FB gruptan çıkacak
CSKA 1.
FB 2.
İnter 3.
PSV sonuncu olur
FB gruptan çıkacak
CSKA 1.
FB 2.
İnter 3.
PSV sonuncu olur
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Fenerbahçe avrupada burda abartıldıgı kadar degildir tabii ama bu kadar kücümsenek bir takım da degildir bence sonucta TSL sampiyonu mesela Fener avrupada kotu oynamıyo 3 senedir bence basit hatalar yapıyo normalde yapmasa umarım zamanla azalır ama ezilmiyo mesel
Milan 3-1Fenerbahce bu macta 85 e kadar takır takır oynamıstık kaybetmiştik kendi sucumuzdu
Fenerbahce 3-0 Psv burda mesela kırmızı kart yemeleri iyiydi tabii birde iyi oynamıstık
Fenerbahce 3-3 Schalke 04 Volkan N'aptın?
Lyon 4-2 Fenerbahçe bu maçta 90 da 2 gol yedik
Newcastle United 1-0 Fenerbahçe başa baş oynadık beraberlik macın hakkı
Fenerbahce 3-0 Palermo bu maçta da iyiydik ya
Celta Vigo 1-0 Fenerbahce bu macta bir sürü pozisyon bulduk ama olmadı penaltı kacırmıstık
Fenerbahce 2-2 Frankfurt 2-0dan 2-2 ye getirmek kolay degildir bence
Fenerbahce 3-3 Az 3-1 den 3-3 gelmişti ama acıkcası Tümer-Tuncay olmasaydı dagılırdık
Az 2-2 Fenerbahce 2-0dan maç verdik kendi sucumuz ve Ziconun oyuna mudahale edememesi
Bunlar o kadar kotu ornekler degil hele ki yakın geçmişte 0 çekmiş bi takımdan bahsediyosak son 3 senedir Fenerbahce basit hatalardan gol yiyo.Dersiniz ki büyük takım olmak icin oyle goller yememek lazım.Evet derim bende haklısınız ama avrupada oynamaya yabancı bi takım da bunu zamanla ogrenecektir mesela bu sene Belçika sampiyonundan 2 maçta gol yememek kolay degil bence icerde-dısarda yenmek Belçika'da iki yan top hariç pozisyon vermemek ki siz diyorsunuz Anderlecht yarısahaya hapsetti diye Beşiktaş maçında bile Hakan kac top cıkardı karsı karsıya ama Volkan'a iş düsücek bi top gelmedi bence.Ayrıca 3-1 yenildigimiz Milan macında Kaka'yı indiremeyen Ü.Özat yerine aldıgımız takımı yonlediren roberto (dede)carlosumuz var yani Fenerbahçe belki bazılarımızın dedigi süper degilse bile bazılarımızın dedigi gibi de rezil degil bu da benim görüsüm.okuyan,saygı duyana tesekkuru borc bilirim
Hmm Galatasaray pat diye kazanmadı Uefa kupasını Chelsea'den beş yedi.Son dakikada Bilbao'ya gol atamayınca gruptan elendi.Sabırsızlık iyi değildir.
Ben hangi mesajımda Psv,İnter,Cska'yı küçümsedim.Abi tamam sen haklısın biz avrupaya gitmeyelim cidden bende düsündüm de nası diyim yani bizim mahalle takımı bu gruptan çıkar da fenerbahçe cıkamaz
valla kim ne derse desin absolut12 nin yazdığı her şey doğrudur
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Abi bende sana bir şey demedim ki Cska Moskova Uefayı almış biz 3.tur gördük Psv Şampiyonar liginde yarı final oynamış İnterin adı yeter ben sadece En iyi
3.olacak kadar kötü olmadıgımızı düsünüyodum agzımızdan cıkan bir laf sizi kırdıysa affola
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
2 takımda gruplarından çıkamaz bence...Rakipleri çok küçümsüyorsunuz..İnter'i küçümser hale getirmişsiniz ne diyim ben size...CSKA fenerbahceyi 2maçtada yener...
Fenerbahçe PSV'yi geçip en az 3.olmadığı taktirde Aziz Yıldırım'ın başkanlığını sorgulamaya başlarlar.
PSV Kone'yi da sattı.Farfan ve 2 genç oyuncusu dışında yıldız aklıma gelmiyor.
Şimdi benim sorunum şu Fenerbahçe-Sivassporla oynuyo adam diyo Sivasspor rahatalır ha tabii alabilir 4-0 yener geçer futbol bu 3ihtimalli bir oyun kendi düşüncesidir saygım sonsuz ama her Fenerbahçe maçına rakibi kim olursa olsun Fenerbahçe kaybedecektir,ezilecektir yazınca insan durup düşünüyo yani neyse kapatalım konuyu.
Bir de aklıma takıldı “Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön elemesinden elensin böylelikle Zico kovulsun” böyle diyen bir yorumcu vardı.Yani diyordu ki; Fenerbahçe iki maçını da kazanıp, ayrıca Şampiyonlar Ligi Grupları’na yükselip kulüp puanını yükseltemesin, kulübün kasasına 3 milyon Avroluk gelir girmesin, takımdaki oyuncular Şampiyonlar Ligi vitrinine çıkamasın, Fenerbahçe Taraftarı Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Şampiyonlar Ligi maçı heyecanı yaşayamasın, kulüp Avrupa’nın üst düzey kulüpleriyle değil, UEFA standartlarındaki rakipleriyle mücadele etsin…Böyle bir mantık olabilir mi ya?
Psv Kovermarsı almış galiba o da koneyi aratmaz
Fenerbahçe de Beşiktaş ta adam gibi oynarsa Lider biLe çıkar.AşaLım artık bazı şeyLeri.Neyi tartışıyoruz ki ? Yok o iyi yok bu hoca daha iyi.4 takımLa Avrupa dayız Bayram yapıcağımza kavga yapıyoruz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Exciting böyle konuş canımı ye tek bir kelime yok Fener 10 atar diye yazan ama en mantıklısı bu.Bunu bilerek konuşmak önemli olan