Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 313 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 v2.1 ÇIKTI !!!

Hybrid View

sitede emeği geçen herkese tesekur ederim herkese ultrAslan Denizli grubu olarak sonsuz tesekurler [ultrAslan Denizli Turksportal]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..Ellerinize sağlık.Bende daha yeni deniyeceğim.

elleriniza sağlık kardeşlerim valla bu oyunu yapanların içinde sizin gibi 5 tane daha adam olucak bu oyun hasılat rekorları kırar.% 82,7 türkçeleştirme oranı inşallah %99,9 da görücez.Başarılarınızın devamını dilerim.

bizde teşekkür ediyoruz

5. Default

arkdaslar bende turkce FM2007 kurdum kullanıyorum hersey güzel ama mac sırasında oyuncu degısıklıgı yapamıyorum devre arasında yada sakatlık olursa mudahale edebılıyorum benım bılmedıgım bir sorun yada yanlıs yaptıgım bır seylerımı var yardımcı olursanız sevınırım

çok sağolun ne zmn dır bekliyordum bu çalışmayı herkeze hayırlı olsun arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbLue

guzel olmus sagolun

8. Default

ya arkadaslar bende dosya hatali diyor ve dosyayi kurduktan sonra sadece silme unistall cikiyor ve turkce oyunu acma pencereini acamiyorum bana yardimci olurmusunuz /

helal olsun arkadaşlar emegin böylesine saygıdan da fazlası duyulmalı süperden ötesiniz

ya arkadaslar benim cok onemli bi sorunum war yeni bilgisayar aldim ve maalesef vista turkce yama calismaz heralde daha denemedim dediginize gore calismio peki vistaya uyumlu bi surum cikcakmi

asiqenc7 Misafir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    135 bin kişi Sizinle ''GURUR'' duyuyor!!!!

Volkan Abimden(VoLkaN BaROs), Mustafa Abimden(Mustafa Budak), Mehmet Abimden(E_Mali), Ömer Abimden(perpetua)....

(Peluk)İlhan'ıma varıncaya kadar bu işte emeğini ortaya koymuş, fedakarlıklar yapmış, biz yatarken onlar bu çalışmanın peşinde koşup geceleri uyamadan zaman geçirmiş ve özverilerinden, zorluklardan, emek hırsızlarına göz açtırmamış bu insanlara. Tüm site adına SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum. Duygularımı ifade edemiyorum. Mutluyuz, Gururluyuz, TURKSPORTAL'LIYIZ. Emek bu işte, alın teri budur.
    cikali cok oldu ama sana sonuna kadar katiliyorum ..

12. Default

ben de açamadı...

herseyi yaptim oyun ingilizce calisiyo fakat turkce yamayi kurdugumda bu hatayi veriyor/ su an forumdayim cabuk cevap verirseniz sevinirim 12/02/07

YA nie vista için bu yamalar hazırlanmıyorki

Nesil
    2005
    Yer
    izmir/bornova

ellerinbize kollarınıza aklınıza saglık hepinize tesekkürler hepimiz fm ciyiz.

16. Default

indirdim nasil yukliycem acil cvp

Yamayı indirdim ve kurdum ark. ama bir sorunla karşılaştım

fm 2007 uygulaması bulunamıyor diyor.Ben kaynak dosyayı hedef göst. halde

napıcam şimdi???????

gercekten helal olsun size emeginize saglik

abi ben yamayi indirdim ancak yukledikten sonra listeden dosya secin bolumunde tikandim kaldim lutfen bana yardimci olurmusunz

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Hablood View Post
    abi ben yamayi indirdim ancak yukledikten sonra listeden dosya secin bolumunde tikandim kaldim lutfen bana yardimci olurmusunz
    Bir baska konu'da da soylemistim Winrar programini indirip oyle calistirman gerekiyor..

eyvalah MehmeTopcu 07

Mükemmel bir çalışma elinize sağlık..

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

ya beyler klavye ve mouseyi kitliyor

hepinize çok teşekkürler. football manager sizlerle daha güzel.

Arkadaslar indiren birisi rapide upload edebilirmi acaba siteden indirmeyi denedim ama sorun war sayfa goruntulenemiyor diyor lutfen ilgilenirseniz sewinirim simdidden tesekkurler

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by 1MMH1 View Post
    Arkadaslar indiren birisi rapide upload edebilirmi acaba siteden indirmeyi denedim ama sorun war sayfa goruntulenemiyor diyor lutfen ilgilenirseniz sewinirim simdidden tesekkurler
    Senin icin upload ettim sorunsuz yuklemen ve kullanman dilegi ile

Tikla

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post

Tikla
    bende indiremiyodum çok makbul geçti allah razı olsun

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post

Tikla
    tam zamanında arkadaşım çok saol

cok tesekkur ederim arkadasim eline saglik su an indiriyorum sanirim bi sorun cikmaz saolasin kardesim iyi oyunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

ne kadar su an indiremesemde siinir olsamda ugraslariniz icin TESEKKUR ederim

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri