1 ile 30 arası toplam 324 sonuç

Konu: TSL 12.Hafta | Beşiktaş - Sivaspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

90 Dakikanın 50 60 dakikası İstifa Geri Kalan Küfürdü ceza gelir büyük ihtimalle

Ayrıca Sivaslı vatandaşlara yapılan hakarette çok çirkindi ! Çarşı GERÇEK yüzünü bir kez daha gösterdi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    90 Dakikanın 50 60 dakikası İstifa Geri Kalan Küfürdü ceza gelir büyük ihtimalle

Ayrıca Sivaslı vatandaşlara yapılan hakarette çok çirkindi ! Çarşı GERÇEK yüzünü bir kez daha gösterdi
    Çarşı'yı kıskanmanın size bir katkısı olmaz.

Tamam Yapılan iyi birşey değil ama Çarşı gerçek yüzünü gösterdi sözü ağır kaçıyor.

Hakem maci cok iyi yonetti.

Seyircinin tepkisi guzeldi ama oyunculari yalniz birakmalari bir dezavantaj.

Sahanin en iyilerinden Delgado'yu cikartmak hataydi.

Sivaslilara yapilan hakaret hic yakismadi. Mac sonunda alkislanmalari hostu.

Carsi'nin gercek yuzunu gorduk demis bir uye. Ne alakasi var? Carsi parmaginla gosterebilecegin kadar somut bir grup degildir. Bu ulkede herkes sustugunda biz konusuyoruz, unutturulmak istenilenlere biz dikkat cekiyoruz. Belirli bir yapisi olmayan bir fenomeniz ve yaptiklarimiz spontan ve dogaclama genelde o yuzden soylenenleri sacma buluyorum.

Takimda bir kac tane adam gibi adam var. TD'miz de bence durus olarak bize yakisan bir insan. Sirada bize yakisan bir baskan bulmak var...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    ''Çarşı Gerçek yüzünü gösterdi'' demen bana göre Çarşı'ya karşı içinde bir kin olduğunu gösteriyor.

Ayrıca ben edilen küfürlerin iyi birşey olduğunı söylemiyorım.
    Fenerbahçe'ye küfretmenin mantığı nedir?
    Bunu hep yapıyorlar ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Çarşıyı kendi taraftar grubumdan daha çok seviyorum ama aykırı olmak adına çok sama şeyler yapıyorlar bundan bahsettim
    O zaman bugün edilen küfürler yakışmadı diyelim konuyu kapatalım.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Maçı 20. dakikada izlemeye başladım.Bobo'nun golü ile öne geçtik,Sivasspor'lu futbolcuların orada Bobo'yu bomboş bırakması intihar gibi bir şeydi..1-0 oldu,Sivasspor hiç etkili olamadı zaten ilk yarı sonuna kadar.Kalan dakikalar orta saha mücadelesi şeklinde geçti genelde,Beşiktaş dengesiz şekilde saldırdı ama başka gol olmadı..Sivasspor'da 3 tehlikeli adam var;Pini Balili,Mohammed Ali ve Mehmet Yıldız..İkinci yarı genelde sistemsiz bu adamları topla buluşturup hücum yapmaya çalıştılar 10 dakika,daha sonra Balili kırmızı kartı görünce 10 kişi kaldılar.Artık rahatlarız derken araya atılan topta Toraman,Mehmet Yıldız'ı indirince kırmızı kartı gördü!Çelme var mı göremedi ama çekmeden dolayı düştüyse,Mehmet Yıldız o tarz bir pozisyonda düşecek adam değil..Neyse sonuçta gole giden adam ve kırmızı kart doğru sayılabilir..Zaten kırmızı karttan sonra her şey bozuldu,Delgado'nun çıkması ile hücumda yaratıcı futbolcu eksikliği oluştu..Rico orta saha da takıldı kaldı,markajdan mı oynayamadı bilmiyorum ama hala bıraktığımız yerde..Higuain istekliydi ama yetenekleri kısıtlı bence,hele son dakiklarda taçı hatalı kullanıp Sivas'a bıraktığımızda gayri ihtiyari taç atmayı bilmeyen adam almışız dedim..Serdar Özkan ayağında o kadar çok tutuyor ki,acaba adamın kramponun da tutkal falan mı var acaba diye düşünmeden edemedim..Mehmet Yozgatlı ortayı karşısında odun gibi duran adama yapıp birde el var dedi,onu da anlayamadım..2. yediğimiz golden önce arkadan gelen Sivas'lı oyuncu Bobo'nun topa vurmasını engelliyor mu engellemiyor mu size bırakıyorum ama bence çok açık şekilde engelledi,yoksa Bobo'nun orda öyle bir vuruş yapacağı fazlasıyla mantık dışı..Zaten döndü pozisyon kalemizde gol oldu.En azından 2. yarının başında maç 1-0'ken Ertuğrul Sağlam Serdar özkan ya da Ricardinho'dan bir tanesini çıkarıp Serdar Kurtuluş'u falan alabilirdi.Daha çok hücum oyuncusu olunca daha çok gol atılmadığını anlamıştır herhalde..Golü de atmışsın daha ne istiyorsun?
    Az sayıda BJK taraftarı maç boyunca yönetim ve Sinan Engin alehine tezahurat yaptı.Ertuğrul Sağlam'ı destekledi,futbolcular ise sadece ''bu forma kutsaldır,nasip olmaz herkese'' diyerek mesaj gönderdi..Attığımız golden sonra ''yönetim istifa'' seslerinin devam etmesi artı haneye yazılırken,Sivas'lılara yapılan terbiyesizlik fazlasıyla eksi haneye yazıldı.Benim annem de Sivas'lı,fazlasıyla rahatsız oldum..Annem Sivas'lı olmasa bile rahatsız olurdum çünkü takıma değil bizzat şehire yapılan hakaretlerin olmaması beni en çok sevindiren şeydi tribünde,yakışmadı..Sanırım takımın kötü gidişiyle biz taraftarlar da hafiften sapıtmaya başladık..Destek mi olacağız,köstek mi olacağız,ne olacağız biz?Artık buna karar vermemiz lazım,sene başında bunun böyle olacağı bariz belli iken en alakasız yerde yapılan protestolar bu zamana kadar nerdeydiniz diye sordurdu bana?BJK taraftarının kötü maçlarından biri olarak tarihe geçti bence bu maç!
    Birde şu futbolculara hakem kararlarına kafayı takmamalarının öğretilmesi lazım..Sivasspor'lular oyuna bakıyor,BJK'liler itiraz ediyor!Her an hakem bir hata yapıcak gibi top oynuyorlar,herşeye itiraz ediyorlar,maçı unutuyorlar resmen..Sivasspor ise gayet rahattı geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayarak maçı kazandı.Sivasspor'a tebrikler,kalan maçlarında başarılar....

Mesaj Yetkileri