Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678
211 ile 236 arası toplam 236 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

ya benim de sadece spiker türkçe oldu gersi hep ingilizce

söylenenleri yapmama ragmen hala array access out of bounds cıkıyor tam macın ortasında uyuz oldum resmen

benim sorunum oyuna giriyo bikaç saniye sonra application error hatası verio bunun çözümü ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum 1 haftadır oyunu oynuyamıyorum e

////////////////////////

bu hatayı veriyo ne yapmalıyım :/:/:/:/

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

YA ARKADAŞLAR BENDE BU HATAYI ALIYORUM LÜTFEN Bİ YARDIM YA

Nesil
    2007
    Yer
    Luleburgaz

versiyonum 7.0.2 türkçe yamayı kurdum hedef klasörü de belirledim ancak uygulama dosyası bulunamadı filan diyo :S her seferinde yapıyorum ama olmuyo şu son versiyonu az da olsa türkçe oynayamadım ya ona yanıyom :S gerçi ingilizce açısından pek bi sıkıntım yok ama türkçe olunca daha ayrı bi zevkli oluyo. bu konuda yardımlarınızı rica edicem şimdiden sağolun.

Default arkadaşlar yardım lütfen

arkadaşlar. bende yaz aşkı v7,2 bi de orjinali falan var hepsi mevcut turkce fm editörüde kurdum fakat turkce fm editörünün kuruldugu klasörde çalıştırmam için hiç bir kısayol ya da uygulama .exe yok.dediğiniz gibi oyunun kurulu oldugu klasörün içinede kurdum ordada aynısı ben bu editörü türkçe yapmak istiyorum. oyunum türkçe. tek derdim editör türkçe olması lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Default bende

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    YA ARKADAŞLAR BENDE BU HATAYI ALIYORUM LÜTFEN Bİ YARDIM YA

ya şunu bulabilen warsa ban da cvp yazın lütfennnnnnnnnnnn
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Karşılaşılan hatalara karşı çözümler:
    • Eğer ActiveX Object Can't Start gibi bir Run Time hatası alıyorsanız, bilgisayarınıza aşağıdaki linkteki dosyaları kurmalısınız ve bilgisayarınızı tekrar başlatmalısınız.
      VB Run Time Kurulum Dosyaları
      Windows Scripting 5.6 update

• Ayarlar kısmından Football Manager klasörünün yolunu belirtmenize rağmen, uygulama dosyası bulunamıyor şeklinde bir hata alıyorsanız. Mevcut durumda çalışan virus veya güvenlik programınızı kısa süreli devre dışı bırakıp tekrar ayarları kaydetmeyi deneyiniz.
    • Run Time Error, Path not found hatası alıyorsanız, Türkçe yamayı kurduğunuz bölümde Temp isimli bir klasör açıp yamayı çalıştırınız.
    • Türkçe yamayı açtığınız giriş ekranı ingilizce oluyorsa, panel ayarlar kısmından tamponlanmış verileri temizleyi işaretleyip Türkçe yamayı çalıştırınız.
    • Oyununuz açılışta çok yavaş çalışıyorsa, ilk seferde tamponlanmış veriyi temizle işaretini kaldırabilirsiniz. Böylece her seferinde oyunun tekrar veri tamponlamasını devre dışı bırakmış olursunuz.
    • Türkçe yamayı çalıştırdığınız zaman belli bir süre bilgisayarınız yanıt vermeyecek, mouse ve klavye işlem yapmayacak. Bu bilgisayarınızın hızına bağlı olarak değişen sürede tekrar devreye girecektir. Bu süre zarfında bilgisayarınız ayarları Türkçe oynamak için gerekli işlemleri gerçekleştirmektedir.

abi burda denilenleri yapıyorum hallen run time error path not found diyor temp isimli klasörü zaten kendisi oluşturuyo onu nereye oluşturcazzz cvp icin simdiden tesekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

arkadaşlar ben türkçe oyunu açarkan oyunu başlata tıklıyorum oyun açılırken vindovs kapatma yeri çıkıyor hep önceden yoktu sonradan oldu neden oldu anlamadım bana bi yardım etsen volkan abi ve diğer arkadaşlar lütfen

ben eskiden 2.1 i sorunsuz oynuyordum 2-3 hafta oynamadıım sonra türkçe fm çalıştır dediğimde run time error 429 activex component can't create object hatasını veriyor

abi bn 7.0.2 yi yükledim dvd-rom dio ona ***** yaptım ama sonrada oyunu açarken şöyle bi hata veriyo 1520168 yordam giriş noktası,dbghelp.dll dinamik bağlantı kitabında bulunamadı dior lütfen yardım edin

Ya Ben Bugun Turkce Yaptim Oynadim Biraz Ara Verim Dedim Neyse Fm Turkce Calistir Butonuna Bastim Reklam Faln Neyse Ana Menu Bir Geldi Sok Oldum Cunku Ingilizce///ne Yapabilirimilgili Arkadaslarin Dikkatine

Dipnot//cache Dosyasini Bulamiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

'ISTE BUNLAR VAR HANGISINI SECEYIM ARKADASLAR SIZ YARDIM EDENE KADAR INGILIZCE DEVAM EDICEM AMA MUHAKAK DEGERLENDIRMEYE ALINIZ

SIMDIDEN SAGOLUN
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SIZ YARDIM EDENE KADAR INGILIZCE OYNIYAYIM DEDIM AMA KAYITLI OYUNUMU ACARKENKARSIMA BU CIKTI NAPMAM GEREKIOR BU SEFER ACIL YARDIM

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Cika N Bu Uyarida Tamam Butonuna Bastigim Takdirde Ise Yazi Ayni Kodlar Farkli Oluyor Ben Bu Oyunu Oynamazsam Cildiririm //

prophyrogenetus Misafir

Yardım lutfennnnnnn

Unhappy turkce fm hata

oyunu turkce fm den aciyorum not well-formed (ınvalıd token) at lıne 1 of sound_cache_made.xml sorunu weriyo tamam diyorum devam edıyor sonra bır kere daha aynı sorun cikiyo oyunu aciyo ama turkce olmuyo ne yapabilirim bilen varsa yardım

abi ben bu soru adımlarının hepsini gerçekleştirdim en son türkçe versiyonunuzu kurdum ilk açtığımda açıldı gayet güzeldi fakat bidaha hiç açılmadı şöyle bi sorun veriyor
    run-time error "53"
    file not found:zlib.dll
    acilen yardım ederseniz çok sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yaptiginiz is gercekten mukemmeL turkce fm denince akLa turksportaL .. ama oyLe birsey oLuyorki fm hevesim gidiyor. Simdi paneLi aciyorum iyi guzel 5 dakka bekLiyorum oyun aciLiyor 5 dakka yada raziyim ama oyunu oynuyorum elbette zamani geLince oyunu kapaticaz dimi tmm ondada sorun yok ama oyundan cikip yeniden girdigimde oyun turkce degiL ingiLizce oLuyor bende her oyuna girdigimde mecburen yamayi pc den kaLdirip yeniden kuruyorum artik bunaLdm her defasinda bu isLemi gerceklestirmeden .. cacheyi siLiyorum tampolanmis veriyi saklada diyorum ama naparsam yapayim oyun 2. aciLisinda ingiLizce .. Umarim biriLeri iLgiLenir..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Yaptiginiz is gercekten mukemmeL turkce fm denince akLa turksportaL .. ama oyLe birsey oLuyorki fm hevesim gidiyor. Simdi paneLi aciyorum iyi guzel 5 dakka bekLiyorum oyun aciLiyor 5 dakka yada raziyim ama oyunu oynuyorum elbette zamani geLince oyunu kapaticaz dimi tmm ondada sorun yok ama oyundan cikip yeniden girdigimde oyun turkce degiL ingiLizce oLuyor bende her oyuna girdigimde mecburen yamayi pc den kaLdirip yeniden kuruyorum artik bunaLdm her defasinda bu isLemi gerceklestirmeden .. cacheyi siLiyorum tampolanmis veriyi saklada diyorum ama naparsam yapayim oyun 2. aciLisinda ingiLizce .. Umarim biriLeri iLgiLenir..
    bilgisayarı kapat yeniden aç bunu denedin mi ? Bana da öyle oluyor ben bu işlemi yapıyorum düzeliyor

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

waLla dostum 2 kere turkceyi tutturunca iyi oLuyorda sora actigimda ingiLizce gordugum zaman deLiriyorum turkceyi pcden kaLdirip yeniden kuruyorum sorun cozuLuyor ama her defasinda kaLdir kur kasiyor insani .. he birde en az 5 dakkada oyuna giriyorum sendede oyLemi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    waLla dostum 2 kere turkceyi tutturunca iyi oLuyorda sora actigimda ingiLizce gordugum zaman deLiriyorum turkceyi pcden kaLdirip yeniden kuruyorum sorun cozuLuyor ama her defasinda kaLdir kur kasiyor insani .. he birde en az 5 dakkada oyuna giriyorum sendede oyLemi
    bendede öyle en az 3 dk.. bu yüzzden oyuna bile girmek istemiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

aL ben simdi yeniden pcden siLip tekrar kurucam usandim bundan .. oyunu aciyorum 5 dakka takiLiyorum evde anca

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Türkçe FM 2007 desteğimiz bitmiştir.

Türkçe FM 2008 Beta çıktığında görüşmek üzere

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

Arkadaşlar bende 7.0.2 sürümünü kurdum ve 2.1 türkçe yamayı yaptım editörde türkçe. Yani herşey tıkırında , söylemek istedim. Programlarda sorun yok haberiniz olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Re@L View Post
    Arkadaşlar bende 7.0.2 sürümünü kurdum ve 2.1 türkçe yamayı yaptım editörde türkçe. Yani herşey tıkırında , söylemek istedim. Programlarda sorun yok haberiniz olsun.
    Ne güzel, bu konuda güzel bir haber duymak
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 8 / 8 İlkİlk ... 678

Mesaj Yetkileri