Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 329 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Grup Kura cekimi

Nesil
    2007
    Yer
    34

FB gruptan çıkacak
    CSKA 1.
    FB 2.
    İnter 3.
    PSV sonuncu olur
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Birde Cska ile maçın o tarihe denk gelmesi şans değil.Kural. Kurallara göre Rosenborg ve Cska 6.maçlarını deplasmanda yapmak zorundalar.Bilmeyenler için..
    o kural Moskova takımları için geçerli değil diye biliyorum ben eminmisin?

Fenerbahçe avrupada burda abartıldıgı kadar degildir tabii ama bu kadar kücümsenek bir takım da degildir bence sonucta TSL sampiyonu mesela Fener avrupada kotu oynamıyo 3 senedir bence basit hatalar yapıyo normalde yapmasa umarım zamanla azalır ama ezilmiyo mesel

Milan 3-1Fenerbahce bu macta 85 e kadar takır takır oynamıstık kaybetmiştik kendi sucumuzdu

Fenerbahce 3-0 Psv burda mesela kırmızı kart yemeleri iyiydi tabii birde iyi oynamıstık

Fenerbahce 3-3 Schalke 04 Volkan N'aptın?

Lyon 4-2 Fenerbahçe bu maçta 90 da 2 gol yedik

Newcastle United 1-0 Fenerbahçe başa baş oynadık beraberlik macın hakkı

Fenerbahce 3-0 Palermo bu maçta da iyiydik ya

Celta Vigo 1-0 Fenerbahce bu macta bir sürü pozisyon bulduk ama olmadı penaltı kacırmıstık

Fenerbahce 2-2 Frankfurt 2-0dan 2-2 ye getirmek kolay degildir bence

Fenerbahce 3-3 Az 3-1 den 3-3 gelmişti ama acıkcası Tümer-Tuncay olmasaydı dagılırdık

Az 2-2 Fenerbahce 2-0dan maç verdik kendi sucumuz ve Ziconun oyuna mudahale edememesi

Bunlar o kadar kotu ornekler degil hele ki yakın geçmişte 0 çekmiş bi takımdan bahsediyosak son 3 senedir Fenerbahce basit hatalardan gol yiyo.Dersiniz ki büyük takım olmak icin oyle goller yememek lazım.Evet derim bende haklısınız ama avrupada oynamaya yabancı bi takım da bunu zamanla ogrenecektir mesela bu sene Belçika sampiyonundan 2 maçta gol yememek kolay degil bence icerde-dısarda yenmek Belçika'da iki yan top hariç pozisyon vermemek ki siz diyorsunuz Anderlecht yarısahaya hapsetti diye Beşiktaş maçında bile Hakan kac top cıkardı karsı karsıya ama Volkan'a iş düsücek bi top gelmedi bence.Ayrıca 3-1 yenildigimiz Milan macında Kaka'yı indiremeyen Ü.Özat yerine aldıgımız takımı yonlediren roberto (dede)carlosumuz var yani Fenerbahçe belki bazılarımızın dedigi süper degilse bile bazılarımızın dedigi gibi de rezil degil bu da benim görüsüm.okuyan,saygı duyana tesekkuru borc bilirim

Nesil
    2007
    Yer
    34

Thumbs up

Quote Originally Posted by absolut12 View Post
    Fenerbahçe avrupada burda abartıldıgı kadar degildir tabii ama bu kadar kücümsenek bir takım da degildir bence sonucta TSL sampiyonu mesela Fener avrupada kotu oynamıyo 3 senedir bence basit hatalar yapıyo normalde yapmasa umarım zamanla azalır ama ezilmiyo mesel

Milan 3-1Fenerbahce bu macta 85 e kadar takır takır oynamıstık kaybetmiştik kendi sucumuzdu

Fenerbahce 3-0 Psv burda mesela kırmızı kart yemeleri iyiydi tabii birde iyi oynamıstık

Celta Vigo 1-0 Fenerbahce bu macta bir sürü pozisyon bulduk ama olmadı penaltı kacırmıstık

Fenerbahce 3-3 Az 3-1 den 3-3 gelmişti ama acıkcası Tümer-Tuncay olmasaydı dagılırdık

Az 2-2 Fenerbahce 2-0dan maç verdik kendi sucumuz ve Ziconun oyuna mudahale edememesi

Bunlar o kadar kotu ornekler degil hele ki yakın geçmişte 0 çekmiş bi takımdan bahsediyosak son 3 senedir Fenerbahce basit hatalardan gol yiyo.Dersiniz ki büyük takım olmak icin oyle goller yememek lazım.Evet derim bende haklısınız ama avrupada oynamaya yabancı bi takım da bunu zamanla ogrenecektir mesela bu sene Belçika sampiyonundan 2 maçta gol yememek kolay degil bence icerde-dısarda yenmek Belçika'da iki yan top hariç pozisyon vermemek ki siz diyorsunuz Anderlecht yarısahaya hapsetti diye Beşiktaş maçında bile Hakan kac top cıkardı karsı karsıya ama Volkan'a iş düsücek bi top gelmedi bence.Ayrıca 3-1 yenildigimiz Milan macında Kaka'yı indiremeyen Ü.Özat yerine aldıgımız takımı yonlediren roberto (dede)carlosumuz var yani Fenerbahçe belki bazılarımızın dedigi süper degilse bile bazılarımızın dedigi gibi de rezil degil bu da benim görüsüm.okuyan,saygı duyana tesekkuru borc bilirim
    evet !
    bu maçları hatırlattığın için teşekkürler arkadaşım .
    Yorumunda güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Madem ortada bu kadar güzel futbol vardı, netice nerede? Bir takım bu kadar mı şanssız olur acaba?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Hmm Galatasaray pat diye kazanmadı Uefa kupasını Chelsea'den beş yedi.Son dakikada Bilbao'ya gol atamayınca gruptan elendi.Sabırsızlık iyi değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hmm Galatasaray pat diye kazanmadı Uefa kupasını Chelsea'den beş yedi.Son dakikada Bilbao'ya gol atamayınca gruptan elendi.Sabırsızlık iyi değildir.
    3 yıl boyunca şanssız şekilde maçlar kaybederek, başarılı takımları küçümseyerek bir yere varılmaz bence..

Ben hangi mesajımda Psv,İnter,Cska'yı küçümsedim.Abi tamam sen haklısın biz avrupaya gitmeyelim cidden bende düsündüm de nası diyim yani bizim mahalle takımı bu gruptan çıkar da fenerbahçe cıkamaz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    3 yıl boyunca şanssız şekilde maçlar kaybederek, başarılı takımları küçümseyerek bir yere varılmaz bence..
    Burdakilerin yada taraftarların yada yönetimin küçümsemesi çok önemli değil asıl önemli olan oyuncuların küçümsememesi. O yüzden buradaki her yorum için o kadar yorma kendini

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

absolut12 ben Fb'ye kötü takım demedim.Başındaki teknik direktörü iyi değil ve rakipleri küçümsenecek kadar kötü değiller.Anlatmak istediğim bu.

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    o kural Moskova takımları için geçerli değil diye biliyorum ben eminmisin?
    Evet Tarık abi eminim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Burdakilerin yada taraftarların yada yönetimin küçümsemesi çok önemli değil asıl önemli olan oyuncuların küçümsememesi. O yüzden buradaki her yorum için o kadar yorma kendini
    Oyuncular ile mi sohbet ediyoruz biz? Fikirlerimizi söylemek neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    34

valla kim ne derse desin absolut12 nin yazdığı her şey doğrudur

Abi bende sana bir şey demedim ki Cska Moskova Uefayı almış biz 3.tur gördük Psv Şampiyonar liginde yarı final oynamış İnterin adı yeter ben sadece En iyi
    3.olacak kadar kötü olmadıgımızı düsünüyodum agzımızdan cıkan bir laf sizi kırdıysa affola

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Abi bende sana bir şey demedim ki Cska Moskova Uefayı almış biz 3.tur gördük Psv Şampiyonar liginde yarı final oynamış İnterin adı yeter ben sadece En iyi
    3.olacak kadar kötü olmadıgımızı düsünüyodum dilimizden cıkan bir laf sizi kırdıysa affola
    Galiba 25 yaşındasın, büyüğümsün.Kırılma olayı yok abicim içini rahat tut.Fenerbahçe'nin bu kadar tecrübe arasında başarılı olamayacağını düşünüyorum, yoksa amacım karalamak falan değil.

Bence büyütmeyelim şu olayı.Kırmayalım birbirimizi..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Oyuncular ile mi sohbet ediyoruz biz? Fikirlerimizi söylemek neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum..
    Büyütüldüğü yok ama sen en ufak bir şeyi büyütmeye yer arıyorsun bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 takımda gruplarından çıkamaz bence...Rakipleri çok küçümsüyorsunuz..İnter'i küçümser hale getirmişsiniz ne diyim ben size...CSKA fenerbahceyi 2maçtada yener...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Büyütüldüğü yok ama sen en ufak bir şeyi büyütmeye yer arıyorsun bence
    Yorumlarıma sadece Fenerbahçeliler itiraz ediyor.Olumlu yorumlar yapmak zorunlu mu?

Bitirelim diyorum ama siz iyice olayın üstüne gidiyorsunuz..

Del Piero_10 Misafir

Fenerbahçe PSV'yi geçip en az 3.olmadığı taktirde Aziz Yıldırım'ın başkanlığını sorgulamaya başlarlar.

PSV Kone'yi da sattı.Farfan ve 2 genç oyuncusu dışında yıldız aklıma gelmiyor.

Şimdi benim sorunum şu Fenerbahçe-Sivassporla oynuyo adam diyo Sivasspor rahatalır ha tabii alabilir 4-0 yener geçer futbol bu 3ihtimalli bir oyun kendi düşüncesidir saygım sonsuz ama her Fenerbahçe maçına rakibi kim olursa olsun Fenerbahçe kaybedecektir,ezilecektir yazınca insan durup düşünüyo yani neyse kapatalım konuyu.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    FB gruptan çıkacak
    CSKA 1.
    FB 2.
    İnter 3.
    PSV sonuncu olur
    benim anlamadigim inter i nasil bu kadar kucumsemeniz... adamlar seri a sampiyonu ve ellerindeki yildizlari hatirlayin.. bencede fb ya uefa ya Turkiye

Bir de aklıma takıldı “Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön elemesinden elensin böylelikle Zico kovulsun” böyle diyen bir yorumcu vardı.Yani diyordu ki; Fenerbahçe iki maçını da kazanıp, ayrıca Şampiyonlar Ligi Grupları’na yükselip kulüp puanını yükseltemesin, kulübün kasasına 3 milyon Avroluk gelir girmesin, takımdaki oyuncular Şampiyonlar Ligi vitrinine çıkamasın, Fenerbahçe Taraftarı Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Şampiyonlar Ligi maçı heyecanı yaşayamasın, kulüp Avrupa’nın üst düzey kulüpleriyle değil, UEFA standartlarındaki rakipleriyle mücadele etsin…Böyle bir mantık olabilir mi ya?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by enesao View Post
    benim anlamadigim inter i nasil bu kadar kucumsemeniz... adamlar seri a sampiyonu ve ellerindeki yildizlari hatirlayin.. bencede fb ya uefa ya Turkiye
    Futbol ayakla oynanır
    3. lük başarısız olmaz ayrıca
    interi kötü gördüm bu sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Enes abiyede kesinlikle katılyıorum.

Şimdi benim sorunum şu Fenerbahçe-Sivassporla oynuyo adam diyo Sivasspor rahatalır ha tabii alabilir 4-0 yener geçer futbol bu 3ihtimalli bir oyun kendi düşüncesidir saygım sonsuz ama her Fenerbahçe maçına rakibi kim olursa olsun Fenerbahçe kaybedecektir,ezilecektir yazınca insan durup düşünüyo yani neyse kapatalım konuyu.
    Abi inan böyle tiplerden çok kişi rahatsız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Psv Kovermarsı almış galiba o da koneyi aratmaz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by enesao View Post
    Hayal güçleri pek kuvvetli. Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın İnter bu gruptan RAHAT ÇIKAR..2.muhtemelen PSV olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Futbol ayakla oynanır
    Futbol ayakla oynanır ama bunun Fb'lilerin umutlanmaları için söylenmesi gerekir.İnter gibi bir takımı bu kadar küçümsemek fanatiklikten başka bir şey değildir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Futbol ayakla oynanır
    ben elle oynaniliyo saniyodum..
    ayrica 3.luk tabi ki basarisizlik sayilmaz o grupta.. ben Gs liyim fakat Fb nin Cl de iyi isler yapmasini cok istiyorum Turkiye icin

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe de Beşiktaş ta adam gibi oynarsa Lider biLe çıkar.AşaLım artık bazı şeyLeri.Neyi tartışıyoruz ki ? Yok o iyi yok bu hoca daha iyi.4 takımLa Avrupa dayız Bayram yapıcağımza kavga yapıyoruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Liverpool'un ve İnter'in formaları bu gruplardan çıkar...

Exciting böyle konuş canımı ye tek bir kelime yok Fener 10 atar diye yazan ama en mantıklısı bu.Bunu bilerek konuşmak önemli olan

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri