Yine mi kaybettik.
Neyse taş yagmurundan kurtulduk bari.![]()
Yine mi kaybettik.
Neyse taş yagmurundan kurtulduk bari.![]()
Maça baktım hakem çok yerinde kararlar verdi.Herkese hakkını vermek gerek Sivasspor taş gibi futbol oynuyor.Ligde ilk5te kalırlar kesin
İNÖNÜ'DE TEPKİLER BÜYÜYOR !..
Beşiktaş tribünlerinde öfke var, tepki var !.. Siyah beyazlı taraftarlar, Sivasspor maçının başlama düdüğüyle birlikte önce Başkan Demirören'i istifaya çağırdı, ardından futbolculara tepki gösterdi, son olarak da hakemlere ve federasyona yüklendi.
DÜDÜKLE BAŞLADI !..
Maçın başlama düdüğüyle birlikte "Yönetim istifa" tezahüratları başladı. Ardından hemen "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratları başladı. Bu tezahüratın da hemen ardından tepki sırası futbolculara geldi ve tribünlerden "O forma kutsaldır nasip olmaz herkese" sesleri yükseldi.
2. SIRADA TFF VAR !..
Ardından yönetimen tepki tezahüratları azaldı ve tepkiler hakemler ile TFF'ye yöneldi. Küfürlü tezahüratların da olduğu bu dakikaları Beşiktaş'ın golü takip etti.
GOL GELDİ AMA NEFİLE !..
Ancak Beşiktaş tribünleri golden sonra yeniden yönetimi hedef aldı. Golün hemen ardından yeniden "Yönetim istifa", "Yıldırım Demirören yeter" tezahüratları geldi. Demirören ile ilgili en çarpıcı tezahürat ise "Beşiktaş Başkanı Özür Dilemez" idi.
SİNAN ENGİN'E KÜFÜR !..
Beşiktaşlı taraftarlar daha sonra Menajer Sinan Engin'i de"İstifa istifa Sinan Engin istifa" diyerek istifaya çağırdı. Tribünlerden kısa bir süre de olsa Sinan engin'e küfürlü tezahürat da yapıldı.
TEK DESTEK SAĞLAM'A !..
Bu anların en çarpıcılarından biri ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a verilen destekti. Tribünler hep bir ağızdan "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" diye bağırdı.
İMALI NOSTALJİ RÜZGARI !..
Beşiktaş tribünleri son yıllarda alışkanlık haline gelen Fenerbahçe'den yapılan transferlere de tepkiliydi. "Fenerli futbolcu istemiyoruz" diye bağıran Beşiktaş tribünleri Pascal Nouma, İlhan Mansız ve Metin-Ali-Feyyaz üçlüsü lehine tezahüratlar yaparak sembolleşmiş futbolculara olan sevgilerini dile getirdiler.
Yönetim Sinan Engin Ertuğrul Saplam topluca istifa etmesi lazım ..
lan yine yenildik yav
Maça tamamen protesto için gelmişti Taraftar ve gayet etkili biçiminde protestolarını yaptılar hatta Bobo'nun attıgı golde bile statta çok büyük bir ugultu oluşmadı..Buda maçın özeti olsa gerek..
Lütfen Hakem Hakem Demeyin..Oynanan Futbolu Kimse konusmuyor..Uefa Macında Hakem Bizim 2 penaltımızı vermedi ama bunlara sıgınmıyoruz Çünkü bizde kötü oynuyoruz.......Bünyamin cesur bir hakemdir kolay kart cıkarır dedim..Kartlarıda sanırım dogru...Skora etki etmedigine göre...
ü
Sanırım Ocak ayında Galatasaray ve Besıktada baya operasyon olacak...
Hadi diyelim gecen hafta Fenerbahce 1-0'dan hakem hatasi ile cevirdi maci. Ya bu hafta ? Bu haftada mi hakem hatasi vardi..
Aliskanlik haline gelmis hakem hakem hakem. Yonetim ve teknik kadro isini bilmiyorsa Suc hakemde degildir..
Besiktas one gectigi maclarda Skoru korumasini beceremiyor. Bu macta bir ornek..
Tebrikler Sivasspor..
Sondan başlayalım bence de penaltı yoktu. Zaten dikkatli bakarsanız Bobo'nun ayağını yere vurduğunu da görebilirsiniz. Tebrikler Sivasspor. Hakem bence iyi maç yönetti.
Taraftarın Demirören ve Sinan Engin ile ilgili tezahuratları çok hoşuma gitti. Gerçekten arada küfürler de olsa tepkilerini güzel gösterdiler. Fenerli istemiyoruz dediler sahade 1 eski Fenerli varken Ertuğrul 2 eski Fenerli daha soktu, biraz garip oldu tabi.
Sivas için yapılan bir tezahurat hiç hoşuma gitmemişti ama maç sonu Sivaslı oyuncuları alkışlamaları da o tezahuratı unutturdu bana.
Beşiktaş ilk yarı farkı açmalıydı, Rüştü formundaydı, yoksa daha farklı olabilirdi. Takımı tekrar ateşlemek için birşeylerin yapılması gerekiyor, taraftar oyuncu yuhalamaya başladı çünkü. Taraftarı tekrar olumlu kullanmak için bazı değişiklikler şart.
90 Dakikanın 50 60 dakikası İstifa Geri Kalan Küfürdü ceza gelir büyük ihtimalle
Ayrıca Sivaslı vatandaşlara yapılan hakarette çok çirkindi ! Çarşı GERÇEK yüzünü bir kez daha gösterdi
Yönetim istifa etmezse Ertugrul Saglam istifa etmeli !
Yönetim istifa ederse Ertugrul Saglam basta kalmaldir !
Tek suc yönetimdedir,taraftarlar da bu macta olumlu tek hareket yapmadilar,mac boyunca futbolculari islikladilar,yuhaladilar.Besiktasli futbolcular tepkilerden olumsuz yönde etkilendiler ve maci kaybettiler.
Taraftar yönetime,Sinan engine,federasyona dogru protestolarda bulundular ama futbolculari macin büyük bölümünde yuhalamalari dogru degil.
Eger büyük hakem faciasından asıl kastedilen Bobo'nun penaltı pozsiyonu ise gerçekten hiç bir şekilde penaltı söz konusu değil..
Memleketimin takımı kazandı. Çok sevindim çünkü anadolu takımları da artık kaliteli futbol oynuyorlar. Avrupa'da görmek muhteşem olur bu takımları.
Maçın tamamını izledim. Beşiktaş maçı kazanmayı haketmedi, kesinlikle Sivasspor haketti. Hakem berbat bir maç yönetti, iki takımın da aleyhine kararlar verdiği oldu.
Beşiktaş yönetimi acilen istifa etmeli, 8-0'ı telafi edeceklerini söylemişlerdi ama hiçbir şey yapamadılar, lige de havlu attılar. Artık tek çare komple istifa. Taraftar da maç boyunca istifa diye bağırdı, ilk kez böyle gördüm, oyuncular da çok ıslıklandı. Devre arası İbrahim Toraman ve Üzülmez, G.Zan, Higuain, Ricardinho, Ali Tandoğan, Yozgatlı, Diatta gibi gereksiz isimler kovulmalı, sağlam bir revizyon yapmalı Beşiktaş.
Taraftarlar maça destek yerine köstek olmaya gelmiş. Maç boyunca yönetimi ve kötü oynanyan oyunculara protesto eden bir taraftar vardı. Zaten tribünlerde boştu. Bu taraftarda takıma destek vermedi ve yenilgiye zemin hazırladı.
Beşiktaş golü atınca taraftar Bobo'nun isimini bile söylemedi. Bu takıma dezavantaj oldu. Sivas dep. yerine kendi evinde oynar gibi rahat bir oyun sergiledi.
Balili oyundan atıldı. Doğru bir karardı. Balili bunu hep yapıyor. Beşiktaş bu dakikadan sonra maçı vermez dedim. Bir kaç dakika sonra gene doğru bir karar ile Beşiktaş on kişi kaldı. Maç dengelendi. Ardından gol geldi. Sivas maçın alacağını sinyalini verdi ve kazandı.
Hakem bana göre doğru kararlı bir maç yönetti. Futbolcular Sivas'ın ikinci golünden sonra Bobo'nun düşmesine hep şikayet etti ama hakem burada doğru karar gösterdi. Sivas hakettiği bir galibiyet aldı.
Macin sadece ikinci yarisini izledim.
Ikinci yariya yenik durumda baslayan Sivas'a karsi Besiktas daha defansif bir dizilis benimsiyordu. Sivas pozisyon yaratmakta zorlaniyor, Besiktas ise hizli ataga cikmaya calismasina ragmen yeterince iyi pas yapamadigi icin dogabilecek pozisyonlari kaybediyordu.
Taa ki Balili'nin kirmizi kartina kadar. Balili hakli bir kirmizi kart gordukten sonra Besiktas konsantrasyonunu kaybetti ve hemen sonra Ibrahim Toraman'in aptalca bir faulu ile 10 kisi kaldi. Bu pozisyonda Toraman Mehmet Yildiz'i cekmese belki Mehmet gol atamayacakti, belki de gol atacakti. Ama en azindan Besiktas 10 kisi kalmayacakti. Bu pozisyon ile Toraman resmen Besiktas'i katletti. Onlemek istedigi golu de Mohamed Ali gole cevirince Besiktas iyice coktu.
Bu dakikadan sonra Sivas geride ayaga pas yaparak ve Mehmet Yildiz'i defansi arkasina yapacagi kosulari beslemeye ugrasti.
Besiktas gol atmak icin risk aldikca, Sivas rahatladi ve Besiktas defansinin arkasina toplar atmayi denemeye basladi.
Bobo'nun kaleci ile karsi karsiya kaldigi pozisyonda (yanilmiyorsam Murat Sozgelmez'in) sut cekerken dengesi kaybettirildi. Bobo ve Besiktasli oyuncular penalti diye itiraz ederken Sivas isini daha ciddiye aldigini gostererek kontra ataga basladi. Konsantrasyonunu kaybeden Besiktas savunmasi orta saha oyunculari da geri gelemeyince golu yedi.
Besiktas kaybetmedi, Sivas'li oyuncular islerini ciddiye aldiklari icin kazandilar.
Biz yıllardır ulusoy istifa diyoruz ama kimse bize destek çıkmadı bir daha başkan seçtiler... geçrekleri anlamak için illa kuryuklaramı basmak gerekiyor.. demiröreni ve ulusoyu hatırlıyorumda seçim oylamasından sonra sarmaş dolaş ağlaşıyorlardı şimdi ikiside birbirinin kuyusunu kazmaya çalışıyor yazık
SivasLılara yapılan ayıp.......Neyse Herkeze iyi günler tvde izleyelim şimdi...
Herkes İbrahim Toramanın ne kadar sorumsuz birisi olduğunu gördü.Hakkında çok ynaılmışım.İbrahim benim için bitmiştir.Sırf sadece benden yediği küfürün haddi hesabı yok.Bir takım tek bir adamın yüzünden nasıl yenilir herkes gördü.Toraman benim için bittin sen , en adi beşiktaşlısın gözümde.
FM Gazetesi
Boşuna tartışıyorsunuz.Maçı toraman verdi.Fazla tartışmaya gerek yok.Asıl toraman gerçek yüzünü göstedi!
FM Gazetesi
Hakem maci cok iyi yonetti.
Seyircinin tepkisi guzeldi ama oyunculari yalniz birakmalari bir dezavantaj.
Sahanin en iyilerinden Delgado'yu cikartmak hataydi.
Sivaslilara yapilan hakaret hic yakismadi. Mac sonunda alkislanmalari hostu.
Carsi'nin gercek yuzunu gorduk demis bir uye. Ne alakasi var? Carsi parmaginla gosterebilecegin kadar somut bir grup degildir. Bu ulkede herkes sustugunda biz konusuyoruz, unutturulmak istenilenlere biz dikkat cekiyoruz. Belirli bir yapisi olmayan bir fenomeniz ve yaptiklarimiz spontan ve dogaclama genelde o yuzden soylenenleri sacma buluyorum.
Takimda bir kac tane adam gibi adam var. TD'miz de bence durus olarak bize yakisan bir insan. Sirada bize yakisan bir baskan bulmak var...
Beşiktaş'ımız harbi harbi dagıldı.Vay halimize..
Beşiktaş'ımız bu kişiliksiz heriflerin elinde yiyiliyor bitiriliyor.
Efsane Başkanımız Seba'nın büyük fedakarlık gösterip.Başkanlıga adaylıgını koyması lazım.
Nerde....Seba gelse varya...Hayal bunlar ama güzel hayaller.![]()
FM Gazetesi
Kaç maçtır hakem hataları denildi durdu, bugün saha da güçsüz bir Beşiktaş vardı, o kadar güçsüzdü ki bahaneyi yine hakeme buldular.
Demirören'in artık konuşmaya yüzü yok.
(/s)
İ.Toraman senin Milli takıma neden alınmadığını artık daha iyi anlıyorum.Sen bu akşam Beşiktaş'ı bitirdin.Artık kendini affettirmen çok zor.G.Zan keşke sakatlanmasaydı bundan 1000 kat daha iyidir.Diatta yine iş başında 2.golde M.Yıldız'ı nasıl geçirdi inanamıyorum ya.Bunu kim getirdiyse bu takıma..
Cisse de maçın en kötüleri arasındaydı.İlk haftalardaki Cisse yok sahada kaç maçtır.S.Özkan fena halde şımarmış!.Sadece Higuain ve Bobo gayretliydi ama yetmedi!
Hakem konusuna hiç girmiyorum.Penaltımızı vermedi dönen top gol oldu.Şimdi ağır konuşurdum ama ceza alırım neyse.Son olarak ;
Demirören İstifa Et artık be!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hep mi yapıyorlar?
Bu sene ilk kez bir maçta küfür oldu!Taraftarın sabrı da bi yerde biyor artık.Fenerbahçe-Beşiktaş maçında edilen küfürleri de biliyoruz...