyi çok büyütüyoruz.
    Görkem yalnız şöyle de bir olay var abi, Donk kucağında topla dahi koşsaydı o pozisyonu ayağıyla her şekilde engellerdi çünkü daha yakındı, artı pozisyon da gollük pozisyon falan değildi Almeida kaybetmişti pozisyonunu baya. Yani kırmızı kart baya ağır kaçardı o pozisyon için bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Görkem yalnız şöyle de bir olay var abi, Donk kucağında topla dahi koşsaydı o pozisyonu ayağıyla her şekilde engellerdi çünkü daha yakındı, artı pozisyon da gollük pozisyon falan değildi Almeida kaybetmişti pozisyonunu baya. Yani kırmızı kart baya ağır kaçardı o pozisyon için bence
    Ama ozaman herkes bunu yapsın her maç Kucağına topu alanı sahaya alalım. Bu kadar basit değil ki bu iş. Ne malum pozisyonun devamında gol olmayacağı? Belki Almeida kaybettiğinde savunma hata yapacak ve gol olacak? Bilemezsin. Bariz bir engelleme var.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ama ozaman herkes bunu yapsın her maç Kucağına topu alanı sahaya alalım. Bu kadar basit değil ki bu iş. Ne malum pozisyonun devamında gol olmayacağı? Belki Almeida kaybettiğinde savunma hata yapacak ve gol olacak? Bilemezsin. Bariz bir engelleme var.
    Ben yaptığının doğru olduğunu savunmuyorum zaten ama kırmızı kart o pozisyon için çok ağır kaçardı, kaldı ki kırmızı yerine sarı kart vermesi de maç tekrarlanmasına falan sebep olması çok çok çok ağır olur Tabii diğer durumlar hakkında konuşmuyorum yani sahaya seyircinin dalıp Fernandes'e vurması gibi konular için bir şey diyemem.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu Donk'un pozisyonu tartısmaya acık bir pozisyon degil daha neyi tartısıyorsunuz. Elinde ne olursa olsun top olur tekmelik olur atıp topu keserse elle müdahale yerine geciyor buda bilerek topu ellemek demek yani net olarak penaltı +kırmızı kart olması gerekiyor.Ama en büyük suç ilk basta oyunu durdurmayan hakemde.Böyle hakemler oldugu sürece bu tür sacmalıkları görmeye devam ederiz.

Yakında almeida'nın orada ne işi var diyenlerde çıkar, hiç şaşırmam yani. Şu pozisyonun objektif bir tarafı olsa sabaha kadar tartışırım, fakat taraflı tarafsız herkes aynı şeyi söylerken bazılarının çıkıp donk'u savunması şaşırtıcı. Büyük ihtimal akrabalık falan var yada donk'u çok seven bir kesim var bu ülkede.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

donk'un pozisyonu tartismasiz kirmizi ve penalti. belki kart sari olabilir ama kesinlikle penalti. uzerinde dusunmek bile sacma, yani mac iptal edilmeli. aksi bir karar skandal olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hakem maçın iptali söz konusu bile olamaz demiş. Komedi valla bir de bu hakeme fifa kokartı vermişler yazık zaten Galatasaray'ın yönettiği maçlarda da yönetimini hiç beğenmemiştim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mustafa Özel : ben fernandes e edilen küfürlere kızdım onun elini havaya kaldıracaktım sadece hahaha Kanal D Haber fotolarını gösterdi hem Bursa hem de Beşiktaş formalı fotoları var üstelik Kophanak'lı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu olayda mağdur Donk'tur .
    yerlerdeyim şuan DDD

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    donk'un pozisyonu tartismasiz kirmizi ve penalti. belki kart sari olabilir ama kesinlikle penalti. uzerinde dusunmek bile sacma, yani mac iptal edilmeli. aksi bir karar skandal olur.
    Maç neden iptal edilsin ki? Hakem saçmalıyor pozisyonda.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

macin sonucuna etki eden kural hatasi yapildigi icin iptal edilmeli. ortbas edilirse olay bjk camiasi adina uzulurum acikcasi. baris simsekin arkasinda duracagiz diye bir maci katletmenin manasi yok. umarim itirazlarinda hakli bulunurlar ve hak yerini bulur. gosterilen kirmizi kartlarla ilgili de soru isareti var ayrica. hollanda liginden ornek var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İptal değil, hükmen BJK galibiyeti olması lazım. Kasımpaşa tribününden adam sahaya atlıyor, maçın o anda tatil olması gerekiyor. Üstelik örneği bu sezon yaşandı, BJK - GS maçında.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yahu Donk'un pozisyonu tartısmaya acık bir pozisyon degil daha neyi tartısıyorsunuz. Elinde ne olursa olsun top olur tekmelik olur atıp topu keserse elle müdahale yerine geciyor buda bilerek topu ellemek demek yani net olarak penaltı +kırmızı kart olması gerekiyor.Ama en büyük suç ilk basta oyunu durdurmayan hakemde.Böyle hakemler oldugu sürece bu tür sacmalıkları görmeye devam ederiz.
    macin sonucuna etki eden kural hatasi yapildigi icin iptal edilmeli. ortbas edilirse olay bjk camiasi adina uzulurum acikcasi. baris simsekin arkasinda duracagiz diye bir maci katletmenin manasi yok. umarim itirazlarinda hakli bulunurlar ve hak yerini bulur. gosterilen kirmizi kartlarla ilgili de soru isareti var ayrica. hollanda liginden ornek var.
    Burada yazılanları okumayanlar var sanırım içimizde. Hâlâ neyin diretmesidir bu arkadaş yahu! Kural şu: ''Futbol oyun kuralları, madde 5: Bir futbolcu, maç devam ederken topa ayakkabı, tozluk, eldiven, top ve herhangi bir cisim ile topa bir müdahalede bulunursa o futbolcu bilinçli olarak topa elle müdahale etmiş sayılır.''

Bir de gelmiş, Beşiktaşlıların yorumlarını dikkate almıyorum diyor arkadaşın biri! Bak bunları yazan Beşiktaşlı da değil.
    Tartışmaya açık bir durum olur ortada ve deriz ki, sana göre öyle; ama bence öyle değil. Baktığımızda öyle bir durum da yok. Markus Merk dışında bütün eski hakemler, eski MHK başkanları ve tvye çıkan yorumcular, 'çok net kural hatası var' diyor. Kısaca, Beşiktaş dün tek cümleyle 'mağdur edilmiştir'.

sakary Ali Misafir

Kural hatasının olması için öncelikle orada hakemin hangi kararı vermiş olmasını bilmemiz gerekir.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Kural hatasının olması için öncelikle orada hakemin hangi kararı vermiş olmasını bilmemiz gerekir.
    Zaten orda hakemin verdiği karar değil, vermediği karar tartışıldığı için kural hatası var deniyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İptal değil, hükmen BJK galibiyeti olması lazım. Kasımpaşa tribününden adam sahaya atlıyor, maçın o anda tatil olması gerekiyor. Üstelik örneği bu sezon yaşandı, BJK - GS maçında.
    o olayda hukmen olmasi mumkun degil. bjk-gs maci tamamen farkli. macin oynanmasi icin gereken sartlar olmadigi icin hukmen cikti orda. bu macta olansa sadece bir kisinin sahaya girmesinden ibaret. bunun gibi olaylar cok defa yasandi, sampiyonlar liginde bile oldu. kaldigi yerden devam eder. oyle bir kural yok yani. mactaki tek yanlis kural hatasinin olmasi ve o da macin iptalini gerektirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

o olayda hukmen olmasi mumkun degil. bjk-gs maci tamamen farkli. macin oynanmasi icin gereken sartlar olmadigi icin hukmen cikti orda. bu macta olansa sadece bir kisinin sahaya girmesinden ibaret. bunun gibi olaylar cok defa yasandi, sampiyonlar liginde bile oldu. kaldigi yerden devam eder. oyle bir kural yok yani. mactaki tek yanlis kural hatasinin olmasi ve o da macin iptalini gerektirir.
    Futbolcuya fiziksel müdahale var, bu basit bir şey değil ki. Adamın elinde bıçak olsa ne olacaktı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eski Trabzonspor-Sivasspor maçında da bir taraftar gidip Sivaslı oyuncuya tokat atmamış mıydı? Topluca bir olay yoktu yani. Ben mi yanlış hatırlıyorum Aytaç abi?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

dogru olabilir, futbolcuya mudahale olarak dusunmemistim. hakli olabilirsiniz bu konuda. tartisilabilir gibi duruyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sahaya giren her adamda maç hükmen karşı tarafın olsa geçen sene ADSnin 5-6 kere hükmen mağlup sayılması lazımdı. Ortada bir kural hatası falan yok , sadece hakemin yanlış kararı var. Hakem bu ortamda maç oynanmaz dese tatil olurdu , oynanacağını düşündü ve tatil olmadı bu kadar basit.Fiziksel müdahale olsun olmasın hakemin taktirine kalmış bir şeydir bu kural hatası değildir. Bir maçı tekrar etmek bu kadar basit değil. Ayrıca BJKli adam kendi oyuncusuna vurunca takımı 3-0 hükmen kazanacaksa her maç biri yapsın bunu
    Last edited by omersal : 17.Aralık.2013 at 19:56

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sahaya giren her adamda maç hükmen karşı tarafın olsa geçen sene ADSnin 5-6 kere hükmen mağlup sayılması lazımdı. Ortada bir kural hatası falan yok , sadece hakemin yanlış kararı var. Hakem bu ortamda maç oynanmaz dese tatil olurdu , oynanacağını düşündü ve tatil olmadı bu kadar basit.Fiziksel müdahale olsun olmasın hakemin taktirine kalmış bir şeydir bu kural hatası değildir. Bir maçı tekrar etmek bu kadar basit değil.
    Dostum oyuncuya fiili müdahale var idrak etmesi çok zor bir husus değil anlatmak istediğimiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Yuh abi ya Donk'u mağdur yaptığınız zihniyete yani.

Sahaya giren her adamda maç hükmen karşı tarafın olsa geçen sene ADSnin 5-6 kere hükmen mağlup sayılması lazımdı. Ortada bir kural hatası falan yok , sadece hakemin yanlış kararı var. Hakem bu ortamda maç oynanmaz dese tatil olurdu , oynanacağını düşündü ve tatil olmadı bu kadar basit.Fiziksel müdahale olsun olmasın hakemin taktirine kalmış bir şeydir bu kural hatası değildir. Bir maçı tekrar etmek bu kadar basit değil. Ayrıca BJKli adam kendi oyuncusuna vurunca takımı 3-0 hükmen kazanacaksa her maç biri yapsın bunu
    Zaten maçın tekrarı için başvuru yapılması beklenen pozisyon donk'un pozisyonu. Kural hatası bu pozisyonda olduğu için, sahaya girenle pek ilgilenen yok açıkcası.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Dostum oyuncuya fiili müdahale var idrak etmesi çok zor bir husus değil anlatmak istediğimiz.
    Evet BJK taraftarından fiili müdahale

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Zaten maçın tekrarı için başvuru yapılması beklenen pozisyon donk'un pozisyonu. Kural hatası bu pozisyonda olduğu için, sahaya girenle pek ilgilenen yok açıkcası.
    Yukarıda arkadaşlar o pozisyon hakkında konuştuğu için böyle yazdım dostum. Aslında anlatmak istediğim de tam olarak bu. Biri kural hatası deyince herkes farklı yerden hata çıkarmaya çalışıyor Kural hatasının ne olduğu konusunda ise maalesef çoğu kişinin fikri yok

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Yuh abi ya Donk'u mağdur yaptığınız zihniyete yani.
    Ben sadece öyle düşündüğümü söyledim ama Donk'un orada ne düşündüğünden sizin kadar emin olamıyorum maalesef

Evet BJK taraftarından fiili müdahale

Yukarıda arkadaşlar o pozisyon hakkında konuştuğu için böyle yazdım dostum.
    O adam deli de olabilir yada bu işleri planlı da yapıyor olabilir. Senin anlamadığın sorun Stad Kasımpaşa'nın ve belli ki güvenlik zafiyeti çok yüksek. Adamın elinde bıçak olsa bir futbolcu ölebilir. Hakemin yok arık deyip, tatil etmesi gerekirdi.

Bunları yada Donk'un pozisyonu tartışmayacağım da hakemin Motta'ya direkt kırmızı gösterip atmasına, Almeida'ya sarı kart gösterip ikinci sarıdan atması nedir? Nasıl bir karar bu? Bunu açıklayan olursa sevinirim.

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri