Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

11 52.38%
  • Berabere Biter

5 23.81%
  • Gençlerbirliği Kazanır

5 23.81%
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 248 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 23. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by sananes View Post

Ayrıca Gosso ilk yarıda Sow'a tekme attığında atılabilirdi. Klasik rakip takım taraftarı gibi konuşayım tam olsun "eyyam yapmak,fenerbahce'ye macı vermek istese Gosso'yu orada atardı"
    yahu hala neden yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz. ben maçı fenere vermek istedi demiyorum.eyyam yapıyor diyorum. eğer eyyam yapmıyor olsa gosso'yu atardı! adaletli yönetmiyor maçı. fenerbahçe'nin lehine maçı çevirecek kararı verdikten sonra diet öder gibi gosso'yu oyunda tutuyor.

boşa konuşuyoruz... maç bitmiş ama hiçbir şey değişmez. gelecek hafta bu kez bir eyyamcı gelip galatasaray'a verilir , diet ödenmiş olur bunlar hep türk futbolunun içine etsin diye getirilen TFF'nin işleri... Bu TFF gitmeden de bu iş düzeleceğe benzemiyor. Y.D. kafasını kuma gömeli çok olmuş.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki hakem yememiş içmemiş Fenerbahçe'ye çalışmış.

1.penaltı

https://vine.co/v/MKxtb6mlBKJ

2.pozisyon

Kuyt'ın verilmeyen penaltısı ve Gosso'nun kart görmemesi

İlk yarı Gosso'nun Sow'a yaptığı hareket ve kart yok

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by byariff View Post
    maalesef futbol bu istatistiklere bakmiyor saha icinde
    Biz o penaltıları oynadığımız futbol ile aldık. Kısaca ilk penaltı yüzde100 doğru ikincisi değil; ama maç içinde o kadar baskılı oynadık ki hakem görüşünü penaltı olarak değerlendirdi. Eğer durgun sıkıcı bir 0-0 maçı olsa hakem tüm gerçekleri görürdü. Kaldı ki Gosso'yu atmayan hakem bence bizim hakkımızı yedi. Bizim hakkımızı yediği gibi haftaya Gençlerbirliği'nin rakibinin de yemiş oldu sonuçta Gosso o maçta da olmaması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yahu hala neden yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz. ben maçı fenere vermek istedi demiyorum.eyyam yapıyor diyorum. eğer eyyam yapmıyor olsa gosso'yu atardı! adaletli yönetmiyor maçı. fenerbahçe'nin lehine maçı çevirecek kararı verdikten sonra diet öder gibi gosso'yu oyunda tutuyor.

boşa konuşuyoruz... maç bitmiş ama hiçbir şey değişmez. gelecek hafta bu kez bir eyyamcı gelip galatasaray'a verilir , diet ödenmiş olur bunlar hep türk futbolunun içine etsin diye getirilen TFF'nin işleri... Bu TFF gitmeden de bu iş düzeleceğe benzemiyor. Y.D. kafasını kuma gömeli çok olmuş.
    benden alıntı yapmışsınız.

Anlamak istememek gibi bir durum yok. Ben sizin alıntı yaptığınız cümlemde her fenerbahçe maçından sonra biz hakeme isyan ederken "böyle olsa böyle olurdu" gibi saçma sapan argümanlar sunan insanları tiye aldım.

Sizi eleştirecek olsam sert konuşurum inceden laf sokmakla yetinmem. Zira siz olaylara tek taraflı bakan bir fanatiksiniz.

Bunun dışında Gosso Kuyt'a yaptığından önce taaa ilk yarıda Sow'u tekmelediğinde atılmalıydı. Gosso hakkında yaptığınız yorum da geçersizleşiyor bu yüzden.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alper'in pozisyonuna penaltı değil diyen renkdaşlarımda kusura bakmasınlar ama bir sıkıntı var kendilerinde ya da futbolun doğasını yeteri kadar bilmiyorlar.

Futbolcu topu kurtardıktan sonra hafif veya kuvvetli rakibine takılmayı başarırsa/yada rakibi takarsa düştüğü anda penaltıdır. Yukarıda fotografı da var. Alper topa dokundu,rakip topa müdahale edemedi ve yukardaki müdahale ortaya çıktı. Bunun penaltı olmama ihtimali yok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Gossonun ilk kırmızı kartlık pozisyonu 29.dk da yani maç 0-0 diet ödemekle alakası yok.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Az önce gördüm bu fotoğrafı "Yukarıda Allah var" diyen Sowla alay edildiği söyleniyor.

şampiyonluğun kaybedildiği içeride Trabzon ,dışarda Denizli maçlarını hatırlatırım Geçen hafta da Elazığ maçı hak etti ama alamadı... Futbolda her zaman hak eden kazanmaz... Burada Fenerbahçe maçı hak etmedi diyen yok sanırım ancak hakemin maça eyyam karıştırdığı apaçık ortada Burak... Futbol adil bir oyun değil. 35 şut çekersin atamazsın , adam 1 kere gelir atar geçer.Dün penaltılar olmasa maç böyle bir hale de gelebilirdi. Buna kimse imkansız diyemez çünkü örnekleri var...
    Hocam cümlenin devamında bunu belirtmişim zaten. Ama bu maçın hakkı bizimdi. Penaltılar da bana göre doğru, sizlere göre yanlış. İlk pozisyonda kolunu kaldırarak topa vuruyor, ikinci pozisyonda, adamın dizi Alper'in dizinin üstüne geliyor, bariz bir temas var.
    Burak

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri